ααααααχαχααχχαχαχαχα
ειδικα οταν λεει για της ελληνιδες, καμια δεν γελαει κατω στο πλατο ( προχωρηστε λιγο γιατι εχει ακτι μαλακιες στην αρχη)
Σαν καθυστερημένος τα λες ρε πούστη !!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ααααααχαχααχχαχαχαχα
ειδικα οταν λεει για της ελληνιδες, καμια δεν γελαει κατω στο πλατο ( προχωρηστε λιγο γιατι εχει ακτι μαλακιες στην αρχη)
Δεν ξερω γιατι αλλα τραβαω την προσοχη οπου παω Αν δεις το βιντεακι μου στην Αρματα θα δεις οτι ηταν Ελεεινιδες διασημες στην παρεα.Οπου πηγαμε κοιταγε ο κοσμος εμενα δεν κοιταγε αυτες.Συντομα θα λυθει το μυστηριο γιατι γινεται αυτο? Αν δωσω συνενευξη σε καποια καναλια θα βγουν καποιοι ψυχολογοι θα αναλυσουν και θα πουνε γιατι γινεται αυτο Και εμενα εχει κεντρισει το ενδιαφερον μου γιατι οπου παω τραβαω τοσο πολυ την προσοχη
Μιλαω για αυτες που βλεπω στα αεροδρομια και στις πολεις που βγαινω για Δυτικη Γερμανια (οχι πρω'ι'ν ανατολικη),Ολλανδια και Δανια.Γ'αυτο που ειπες μεγαλητερες ηλικιες εν μερη εχεις δικιο απο 23 και πανω ντυνονται ετσι οπως εγραψα.Αυτο το γυφτικο ντυσιμο που αναφερεις το ειδα σε πιτσιρικια και σε κοπελες μεχρι 19-20 ετων το πολυ.Παντος και οι μεν και οι δε ειναι για !Στην Ανατολικη Ευρωπη οι γυναικες ντυνονται πολυ καλητερα απο τη δυτικη και ειναι πολυ πιο προσεγμενες.ισως ανεφερεσαι σε μεγαλυτερες ηλικιες κ σε περιοχες απο κεντρο κ δυτικοτερα...η νεολεια ντυνεται αρκετα πιο trendy ξερεις φθαρμενο τζηνακι,αμανικο,t-shirt,παιζει πολυ το tattoo επισης...εγω το ονομαζω στυλακι fame story το συγκεκριμενο...αυτο το στυλακι λοιπον μετραει πολυ στην ελλαδα...ντυνεσαι ετσι εισαι μαγκας,ντυνεσαι διαφορετικα εισαι φλωρος...ετσι ειναι εδω βαζουν ταμπελες χωρις να σε ξερουν με μοναδικο κριτηριο αν ανηκεις στην αγελη...αλλα το θεμα ειναι οτι ολοι αυτοι μοιαζουν με φωτοτυπια...προσωπικα τους βρισκω βαρετους...μεχρι κ οι γκομενες το ιδιο μαλακισμενο στυλ...
Μιλαω για αυτες που βλεπω στα αεροδρομια και στις πολεις που βγαινω για Δυτικη Γερμανια (οχι πρω'ι'ν ανατολικη),Ολλανδια και Δανια.Γ'αυτο που ειπες μεγαλητερες ηλικιες εν μερη εχεις δικιο απο 23 και πανω ντυνονται ετσι οπως εγραψα.Αυτο το γυφτικο ντυσιμο που αναφερεις το ειδα σε πιτσιρικια και σε κοπελες μεχρι 19-20 ετων το πολυ.Παντος και οι μεν και οι δε ειναι για !Στην Ανατολικη Ευρωπη οι γυναικες ντυνονται πολυ καλητερα απο τη δυτικη και ειναι πολυ πιο προσεγμενες.
Πηγα και ειδα ΟΤΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!Δηλαδη αν η Γαλοτσα ειναι φιρμας και κοστιζει 1500 Ευρω παει να πει οτι ειναι μεσα στη Μοδα Ειναι κακογουστα ντυμενες!Ας ειναι ακριβα ντυμενες.Ειχα μια Μοσχοβιτισα που μου το επαιζε Ευρωπαια και ερχοταν εδω και θυμαμαι φοραγε κατι Γαλοτσες και ητανε Χάλια!Σα να πηγαινε στο δασος για μανιταρια Στις μεγαλες πολεις της Ρωσσιας δε μιαλω για τα χωρια οι γκομενες ντυνονται πολυ πιο ομορφα απο οτι στη Δυτικη Ευρωπη.Ακομα και στις μεγαλες πολεις της Ουκρανιας αν πας θα δεις πολυ καλητερα ντυμενες γυναικες απο τη Ρωμη,Μιλανο ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ!Οι Ευρωπαιες ειναι πολυ ΖΩΑ τους πασαρουνε μια Γαλοτσα φιρμας και αυτες θα την αγωρασουν και θα τη φορεσουν και θα νομιζουν οτι ειναι μεσα στη Μοδα Ενω η Ουκρανη θα βαλει τα τακουνια στυλετο την κοντη φουστιτσα το ντεκολτε (ολα αυτα μπορει να τα εχει ραψει μονη της και να της εχουνε κοστισει πενταροδεκαρες) και θα ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΘΕΑ!Πολυ καλα που εθιξες αυτο το θεμα.....Ουτε κατα διανοια! Πηγαινε Παρισι, Ρωμη και Μιλανο πριν πετας τετοιες βλακεις.
Πηγα και ειδα ΟΤΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΑ!Δηλαδη αν η Γαλοτσα ειναι φιρμας και κοστιζει 1500 Ευρω παει να πει οτι ειναι μεσα στη Μοδα Ειναι κακογουστα ντυμενες!Ας ειναι ακριβα ντυμενες.Ειχα μια Μοσχοβιτισα που μου το επαιζε Ευρωπαια και ερχοταν εδω και θυμαμαι φοραγε κατι Γαλοτσες και ητανε Χάλια!Σα να πηγαινε στο δασος για μανιταρια Στις μεγαλες πολεις της Ρωσσιας δε μιαλω για τα χωρια οι γκομενες ντυνονται πολυ πιο ομορφα απο οτι στη Δυτικη Ευρωπη.Ακομα και στις μεγαλες πολεις της Ουκρανιας αν πας θα δεις πολυ καλητερα ντυμενες γυναικες απο τη Ρωμη,Μιλανο ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ!Οι Ευρωπαιες ειναι πολυ ΖΩΑ τους πασαρουνε μια Γαλοτσα φιρμας και αυτες θα την αγωρασουν και θα τη φορεσουν και θα νομιζουν οτι ειναι μεσα στη Μοδα Ενω η Ουκρανη θα βαλει τα τακουνια στυλετο την κοντη φουστιτσα το ντεκολτε (ολα αυτα μπορει να τα εχει ραψει μονη της και να της εχουνε κοστισει πενταροδεκαρες) και θα ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΘΕΑ!Πολυ καλα που εθιξες αυτο το θεμα.....
Στο χωριο ναι οι Γαλοτσες ειναι οτι πρεπει Για να πας να μαζεψεις Μανιταρια στους βαλτους ειναι παλι οτι πρεπει!Οχι ομως για να πας σε καποιο εμπορικο κεντρο ή σε καποια καφετερια.Η γκομενα αυτη απο τη Μοσχα θυμαμαι μου ειχε πει στη ντισκο θα ντυθω ετσι που θα με κοιτανε ολοι.Εβαλε κατι ρουχα που ηταν πολυ κακογουστα ενα μακρι φουστανι ανοικτου χρωματος με κατι σα λουλουδακια και παπουτσια χωρις ψηλο τακουνι (που μου ειπε οτι τα παπουτσια κοστιζαν 400+ Ευρω και το φουστανι αλλα τοσα )ητανε χάλια δεν την κοιταγε κανενας μαλιστα ολοι με κοιταγαν περιεργα πως και ημουνα με μια τετοια χάλια γκομενα .Την αλλη βδομαδα βγηκα με την γκομενα με το παγωτο που ειχε βαλει μια μινι φουστιτσα με ενα τακουνι στυλετο και ειχανε μεινει ολοι! τα'χανε παιξει!την φουστιτσα την ειχε ραψει μονη της!τα παπουτσια και τα ειχε παρει απο μια αγορα.----Το αλλο που μου κανει εντυποση ειναι που πανε και παιρνουν δινοντας τρελα λεφτα ενα μπουφαν αντιανεμικο ή δερματινο που ειναι χαλια αλλα ειναι φιρμας Μπορουν να δωσουν και 700-800 Ευρω!Με τοσα λεφτα εγω πηρα τη γουνα απο Πονυ!που δειχνει πιο πολυ Χλιδατη!Γενικως δεν συμφωνω μαζι σου αλλα σε αυτα που λες για τις γαλοτσες υπερσυμφωνω.....
Η μανα μου παντως πηρε κατι γαλοτσες και δνε μπορεις να φανταστεις ποσο την βολευουν στο χωριο οταν ποτιζει κι οταν κανει δουλειες στον κηπο.....
Tι του λες τώρα κι εσύ βρε αγάπη..αυτός νομίζει οτι το δερμάτινο γιλέκο με τα κρόσσια είναι το πιο hot trend για φέτοςΟυτε κατα διανοια! Πηγαινε Παρισι, Ρωμη και Μιλανο πριν πετας τετοιες βλακεις.
Στο χωριο ναι οι Γαλοτσες ειναι οτι πρεπει Για να πας να μαζεψεις Μανιταρια στους βαλτους ειναι παλι οτι πρεπει!Οχι ομως για να πας σε καποιο εμπορικο κεντρο ή σε καποια καφετερια.Η γκομενα αυτη απο τη Μοσχα θυμαμαι μου ειχε πει στη ντισκο θα ντυθω ετσι που θα με κοιτανε ολοι.Εβαλε κατι ρουχα που ηταν πολυ κακογουστα ενα μακρι φουστανι ανοικτου χρωματος με κατι σα λουλουδακια και παπουτσια χωρις ψηλο τακουνι (που μου ειπε οτι τα παπουτσια κοστιζαν 400+ Ευρω και το φουστανι αλλα τοσα )ητανε χάλια δεν την κοιταγε κανενας μαλιστα ολοι με κοιταγαν περιεργα πως και ημουνα με μια τετοια χάλια γκομενα .Την αλλη βδομαδα βγηκα με την γκομενα με το παγωτο που ειχε βαλει μια μινι φουστιτσα με ενα τακουνι στυλετο και ειχανε μεινει ολοι! τα'χανε παιξει!την φουστιτσα την ειχε ραψει μονη της!τα παπουτσια και τα ειχε παρει απο μια αγορα.----Το αλλο που μου κανει εντυποση ειναι που πανε και παιρνουν δινοντας τρελα λεφτα ενα μπουφαν αντιανεμικο ή δερματινο που ειναι χαλια αλλα ειναι φιρμας Μπορουν να δωσουν και 700-800 Ευρω!Με τοσα λεφτα εγω πηρα τη γουνα απο Πονυ!που δειχνει πιο πολυ Χλιδατη!
Μωρο, εμας μας ενδιαφερει το ρωσσικο γδύσιμο, οχι το ρωσικο ντυσιμο.Ρ'ωσσικο Ντύσιμο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=140407.0;attach=397552;image[/img[/URL]]
[/quote]
:shit:
Μωρο, εμας μας ενδιαφερει το ρωσσικο γδύσιμο, οχι το ρωσικο ντυσιμο.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=140407.0;attach=397552;image[/img[/URL]]
Ρ'ωσσικο Ντύσιμο :headbang3:
[/quote]
Αππαπαπαπαπα ουτε για αστειο. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ;D ;D ;D ;D ;D
Αππαπαπαπαπα ουτε για αστειο.
Προτιμάς μήπως αυτές ??
δεν έχεις γούστο