redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ευχαριστω η Γραβατα συμβολιζει το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
Ευχαριστω η Γραβατα συμβολιζει το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
με τη γραβατα στελνεις πολιτικο μηνυμα σε ολα τα λαμογια που φαγανε τα χρηματα του ελληνικου λαου..Ευχαριστω η Γραβατα συμβολιζει το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
Εχω καποιες ιδεες για 2-3 βιντεακια.ακομα σχεδιαζω τι βιντεακια θα γυρισωΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ?
γυρνα κι ενα βιντεακι που να τον παιζεις και να χυνεις φωτογραφιες με ελληνες και ελληνιδες πολιτικους......χαραλαμπης style και ετσι.....Εχω καποιες ιδεες για 2-3 βιντεακια.ακομα σχεδιαζω τι βιντεακια θα γυρισω
Εχω καποιες ιδεες για 2-3 βιντεακια.ακομα σχεδιαζω τι βιντεακια θα γυρισω
Να τους χεζω ειναι καλητερο αλλα αυτο το βιντεακι δεν θα το ανεβαζουν πουθενα!Δυστηχως!γυρνα κι ενα βιντεακι που να τον παιζεις και να χυνεις φωτογραφιες με ελληνες και ελληνιδες πολιτικους......χαραλαμπης style και ετσι.....
θα το βαλεις εκει που τα βαζει ο bbw....εκει περναν ολαΝα τους χεζω ειναι καλητερο αλλα αυτο το βιντεακι δεν θα το ανεβαζουν πουθενα!Δυστηχως!
Ποιο σα'ι'τ ειναι αυτο?θα το βαλεις εκει που τα βαζει ο bbw....εκει περναν ολα
το συστημα σε χτυπα τυπεΝα τους χεζω ειναι καλητερο αλλα αυτο το βιντεακι δεν θα το ανεβαζουν πουθενα!Δυστηχως!
Ποιο σα'ι'τ ειναι αυτο?
Εκει εχω λογαριασμο.Μου ειχε κανει ενα λογαριασμο και ο Πορνορεπορτερ ο Gangzxa αλλα δεν μπορεσα να ανεβασω τιποτα.Περιεργα δουλευει αυτο το σα'ι'τ
τυπε το επομενο βιντεο θα χτυπησει τα τσοντοκαναλα και τους πουστροδημοσιογραφους.το συστημα σε χτυπα τυπε
στα σχόλια πετάγεται και μια ελλεεινίδα
Παιδια εδω μια Ελεεινιδα που πιθανοτατα ζυγιζει πανω απο 100 κιλα αφου οταν της ειπα οτι ειναι χοντρη τσαντιστηκε γραφει εχω πεθανει στα [youtube=425,350]rTgF3Paf_c4[/youtube]στα σχόλια πετάγεται και μια ελλεεινίδα
και βρίζει το δημήτρη και ένας τύπος λέει πως αυτή δεν έχει σεξουαλική ζωή
κρίμα που η κομπλέξω έχει κάποιον φουκαρά πιρφόρο να προσπαθεί να την πηδήξει και όταν το κάνει την επόμενη πρέπει να την πάει για ψώνια,
να του ξεκάνει την κάρτα και όταν αυτή στερέψει, θα πάει στον άλλο μέσο έλληνα που τον κατήντησε η μάνα του και οι συνομήλικές του στο σχολείο.
γενικά δεν φταίει η θρησκεία και το μεσσαίωνα ακόμα οι καθολικοί γαμούσανε πουτάνες, εμείς πάντα δεν γαμούσαμε αφότου φουσκώσαμε καποινών τα μυαλά, τις ελλεεινίδες πρέπει να αλλάξουμε αλλά άμα κάποιος ακόμα ελπίζει του έυχομαι καλλή τύχη πυρφόρε....
ευτυχώς είμαι τυχερός που πλήρωσα μία σιτυτουρίστρια ρωσίδα πολύ καλλή σε συμπεριφορά και ομορφιά, επανεγκατέστησε το στάνταρ μου, για αυτό και στ μυαλό τουλάχιστον δεν χωνεύω την ιδέα να ξοδέψω μηνιαίως τα ίδια λεφτά και περίσσοτερα για Ελλεεινίδα γκόμενα που και δεν θα μου κάθεται και θα κοστίζει ακριβά στην ψυχή και στην τσέπη. φίλοι μου καλλά παιδιά εμφανίσημα η γκόμενα τους κακομεταχειρίζεται και το ανέχονται μόνο 2 φίλες εμφανίσιμες ελληνίδες, έχω που είναι εντάξει στις σχέσεις τους 2 στα πέντε, αλλά ο κανόνας καλλά κρατεί οι καλλές πιασμένες, οι κακές απλά από αυτές έχουν περάσει όλοι και έχουν φρίξει όλοι, αλλά λόγω πιρφορισμού μπορεί να είναι και πιασμένες.Παιδια εδω μια Ελεεινιδα που πιθανοτατα ζυγιζει πανω απο 100 κιλα αφου οταν της ειπα οτι ειναι χοντρη τσαντιστηκε γραφει εχω πεθανει στα [youtube=425,350]rTgF3Paf_c4[/youtube]
Κραξτε την κ'εσεις για να (στα σχολια απο κατω απο το βιντεακι)
.....αλλά ο κανόνας καλλά κρατεί οι καλλές πιασμένες, οι κακές απλά από αυτές έχουν περάσει όλοι και έχουν φρίξει όλοι, αλλά λόγω πιρφορισμού μπορεί να είναι και πιασμένες.