Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.211
Πόντοι
7.885
Πορνομετανάστη έστειλα σε κάποιους πιρφόρους αξιωματικούς από την φρεγάτα τα λινκ για τα τελευταία βιντεάκια σου και γούσταραν την ζωή τους :grin: :grin:.Τα μπάζα τους όμως αμέσως άρχισαν τις γνωστές  :jerking: :jerking: τους και άρχισαν να μιλούν υποτιμητικά για σένα και να σε βρίζουν :headbang: :headbang:.Πιστεύω ότι αν καταλάβουν καλά το νόημα αυτών των βίντεο ίσως τους πάρω μαζί μου σε καμιά τσάρκα στην Φυλής ;) ;) :rockon: :rockon:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
πορνομεταναστη με τετοια φατσα ρε φιλε οχι ελληνιδα, ουτε γατι δεν θα ριξεις, δεν βλεπεις τα καιμενα τα γατακια πως προσπαθουν απεγνωσμενα να φυγουν απο την αγγαλια σου?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bestoftherest7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πορνομεταναστη ψησου να φτιαξουμε κομμα. μπουρδελιαρηδες ελληνες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πορνομετανάστη έστειλα σε κάποιους πιρφόρους αξιωματικούς από την φρεγάτα τα λινκ για τα τελευταία βιντεάκια σου και γούσταραν την ζωή τους :grin: :grin:.Τα μπάζα τους όμως αμέσως άρχισαν τις γνωστές  :jerking: :jerking: τους και άρχισαν να μιλούν υποτιμητικά για σένα και να σε βρίζουν :headbang: :headbang:.Πιστεύω ότι αν καταλάβουν καλά το νόημα αυτών των βίντεο ίσως τους πάρω μαζί μου σε καμιά τσάρκα στην Φυλής ;) ;) :rockon: :rockon:
Για της Ελεεινιδες οσο πιο ασχημες ειναι τοσο πιο πολυ κακια και κομπλεξ βγαζουνε! :2funny:
πορνομεταναστη με τετοια φατσα ρε φιλε οχι ελληνιδα, ουτε γατι δεν θα ριξεις, δεν βλεπεις τα καιμενα τα γατακια πως προσπαθουν απεγνωσμενα να φυγουν απο την αγγαλια σου?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειχες διαβασει πιο παλια Thraed θα ειχες δει φωτο απο γκομενες που εχω κατα καιρους βαλει και δεν θα εγραφες  :jerking:!Παρε τωρα το βιντεακι να δεις τι διασημες Ελεεινιδες ηταν μαζι μου στην Αρματα και της απαξιωσα οχι απο κακια αλλα απλως ηταν πολυ χειροτερες απο της γκομενες που βγαζω στη Ρωσσια [youtube=425,350]LsUb5CVym1E[/youtube] .Σιγουρα γ'αυτες εχεις παιξει πολλες :jerking: για παρτη τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Για της Ελεεινιδες οσο πιο ασχημες ειναι τοσο πιο πολυ κακια και κομπλεξ βγαζουνε! :2funny:Αν ειχες διαβασει πιο παλια Thraed θα ειχες δει φωτο απο γκομενες που εχω κατα καιρους βαλει και δεν θα εγραφες  :jerking:!Παρε τωρα το βιντεακι να δεις τι διασημες Ελεεινιδες ηταν μαζι μου στην Αρματα και της απαξιωσα οχι απο κακια αλλα απλως ηταν πολυ χειροτερες απο της γκομενες που βγαζω στη Ρωσσια [youtube=425,350]LsUb5CVym1E[/youtube] .Σιγουρα γ'αυτες εχεις παιξει πολλες :jerking: για παρτη τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο συγκεκριμενο βιντεο ρε φιλε εγω δεν ειδα κανενα μουνι να εχεις αγγαλια, παρα μονο καποιες γυναικιες φωνες που σε δουλευουν και χαζογελαν...  :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο συγκεκριμενο βιντεο ρε φιλε εγω δεν ειδα κανενα μουνι να εχεις αγγαλια, παρα μονο καποιες γυναικιες φωνες που σε δουλευουν και χαζογελαν...  :idiot:
Για ακου καλητερα ποιες ειναι αυτες?Τηλεωραση δεν βλεπεις?Στην Αρμματα εγινε χαμος!Το παραδεχτηκαν ολοι :2funny:!Εκανα Στριπτιζ στο Club Γκιουζελ και ηταν πανω απο 500 ατομα!Κοιταγε ολος ο κοσμος εμενα και οχι αυτες :2funny:!Γκομενιτσες μετα με πλησιαζανε προσπαθουσαν να με αγγιξουν κολαση :2funny:!Η πλακα ειναι οτι οταν της πρωτοειδα μου λεγανε ειμαι η Ταδε (πολυ γνωστα ονοματα) κ'εγω αφου δεν μενω Ελλαδα δεν της ηξερα :2funny:!και της κοιταγα με περιεργια :think:.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Για ακου καλητερα ποιες ειναι αυτες?Τηλεωραση δεν βλεπεις?Στην Αρμματα εγινε χαμος!Το παραδεχτηκαν ολοι :2funny:!Εκανα Στριπτιζ στο Club Γκιουζελ και ηταν πανω απο 500 ατομα!Κοιταγε ολος ο κοσμος εμενα και οχι αυτες :2funny:!Γκομενιτσες μετα με πλησιαζανε προσπαθουσαν να με αγγιξουν κολαση :2funny:!Η πλακα ειναι οτι οταν της πρωτοειδα μου λεγανε ειμαι η Ταδε (πολυ γνωστα ονοματα) κ'εγω αφου δεν μενω Ελλαδα δεν της ηξερα :2funny:!και της κοιταγα με περιεργια :think:.

ενταξει φιλε εχεις δικιο.... :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

και με τον πελεκανο στη μυκονο βγαινουν φωτογραφιες οι γκομενες αλλα δε την ειδε γαμιας ο πελεκανος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αργω αλλα τα πιανω  :booty:

Ο τύπος έχει ανεβάσει βιντεάκια... έχει γράψει πολλα εδω μέσα.
Έχει κάνει εκστρατείες... έχει πλεον εκθέσει τον εαυτό του. Και θεωρεις
πως θα τον πεισεις με λόγια για το αντίθετο?

Α ρε αυτος ο εγωισμος σας  :P

εχεις γαμησει ολο το γλεντι με αυτη τη μαλακια. και σε μιμουνται και αλλοι  :headbang:

Τους σώζω απο σένα. Ειμαι καλός ανθρωπος  
ξέρω οτι πέριμενεις στην γωνία για την κατάλληλη στιγμή  :P

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Ο τύπος έχει ανεβάσει βιντεάκια... έχει γράψει πολλα εδω μέσα.
Έχει κάνει εκστρατείες... έχει πλεον εκθέσει τον εαυτό του. Και θεωρεις
πως θα τον πεισεις με λόγια για το αντίθετο?

Α ρε αυτος ο εγωισμος σας  :P

δεν μπορεις να πεις, τον επνιξα γρηγορα τον εγωισμο μου, μη σου πω τον εθαψα  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν μπορεις να πεις, τον επνιξα γρηγορα τον εγωισμο μου, μη σου που τον εθαψα  :sunglasses:

Μεταξυ μας. Δεν υπαρχει λογος διαφωνιας.
Για ποιο λογο να βαλεις μυαλο στον άλλον?
Μετα θα στραφει εναντιον σου... αμα παιζετε
στο ιδιο γηπεδο. Αστον να παιζει αλλου και οταν ξυπνησει
θα ειναι αργα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια καλη η παρεα σας αλλα πρεπει να βγω ραντεβου με μια καινουργια γκομενα απο το ιντερνετ.Μετα το βραδαξι θα παιχτει ντισκο :)Το μονο κακο ειναι οτι βρεχει και χτες γυαλισα τ'αμαξι και σημερα θα γινει  :shit:.Αυριο θα ερθει η Κορεατισα μου :)και τη δευτερα (ηθελε να ερθει μονη της μετα τη δουλεια δευτερα πρω'ι'.βαρδια 24ωρο καθε 2 ή 3ης μερες.Δουλευει αντμινιστρατορ σε ενα εστιατοριο)Αλλα τι να την κανω πτωμα!της ειπα να παει σπιτι της να κοιμηθει και θα παω να την παρω δευτερα απογευμα οταν ξεκουραστει :)Παρτε της φωτογραφιες απο την προηγουμενη συναντιση.Που της πηρα και δωρακι απο την Ελλαδα ενα ομορφο σουβενιρ και οταν ερχεται εδω την αλειφω με.......

Συνημμένα

• Oksana 100.jpg
    Oksana 100.jpg
    187,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Oksana 101.jpg
    Oksana 101.jpg
    149,3 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......αυτο :2funny:και της παιρνω και παγωτακι :) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• DSC01404.JPG
    DSC01404.JPG
    148,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Oksana 102.jpg
    Oksana 102.jpg
    189,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια καλη η παρεα σας αλλα πρεπει να βγω ραντεβου με μια καινουργια γκομενα απο το ιντερνετ.Μετα το βραδαξι θα παιχτει ντισκο :)Το μονο κακο ειναι οτι βρεχει και χτες γυαλισα τ'αμαξι και σημερα θα γινει  :shit:.Αυριο θα ερθει η Κορεατισα μου :)και τη δευτερα (ηθελε να ερθει μονη της μετα τη δουλεια δευτερα πρω'ι'.βαρδια 24ωρο καθε 2 ή 3ης μερες.Δουλευει αντμινιστρατορ σε ενα εστιατοριο)Αλλα τι να την κανω πτωμα!της ειπα να παει σπιτι της να κοιμηθει και θα παω να την παρω δευτερα απογευμα οταν ξεκουραστει :)Παρτε της φωτογραφιες απο την προηγουμενη συναντιση.Που της πηρα και δωρακι απο την Ελλαδα ενα ομορφο σουβενιρ και οταν ερχεται εδω την αλειφω με.......

Μονο ενα δωρακι τους παίρνεις? Και αυτο
απο μοναστηρακι?  :P

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μονο ενα δωρακι τους παίρνεις? Και αυτο
απο μοναστηρακι?  :P
Και πολυ τους ειναι :2funny:!Τι ειμαι ο Πιρφορος?Αν η γκομενα γουσταρει και θελει να παει μαζι σου θα παει ετσι κ'αλλιως.Ο Πιρφορος τρεχει απο πισω τους της χρυσωνει και παρολαυτα τον φτινουνε μετα :2funny:Αν σε συχαινονται ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΔΩΣΕΙΣ δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ  :2funny:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Και πολυ τους ειναι :2funny:!Τι ειμαι ο Πιρφορος?Αν η γκομενα γουσταρει και θελει να παει μαζι σου θα παει ετσι κ'αλλιως.Ο Πιρφορος τρεχει απο πισω τους της χρυσωνει και παρολαυτα τον φτινουνε μετα :2funny:

:2funny: :2funny:    :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom