Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 506K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.465
Πόντοι
3.936
Καλημερα φιλε ,
ζηλευεις επισης που καθοταν να τον χεσει η αντιεισαγγελεας αλλα
Και που εχυνε μεσα στο πεπονι και μετα το σερβιριζε στους γονείς του?
Καλα εδω ο αλλος με το ασπεργκερ, νοσταλγος του χιτλερακου, αφοδευε στο στομα κακομοιρογλου εργατριες, για ενα κομματι ψωμι. Με φωτο εδω στο σαιτ. Και εκανε μπουλινγκ σε εκδιδομενες του σαιτ. Αυτα τα περι ηθικης, μονο για τον δημητρακη ισχυουν.. οκ'

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Χτυπάνε φίλε μου ανθρώπους που κάνουν την ζωή που γουστάρουν χωρίς να ενοχλούν κανέναν, ανθρώπους με οικονομική άνεση που μας εκπροσωπούν επάξια σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, ανθρώπους σαν τον Κμαν , τον Δημητράκι και τον Μιντ ... να'τανε η ζήλια ψώρα!!! :(
Αγαπητέ τροβαδούρε, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αποδείξω κανενός είδους "χτύπημα" σε κανέναν. Εγώ παραθέτω κάτι συγκεκριμένο. Να είσαι γερός. Και δεν ξέρω καν ποιός είναι ο Κμαν ή ο Μιντ κ.α.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.168
Πόντοι
3.506
Αγαπητέ τροβαδούρε, δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αποδείξω κανενός είδους "χτύπημα" σε κανέναν. Εγώ παραθέτω κάτι συγκεκριμένο. Να είσαι γερός. Και δεν ξέρω καν ποιός είναι ο Κμαν ή ο Μιντ κ.α.
Ο mindreader . έχει γράψει πολύ δυνατά άρθα για διάφορα θέματα, αξίζει τον κόπο να τον διαβάσεις !

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Κάποιοι, δυστυχώς, αν και νοήμονες, σοβαροί*, άνθρωποι με αρχές* κλπ, αδυνατείτε να συμμετέχετε σε μία συζήτηση. Θέτετε με έναν ανώριμο τρόπο τον δικό σας κώδικα ο οποίος δεν είναι καν χιουμοριστικός. Ήρθε ο άλλος και μου μιλάει για χύσια και γαμήσια, την στιγμή που εγώ αναφέρω κάτι εντελώς διαφορετικό.

*Παραδοχή

Το αν βλεπεις ως ανωριμοτητα να σου παρουσιαζουν ολο το πακετο δικαιωμα σου.
Δεν ζηλευουμε ala carte. Αν και παλι δικαιωμα σου.

Ας πουμε ενα παραδειγμα, :
ζηλεύω τον πακιστανό που πηδηξε το πιπίνι.
(Αλλα δεν νοιαζομαι που ο πακιστανός αφησε φυτό την Μυρτώ)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Δεν ζηλευουμε ala carte.

Εδώ να σημειώσω πως τύπος Νιο ζηλεύει , δικαιολογημένα βέβαια, τους Πακιστανούς .... κόκκινη κάρτα...έφαγε πόρτα....:confused::confused::confused:

ΝΙΟ ΠΟΡΤΑ.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.465
Πόντοι
3.936
Κάποιοι, δυστυχώς, αν και νοήμονες, σοβαροί*, άνθρωποι με αρχές* κλπ, αδυνατείτε να συμμετέχετε σε μία συζήτηση. Θέτετε με έναν ανώριμο τρόπο τον δικό σας κώδικα ο οποίος δεν είναι καν χιουμοριστικός. Ήρθε ο άλλος και μου μιλάει για χύσια και γαμήσια, την στιγμή που εγώ αναφέρω κάτι εντελώς διαφορετικό.

*Παραδοχή
Δεν βγαζεις ακρη εδω μεσα.. Τεινει να γινει μοδα η μιζερια και ο αυτισμος. Υπαρχουν μερικοι που ταυτιζονται με αυτα τα δυο.. και μετα βγαζουν κομπλεξ και χολη

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Οι κολλητοί του Μήτσου, ο Αλγερινός και ο Τούρκος, ποτέ δεν του ζήτησαν δανεικά και είχαν λεφτά για να βγουν ένα ραντεβού σε αντίθεση με όλα τα φουκαριάρικα γιουνάνια που ανέβηκαν πάνω για μια ξεχασμένη γιαγιά κωλομπαρού σε διαμέρισμα των 14 τετραγωνικών και ζήταγαν δανεικά.
Μήτσο έλα στη πιάτσα να ζήσουμε μεγάλες στιγμές τώρα που τα γιουνάνια τα πετάνε έξω από τα σπίτια τους για να τα δώσουν σε εμάς και υποσιτίζονται ενώ σε εμάς το σισίτιο δίνεται κανονικά στην ώρα του :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Δεν ζηλευουμε ala carte. Αν και παλι δικαιωμα σου.

Αυτό τι σχέση έχει με αυτό που λέμε. Συγνώμη αγαπητέ, διαβάζεις τι γράφεις; Έχεις καταλάβει τι γράφεις;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Είναι τρομακτικά λυπηρό να βλέπω ανθρώπους λειτουργικά αναλφάβητους. Ο άλλος μου γράφει για τη Μυρτώ.... Εντελώς εκτός θέματος και με ύφος κιόλας!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αγόρασε κι άλλο διαμέρισμα ο Μητσάρας....και μεγαλύτερο από το προηγούμενο...ΜΠΡΑΒΟ!!!:headbang2::rockon::headbang2::rockon:
Trovadoure ανοιξε Poll please με θέμα:

Να γυρίσει ο Μήτσος; ΝΑΙ η ΟΧΙ;

Θα εκπλαγούμε όλοι από το αποτέλεσμα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Είναι τρομακτικά λυπηρό να βλέπω ανθρώπους λειτουργικά αναλφάβητους. Ο άλλος μου γράφει για τη Μυρτώ.... Εντελώς εκτός θέματος και με ύφος κιόλας!

Χαχαχ
Δεν πειραζει, ας εισαι εσυ ο αλφαβητιασμενος

Για το πεπονι κ το χεσιμο δεν απαντησες ομως.

Οκ
Ζηλευω τον Σεχιδη που κληρονόμησε ενα ακινητο (αφου σκοτωσε τους γονεις του)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Χαχαχ
Δεν πειραζει, ας εισαι εσυ ο αλφαβητιασμενος

Για το πεπονι κ το χεσιμο δεν απαντησες ομως.

Οκ
Ζηλευω τον Σεχιδη που κληρονόμησε ενα ακινητο (αφου σκοτωσε τους γονεις του)

Άρα μας λες ότι ο Δημητράκης έχει κάνει κάτι πολύ κακό πχ και είσαι ότι έτοιμος να φας και αγωγή από αυτόν για αυτά που λες Τότε οκ.. Και συγκρίνεις το Δημητράκη με τον φονιά Σεχίδη... ΚΑΚΙΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

Και ξαναγράφεις κάτι που είναι εκτός θέματος. Να είσαι γερός ωστόσο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Άρα μας λες ότι ο Δημητράκης έχει κάνει κάτι πολύ κακό πχ και είσαι ότι έτοιμος να φας και αγωγή από αυτόν για αυτά που λες Τότε οκ.. Και συγκρίνεις το Δημητράκη με τον φονιά Σεχίδη... ΚΑΚΙΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

Και ξαναγράφεις κάτι που είναι εκτός θέματος. Να είσαι γερός ωστόσο.

Τυπε δειχνεις σωστο ατομο.
Ισως να μην γνωριζεις το ιστορικο του ανθρωπου που εσυ θαυμαζεις.

Τιμη μου μια αγωγή απο τον δημητρακη.

Παντως στις ερωτησεις δεν απαντας (οπως δεν απαντησαν ποτέ οσοι κατα καιρους δηλωσαν θαυμαστες του ντιμη)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Οι κολλητοί του Μήτσου, ο Αλγερινός και ο Τούρκος, ποτέ δεν του ζήτησαν δανεικά και είχαν λεφτά για να βγουν ένα ραντεβού σε αντίθεση με όλα τα φουκαριάρικα γιουνάνια που ανέβηκαν πάνω για μια ξεχασμένη γιαγιά κωλομπαρού σε διαμέρισμα των 14 τετραγωνικών και ζήταγαν δανεικά.
Μήτσο έλα στη πιάτσα να ζήσουμε μεγάλες στιγμές τώρα που τα γιουνάνια τα πετάνε έξω από τα σπίτια τους για να τα δώσουν σε εμάς και υποσιτίζονται ενώ σε εμάς το σισίτιο δίνεται κανονικά στην ώρα του :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Και όχι μόνο, ο Αλγερινός φίλος του τον κέρναγε κεμπάπ όταν ο Μητσάρας ήταν στρυμωγμένος λόγω επιχειρηματικών ανοιγμάτων ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom