Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άρα μας λες ότι ο Δημητράκης έχει κάνει κάτι πολύ κακό πχ και είσαι ότι έτοιμος να φας και αγωγή από αυτόν για αυτά που λες Τότε οκ.. Και συγκρίνεις το Δημητράκη με τον φονιά Σεχίδη... ΚΑΚΙΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

Και ξαναγράφεις κάτι που είναι εκτός θέματος. Να είσαι γερός ωστόσο.
Όντως, θα φάει αγωγή από τον Πρόεδρο των Ελλήνων Κτηνοβατών:2funny:

Τι τα σκαλίζεις ρε τύπε,αφού δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος εδώ μέσα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Όντως, θα φάει αγωγή από τον Πρόεδρο των Ελλήνων Κτηνοβατών:2funny:

Τι τα σκαλίζεις ρε τύπε,αφού δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος εδώ μέσα...
Όχι δεν ξέρω ποιός είναι. Απλά με νευριάζει που δεν καταλαβαίνει τι γράφω.

Πώς έγινε άνετος οικονομικά ο Δημητράκης? ΜΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ? Είστε καλά; Καταλαβαίνετε τι σχολιάζω ρε ή καθόλου;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καλημερα φιλε ,
ζηλευεις επισης που καθοταν να τον χεσει η αντιεισαγγελεας αλλα
Και που εχυνε μεσα στο πεπονι και μετα το σερβιριζε στους γονείς του?
Απαντώ εγώ ως μέγας θαυμαστής του.

Δεν τον ζηλεύω αλλά τον επικροτώ για το θάρρος του (εγώ δυστυχώς δεν διαθέτω τόσο) να γίνει θυσία στον βωμό της αγάπης για την εισαγγελέα.

Στο δεύτερο κομμάτι για την γαστρονομική ευφυΐα που τον διακατέχει αλλά και για την αγάπη προς τους γονείς του που φρόντισε να ενδυναμώσει με βιταμίνες προς όφελος της υγείας τους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Τυπε δειχνεις σωστο ατομο.
Ισως να μην γνωριζεις το ιστορικο του ανθρωπου που εσυ θαυμαζεις.

Τιμη μου μια αγωγή απο τον δημητρακη.

Παντως στις ερωτησεις δεν απαντας (οπως δεν απαντησαν ποτέ οσοι κατα καιρους δηλωσαν θαυμαστες του ντιμη)
Αδερφέ μου ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. Μπορεί να είναι ο χειρότερος άβθρωπος του κ΄σομου.

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΡΩΤΑΩ. ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όχι δεν ξέρω ποιός είναι. Απλά με νευριάζει που δεν καταλαβαίνει τι γράφω.

Πώς έγινε άνετος οικονομικά ο Δημητράκης? ΜΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ? Είστε καλά; Καταλαβαίνετε τι σχολιάζω ρε ή καθόλου;
Εσύ καταλαβαίνεις ότι εκφέρεις άποψη χωρίς να ξέρεις ότι π.χ.ο ίδιος έχει γράψει ότι τον έχεζαν επί αμοιβής;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Οπως ο ιδιος εχει δηλωσει η περιουσια προερχεται απο 3 πηγες, μια για καθε γενια:

1. Ο παππους του ητανε προεδρος αγροτικου συνεταιρισμου
2. Εχει γονιο ιατρο
3. Εχει κανει ο ιδιος επιτυχημενες επιχειρηματικες κινησεις

• Like
Αντιδράσεις: 968

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Οπως ο ιδιος εχει δηλωσει η περιουσια προερχεται απο 3 πηγες, μια για καθε γενια:

1. Ο παππους του ητανε προεδρος αγροτικου συνεταιρισμου
2. Εχει γονιο ιατρο
3. Εχει κανει ο ιδιος επιτυχημενες επιχειρηματικες κινησεις
Ποιες επιχειρηματικές κινήσεις;;
Όλοι ξέρουμε ότι έχει δηλώσει ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ,.τρώει λεφτά των γονιών του,.ενώ τα τελευταία χρόνια ζήταγε να του στείλει λεφτά και από την κόρη του.

Αν δεν είναι αυτό το άτομο το μεγαλύτερο παράσιτο, τότε δεν ξέρω τι είναι.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706

Ααα
Δεν εκανε περιουσία , εκβιαζε την μανα του θα πως πει στον πατερα του πως τον απατουσε και κατι τετοια για να τις αποσπασει χρηματα. Μετα εκβιαζε κ τους υπολοιπους στην οικογενεια πως θα τους ξεφτιλιζει με την συμπεριφορά του, αν δεν του δινουν/στελνουν χρηματα.
Πριν πετυχει τους αθωους σκοπους του πηγαινε στην αντιεισαγγελεα για τον επιούσιο.

Μετα βρεθηκε ξαφνικα με διαμερισμα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εσύ καταλαβαίνεις ότι εκφέρεις άποψη χωρίς να ξέρεις ότι π.χ.ο ίδιος έχει γράψει ότι τον έχεζαν επί αμοιβής;
Αυτοδημιούργητος και σκληρά εργαζόμενος στα πρώτα βήματα προς την επιτυχία και το χτίσιμο της αυτοκρατορίας ακινήτων στην Αγία Πετρούπολη...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Βρε εσύ Βαλκάνιε, με όλο το σεβασμό σε σένα, ειλικρινά δεν κατανοείς το κείμενο που έγραψα; Το ρωτάω με κάθε θετική διάθεση. Φυσικά μπορεί να το έκανε. Αλλά έτσι απέκτησε περιουσία; Με αυτόν τον τρόπο; Αυτό ρωτάω. Νομίζω απλά είναι το βίτσιο του τίποτα άλλο. Ναι ανωμαλία, ναι έτσι ναι αλλιώς. Αλλά εγώ λέω κάτι άλλο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Ααα
Δεν εκανε περιουσία , εκβιαζε την μανα του θα πως πει στον πατερα του πως τον απατουσε και κατι τετοια για να τις αποσπασει χρηματα. Μετα εκβιαζε κ τους υπολοιπους στην οικογενεια πως θα τους ξεφτιλιζει με την συμπεριφορά του, αν δεν του δινουν/στελνουν χρηματα.
Πριν πετυχει τους αθωους σκοπους του πηγαινε στην αντιεισαγγελεα για τον επιούσιο.

Μετα βρεθηκε ξαφνικα με διαμερισμα
Αυτά δεν τα ξέρω αδερφέ. Έπρεπε, λοιπόν, εσύ που τα ξέρεις εξ αρχής να μου πεις:

Αγαπητέ μαλάκα Μενέδημε ο Δημητράκης έχει δηλώσει ο ίδιος πως έκανε περιουσία μόνο με τους εξής τρόπους: Α, Β, Γ, Δ.
Γιατί δεν γίνεται να επιβιώνεις, να κάνεις πανάκριβα ταξίδια, να έχεις άνεση κλπ μόνο από μια ψιλοπεριουσία ενος δυο διαμερισμάτων.

Και η ανωμαλία να ξέρετε δεν πληρώνει και τόσο. Αλλιώς όλοι οι "ανωμάλοι" οι κοπρολάγνοι κλπ θα ήταν ζάμπλουτοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βρε εσύ Βαλκάνιε, με όλο το σεβασμό σε σένα, ειλικρινά δεν κατανοείς το κείμενο που έγραψα; Το ρωτάω με κάθε θετική διάθεση. Φυσικά μπορεί να το έκανε. Αλλά έτσι απέκτησε περιουσία; Με αυτόν τον τρόπο; Αυτό ρωτάω. Νομίζω απλά είναι το βίτσιο του τίποτα άλλο. Ναι ανωμαλία, ναι έτσι ναι αλλιώς. Αλλά εγώ λέω κάτι άλλο.
Α,οι γονείς του είναι πλούσιοι και με αυτά που του έστελναν επί σοβιέτ,αποταμίευσε και αγόρασε ότι έχει.

Το χέσιμο επ' αμοιβής ήταν εξτραδάκι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Αυτά δεν τα ξέρω αδερφέ. Έπρεπε, λοιπόν, εσύ που τα ξέρεις εξ αρχής να μου πεις:

Αγαπητέ μαλάκα Μενέδημε ο Δημητράκης έχει δηλώσει ο ίδιος πως έκανε περιουσία μόνο με τους εξής τρόπους: Α, Β, Γ, Δ.
Γιατί δεν γίνεται να επιβιώνεις, να κάνεις πανάκριβα ταξίδια, να έχεις άνεση κλπ μόνο από μια ψιλοπεριουσία ενος δυο διαμερισμάτων.

Και η ανωμαλία να ξέρετε δεν πληρώνει και τόσο. Αλλιώς όλοι οι "ανωμάλοι" οι κοπρολάγνοι κλπ θα ήταν ζάμπλουτοι
Καλα μη βαρας.
Δεν καταλαβα απο την αρχη πως δεν γνώριζες.
Επειδη εχιυν χιλιογραφτει βαριομαστε να τα λεμε ολα φτου κι απο την αρχή.

Παρε 3 γραπτες αποδειξεις για να δεις πως οτι λαμπει δεν ειναι χρυσός

Screenshot_20210919-122758_Gallery.jpg
Screenshot_20210919-122829_Gallery.jpg
Screenshot_20210919-122642_Gallery.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Ταξίδια στην Ν.Υ. , γούνες , μπότες από δέρμα φιδιού, τζιπάρα , και όλα αυτά παρέα με μουνάκια γάλακτος....να σκάσουν οι οχθροί του!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Να ξεκαθαρίσω κάτι εδώ παίδες. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Αν και θα έχω δικό μου νήμα. Εδώ μέσα όλους και όλες, ΕΞΑΡΧΗΣ είμαι ευγενικός και μαθαίνω απο εσάς.
Καλα μη βαρας.
Δεν καταλαβα απο την αρχη πως δεν γνώριζες.
Επειδη εχιυν χιλιογραφτει βαριομαστε να τα λεμε ολα φτου κι απο την αρχή.

Παρε 3 γραπτες αποδειξεις για να δεις πως οτι λαμπει δεν ειναι χρυσός
Δεκτά αυτά που λες, αν και μάλλον σας τρόλαρει για τα καλά ο τύπος. Από πάντα ειδικά το τεελυταίο είναι αστείο μόνο. Αν δεν είναι τότε τι να πω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Να ξεκαθαρίσω κάτι εδώ παίδες. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Αν και θα έχω δικό μου νήμα. Εδώ μέσα όλους και όλες, ΕΞΑΡΧΗΣ είμαι ευγενικός και μαθαίνω απο εσάς.

Δεκτά αυτά που λες, αν και μάλλον σας τρόλαρει για τα καλά ο τύπος. Από πάντα ειδικά το τεελυταίο είναι αστείο μόνο. Αν δεν είναι τότε τι να πω
μεχρι να εμφανιστει ο δημης για να τα διαψευσει
Θα τα περνουμε ολα αυτα ως δεδομενα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Τυπε ΜΕΝΕΔΗΜΟ ποτε να αναμενουμε το νημα σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom