Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 503K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο πορνομετανάστης στα ελληνικά πάντως έχει καλύτερη προφορά. :birdman:

μονο στα ρωσικα παιζει να εχει καλυτερη προφορα απο εμενα αν και παιζεται και αυτο δε τον εχω ακουσει  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μονο στα ρωσικα παιζει να εχει καλυτερη προφορα απο εμενα αν και παιζεται και αυτο δε τον εχω ακουσει  :grin:
Στα Ρωσσικα ποτέ δεν προσπαθισα να εχω καλη προφορα αν εχεις προφορα ξενου (οχι Καυκασιου)οι γκομενες γουσταρουν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στα Ρωσσικα ποτέ δεν προσπαθισα να εχω καλη προφορα αν εχεις προφορα ξενου (οχι Καυκασιου)οι γκομενες γουσταρουν.
Αν μιλάς δηλαδή σαν αλλονταπός γουστάρουν;;; :rolleyes:

Τι φετίχ κ αυτό. :P :P :P

Προσπαθώ να φανταστώ ελληνίδα να καυλώνει μόλις ακούει πάκη να μιλάει ελληνικά κ δεν μπορώ. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

βαλε μου κανα ρωσικο βιντεακι να σε ακουσω ρε. νταβαι κρασιβιι μαλτσικ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Προσπαθώ να φανταστώ ελληνίδα να καυλώνει μόλις ακούει πάκη να μιλάει ελληνικά κ δεν μπορώ. :2funny:

οι πατρινοι παντως μιλανε τα καλυτερα ρωσικα γιατι βοηθαει πολυ η προφορα που μοιαζει  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πολυ αξιολογο το βιντεακι σου φιλε δημητρη περιμενουμε και αλλα με τσαρκες απο αθηνα και ρωσσια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Ειπα Οχι Προφορα Καυκασιων αλλα προφορα Αμερικανων,Ισπανων εννοειται οτι πρεπει να ειστε καικαλα ντυμενοι και εμφανησιμοι.Και στην Ελλαδα θυμαμαι τη δεκαετια του '90 επιτηδες σε Ελεεινιδες μιλαγα με Αμερικανικη προφορα :2funny:Ουτε λεξη για Ρωσσια τοτε η Ρωσσια θεωρουνταν πολυ χάλια.Τους ελεγα οτι μενω μονιμα Αμερικη Σικάγο,Νεα Υορκη :2funny:!το συστημα επιανε :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ετσι περνανε τα πουτανακια απο πισω και εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος ετσι πρεπει!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Συγκλονιστικό και το καινούριο βίντεο πορνομετανάστη :rockon: :rockon: :rockon:. Αποκάλυψες μεγάλες αλήθειες και έβγλαλες στην φόρα τα μυστικά του παπαδαριού :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:,αυτών των χοντρών ρασοφόρων που έχουν καταντήσει τον λαό ζητιάνο και αγάμητο :tickedoff: :tickedoff:.Η πραγματική ελληνική θρησκεία είναι το 12θεο  ;) ;) και μια καλή αρχή θα ήταν όλη την Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ να μην πατήσει κανείς στις εκκλησίες των παπάδων και να πάνε όλοι στην Φυλής και στο Μεταξουργείο να  :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειπα Οχι Προφορα Καυκασιων αλλα προφορα Αμερικανων,Ισπανων εννοειται οτι πρεπει να ειστε καικαλα ντυμενοι και εμφανησιμοι.Και στην Ελλαδα θυμαμαι τη δεκαετια του '90 επιτηδες σε Ελεεινιδες μιλαγα με Αμερικανικη προφορα :2funny:Ουτε λεξη για Ρωσσια τοτε η Ρωσσια θεωρουνταν πολυ χάλια.Τους ελεγα οτι μενω μονιμα Αμερικη Σικάγο,Νεα Υορκη :2funny:!το συστημα επιανε :2funny: :2funny:
Φαίνεται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγκλονιστικό και το καινούριο βίντεο πορνομετανάστη :rockon: :rockon: :rockon:. Αποκάλυψες μεγάλες αλήθειες και έβγλαλες στην φόρα τα μυστικά του παπαδαριού :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:,αυτών των χοντρών ρασοφόρων που έχουν καταντήσει τον λαό ζητιάνο και αγάμητο :tickedoff: :tickedoff:.Η πραγματική ελληνική θρησκεία είναι το 12θεο  ;) ;) και μια καλή αρχή θα ήταν όλη την Μ.ΒΔΟΜΑΔΑ να μην πατήσει κανείς στις εκκλησίες των παπάδων και να πάνε όλοι στην Φυλής και στο Μεταξουργείο να  :knockinb: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ καλη ιδεα!Ανασταση στη Φυλης!Καντε μια συναντιση με το Μαυρο Θανατο το Σαββατο βραδυ της Αναστασης στη Φυλης!Θα εχει φοβερη επυτηχια και θα περασει και το μυνημα που πρεπει!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περιμενω οδοιπορικο απο πορνομεταναστη στους οικους της μπουρδελιαρας αθηνας και χεσιμο περιξ των οικων αυτων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετοιμασα το καινουργιο βιντεακι μου με θεμα: [youtube=425,350]_VBWYsA5eVk&feature=related[/youtube]

Πιστευω αυριο το απογευμα να ειναι ετοιμο.

Συνημμένα

• Kim Ir Sen2.jpg
    Kim Ir Sen2.jpg
    189,5 KB · Εμφανίσεις: 152

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21