eto-vrekis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2021
- Like
- 537
- Πόντοι
- 290
Μορεί να μπεί να μπεί με στριγκάκι για να τον περάσουμε για γκόμεναΜετά τα χαστουκια που εφαγε απο τον βαλκανιο πουτσαρά, ουτε με ψευτικο νικ δεν τολμαει να γραψει
Μορεί να μπεί να μπεί με στριγκάκι για να τον περάσουμε για γκόμεναΜετά τα χαστουκια που εφαγε απο τον βαλκανιο πουτσαρά, ουτε με ψευτικο νικ δεν τολμαει να γραψει
Τώρα που μπορείς να κάνεις ignore τα ποστ οποιουδήποτε παπαρα ας επιστρέψουν όσοι θέλουν.Δεν νομιζω να εχει φαει ban ο δημητρακης.
Αναμενουμε δυναμικο comeback.
Δεν σε υποχρεωνει κανεις να ασχολησαι με αυτο το νημα!Τώρα που μπορείς να κάνεις ignore τα ποστ οποιουδήποτε παπαρα ας επιστρέψουν όσοι θέλουν.
Το ξέρω τυπε. Ούτε το ίδιο το φόρουμ.Δεν σε υποχρεωνει κανεις να ασχολησαι με αυτο το νημα!
Μετα τις φαπες που εφαγεΤο ξέρω τυπε. Ούτε το ίδιο το φόρουμ.
Αλλά να μην διατυμπανισω το χαρμόσυνο γεγονός ότι σταμάτησε ο χλεχλες;
Μαγαριζε τόσα νήματα με τις βλακειες του.
Εσύ είσαι φαν του τύπου;
Τελικά δεν συνάντησα ποσταρισματα για τις εν λόγο φάπες. Το χειμώνα δεν έμπαινα καθόλου στο μπου. Ξέρεις το σκηνικό να μου το περιγράψεις;Μετα τις φαπες που εφαγε
Ο Μήτσος λείπει!!!Το ξέρω τυπε. Ούτε το ίδιο το φόρουμ.
Αλλά να μην διατυμπανισω το χαρμόσυνο γεγονός ότι σταμάτησε ο χλεχλες;
Μαγαριζε τόσα νήματα με τις βλακειες του.
Εσύ είσαι φαν του τύπου;
Ρώτα καλύτερα το Βαλκάνιο ΠουτσαράΤελικά δεν συνάντησα ποσταρισματα για τις εν λόγο φάπες. Το χειμώνα δεν έμπαινα καθόλου στο μπου. Ξέρεις το σκηνικό να μου το περιγράψεις;
Μιλάς με γρίφους γέροντα..Το παρατηρητήριο τιμών στα οπωροκηπευτικά μου είχε αλλάξει την ζωή...
Εμείς το fun club του πάντα ξέραμε πόσο κάνουν τα αγγούρια στη Αγία Πετρούπολη...Μιλάς με γρίφους γέροντα..
Δεν έχω κάνει σπουδές σε ανάλυση σουρεαλισμου και δεν καταλαβαίνω.
ΕυχαριστωςΤελικά δεν συνάντησα ποσταρισματα για τις εν λόγο φάπες. Το χειμώνα δεν έμπαινα καθόλου στο μπου. Ξέρεις το σκηνικό να μου το περιγράψεις;
Και μουνί με το κιλό και προσφορά στις κοτομπουκιές, ζει το όνειρο ...Ευχαριστως
Το μελος βαλκανιος πουτσαράς (βπ) συνδιαζοντας τριημερο ταξιδι αναψυχης κ πορνοτουρισμο στα σαλόν στην Αγια Πετρουπολη με καποιον φιλο του, και μετα απο επαφες που ειχα εγω μεσω του facebook με ελληνα μονιμο κατοικο (δεν εχει πολλους) μαθαμε που συχναζει ο δημητρακης (δ).
Δεν αργησε να εμφανιστει στο mc donalds κεντρικης πλατειας το θυμα (ειχε προσφορα κοτομπουκιες εμαθα αργοτερα).
Εκει σε συντομο διαλογο που ακολουθησε αναμεσα σε δημητρακη vs βπ ,ο δευτερος με πολυ πειστικο τροπο (φαπες) επεισε τον δ να "κοψει τις μαλακιες ,τις ρουφιανιες κ τις συκοφαντιες , γιατι θα ξαναρθει..."
Εχει τραβηχτει κ βιντεακι απο τον φιλο του βπ το οποιο δεν μου εστειλαν ουτε εμενα παρολο που το δικαιουμαι
Thanks!Ευχαριστως
Το μελος βαλκανιος πουτσαράς (βπ) συνδιαζοντας τριημερο ταξιδι αναψυχης κ πορνοτουρισμου στα σαλόν της Αγιας Πετρουπολης με καποιον φιλο του, και μετα απο επαφες που ειχα εγω μεσω του facebook με ελληνα μονιμο κατοικο (δεν εχει πολλους) μαθαμε που συχναζει ο δημητρακης (δ).
Δεν αργησε να εμφανιστει στο mc donalds κεντρικης πλατειας το θυμα (ειχε προσφορα κοτομπουκιες εμαθα αργοτερα).
Εκει σε συντομο διαλογο που ακολουθησε αναμεσα σε δημητρακη vs βπ ,ο δευτερος με πολυ πειστικο τροπο (φαπες) επεισε τον δ να "κοψει τις μαλακιες ,τις ρουφιανιες κ τις συκοφαντιες , γιατι αλλιως θα ξαναρθει..."
Το μελος βπ, που δεν φημιζεται για το σαβουαρ βιβρ του, νομιζω πως παραφερθηκε καπως κ χωρις καθολου τακτ, εκανε καποιες χειρονομιες που δεν αρμοζουν σε μελη του bou.
Εχει τραβηχτει κ βιντεακι απο τον φιλο του βπ το οποιο δεν μου εστειλαν ουτε εμενα παρολο που το δικαιουμαι
Thanks!
Πολύ θα ήθελα να έβλεπα τα μούτρα του Δημητράκη, δεν θα το περίμενε στη ζωή του να έρθει φάτσα με τον ΒΠ. Θα τον πέρναγε και κάνα κεφάλι στο ύψος.
Κρίμα που δεν ποσταρισε το βιντεακι έστω και με κρυμμένα πρόσωπα να γελάσουμε.
Ήταν συνδυασμός δουλειάς με ευχαρίστηση, holliwork όπως λένε και οι Αμερικάνοι....Το απόλυτο κάψιμο...Σε ένα μπουρδέλοφόρουμ, δύο καμμενοι διαφωνούντες,να πάει ο άλλος από Γερμανία Ρωσία να βαρεσει τον Δημητράκη;
15 χρονώ είναι ο πουτσαρας;
Το τερπνόν μετα του ωφελίμου που λενε και στη Ποντοηράκλεια ΚιλκιςΉταν συνδυασμός δουλειάς με ευχαρίστηση, holliwork όπως λένε και οι Αμερικάνοι....