Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.171
Πόντοι
7.885
Αντε εσενα που μισεις το ναυτικο, αλλα το δημητρακη? Γιατι τον απαξιωνουν ετσι? Ο στυλοβατης του Εθνους!

Είναι κομπλεξικές ιππότη  :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:.Η δικιά μου η μπαζοαρχικελευστίνα μου απαγόρευσε να μιλάω στην βάρδιά μου για πουτάνες,την πιάτσα,τις μαύρες και ακόμα να μην λέω ούτε καν ονόματα όπως Μαύρος Θάνατος,πιτσιλιστής,πιστός ιππότης της ηδονής,πορνομετανάστης,μάκης πρωθυπουργός της τρούμπας,μπεμβεπάουερ κλπ.Τα είπα ήδη στον μακη και τον μπέμπα τι καραμούζιασμα έπεσε την τελευταία μέρα του πιρφόρικου ταξιδιού :tickedoff: :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είναι κομπλεξικές ιππότη  :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:.Η δικιά μου η μπαζοαρχικελευστίνα μου απαγόρευσε να μιλάω στην βάρδιά μου για πουτάνες,την πιάτσα,τις μαύρες και ακόμα να μην λέω ούτε καν ονόματα όπως Μαύρος Θάνατος,πιτσιλιστής,πιστός ιππότης της ηδονής,πορνομετανάστης,μάκης πρωθυπουργός της τρούμπας,μπεμβεπάουερ κλπ.Τα είπα ήδη στον μακη και τον μπέμπα τι καραμούζιασμα έπεσε την τελευταία μέρα του πιρφόρικου ταξιδιού :tickedoff: :tickedoff:

Καλα ρε τυπε ακομη και στις δουλειες σας
για πουτανες μιλατε?  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.171
Πόντοι
7.885
Καλα ρε τυπε ακομη και στις δουλειες σας
για πουτανες μιλατε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Σίγα την δουλειά ρε φίλε,απλά πιρφορίζουμε κάτι 12ωρα σερί,μετά κανα 2ωρο ύπνο και άντε πάλι βάρδια και γυμνάσια :jerking: :jerking:.Πώς θα περάσουν τόσες ώρες πιρφόρικης βάρδιας :uglystupid: :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Στην πρωτη γραμμη της μαχης με τις ελεηνιδες! Μπαρουτοκαπνισμενος!  :2funny:  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοστακη27 πλακα κανω ρε.

Κοιτα εγω στη δουλεια μου δεν θα λεω για πουτανες παντως.

Σε 2-3 φιλους μου εχει ξεφυγει και το μετανιωσα

γιατι να ξερουν που πηδας ρε. Θα σου βγαλουν το ονομα μετα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε όλους τους βάθμους είναι φίλε Boldemort,παντού η ίδια σαπίλα :headbang: :headbang:,γκόμενες με αποτυχημένες φάτσες,ψωνισμένες,ξιπασμένες,στραβογαμημένες,μέσα στην κυταρρίτιδα και τα λίπια,κυκλοφορούν ανάμεσα στους πιρφόρους με ύφος μπλαζέ.Μέσα σε μια φρεγάτα 150 ατόμων,μόνο 2 υπαξιωματικοί τις απαξιώνουν,τις καραμουζιάζουν και τις τραμπουκίζουν καθημερινά :o :o.Επιβιώνουν χάρη στους πιρφόρους και τους χρειάζεται ένα δυνατό βίντεο να τις βάλει στη θέση τους :birdman: :birdman: :birdman:
Εγω απο τετοιες γυναικες στην Ελλαδα μονο Μπατσινες εχω δει και ειναι οπως της περιγραφεις!Θεοχοντρες Κουραδομηχανες :2funny:Τους χρειαζεται ενα καλο κραξιμο :2funny: :2funny: :2funny:Πρεπει να ειναι κανεις μονο Πιρφορος για να της  :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιας και ειναι ολες μπαζα...

εσεις ειστε ομφαντρες σωστα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
Καλα που υπαρχουν και οι πιρφοροι και κανουν και κανενα ψυχικο! :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μιας και ειναι ολες μπαζα...

εσεις ειστε ομφαντρες σωστα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τι αλλαζει αυτο? Δλδ αν καποια ειναι μπαζο, τι σημασια εχει τι ειναι αυτος που το λεει ? Εκτος και αν ειναι θεμα κβαντικης φυσικης :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και τι αλλαζει αυτο? Δλδ αν καποια ειναι μπαζο, τι σημασια εχει τι ειναι αυτος που το λεει ? Εκτος και αν ειναι θεμα κβαντικης φυσικης :grin:

αναμαρτητος πρωτος λιθο βαλετω  :grin: :grin:

( το γαμησα ιησου χρηστε συγνωμη  :2funny:)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εννοειται οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩς Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ  :2funny:!
κοστακη27 πλακα κανω ρε.

Κοιτα εγω στη δουλεια μου δεν θα λεω για πουτανες παντως.

Σε 2-3 φιλους μου εχει ξεφυγει και το μετανιωσα

γιατι να ξερουν που πηδας ρε. Θα σου βγαλουν το ονομα μετα
Γιατι κακο ειναι?Γυναικες παει και  :knockinb:Αν πηγαινε με Αραπαδες ή ηταν αδερφη τοτε ναι να το κρυψει.Τι πιο φυσικο για εναν Ελληνα απο το να πηγαινει στις ΕΤΑΙΡΕς :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αναμαρτητος πρωτος λιθο βαλετω  :grin: :grin:

( το γαμησα ιησου χρηστε συγνωμη  :2funny:)

Πρωτον αυτο δεν ισχυει για σενα, επειδη οι κακιες γλωσσες λενε οτι εισαι ομορφοπαιδο :grin:

Δευτερον δεν ειμαστε δικαστηριο βρε αδερφε. Απλα κατι που βλεπουμε λεμε. Πχ οπως οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος. Ασχημος, ομορφος, κουτσος, στραβος, λεφτας, ολοι γαλαζιο τον βλεπουμε. Τι να κανουμε ετσι ειναι και δεν αλλαζει.

ΥΓ Kαι για του λογου το αληθες, προς αποδειξη του υπογραμμισμενου

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3636844;topicseen#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3636844;topicseen#new[/url]

:grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρωτον αυτο δεν ισχυει για σενα, επειδη οι [glow=red,2,300]κακιες γλωσσες[/glow] λενε οτι εισαι ομορφοπαιδο :grin:

Δευτερον δεν ειμαστε δικαστηριο βρε αδερφε. Απλα κατι που βλεπουμε λεμε. Πχ οπως οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος. Ασχημος, ομορφος, κουτσος, στραβος, λεφτας, ολοι γαλαζιο τον βλεπουμε. Τι να κανουμε ετσι ειναι και δεν αλλαζει.

αν ηταν κακια γλωσα η κελλυ δεν θα εχυνα σε δυο λεπτα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

παντως φιλαρακο μου... ολοι την εχουν χεσμενη την φωλια τους  :grin: καπου φταει και ο αντρας ετσι?  :grin:

μην δουλευομαστε μεταξυ μας τωρα  :rolleyes:

καλα νταξι ο δημητρακης χεζει στον δρομο... δεν γουσταρει σε φολιες  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτοι οι πυρφοροι που τους αναφερετε τι ακριβως του λογου ειναι?
Βλεπω κανεις δεν σου απαντησε οποτε θα προσπαθισω εγω :).Υπηρχε ενα μελος του σα'ι'τ με αυτο το ονομα ειχαμε κανει και σχετικο Thread.Απο 'κει βγηκε η ονομασια Πιρφορος.Δεν θα αναλυσω τι  :jerking: εκανε γιατι παλι θα λενε οτι εχω εμπαθεια μαζι του :)!Αν θες δες το Thread της Μολδαβιας τελη Αυγουστου αρχες Σεπτεβριου 2009 νομιζω (Αν κανω λαθος ημερομηνιες ας με διωρθωσει καποιος) που ειχε παει εκει με τον Πιτσιλιστη για να παρεις μια ιδες.Οι Πιρφοροι που λεμε ειναι κατι σαν τον Καραγκιοζη ειναι ο Αγαμητος Ελληνας Φουκαρας που δεν εχει γκομενα ειναι για λυπιση και για της αποτυχιες του του φταινε οι γυναικες.Χαλαει σα  :jerking: πολλα λεφτα για της γυναικες χωρις απαραιτητα να τα εχει (μπορει να δανιζεται) αλλα και παλι οι γυναικες τον συχαινονται.Ελπιζω να σε κατατοπισα

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Πες τα Δημητράκη. . . . είμαι μαζί σου (ομορφάντρα μου).  :helpplea: Δείξε και καμιά ρωσιδούλα όμως για να μας φτιάξεις. . οκ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρωτον αυτο δεν ισχυει για σενα, επειδη οι κακιες γλωσσες λενε οτι εισαι ομορφοπαιδο :grin:

ΥΓ Kαι για του λογου το αληθες, προς αποδειξη του υπογραμμισμενου

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3636844;topicseen#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=3480.msg3636844;topicseen#new[/url]

:grin:
Ελα Fidel  πρεπει να 'ρθεις στη Ρωσσια.Το καλοκαιρι βεβαια γιατι δεν μπορεις το κρυο :2funny: τωρα βοηθαω την αναπτυξη του Ελληνικου Πορνοτουρισμου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:      Δες εδω αναλυση για τον Ελληνικο αγωραιο ερωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Πλακα ειναι οτι ολοι οσοι με βριζουν ειναι οι μεγαλητεροι Φουκαραδες,Πιρφοροι  :2funny:Εναν που να μετραει δεν εχω δει να με βριζει :)Φυσικο ειναι αφου μονο  :jerking:τι να κανουν  με βριζουν και με μισουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Η Πλακα ειναι οτι ολοι οσοι με βριζουν ειναι οι μεγαλητεροι Φουκαραδες,Πιρφοροι  :2funny:Εναν που να μετραει δεν εχω δει να με βριζει :)Φυσικο ειναι αφου μονο  :jerking:τι να κανουν  με βριζουν και με μισουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πορνομετανάστη άστους δεν πειράζει είσαι τεράστια μορφή δεν έχεις ανάγκη :rockon: :rockon:

πότε θα έρθεις Ελλάδα να γυρίσουμε τα βίντεο που απαιτεί ο λαός σου??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom