pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ο πορνομετανάστης στα ελληνικά πάντως έχει καλύτερη προφορά.
Στα Ρωσσικα ποτέ δεν προσπαθισα να εχω καλη προφορα αν εχεις προφορα ξενου (οχι Καυκασιου)οι γκομενες γουσταρουν.μονο στα ρωσικα παιζει να εχει καλυτερη προφορα απο εμενα αν και παιζεται και αυτο δε τον εχω ακουσει
Αν μιλάς δηλαδή σαν αλλονταπός γουστάρουν;;;Στα Ρωσσικα ποτέ δεν προσπαθισα να εχω καλη προφορα αν εχεις προφορα ξενου (οχι Καυκασιου)οι γκομενες γουσταρουν.
Στα Ρωσσικα ποτέ δεν προσπαθισα να εχω καλη προφορα αν εχεις προφορα ξενου (οχι Καυκασιου)οι γκομενες γουσταρουν.
Αν μιλάς δηλαδή σαν αλλονταπός γουστάρουν;;;
Τι φετίχ κ αυτό.
Προσπαθώ να φανταστώ ελληνίδα να καυλώνει μόλις ακούει πάκη να μιλάει ελληνικά κ δεν μπορώ.
Ειπα Οχι Προφορα Καυκασιων αλλα προφορα Αμερικανων,Ισπανων εννοειται οτι πρεπει να ειστε καικαλα ντυμενοι και εμφανησιμοι.Και στην Ελλαδα θυμαμαι τη δεκαετια του '90 επιτηδες σε Ελεεινιδες μιλαγα με Αμερικανικη προφορα Ουτε λεξη για Ρωσσια τοτε η Ρωσσια θεωρουνταν πολυ χάλια.Τους ελεγα οτι μενω μονιμα Αμερικη Σικάγο,Νεα Υορκη !το συστημα επιανεΑν μιλάς δηλαδή σαν αλλονταπός γουστάρουν;;;
Τι φετίχ κ αυτό.
Προσπαθώ να φανταστώ ελληνίδα να καυλώνει μόλις ακούει πάκη να μιλάει ελληνικά κ δεν μπορώ.
Φαίνεται.Ειπα Οχι Προφορα Καυκασιων αλλα προφορα Αμερικανων,Ισπανων εννοειται οτι πρεπει να ειστε καικαλα ντυμενοι και εμφανησιμοι.Και στην Ελλαδα θυμαμαι τη δεκαετια του '90 επιτηδες σε Ελεεινιδες μιλαγα με Αμερικανικη προφορα Ουτε λεξη για Ρωσσια τοτε η Ρωσσια θεωρουνταν πολυ χάλια.Τους ελεγα οτι μενω μονιμα Αμερικη Σικάγο,Νεα Υορκη !το συστημα επιανε
Πολυ καλη ιδεα!Ανασταση στη Φυλης!Καντε μια συναντιση με το Μαυρο Θανατο το Σαββατο βραδυ της Αναστασης στη Φυλης!Θα εχει φοβερη επυτηχια και θα περασει και το μυνημα που πρεπει!Συγκλονιστικό και το καινούριο βίντεο πορνομετανάστη . Αποκάλυψες μεγάλες αλήθειες και έβγλαλες στην φόρα τα μυστικά του παπαδαριού ,αυτών των χοντρών ρασοφόρων που έχουν καταντήσει τον λαό ζητιάνο και αγάμητο .Η πραγματική ελληνική θρησκεία είναι το 12θεο ;) ;) και μια καλή αρχή θα ήταν όλη την Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ να μην πατήσει κανείς στις εκκλησίες των παπάδων και να πάνε όλοι στην Φυλής και στο Μεταξουργείο να
Να και το Βιντεακι που περιμενατε [youtube=425,350]xY4Jcuk2AdQ[/youtube]
Να και το Βιντεακι που περιμενατε [youtube=425,350]xY4Jcuk2AdQ[/youtube]
Ετοιμασα το καινουργιο βιντεακι μου με θεμα: [youtube=425,350]_VBWYsA5eVk&feature=related[/youtube]
Πιστευω αυριο το απογευμα να ειναι ετοιμο.
Πεθανε ο Λασκος ?