Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Ο φιλος μας ειναι ο Κλασικος Αγαμητος φουκαρας Ελληνας ΠΙΡΦΟΡΟς  :2funny:!Δεν ειναι καινουργιος στο σα'ι'τ και εχει διαβασει για μενα εχει δει φωτο απο γκομενες που εχω βαλει και πιθανον να εχει  :jerking: με της φωτο απο της γκομενες μου :2funny: :2funny: :2funny:Οι Πιρφοροι που κατεστρεψαν την Ελλαδα πολητικα μπορει να ανηκουν παντου απο το ΚΚΕ μεχρι και να ειναι Εθνικοφρονες :2funny:!Δυστηχως η Μαλακια των Πιρφορων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ!---Ο φιλος μας με βοηθισε να αναλυσω γιατι ενω βλεπω με συμπαθεια τα κομματα τυπου ΛΑΟς ΔΕΝ ΠΟΛΥΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΨΥΦΙΣΩ.Οταν βλεπω τετοιους αγαμητους φουκαραδες να ανηκουν σε τετοια κομματα μου φευγει καθε ορεξη να τα ψυφισω!Για την Αριστερα δεν το συζηταω ειναι ολοι τους ΠΡΟΔΩΤΕς,ΣΥΧΑΜΕΡΟΙ και ΜΑΛΑΚΕς! :jerking:.Κριμα που και η δεξια εχει Αγαμητους Πιρφορους δυστηχως το κακο στην Ελλαδα ειναι γενικο!
Γαμηστε γιατι χανομαστε! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο φιλος μας ειναι ο Κλασικος Αγαμητος φουκαρας Ελληνας ΠΙΡΦΟΡΟς  :2funny:!Δεν ειναι καινουργιος στο σα'ι'τ και εχει διαβασει για μενα εχει δει φωτο απο γκομενες που εχω βαλει και πιθανον να εχει  :jerking: με της φωτο απο της γκομενες μου !

Όσες πιθανότητες έχει ο Γιωργάκης να ξαναβγεί μια μέρα πρωθυπουργός, άλλες τόσες να έχεις βγάλει εσύ γκόμενα άνευ πληρωμής...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όσες πιθανότητες έχει ο Γιωργάκης να ξαναβγεί μια μέρα πρωθυπουργός, άλλες τόσες να έχεις βγάλει εσύ γκόμενα άνευ πληρωμής...
με την μαλακια που δερνει τον κοσμο εχει πιθανοτητες να ξαναβγει..τοσο ζωα ειμαστε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Μα θα ανοιξει και σχολη για ηγετες και προθυπουργους απ'οτι ακουγεται! τρεξτε να προλαβετε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Κι'ομως μεχρι και αυτο μπορει να γινει στην ελλαδα! :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι θα βγαζουμε αποφοιτους πρωθυπουργους για χωρες μπανανιες!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.169
Πόντοι
7.885
Πορνομετανάστη,θα έρθεις να ψηφίσεις στις εκλογές :uglystupid: :think:.Θα είναι μια καλή ευκαιρία να γυρισούμε κι εκείνο το βίντεο με την σάπια ελλεινίδα υπαξιωματικό του ΠΝ που λέγαμε :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Εδω μιλαμε για τον προεδρο της σοσιαλιστικης διεθνους, οχι μαλακιες! :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πορνομετανάστη,θα έρθεις να ψηφίσεις στις εκλογές :uglystupid: :think:.Θα είναι μια καλή ευκαιρία να γυρισούμε κι εκείνο το βίντεο με την σάπια ελλεινίδα υπαξιωματικό του ΠΝ που λέγαμε :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε συνονοματε μου εφυγε μια κουραδα απο το γελιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ggtv

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Μαγαζι Πορνομ.........jpg
    Μαγαζι Πορνομ.........jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 50

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θελω να ερθω.Μακαρι να μπορεσω.Θα ειναι ωραιο βιντεακι αυτο.Αν καταφερεις να μου φερεις και το Μαυρο Θανατο να κανουμε Βιντεακι μαζι θα ειναι τέλεια.Αλλιως θα τα πουμε τον Ιουνιο προς τα μεσα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.169
Πόντοι
7.885
Θελω να ερθω.Μακαρι να μπορεσω.Θα ειναι ωραιο βιντεακι αυτο.Αν καταφερεις να μου φερεις και το Μαυρο Θανατο να κανουμε Βιντεακι μαζι θα ειναι τέλεια.Αλλιως θα τα πουμε τον Ιουνιο προς τα μεσα

Ο Μαύρος Θάνατος όλο μου τα γυρνάει στο θέμα του βίντεο :tickedoff: :headbang:,δεν ξέρω τι έχει πάθει τώρα τελευταία :huh: :rolleyes:.Εγώ όμως έχω τρελαθεί :rockon: :rockon: και θέλω οποσδήποτε να απαξιώσω την σαπίλα του ΠΝ,με την βοήθειά σου εννοείται ;) ;).Για σένα να ξέρεις έχουν ήδη την χειρότερη γνώμη οι γκόμενες μέσα στην φρεγάτα που είμαι,όπως και για μένα και πολλές μάλιστα με διέγραψαν από φίλο στο φέισμπουκ επειδή τους αφιέρωσα μερικά από τα βίντεό σου :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Πιστεύω ότι τους χρειάζεται ένα απαξιωτικό βιντεάκι για να τις βάλουμε στην θέση τους :2funny: :2funny:.Σήμερα πρωι-πρωι πήρα μια γερή δόση σαπίλας με γκόμενες που μπάινανε στην φρεγάτα λες και είχαν ξεμείνει από το καρναβάλι,με κάτι φάτσες σαν εμένα με περούκα και κάτι περιφέρειες σαν την Β'Αθήνας :headbang: :headbang:.Περιμένω πως και πως την στιγμή που θα τις ταπεινώσουμε :cum: :cum:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Μαύρος Θάνατος όλο μου τα γυρνάει στο θέμα του βίντεο :tickedoff: :headbang:,δεν ξέρω τι έχει πάθει τώρα τελευταία :huh: :rolleyes:.Εγώ όμως έχω τρελαθεί :rockon: :rockon: και θέλω οποσδήποτε να απαξιώσω την σαπίλα του ΠΝ,με την βοήθειά σου εννοείται ;) ;).Για σένα να ξέρεις έχουν ήδη την χειρότερη γνώμη οι γκόμενες μέσα στην φρεγάτα που είμαι,όπως και για μένα και πολλές μάλιστα με διέγραψαν από φίλο στο φέισμπουκ επειδή τους αφιέρωσα μερικά από τα βίντεό σου :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Πιστεύω ότι τους χρειάζεται ένα απαξιωτικό βιντεάκι για να τις βάλουμε στην θέση τους :2funny: :2funny:.Σήμερα πρωι-πρωι πήρα μια γερή δόση σαπίλας με γκόμενες που μπάινανε στην φρεγάτα λες και είχαν ξεμείνει από το καρναβάλι,με κάτι φάτσες σαν εμένα με περούκα και κάτι περιφέρειες σαν την Β'Αθήνας :headbang: :headbang:.Περιμένω πως και πως την στιγμή που θα τις ταπεινώσουμε :cum: :cum:

τι γκομενες ειναι αυτες παικτη???
αξιωματικινες ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o δημητρακης δεν ασχολειτε με ελλεινηδες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Αντε εσενα που μισεις το ναυτικο, αλλα το δημητρακη? Γιατι τον απαξιωνουν ετσι? Ο στυλοβατης του Εθνους!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.169
Πόντοι
7.885
τι γκομενες ειναι αυτες παικτη???
αξιωματικινες ?

Σε όλους τους βάθμους είναι φίλε Boldemort,παντού η ίδια σαπίλα :headbang: :headbang:,γκόμενες με αποτυχημένες φάτσες,ψωνισμένες,ξιπασμένες,στραβογαμημένες,μέσα στην κυταρρίτιδα και τα λίπια,κυκλοφορούν ανάμεσα στους πιρφόρους με ύφος μπλαζέ.Μέσα σε μια φρεγάτα 150 ατόμων,μόνο 2 υπαξιωματικοί τις απαξιώνουν,τις καραμουζιάζουν και τις τραμπουκίζουν καθημερινά :o :o.Επιβιώνουν χάρη στους πιρφόρους και τους χρειάζεται ένα δυνατό βίντεο να τις βάλει στη θέση τους :birdman: :birdman: :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε όλους τους βάθμους είναι φίλε Boldemort,παντού η ίδια σαπίλα :headbang: :headbang:,γκόμενες με αποτυχημένες φάτσες,ψωνισμένες,ξιπασμένες,στραβογαμημένες,μέσα στην κυταρρίτιδα και τα λίπια,κυκλοφορούν ανάμεσα στους πιρφόρους με ύφος μπλαζέ.Μέσα σε μια φρεγάτα 150 ατόμων,μόνο 2 υπαξιωματικοί τις απαξιώνουν,τις καραμουζιάζουν και τις τραμπουκίζουν καθημερινά :o :o.Επιβιώνουν χάρη στους πιρφόρους και τους χρειάζεται ένα δυνατό βίντεο να τις βάλει στη θέση τους :birdman: :birdman: :birdman:

δηλαδη ολοι οι αλλοι τους την πεφτουν τυπε? Καμακι κανονικο?

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
αυτοι οι πυρφοροι που τους αναφερετε τι ακριβως του λογου ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom