Αυτο ειναι το τελευταιο βιντεακι μου που ειναι και επικαιρο [youtube=425,350]RKELfOtwz8Q[/youtube]
εβαλα λιγο και την Κορεατισα μου.Να παρουνε λιγο ματακι οι λιγουριδες
να φχαρηστιθουνε
!
απόλυτο δίκιο έχεις τι να πω εγώ πάντα από μικρός διάβαζα ιστορία είχα κώλλημα και έχω διαβάσει μόνος μου εννοείται ρ'ωσσικη κλασσική λογοττεχνία και τώρα προσπαθώ με νύχια και με δόντια την θεία κομωδία του δάντη με απωθούσε η Ελληνική, το σχολίο τα πάντα μας μαθαίνει εκτός από τον πολιτισμό που είχαμε εώς τώρα το σύγχρονο για την ακρίβεια και προς θεού ούτε τον ευρωπαϊκό , είναι ολιγον κρίμα που έχουμε καταντήσει έτσι, απλά να ξέρεις για τον Τσίπρα μένει ακόμα με τη μητέρα του, το ξέρω από συνάδελφο της μητέρας μου που είναι γείτονες.
έχουμε ξεχάσει να παράγουμε πολιτισμό, απόο μικροί αντιστεκόμαστε σε καταπίεση που δεν υπάρχει, παραπονιόμαστε πως δεν μας αφήνει το κράτος να κάνουμε ότι γουστάρουμε(αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ο μπούλης και η μπέμπα να επιβιώσουν στα καθεστώτα που θεωρούν απελευθερωτικά), και συνεχώτο καταλίαμε εν τέλει το κάναμε σκλάβο μας και φτάσαμε εδώ που είμαστε. πέσαμε σε λάκο δίχως πάτο ΄τι και να γίνει έχουμε γεμίσει άχρηστη μάζα, για σας προσωπικά δεν ξέρω αλλά εφόσον καταφέρατε να είσαστε εκεί που είσαστε να κάνετε αυτό που θέλετε, και δεν κρύβετε το προσωπό σας δεν υπάρχει να σας κακολογεί κάποιος, αλλά την όποια επιτυχία την ζηλεύει αυτός ππου δεν την έχει, εύχομαι να μπορέσω να φύγω να γλιτώσω τη μιζέρια μίας χώρας που γερνάει, ππου ενώ έχει τα πάντα όπως λένε ,όλοι σχεδόν είναι μίζεροι και συνέβενε αυτό πριν την κρίση, ο Ολάντ ίσως δώσει μία ένεση για να αντέξουμε λίγο παραπάνω μέχρι την νέα φούσκα, γιατί τα λάθοι που έχουν γίνει ,αναφέρομαι στην κατάντια των περισσότερων συνομηλικών μου, Δεν διορθώνονται σε μια γενιά. Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι τα περισσότερα φαινόμενα που περιγράφει το βίντεο σας θεωρύνται πια συνηθισμένα! Την εποχή που ο παππούς μου ήταν 16 θα φρόντιζαν έστω να διορθωθεί το λάθος της εθνικής αμορφωσιάς. Τώρα στα @@ μας δεν ενδιαφερόμαστε σχεδόν για τίποτα εκτός από το αν μπήκε ο γιόκας στο δημόσιο αν η πήραμε αμάξι στην κορούλα αν φάγαμε, αν χέσαμε αν έπιαμε καφέ, πόσο καφέ ήπιαμε και πως κάναμε αυτά τα τ΄σο θαυμαστά πράματα, που η εξιστόρηση τους αποτελει το μέσο διάλογο.
ΥΓ καλλή η κορεάτισα.