Ωραιες παρατηρησεις!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 512K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Αφού έχει master στη μαλακία.Ωραιες παρατηρησεις!
Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 206
επίκουρος καθηγητής ιστορίας, διεθνών σχέσεων και ουρολαγνείας
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Πάντα έχω και είχα μια εντελώς καλοπροαίρετη απορία. Ο Κος Δημήτρης από που βιοπορίζεται; Στα σοβαρά θέτω το ερώτημα.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Μητσάρας είναι εισοδηματίας και επενδυτής στις παγκόσμιες αγορές.Πάντα έχω και είχα μια εντελώς καλοπροαίρετη απορία. Ο Κος Δημήτρης από που βιοπορίζεται; Στα σοβαρά θέτω το ερώτημα.
Επίσης είναι πολίτικος και οικονομικός αναλυτής συνεργαζόμενος με δίκτυα παγκοσμίου βεληνεκούς.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Μάλιστα. Δεν το γνώριζα καθόλου. Στα σοβαρά ρώτησα. Μπράβο του.Μητσάρας είναι εισοδηματίας και επενδυτής στις παγκόσμιες αγορές.
Επίσης είναι πολίτικος και οικονομικός αναλυτής συνεργαζόμενος με δίκτυα παγκοσμίου βεληνεκούς.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Είναι από τα άτομα που η απουσίας τους φτώχυνε το δυναμικό της πατρίδας μας αλλά συνάμα μας κάνει υπερήφανους στα πέρατα της γης!!!Μάλιστα. Δεν το γνώριζα καθόλου. Στα σοβαρά ρώτησα. Μπράβο του.
Το λεγόμενο brain drain ....
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Η διασκέδαση πλέον έχει γίνει πολύ ατομικό σπορ. Γενικά ο ατομισμός είναι μια τάση...Είναι από τα άτομα που η απουσίας τους φτώχυνε το δυναμικό της πατρίδας μας αλλά συνάμα μας κάνει υπερήφανους στα πέρατα της γης!!!
Το λεγόμενο brain drain ....
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.752
- Πόντοι
- 3.936
Ο δημητρακης μια χαρα την γαζωνει.. Αλιμονο σε αυτους που σαπιζουν στις φαμπρικες της γερμανιας, και ονειρευονται οτι εχουν ποιοτητα ζωηςΜάλιστα. Δεν το γνώριζα καθόλου. Στα σοβαρά ρώτησα. Μπράβο του.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Η αλήθεια, αυτή που γράφεις, έχει μεγάλη δόση τραγικότητας. Είναι ακριβώς έτσι. Που να δεις τις "φαμπρικες" της Ελλάδας. Που είσαι σκλάβος μέσα στη πατρίδα σου. Που φτάνεις στα 40 και παρακαλάς για μια δουλειά της συμφοράς. Και όταν ζητάς βοήθεια σου λένε ας είχες το ένα ας είχε το άλλο. Καλά κάνει ο Δημητράκης και ο κάθε Δημητράκης. Τον ζηλεύω!Ο δημητρακης μια χαρα την γαζωνει.. Αλιμονο σε αυτους που σαπιζουν στις φαμπρικες της γερμανιας, και ονειρευονται οτι εχουν ποιοτητα ζωης
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.120
- Πόντοι
- 3.556
Καλά γενικά όλοι είμαστε σκλάβοι με τον ένα ή τον άλλο τρόποΗ αλήθεια, αυτή που γράφεις, έχει μεγάλη δόση τραγικότητας. Είναι ακριβώς έτσι. Που να δεις τις "φαμπρικες" της Ελλάδας. Που είσαι σκλάβος μέσα στη πατρίδα σου. Που φτάνεις στα 40 και παρακαλάς για μια δουλειά της συμφοράς. Και όταν ζητάς βοήθεια σου λένε ας είχες το ένα ας είχε το άλλο. Καλά κάνει ο Δημητράκης και ο κάθε Δημητράκης. Τον ζηλεύω!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Καταλαβαίνω πως το λες και είμαι βέβαιος πως αντιλαμβάνεσαι καλά, ως ένας νοήμων άνθρωπος (αυτό φαίνεται στο γραπτό σου λόγο) ότι είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σκλάβος με κάποια δικαιώματα από το να είσαι σκλάβος σε μια τραγική κατάσταση, όπως για παράδειγμα θα δεχτώ να γίνω εγώ.Καλά γενικά όλοι είμαστε σκλάβοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
Και μιας και είμαστε στο νήμα του Δημητράκη ίσως και αυτός είναι με κάποιο τρόπο "σκλάβος" (οικονομικά) σε κάποιες καταστάσεις, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό.
ΥΓ. Το νήμα μέσω του οποίου θα απευθύνομαι στα μέλη του bou για ένα θέμα δικό μου, μέσω του οποίου θα ζητώ μια εργασία που θα με πάει μακριά είναι σε προετοιμασία.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Καλημερα φιλε ,Καταλαβαίνω πως το λες και είμαι βέβαιος πως αντιλαμβάνεσαι καλά, ως ένας νοήμων άνθρωπος (αυτό φαίνεται στο γραπτό σου λόγο) ότι είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σκλάβος με κάποια δικαιώματα από το να είσαι σκλάβος σε μια τραγική κατάσταση, όπως για παράδειγμα θα δεχτώ να γίνω εγώ.
Και μιας και είμαστε στο νήμα του Δημητράκη ίσως και αυτός είναι με κάποιο τρόπο "σκλάβος" (οικονομικά) σε κάποιες καταστάσεις, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό.
ΥΓ. Το νήμα μέσω του οποίου θα απευθύνομαι στα μέλη του bou για ένα θέμα δικό μου, μέσω του οποίου θα ζητώ μια εργασία που θα με πάει μακριά είναι σε προετοιμασία.
ζηλευεις επισης που καθοταν να τον χεσει η αντιεισαγγελεας αλλα
Και που εχυνε μεσα στο πεπονι και μετα το σερβιριζε στους γονείς του?
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Σημαντική παράλειψη!!!Μάλιστα. Δεν το γνώριζα καθόλου. Στα σοβαρά ρώτησα. Μπράβο του.
Ο Μητσάρας έχει δημιουργήσει την πρώτη κάθετη βιολογική μονάδα παραγωγής φέτας στην Ρωσία , με ιδιόκτητη στάνη αιγοπροβάτων!
Η φέτα αυτή πωλείται μόνο στα γκουρμέ καταστήματα της Α. Πετρούπολης και της Μόσχας , έχει πάρει χρυσά μετάλλια ποιότητας σε διεθνής εκθέσεις , το όνομα αυτής "ΦΕΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΒΛΑΚΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ" ...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι αγαπητέ. Αυτό που περιγράφεις δεν έχει κάποιου είδους σχέση με αυτό που παραθέτω εγώ. Ειλικρινώς, και με διαφορετικό τόνο, παρουσιάζω μια εικόνα ενός ανθρώπου, του Δημητράκη, ο οποίος έχει μια άνεση συγκεκριμένη. Το τι κάνει για να την εξασφαλίζει δεν ξέρω. Προφανώς δεν εξαρτάται η ζωή του από αυτά τα δύο που αναφέρεις. Εννοώ ότι απλά είναι η δική του διαστροφική αν θέλεις, επιλογή. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω εγώ.Καλημερα φιλε ,
ζηλευεις επισης που καθοταν να τον χεσει η αντιεισαγγελεας αλλα
Και που εχυνε μεσα στο πεπονι και μετα το σερβιριζε στους γονείς του?
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.120
- Πόντοι
- 3.556
Σε ευχαριστώ όπως ακριβώς το έγραψες, νομίζω πως και εσύ θα συμφωνήσεις ότι σχεδόν όλα τα πράγματα στον υλικό κόσμο που ζούμε εύκολα γίνονται εθιστικά και μας κάνουν στο τέλος σκλάβους ! Θέλει δύναμη ψυχής και πειθαρχία ώστε να κρατάμε το ''μέτρο'' στην ζωή μας και να μην καταλήγουμε έρμαια των παθών μας ! Το γράφω και στην υπογραφή μου άλλωστε !Καταλαβαίνω πως το λες και είμαι βέβαιος πως αντιλαμβάνεσαι καλά, ως ένας νοήμων άνθρωπος (αυτό φαίνεται στο γραπτό σου λόγο) ότι είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σκλάβος με κάποια δικαιώματα από το να είσαι σκλάβος σε μια τραγική κατάσταση, όπως για παράδειγμα θα δεχτώ να γίνω εγώ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 2.356
Κάποιοι, δυστυχώς, αν και νοήμονες, σοβαροί*, άνθρωποι με αρχές* κλπ, αδυνατείτε να συμμετέχετε σε μία συζήτηση. Θέτετε με έναν ανώριμο τρόπο τον δικό σας κώδικα ο οποίος δεν είναι καν χιουμοριστικός. Ήρθε ο άλλος και μου μιλάει για χύσια και γαμήσια, την στιγμή που εγώ αναφέρω κάτι εντελώς διαφορετικό.
*Παραδοχή
*Παραδοχή
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Χτυπάνε φίλε μου ανθρώπους που κάνουν την ζωή που γουστάρουν χωρίς να ενοχλούν κανέναν, ανθρώπους με οικονομική άνεση που μας εκπροσωπούν επάξια σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, ανθρώπους σαν τον Κμαν , τον Δημητράκι και τον Μιντ ... να'τανε η ζήλια ψώρα!!!Κάποιοι, δυστυχώς, αν και νοήμονες, σοβαροί*, άνθρωποι με αρχές* κλπ, αδυνατείτε να συμμετέχετε σε μία συζήτηση. Θέτετε με έναν ανώριμο τρόπο τον δικό σας κώδικα ο οποίος δεν είναι καν χιουμοριστικός. Ήρθε ο άλλος και μου μιλάει για χύσια και γαμήσια, την στιγμή που εγώ αναφέρω κάτι εντελώς διαφορετικό.
*Παραδοχή
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28