Κοντα επεσες Ειμαι Ταυρος
Ε καλά τωρα, τι Ταυρος - τι Ρινοκερος;;;;;;;;;
το ίδιο είναι
Τι Λωζάνη - τι Κοζάνη
Ταυρος με οροσκόπο Σκορπιο ειναι ο Τσάρος Δημητράκης
Κοντα επεσες Ειμαι Ταυρος
Ρε ΦΟΥΚΑΡΑ δε βλεπεις οτι οι φωτογραφιες ειναι ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!Ναι ερχονται σπιτι μου να βγαλουν φωτογραφιες μαζι μου! Λες να δουλευω φωτογραφος και να σας το κρυβω? και γ'αυτο εχω τοσες φωτογραφιες απο γκομενες? Ελα σου εδωσα ιδεα για να γραφεις εναντιον μου Δε βλεπεις οτι μεχρι και λουρια τους βαζω! και μου τα σκανε κιολας! και με τα'ι'ζουνε πολλες φορεςΦυσικο ειναι να βγαζεις κακια αφου δεν εχεις ουτε 20 Ευρω να πας Φυλης ναβρε μεταναστη της πιρφορας και της συμφορας θα βαλεις καμια φωτο που γαμησες? γιατι ετσι που το πας εσυ τοτε να πουνε και κατι εκατομμυρια τουριστες οτι γαμηθηκαν με τους τσολιαδες στο συνταγμα επειδη βγαλανε φωτογραφια μαζι τους.
ντοκουμεντα ρε ακριδοτριχη
αλλιως επαξια ο τιτλος του πιρφορομεταναστη.
Ρε ΦΟΥΚΑΡΑ δε βλεπεις οτι οι φωτογραφιες ειναι ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!Ναι ερχονται σπιτι μου να βγαλουν φωτογραφιες μαζι μου! Λες να δουλευω φωτογραφος και να σας το κρυβω? και γ'αυτο εχω τοσες φωτογραφιες απο γκομενες? Ελα σου εδωσα ιδεα για να γραφεις εναντιον μου Δε βλεπεις οτι μεχρι και λουρια τους βαζω! και μου τα σκανε κιολας! και με τα'ι'ζουνε πολλες φορεςΦυσικο ειναι να βγαζεις κακια αφου δεν εχεις ουτε 20 Ευρω να πας Φυλης να
Ρε ΦΟΥΚΑΡΑ δε βλεπεις οτι οι φωτογραφιες ειναι ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!Ναι ερχονται σπιτι μου να βγαλουν φωτογραφιες μαζι μου! Λες να δουλευω φωτογραφος και να σας το κρυβω? και γ'αυτο εχω τοσες φωτογραφιες απο γκομενες? Ελα σου εδωσα ιδεα για να γραφεις εναντιον μου Δε βλεπεις οτι μεχρι και λουρια τους βαζω! και μου τα σκανε κιολας! και με τα'ι'ζουνε πολλες φορεςΦυσικο ειναι να βγαζεις κακια αφου δεν εχεις ουτε 20 Ευρω να πας Φυλης να
δημητρακη βρες τα με το site εδω να κανεις εκπομπες ραδιο
να δεχεσε και τηλ μεσω skype
πρεπει να γαλουχηθουν πολλοι μουνοδουλοι
Ετσι ακριβως ειναι!Οτι γκομενες ειχαν στο λυκειο με της ιδιες τραβολογωντουσαν και μετα απο το σχολειο.Η πλακα ειναι οτι μεχρι πριν απο 2-3 χρονια ολοι λεγανε:Η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο εχει ηλιο θαλασσα ομορφια!Λες και οι αλλες χωρες δηλαδη δεν εχουνε τιποτα! ή Π.Χ. το μετρο της Αθηνας που ειναι φτιαγμενο με την τεχνολογια του 1960 !Οι δε ταχυτητες του για γελια!50-60 χλμ/ωρα! Δεν ειναι μεγαλητερο απο το μετρο της Γερεβαν του Μπακού το μετρο ειναι μαγαλητερο και πιο συγχρονο και ας ανοιξε το 1967 !Οταν της Αθηνας αρχισε να λειτουργει το 2000 Παρολαυτα οι Πιρφοροι λενε το Μετρο της Αθηνας ειναι το καλητερο και ομορφοτερο στον κοσμο
ΡΕ ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΡΩΣΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΒΛΑΚΑ
Βρε HALCON σταμάτα να προσβάλεις τον Τσάρο Δημητράκη, έλεος πια ειναι ο μόνος εδω μέσα που μας κάνει να γελάμε.
ΥΓ. Αν δεν σταματησεις τον αδικο εμπεγμό του, θα σου στηλω τον Κασιδιάρη
Και παραλια Κατερινης.....
εχεις κανει κανενα σκηνικο εκει;για πεςΚαι παραλια Κατερινης.....
εχεις κανει κανενα σκηνικο εκει;για πες
εμενα αμα ειναι γυμνασμενοι μου αρεσουνΗμουν με γκομενο και απλα χαζευαμε τον ψηλο ξανθο κοσμο (αντρες-γυναικες) γυρω μας....
Πολυ ξανθοι ρε γμτ....Δεν μ'αρεσουν...
εμενα αμα ειναι γυμνασμενοι μου αρεσουν
εμενα αμα ειναι γυμνασμενοι μου αρεσουν
ναι αλλα τωρα ειμαι με τον σοφια οποτε...Αφου σου αρέσει ο Λιλάς
ωραια,τα κανονισαμε φιλεναδαΧαρισμα σου...Αρκει να μην παιρνεις και τους μελαχρινους....