makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Κατω τα χερια απο τον Δημητρακη μουνοπαναδες
Η υποθεση Δημητρακης εχει κλεισει
θεμα χρονου ειναι
να εισέλθει στην βουλή ή στο Δαφνί?
Κατω τα χερια απο τον Δημητρακη μουνοπαναδες
θεμα χρονου ειναι
Γιατί βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ του δημητρη είναι το 2003 μοντέλο, το έχει πει ο ίδιος οτι το πήρε μεταχείρα και στη Ρωσία είναι τζάμπα η χρήση του. Και ΜΑΛΑΚΙΑ το λες μόνο εσύ
Με Μονσελα καπου αλλουΚατω τα χερια απο τον Δημητρακη μουνοπαναδες
θεμα χρονου ειναι
να εισέλθει στην βουλή ή στο Δαφνί?
Τραλαλακη βγήκε καμία επιστρεπτεα προκαταβολή να λιγδώσει το εντερακι σου Η στέκεσαι με τα μεμετια θερμοπυλων και Πειραιώς στην εκκλησία για κανα πιάτο φακές από το συσσίτιο ;
τραλαλακη έτσι και σου κόψουν το ιντερνετε από χρέη θα σπάσω τον κουμπαρά να το πληρώσω εγώ να μην χάσουμε το γλέντιΜονσελά ο brabus67 είναι πολύ άνδρας ... πρόσεξε ....
1)ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...
ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ όπως είδες, τήρησε το λόγο του ... ενδεικτικό του "ανδρισμού" του ...
2)Δεν έχει γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με τη θεματολογία του φόρουμ. Μόνο ένα review που μιλάει για ... στραπόνιασμα που έφαγε στον κώλο !
Βαρβατίλα !!!!!
3)Έχει όμως άπειρα posts στη ... βιβλιοκριτική !!!!!! Για λογοτεχνικά βιβλία αποκλειστικά ... από αυτά που αγοράζουν νοικουρές και ξανθιές από το σούπερ μάρκετ !!!!
Διαβάζει όλη μέρα βιβλία (στο παιδικό του δωμάτιο που μένει από το .... 1967),
4)Έχει ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ posts που φλερτάρει με γυναικεία προφίλ εδώ μέσα ... ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .... φαντάζεσαι ...
5)Έχει δηλώσει ο ίδιος, ότι τραβάει πολλές μαλακίες την ημέρα !!!!!!!!
Κατά τα άλλα ... φαντάζεται ότι είναι λεφτάς που έχει .... ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!!!!
Μονσελά ο brabus67 είναι πολύ άνδρας ... πρόσεξε ....
1)ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΕΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ...
ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ όπως είδες, τήρησε το λόγο του ... ενδεικτικό του "ανδρισμού" του ...
2)Δεν έχει γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με τη θεματολογία του φόρουμ. Μόνο ένα review που μιλάει για ... στραπόνιασμα που έφαγε στον κώλο !
Βαρβατίλα !!!!!
3)Έχει όμως άπειρα posts στη ... βιβλιοκριτική !!!!!! Για λογοτεχνικά βιβλία αποκλειστικά ... από αυτά που αγοράζουν νοικουρές και ξανθιές από το σούπερ μάρκετ !!!!
Διαβάζει όλη μέρα βιβλία (στο παιδικό του δωμάτιο που μένει από το .... 1967),
4)Έχει ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ posts που φλερτάρει με γυναικεία προφίλ εδώ μέσα ... ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .... φαντάζεσαι ...
5)Έχει δηλώσει ο ίδιος, ότι τραβάει πολλές μαλακίες την ημέρα !!!!!!!!
Κατά τα άλλα ... φαντάζεται ότι είναι λεφτάς που έχει .... ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!!!!
Γιατί βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ του δημητρη είναι το 2003 μοντέλο, το έχει πει ο ίδιος οτι το πήρε μεταχείρα και στη Ρωσία είναι τζάμπα η χρήση του. Και ΜΑΛΑΚΙΑ το λες μόνο εσύ
Χειμαρρος εισαι
Αυτος το μονο που ειπε για σενα ειναι οτι τρως φακες
Τραλαλακη βγήκε καμία επιστρεπτεα προκαταβολή να λιγδώσει το εντερακι σου Η στέκεσαι με τα μεμετια θερμοπυλων και Πειραιώς στην εκκλησία για κανα πιάτο φακές από το συσσίτιο ;
Χειμαρρος εισαι
Τύπε δεν ξέρεις την ιστορία.
Ο barock όταν με ενημέρωσαν άλλα μέλη με pm για την ... περίπτωσή του,
ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ posts αποκλειστικά για μένα, στο διαγωνισμό του στέκα !!!!!
ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΛΑ, όπως όλα τα ναυάγια .... ασχολούνταν όλη μέρα με το ... διαγωνισμό του Στέκα !!!!!!
ΑΥΓΟΥΣΤΟ πριν πολλά χρόνια λέμε .... όταν οι άνθρωποι κάναμε μπάνια, αράζαμε κτλ ...
αυτός έγραφε όλη μέρα εδώ στη μαλακία του στέκα ... και απασχολούνταν 100% με εμένα.
Εγώ φυσικά αγνοούσα την ύπαρξή του !!!!!!!!
Ένα μηδενικό ανύπαρκτος είναι .
Χειμαρρος εισαι
ΕΙΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ posts αποκλειστικά για μένα, στο διαγωνισμό του στέκα !!!!!
ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΛΑ, όπως όλα τα ναυάγια .... ασχολούνταν όλη μέρα με το ... διαγωνισμό του Στέκα !!!!!!
ΑΥΓΟΥΣΤΟ πριν πολλά χρόνια λέμε .... όταν οι άνθρωποι κάναμε μπάνια, αράζαμε κτλ ...
αυτός έγραφε όλη μέρα εδώ στη μαλακία του στέκα ... και απασχολούνταν 100% με εμένα.
Γιατι δεν πάτερ Χαγη να τα βρειτε;
Ο λάκης ακόμα μαζεύει δίφραγκα και ταληράκια για να βάλει τα 5πλάσια που έταξε;;;
Χειμαρρος εισαι
Χειμαρρος εισαι
Γιατι δεν πατε Χαγη να τα βρειτε;
Ο λάκης ακόμα μαζεύει δίφραγκα και ταληράκια για να βάλει τα 5πλάσια που έταξε;;;
Τελικά είναι μούρη το τουαρέγκ ή όχι ;;;
Ο wrath μάλλον δεν συμφωνεί !!!!!!!
Κανά σακάκι έχεις ;;;;; Να μας δείξεις τι τύπος είσαι ;;;
Ρολόϊ ;;;;
Τη ντουλάπα του σπιτιού σου ;;;;;;;
Κανά μανκετόκουμπο ;;;;;
Κάτι ...
Στο πάπακι όταν ανεβαίνεις τι φοράς ;;;;
Αααααααααα
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ....
Η ΜΑΒΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ... ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ;;;;;;;;
Σε λίγο είναι Κυριακή !!!!!!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!!
Τελικά είναι μούρη το τουαρέγκ ή όχι ;;;
Ο wrath μάλλον δεν συμφωνεί !!!!!!!
Κανά σακάκι έχεις ;;;;; Να μας δείξεις τι τύπος είσαι ;;;
Ρολόϊ ;;;;
Τη ντουλάπα του σπιτιού σου ;;;;;;;
Κανά μανκετόκουμπο ;;;;;
Κάτι ...
Στο πάπακι όταν ανεβαίνεις τι φοράς ;;;;
Αααααααααα
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ....
Η ΜΑΒΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΗ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ... ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ;;;;;;;;
Σε λίγο είναι Κυριακή !!!!!!! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ !!!!!!