πάντως πάνω στον χαβαλέ χάνουμε νομίζω την ουσία
όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν θυμάμαι να έπρεπε να παίξεις όλην αυτήν την υποκρισία, όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι του επιτυχημένου ή έστω του ανερχόμενου, απλά και μόνον για να γαμήσεις μια κοπέλα !
μου είπε λίγο καιρό πριν ένας πιτσιρικάς που κοουτσάρω, ότι σε πολλά ραντεβού οι γκόμενες συνέχεια τον ρωτάνε για την δουλειά του, που μένει, τι αμάξι έχει, προσέχουν αν φοράει μάρκες, αν είναι τρέντυ (τί άθλια γαμιολέξη : τρέντυ) και άλλα τέτοια κουλά. Ο τυπάκος με απόλυτη ειλικρίνεια κατέληξε : ρε φίλε βγαίνεις για ραντεβού και στο τέλος έχεις την αίσθηση ότι πήγες σε . . . . . . . . . ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !
η εύκολη λύση είναι πάντα αδιέξοδη και μαλακισμένη. Ας μείνουμε, λοιπόν, στο αν είναι ή όχι γραφικός ο Δημητράκης. Για την πεμπτουσία που έχουν καταντήσει οι γκόμενες σχεδόν να σου ζητάνε το . . . . .Ε9 για να σου δώσουν το μουνάκι τους, ας κάνουμε κοκομπλόκο.
έτσι όλοι στον κουβά. Και εμείς με τις επαγγελματίες και καταξοδεμένοι και αυτές αγάμητες, υποκρίτριες και κακιασμένες. Αυτά.
Δημητράκη μην μασάς. Σε όσους και όσες αρέσουμε. Στις άλλες τον πούλο τον καραμπουλένιο. KEEP WALKING !