Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πορνομετανάστη άστους δεν πειράζει είσαι τεράστια μορφή δεν έχεις ανάγκη :rockon: :rockon:

πότε θα έρθεις Ελλάδα να γυρίσουμε τα βίντεο που απαιτεί ο λαός σου??????
Το πιθανοτερο ειναι κατα τα μεσα Ιουνιου.

Επισκέπτης
Ελα Fidel  πρεπει να 'ρθεις στη Ρωσσια.Το καλοκαιρι βεβαια γιατι δεν μπορεις το κρυο :2funny: τωρα βοηθαω την αναπτυξη του Ελληνικου Πορνοτουρισμου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:      Δες εδω αναλυση για τον Ελληνικο αγωραιο ερωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!πρεπει να γινισ μελοσ εκι ομοσ.ποσταρε μασ εδο τιν αναλισι σου και τα σχολια τον χιστιδον ροσον!

Επισκέπτης
Βλεπω κανεις δεν σου απαντησε οποτε θα προσπαθισω εγω :).Υπηρχε ενα μελος του σα'ι'τ με αυτο το ονομα ειχαμε κανει και σχετικο Thread.Απο 'κει βγηκε η ονομασια Πιρφορος.Δεν θα αναλυσω τι  :jerking: εκανε γιατι παλι θα λενε οτι εχω εμπαθεια μαζι του :)!Αν θες δες το Thread της Μολδαβιας τελη Αυγουστου αρχες Σεπτεβριου 2009 νομιζω (Αν κανω λαθος ημερομηνιες ας με διωρθωσει καποιος) που ειχε παει εκει με τον Πιτσιλιστη για να παρεις μια ιδες.Οι Πιρφοροι που λεμε ειναι κατι σαν τον Καραγκιοζη ειναι ο Αγαμητος Ελληνας Φουκαρας που δεν εχει γκομενα ειναι για λυπιση και για της αποτυχιες του του φταινε οι γυναικες.Χαλαει σα  :jerking: πολλα λεφτα για της γυναικες χωρις απαραιτητα να τα εχει (μπορει να δανιζεται) αλλα και παλι οι γυναικες τον συχαινονται.Ελπιζω να σε κατατοπισα

ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο με πορνομεταναστι! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Πλακα ειναι οτι ολοι οσοι με βριζουν ειναι οι μεγαλητεροι Φουκαραδες,Πιρφοροι  :2funny:Εναν που να μετραει δεν εχω δει να με βριζει :)Φυσικο ειναι αφου μονο  :jerking:τι να κανουν  με βριζουν και με μισουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΑΧΑΧΑΧ

" ..... η μαστιγα των αιωνων ειναι οι ελλεηνιδες .... "

αποσπασμα απο δηλωσεις πορνομεταναστη στο λοφο της Ακροπολης περυσι τον ΑΠριλιο

χαχαχα η μαστιγα των αιωνων λεει οποτε το θυμαμαι γελαω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελα Fidel  πρεπει να 'ρθεις στη Ρωσσια.Το καλοκαιρι βεβαια γιατι δεν μπορεις το κρυο :2funny: τωρα βοηθαω την αναπτυξη του Ελληνικου Πορνοτουρισμου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:      Δες εδω αναλυση για τον Ελληνικο αγωραιο ερωτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευχαριστω για την προσκληση. Λεω ωστοσο να βαλω στο χαρτη την Ουκρανια. Θελω πριν πεθανω, να τη δω αυτη τη γ..μενη πορνο-χωρα ρε πουστη μ! Και ας μη μετραει πλεον κλπ κλπ. Μονο και μονο για το γινατι :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Πλακα ειναι οτι ολοι οσοι με βριζουν ειναι οι μεγαλητεροι Φουκαραδες,Πιρφοροι  :2funny:Εναν που να μετραει δεν εχω δει να με βριζει :)Φυσικο ειναι αφου μονο  :jerking:τι να κανουν  με βριζουν και με μισουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε δημητρακη σε ζηλευουν δικε μου
τους χαλας την πιατσα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!πρεπει να γινισ μελοσ εκι ομοσ.ποσταρε μασ εδο τιν αναλισι σου και τα σχολια τον χιστιδον ροσον!
Ειναι πολυ μεγαλη.Αρχιζω απο το Μεταξουργειο μετα λεω για τη Φυλης,τα στουντιο,τα Τραβεστι στη Συγγρου,τα City Tours και τελιεωνοντας για τα Κωλομπαρα που τους λεω οτι πρεπει να τα προσεξουν μην την παθουνε.Μου γραψανε πολλοι μυνηματα με ερωτισεις.Αλλος δεν εχει γραψει αν καποιος παει να γραψει μαλακιες ο Αντμινιστρατορ και η Μοντερατορ αμεσως τα σβινουν.Οποτε το Thread ειναι καθαρο :)και γραφει μονο αυτα που πρεπει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πορνομεταναστη μου, σε περιμενουμε το καλοκαιρι να γινει ΠΑΝΙΚΟΣ....
Θα περασουμε με το οχημα απο παραλιακη με ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ να απαξιωσουμε ολες τις ελλεηνιδες μπριζολες  :rockon: :rockon:
Ο Μαυρος Θανατος εξαφανιζεται!Μακαρι να ερθει να γυρισουμε και Βιντεακια :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Πορνομετανάστη να γυρίσεις ένα βίντεο εκεί στην Ρωσία για τις ελληνικές εκλογές ;) ;).Το έχουμε ανάγκη εμείς οι χύστες εδώ :rockon: :rockon:.Κι αν πετύχεις τυχαία τίποτα μπάζα τράβα άλλο ένα και πες ότι σου θυμίζουν την σύγχρονη ελλεινίδα υπαξιωματικό του ΠΝ :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:,την λεγόμενη υπόλογο της σαπίλας :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα μας δουλευεις δημητρακη μαλλον,που ειναι τα καινουργια βιντεο? :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα μας δουλευεις δημητρακη μαλλον,που ειναι τα καινουργια βιντεο? :grin: :grin:
Σας το ειπα 4ης Απρηλιου πεταει αυτος ο φιλος μου που θα βαλει τη μουσικη και τα γραμματα.Και θα γυρισουμε και μερικα βιντεακια.Ολα μου πανε στραβα αυτο το μηνα.Σημερα Δεν μπορω να βρω το φορτωτη της φωτογραφικης μηχανης! :2funny: :headbang:Θα ψαξω ολο το σπιτι!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σας το ειπα 4ης Απρηλιου πεταει αυτος ο φιλος μου που θα βαλει τη μουσικη και τα γραμματα.Και θα γυρισουμε και μερικα βιντεακια.Ολα μου πανε στραβα αυτο το μηνα.Σημερα Δεν μπορω να βρω το φορτωτη της φωτογραφικης μηχανης! :2funny: :headbang:Θα ψαξω ολο το σπιτι!

εχεις αλλοθι τοτε  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο Μαύρος Θάνατος όλο μου τα γυρνάει στο θέμα του βίντεο :tickedoff: :headbang:,δεν ξέρω τι έχει πάθει τώρα τελευταία :huh: :rolleyes:.Εγώ όμως έχω τρελαθεί :rockon: :rockon: και θέλω οποσδήποτε να απαξιώσω την σαπίλα του ΠΝ,με την βοήθειά σου εννοείται ;) ;).Για σένα να ξέρεις έχουν ήδη την χειρότερη γνώμη οι γκόμενες μέσα στην φρεγάτα που είμαι,όπως και για μένα και πολλές μάλιστα με διέγραψαν από φίλο στο φέισμπουκ επειδή τους αφιέρωσα μερικά από τα βίντεό σου :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Πιστεύω ότι τους χρειάζεται ένα απαξιωτικό βιντεάκι για να τις βάλουμε στην θέση τους :2funny: :2funny:.Σήμερα πρωι-πρωι πήρα μια γερή δόση σαπίλας με γκόμενες που μπάινανε στην φρεγάτα λες και είχαν ξεμείνει από το καρναβάλι,με κάτι φάτσες σαν εμένα με περούκα και κάτι περιφέρειες σαν την Β'Αθήνας :headbang: :headbang:.Περιμένω πως και πως την στιγμή που θα τις ταπεινώσουμε :cum: :cum:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δημητρακη κανα βιντεο ανεβασες τελικα? ανυπομονουμαι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και το Βιντεακι που περιμενατε :)[youtube=425,350]xY4Jcuk2AdQ[/youtube]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Να και το Βιντεακι που περιμενατε :)[youtube=425,350]xY4Jcuk2AdQ[/youtube]
στο 8:31 που περνανε διπλα οι γκομενες κ ο δημητρακης αναφωνει οτι πρεπει να γαμαμε,γαμηθηκα στο γελιο/.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
γεια σου ρε Δημητρακη!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom