ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
για τις φωτο βλεπω το βουλωσες ασχολιαστο και σφυριζεις. μπουρδα
ωραια δικαιολογια ρε, να ψαξω 500 σελιδες στα θρεντ για να βρω φωτογραφιες
ενω ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ εσυ τις εχεις στο pc και μπορεις να τις βαλεις τωρα σε 10 λεπτα μεσα 20 φωτογραφιες.
υ.γ. σορρυ φιντελ που σε αμφισβητησα. δικιο ειχες. σε πιστευω.
υ.γ. ειδα και το βιντεο, μητσο 20 χρονια στη ρωσια και η προφορα σου ειναι ακομα σα του διεθνιστη νταλικερη.
για τις φωτο βλεπω το βουλωσες ασχολιαστο και σφυριζεις. μπουρδα
Να παρε κ'αλλη για την Αυριανη σου .Η ξανθια ειναι μια φιλη της γκομενιτσας που ειχα και της ειπα και την εφερε για να την πασαρω σε ενα φιλο μου Τουρκο απο τη Γερμανια.
Η πλακα ξερεις ποια ειναι μ'αυτους οτι ειναι οι Τελευταιοι φουκαραδες Αν τους δεις θα με τη ωρες! Γκομενα που να τη βρουνε? Τωρα με τσιγκλισανε για να παρουνε φωτογραφιες να !Εγω κανω και κοινωνικο εργο Αυτη την φωτο ειχα βαλει οταν ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη για να με συναντισει! Μου ειπε κατι παρομοιο που μου λενε οι περισσοτερες ή μου λενε σου ευχομαι να βρεις μια πλουσια να σου παιρνει οτι θελεις και να σου κανει τα καπριτσια σου και της ανωμαλιες σου (να μου φερνουν γκομενες με Λουρακια κλπ.) ή μακαρι να ημουνα πλουσια να μπορεσω να σε εχω να ημαστε μαζι.Αυτοι οι Φουκαραδες στην καλητερη περιπτωση να στη Φυλης αν και τωρα με την κριση λιγακι δυσκολο το εικοσαρικο γ'αυτους ειναι πολλα λεφτα Εμενα μου τη σπανε γιατι ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Οι γκομενες για Ελληνα βλεπουν εμενα και εχουν σχηματισει την αποψη για τους Ελληνες οτι μετρανε οτι καλα ντυνονται μοδατα εχουν γκομενες.Αν δουνε αυτους τους Φουκαραδες χανουνε καθε ιδεα για τους Ελληνεςσυμβουλη προς δημητρακης...δεν συνηθιζω να λεω πολλα,αλλα απ'οσα εχω διαβασει...υπαρχουν δυο κατηγοριες ανθρωπων που σε περιτριγυριζουν εδω μεσα...προσεχε κ τους μεν κ τους δε,ιδιαιτερα τους δευτερους...αυτοι που σε βριζουν,γιατι ζηλευουν που καλοπερνας κ αυτοι που γλειφουν μηπως κ τους δωσεις καμια γκομενα να γαμησουν...εγω θα ηθελα μονο να σε ρωτησω φιλτατε δημητρακη αν εργαζεσαι εκει,γιατι περα απο ελαχιστες εξαιρεσεις οι μισθοι ειναι της πεινας,εκτος κ αν ασχολεισαι με το εμποριο η εισαι σε καποια μεγαλη ιδιωτικη εταιρεια η εχεις καποια εισοδηματα...γενικα πως τα βγαζεις περα...δεν ξερω αν το εχεις αναφερει ηδη
φιγε τοτεδυστυχως δημητρακη ετσι ειναι...εγω προσωπικα ευλογω την τυχη μου που εφυγα για σπουδες εξωτερικο κ ξεφυγα απο την χλεμπα εδω...γυρισα μετα απο χρονια κ συναντησα παλιους μου συμμαθητες...ε,λοιπον φιλε ενιωθα οτι μιλαω με τα παιδακια που εκανα παρεα στο λυκειο...δεν ειχαν αλλαξει καθολου...μπουνταλαδες κ κακομοιρηδες...βλεπανε το μουνι με το κυαλι η στην χειροτερη δεν ασχολιοντουσταν καν με το αθλημα...το κακο ειναι οτι ξαναγυρισα εδω κ καιρο πισω κ νιωθω σαν το ψαρι εξω απο το νερο...δεν μπορω να προσαρμοστω σε μια χωρα οπου η μαλακια κ η μιζερια παει συννεφο