Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
[move][size=50pt]ΓΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΠΟΔΕΙΞΗ [/size][/move]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρε μεταναστη της πιρφορας και της συμφορας θα βαλεις καμια φωτο που γαμησες? γιατι ετσι που το πας εσυ τοτε να πουνε και κατι εκατομμυρια τουριστες οτι γαμηθηκαν με τους τσολιαδες στο συνταγμα επειδη βγαλανε φωτογραφια μαζι τους.

ντοκουμεντα ρε ακριδοτριχη  :tickedoff:
αλλιως επαξια ο τιτλος του πιρφορομεταναστη.
Ρε ΦΟΥΚΑΡΑ δε βλεπεις οτι οι φωτογραφιες ειναι ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!Ναι ερχονται σπιτι μου να βγαλουν φωτογραφιες μαζι μου! :2funny:Λες να δουλευω φωτογραφος και να σας το κρυβω? :think:και γ'αυτο εχω τοσες φωτογραφιες απο γκομενες? :think:Ελα σου εδωσα ιδεα για να γραφεις εναντιον μου :2funny:Δε βλεπεις οτι μεχρι και λουρια τους βαζω! :2funny:και μου τα σκανε κιολας! και με τα'ι'ζουνε πολλες φορες:2funny:Φυσικο ειναι να βγαζεις κακια αφου δεν εχεις ουτε 20 Ευρω να πας Φυλης να  :knockinb: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε ΦΟΥΚΑΡΑ δε βλεπεις οτι οι φωτογραφιες ειναι ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!Ναι ερχονται σπιτι μου να βγαλουν φωτογραφιες μαζι μου! :2funny:Λες να δουλευω φωτογραφος και να σας το κρυβω? :think:και γ'αυτο εχω τοσες φωτογραφιες απο γκομενες? :think:Ελα σου εδωσα ιδεα για να γραφεις εναντιον μου :2funny:Δε βλεπεις οτι μεχρι και λουρια τους βαζω! :2funny:και μου τα σκανε κιολας! και με τα'ι'ζουνε πολλες φορες:2funny:Φυσικο ειναι να βγαζεις κακια αφου δεν εχεις ουτε 20 Ευρω να πας Φυλης να  :knockinb: :2funny:

δυο πραγματα πιστευω.

1. αποδειξεις
2. σεβαλιε φιντελε

συνεχισε πιρφορε.

Επισκέπτης

δλδ γιγαντα θες να πεις οτι γαμας και σε πληρωνουν κιολας τσιγκολο κιετσι?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δημητρακη βρες τα με το site εδω να κανεις εκπομπες ραδιο

να δεχεσε και τηλ μεσω skype

πρεπει να γαλουχηθουν πολλοι μουνοδουλοι

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δημητρακη βρες τα με το site εδω να κανεις εκπομπες ραδιο

να δεχεσε και τηλ μεσω skype

πρεπει να γαλουχηθουν πολλοι μουνοδουλοι

Πολύ καλή η πρόταση σου. ευγε

στις δυσκολες εποχές που ζουμε στην Ελλάντα, καλό ειναι να βρουμε κάποιον να μας διασκεδάζει, τσάμπα

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως ειναι!Οτι γκομενες ειχαν στο λυκειο με της ιδιες τραβολογωντουσαν και μετα απο το σχολειο.Η πλακα ειναι οτι μεχρι πριν απο 2-3 χρονια ολοι λεγανε:Η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο εχει ηλιο θαλασσα ομορφια!Λες και οι αλλες χωρες δηλαδη δεν εχουνε τιποτα! :2funny:ή Π.Χ. το μετρο της Αθηνας που ειναι φτιαγμενο με την τεχνολογια του 1960 !Οι δε ταχυτητες του για γελια!50-60 χλμ/ωρα! :2funny:Δεν ειναι μεγαλητερο απο το μετρο της Γερεβαν του Μπακού το μετρο ειναι μαγαλητερο και πιο συγχρονο και ας ανοιξε το 1967 !Οταν της Αθηνας αρχισε να λειτουργει το 2000  :rockon:Παρολαυτα οι Πιρφοροι λενε το Μετρο της Αθηνας ειναι το καλητερο και ομορφοτερο στον κοσμο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΡΕ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΡΩΣΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΒΛΑΚΑ

Υ.Γ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ Η ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΟΛΗΤΗΡΙ??? :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε HALCON σταμάτα να προσβάλεις τον Τσάρο Δημητράκη, έλεος πια ειναι ο μόνος εδω μέσα που μας κάνει να γελάμε.

ΥΓ. Αν δεν σταματησεις τον αδικο εμπεγμό του, θα σου στηλω τον Κασιδιάρη :uzi:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΡΕ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΡΩΣΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΒΛΑΚΑ

Και παραλια Κατερινης.....

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βρε HALCON σταμάτα να προσβάλεις τον Τσάρο Δημητράκη, έλεος πια ειναι ο μόνος εδω μέσα που μας κάνει να γελάμε.

ΥΓ. Αν δεν σταματησεις τον αδικο εμπεγμό του, θα σου στηλω τον Κασιδιάρη :uzi:

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΜΕΣΩΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΟ
ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Mπραβο ρε δημητρακη εισαι ο καλυτερος

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχεις κανει κανενα σκηνικο εκει;για πες

Ημουν με γκομενο και απλα χαζευαμε τον ψηλο ξανθο κοσμο (αντρες-γυναικες) γυρω μας....  :grin:

Πολυ ξανθοι ρε γμτ....Δεν μ'αρεσουν...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom