Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.880
Πόντοι
4.546
Σατανιδης αυτη τη στιγμη οδηγαει τη τζιπαρα του στους χιονισμενους δρομους της αγ πετρουπολης! :rockon::rockon:

Ελπίζω να πήρε και την γκόμενα μαζί του.
Μη του την γαμησει ο γείτονας ο Βόβα.
Τη γατούλα του εννοείς :grin:

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Αυτό που έπαθε ο Μήτσος ούτε αρχές του 90 στα κωλομπαρα στην επαρχία που τους φόρτωναν οι Βουλγάρες το παιδί του "ξαδέρφου" τους.
Του φάγανε και το διαμέρισμα... πόσα γαμησια στο μετάξι είναι ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη;:confused:

Δηλαδή τυπε η γκόμενα του Κυριάκου με μερικά γαμησια επί του προέδρου του τσίμπησε ένα διαμέρισμα? :think:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αυτό που έπαθε ο Μήτσος ούτε αρχές του 90 στα κωλομπαρα στην επαρχία που τους φόρτωναν οι Βουλγάρες το παιδί του "ξαδέρφου" τους.
Του φάγανε και το διαμέρισμα... πόσα γαμησια στο μετάξι είναι ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη;:confused:

Δηλαδή τυπε η γκόμενα του Κυριάκου με μερικά γαμησια επί του προέδρου του τσίμπησε ένα διαμέρισμα? :think:

Λεπτομέρειες γνωρίζει ο δάσκαλος αλλά δεν θέλει να τον εκθέσει.:confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Λεπτομέρειες γνωρίζει ο δάσκαλος αλλά δεν θέλει να τον εκθέσει.:confused:

Τελικά ο Βαλκανιος τον έδειρε λίγο ή πολύ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραίες οι φιλοσοφικές αναλύσεις και τα κουτσομπολιά αλλά ρε παιδιά τι θα γίνει?Θα γαμήσετε τίποτα?Επί της ουσίας θα δούμε κάτι?
Τέλος πάντων είναι ο γαμημένος ο κορωναιός αλλιώς θα είχα ξεχυθεί.Αλλά ίσως και να παίξει κάτι την Πρωτοχρονιά,σίγουρα δηλαδή να μπει το Νέο Έτος με το καλό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ποια υπογενητικοτητα??? μηπως μπερδευεις την Ουκρανια με την Ελλαδα???

το 90% των γυναικων στην Ουκρανια απο 30 ετων και ανω εχει τουλαχιστον 1 παιδι.

Στην Ελλαδα αντιστοιχα το 10% των γυναικων απο 30 ετων και ανω εχει κανει παιδι. το υπολοιπο 85-90% του πληθυσμου των γυναικων στην ελλαδα απο 30 ετων και ανω ειναι άτεκνο

μαλλον φαινεται οτι δεν εχεις παει στην Ουκρανια και αναφερεσαι σε υπογενητικοτητα και γερασμενο πληθυσμο

Ρε κερατάδες, 15 χρόνια στο bou.com και δεν έχω μπορέσει να καταλάβω πως δουλεύει η κεφάλα σας και πως βγάζετε τα συμπεράσματα σας. Ποιές είναι οι λογικές διαδικασίες σας, πως πυροδοτούν οι νευρώνες σας.

Δηλαδή επειδή διαφωνείς με αυτά που λέω για τον υπογεννητικότητα έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει στην Ουκρανία; Πως ρε τύπε;

Δηλαδή επειδή εσύ έχεις πάει 2, 3, 10 ή 20 φορές ξέρεις τα στατιστικά του πληθυσμού της Ουκρανίας; Πως τα ξέρεις ρε; Από αυτά που βλέπεις στον δρόμο; Έτσι έβγαλες τα συμπεράσματα σου;

Λοιπόν σε πληροφορώ πως ακριβώς τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο ήμουν στο Κίεβο. Και μάλιστα πέρασα μπροστά από το κτίριο της Στατιστικής Υπηρεσίας και μου έκανε εντύπωση όχι μόνον ότι ήταν κτιριάρα αλλά και ότι είχε την ταμπέλα του στα Αγγλικά. Κάπου έχω και μία φωτογραφία αλλά βαριέμαι να ψάχνω.

Μοιραία έκανα λοιπόν την σύγκριση με το κτίριο που ήταν μέχρι πρόσφατα η ΕΣΥΕ στην Λυκούργου, πριν βέβαια μετακομίσει στην αρχή της Πειραιώς. Από την μία τα ζάκια στην Ομόνοια και από την άλλη το ξενοδοχείο όπου κάναν πιάτσα οι τράβελοι μέρα μεσημέρι. Ωραία περιοχή, τελείως ντεκαντάνς, είχε γράψει για αυτήν σε ένα ποστ γνωστός δημοσιογράφος που ήταν μέλος του bou.

Οπότε, μια και αμφιβάλεις για πάρε την σελίδα της Ουκρανικής Στατιστικής Υπηρεσίας:

Εκεί βλέπεις ότι το 2019 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά περίπου 270.000. Αυτό είναι φοβερό νούμερο, δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι. Κάθε χρόνο πεθαίνουν 270 χιλιάδες περισσότεροι από όσους γεννιούνται. Μέσα σε 4 χρόνια φεύγει 1 εκατομμύριο.

Πάρε και το διάγραμμα με τα παιδιά και την αύξηση του πληθυσμού:

Όπως θα δεις η Ουκρανία είναι τελευταία στον κόσμο από παιδιά/γυναίκα και μείωση του πληθυσμού και μόνον η Βουλγαρία την ξεπερνάει.

Δηλαδή, επειδή παντρεύονται νωρίς και κάνουν παιδί νωρίς σημαίνει ότι δεν υπάρχει υπογεννητικότητα;

Ειλικρινά, ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σας μόνον φόβο προκαλεί.

Σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες και ιδίως στην πρώην ΕΣΣΔ ο πληθυσμός μειώνεται ραγδαία.Και πεθαίνουν νωρίτερα από ό,τι επί κομμουνισμού και μεταναστεύουν περισσότερο και γεννάνε λιγότερο.Η χρυσή εποχή ήταν η δεκαετία του 80 που γεννήθηκαν σχεδόν όλες οι ντέμπουσκες που γαμήσαμε.Τότε ήταν εποχή ανάπτυξης λόγω Μπρέζνιεφ και γενικευμένης αισιοδοξίας που καύλωναν οι γκόμενες και τεκνοποιούσαν.Μετά το χάος.
Τώρα ο άλλος λέει εγώ είμαι ξύπνιος όλες έχουν κάποιον μπόμπιρα και ο πατήρ απουσιάζει οπότε θα βοηθήσω με τον οβολό μου και θα γαμήσω φτηνά ή θα πουλήσω παραμύθι περί οικογενείας,και αυτό το θεωρεί κοινωνικοπολιτική ανάλυση εκτός από εξυπνάδα.

Σκεφτείτε αντί να αναλάβει ο γίγαντας Γιαρουζέλσκι το 1981 Πολωνία,να εισέβαλαν τα σοβιετικά στρατεύματα στη χώρα.Τι γαμήσια θα είχαμε χάσει 30 χρόνια μετά.Είναι πάντα οι ιστορικές συγκυρίες που μετράνε να βρεθείς από τη σωστή πλευρά αυτή του γαμέως.Σήμερα και ανατολικό Βερολίνο να πάει ο άλλος καταδυσκολεύεται λέει πώς άλλαξαν έτσι τα πράγματα.Καλύτερα να το ρίξω στη μαλακία,στα βιντεογκέιμς ή απλά να μπαζώσω.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δεν είχε πιστωτική κάρτα ο πρόεδρος, διότι και στην ρωσσία στα χαρτιά εμφανίζεται άεργος και άπορος (το χαρτζηλίκι δε πιάνεται ως σταθερό εισόδημα) .Είναι ολίγο περίεργον να το εξηγήσω διότι δεν υφίσταται εις την ελλάδα και την Δυτική ευρώπη, αλλά πχ εάν είσαι για λίγα χρόνια πελάτης στην τράπεζα PRIVAT στην ουκρανία, στην DEBIT, σου δίνει η τράπεζα ένα πιστωτικό όριο της πλάκας 3-4-5 κατοστάρικα ευρώ στο τοπικό νόμισμα σαν BONUS.

Α ναι, αυτό ακριβώς είναι.

Γενικά, νομίζω ότι ποτέ στην ζωή του δεν είχε πιστωτική για να καταλάβει τι σημαίνει. Και τι να την κάνει, μήπως είχε χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να μείνει σε κανένα ξενοδοχείο ή να νοικιάσει αυτοκίνητο;

.
άσε προσπαθούσα να του εξηγήσω γιατί σε κάποιους χρειάζεται πιστωτικό όριο τουλάχιστον 10-15 χιλιάρικα μπας και μπεις σε κάνα μεγάλο Duty-free και πετύχεις τίποτα γυαλιά Cartier , κάνα Vacheron Constantin, εις μάτην όπως ορθώς έγραψες ο πλούσιος δεν έχει μείνει σε ξενοδοχείο στην ζωή του , τι να αντιληφθεί για πιστωτική κάρτα και όριο ο ταλαίπωρος...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Θα μου πει κανείς , γιατί το τουαρέγκ 15+ ετών ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , είναι μαλακία ....

με δεδομένα ότι

1)Ο δημητράκης το έχει από καινούργιο
2)Τέλη, βενζίνη, ασφάλεια στη ρωσία είναι χώμα
3)Στη ρωσία πολλοί έχουν σαράβαλα και παλιά λάντα

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με δεδομένα ότι

1)το έφερε μτχ από γερμανία το 2009 , ήδη 5+ ετών χρέπι δηλαδή
2)στην ελλάδα πληρώνει 1050€ τέλη και αυξημένη ασφάλεια σε σχέση με ρωσία, ενώ η βενζίνη έχει υπερδιπλάσια τιμή σε σχέση με ρωσία
3)στην ελλάδα δεν κυκλοφορούν χρέπια λάντα ....

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ .... ΜΟΥΡΗ ΟΧΗΜΑ ;;;;;;;;

Βέβαια ο γελοίος με παπάκι κυκλοφορεί , στη μαβίλη με μπαφιάρηδες .....

όπως άλλοι λεφτάδες .... διαβάζουν όλη μέρα σπίτι βιβλία και φλερτάρουν μπαζα του μπου κομ με χιλιάδες ποστς ... και αυνανίζονται ........

Γιατί βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ του δημητρη είναι το 2003 μοντέλο, το έχει πει ο ίδιος οτι το πήρε μεταχείρα και στη Ρωσία είναι τζάμπα η χρήση του. Και ΜΑΛΑΚΙΑ το λες μόνο εσύ που αξιώθηκες να έχεις οδηγήσει το γκολφάκι του μπαρμπαμήτσου, ένα σεατ λεόν και ΠΑΛΙ άλλο σεατ λεον ντηζελ. ΝΤΗΖΕΛ ρε μαλάκα, ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΣΑΙ. Εκτός από ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που λέει ψέματα.

Τα 1050 για τα τέλη εγώ τα καίω, ΤΑ ΚΑΙΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ενώ εσύ βγάζεις 3 (ΤΡΕΙΣ) μήνες με αυτά.

Και κανείς δε σου είπε οτι είναι μούρη το όχημα, ΑΜΑΞΑΡΑ είναι για τη δουλειά του και μούρη το θεωρείς εσύ επειδή μπορείς να κοιτάς μόνο χρέπια ντηζελ. Μαλάκα, ε ΜΑΛΑΚΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Σατανιδης αυτη τη στιγμη οδηγαει τη τζιπαρα του στους χιονισμενους δρομους της αγ πετρουπολης! :rockon::rockon:

Ελπίζω να πήρε και την γκόμενα μαζί του.
Μη του την γαμησει ο γείτονας ο Βόβα.

Και μετά λες να του φορτώσουν και το παιδί όπως ο Κυριάκος;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΡΩΣΙΑ!

WINTER 12-12-2020

RUSSIA
Moscow -13
Leningrad -4
Stalingrad -10
Sibirskiy -19
Oymyakon -39
Jakutsk -47

KAZAKHSTAN
Astana -9
Aqsay -11

FINLAND
Helsinki -1
Espoo -1

NORWAY
Oslo 0
Trondheim 1
Bergen 1

SWEDEN
Stockholm 3
Lund 1

POLAND
Warsaw 1
Katowice 0

GERMANY
Hamburg 5
Munich 5
Heidelberg 7
Muenster 7
Düsseldorf 8

AUSTRIA
Vienna 4
Salzburg 3

SWITZERLAND
Zermatt -2
Zürich 1
Luzern 2

CZECHIA
Prague 3
Pilsen 3

HUNGARY
Budapest 3

FRANCE
Paris 9
Marseille 11

ITALY
Milano 5
Turin 3
Rom 11

SPAIN
Barcelona 13
Madrid 14

GREECE
Athens 16
Thessaloniki 14
Larisa 13
Ioannina 11
Lamia 14
Patra 15
Kavala 14
Heraklion 18

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
294
Πόντοι
21
τυπε Zesty σκληρα λογια απο τον Ιωσηφ γιατι εζησε μια ζωη ολοκληρη επανω και τα ειδε τα πραγματα και απο την καλή και από την ανάποδη. Εγω σε μερικά πραγματα διαφωνω μαζι του, αλλά ο Ιωσηφ συκρινει την τωρινή κατασταση με την κατασταση αρκετά χρονια πριν που ηταν σαφως πολύ καλυτερη. Εγω δεν μπορω να φανω τοσο μηδενιστης για την Ουκρανια γιατι βγαζει ακομη καλό υλικό αν παιχτει το παίγνιο σωστά. (Σαφως δεν αναφερομαι σε πουτανες και λοιπες αλλες ονομασιες τυπου σπονσορετ κτλ... που απο τετοιες ολο το σλαβικο τοξο ειναι γεματο) αναφερομαι σε κανονικες γυναικες με νορμαλ ζωη και δουλειά και οχι σε καθε ειδους κοπροσκυλο που πουλαει το μουνακι της με ανταλαγματα δωρα και λεφτα
Ποσες φορες εχεις παει στην Ουκρανια τυπε?
Διαβαζοντας τα γραφομενα σου εχω την αισθηση το πολυ μια με δυο για λιγες μερες :confused:

Αν μπορουσαν ολοι να βγαζουν γκομενες στην Ουκρανια ολος ο αντρικος πληθυσμος της ελλαδας θα ηταν επανω. Δεν ειναι για ολους αυτο το παιγνιο και ο νοων νοητω.
άμα είσαι φουκαράς και ναυάγιο σαν τον κμαν, τον βαλκανιο η τον φύλακα της Γερμανίας δεν βγάζεις γκόμενά ούτε στην Ινδία, όχι στην Ουκρανία :2funny::2funny: ο άλλος σκάει 1000 ευρώ για να χαιδεψει μπούτι και δεν γαμαει, :jerking: φαντάσου τι πρέπει να κάνει ο βλακμαν για να πηδηξει τσάμπα, πρέπει να βάλει υποθήκη το κτήμα στο χωριό του :2funny:

Ζεις ρε μπαγασα;
Εγω ημουν ετοιμος να σου κανω τα εννιαμερα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.488
Πόντοι
4.587

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
294
Πόντοι
21
Δημητρη στειλε γραμμα να τα πουμε

Συμβολαιο θανατου
μου μυριζει

Μπορείς να το πεις και απελευθέρωση!! Λύτρωση.

Οι γκαστερμπαιντερ το στεισανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom