athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.280
- Πόντοι
- 12.756
Δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ακομα...βοηθηστε και εσεις κ.ΜονσελαΔημητρη στειλε γραμμα να τα πουμε
Δεν ξερω αν ειναι ετοιμος ακομα...βοηθηστε και εσεις κ.ΜονσελαΔημητρη στειλε γραμμα να τα πουμε
Δημητρη εχεις γραμμα
Αυτό που έπαθε ο Μήτσος ούτε αρχές του 90 στα κωλομπαρα στην επαρχία που τους φόρτωναν οι Βουλγάρες το παιδί του "ξαδέρφου" τους.
Του φάγανε και το διαμέρισμα... πόσα γαμησια στο μετάξι είναι ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη;![]()
Δηλαδή τυπε η γκόμενα του Κυριάκου με μερικά γαμησια επί του προέδρου του τσίμπησε ένα διαμέρισμα?![]()
Λεπτομέρειες γνωρίζει ο δάσκαλος αλλά δεν θέλει να τον εκθέσει.![]()
Τελικά ο Βαλκανιος τον έδειρε λίγο ή πολύ?
ποια υπογενητικοτητα??? μηπως μπερδευεις την Ουκρανια με την Ελλαδα???
το 90% των γυναικων στην Ουκρανια απο 30 ετων και ανω εχει τουλαχιστον 1 παιδι.
Στην Ελλαδα αντιστοιχα το 10% των γυναικων απο 30 ετων και ανω εχει κανει παιδι. το υπολοιπο 85-90% του πληθυσμου των γυναικων στην ελλαδα απο 30 ετων και ανω ειναι άτεκνο
μαλλον φαινεται οτι δεν εχεις παει στην Ουκρανια και αναφερεσαι σε υπογενητικοτητα και γερασμενο πληθυσμο
Ρε κερατάδες, 15 χρόνια στο bou.com και δεν έχω μπορέσει να καταλάβω πως δουλεύει η κεφάλα σας και πως βγάζετε τα συμπεράσματα σας. Ποιές είναι οι λογικές διαδικασίες σας, πως πυροδοτούν οι νευρώνες σας.
Δηλαδή επειδή διαφωνείς με αυτά που λέω για τον υπογεννητικότητα έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχω πάει στην Ουκρανία; Πως ρε τύπε;
Δηλαδή επειδή εσύ έχεις πάει 2, 3, 10 ή 20 φορές ξέρεις τα στατιστικά του πληθυσμού της Ουκρανίας; Πως τα ξέρεις ρε; Από αυτά που βλέπεις στον δρόμο; Έτσι έβγαλες τα συμπεράσματα σου;
Λοιπόν σε πληροφορώ πως ακριβώς τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο ήμουν στο Κίεβο. Και μάλιστα πέρασα μπροστά από το κτίριο της Στατιστικής Υπηρεσίας και μου έκανε εντύπωση όχι μόνον ότι ήταν κτιριάρα αλλά και ότι είχε την ταμπέλα του στα Αγγλικά. Κάπου έχω και μία φωτογραφία αλλά βαριέμαι να ψάχνω.
Μοιραία έκανα λοιπόν την σύγκριση με το κτίριο που ήταν μέχρι πρόσφατα η ΕΣΥΕ στην Λυκούργου, πριν βέβαια μετακομίσει στην αρχή της Πειραιώς. Από την μία τα ζάκια στην Ομόνοια και από την άλλη το ξενοδοχείο όπου κάναν πιάτσα οι τράβελοι μέρα μεσημέρι. Ωραία περιοχή, τελείως ντεκαντάνς, είχε γράψει για αυτήν σε ένα ποστ γνωστός δημοσιογράφος που ήταν μέλος του bou.
Οπότε, μια και αμφιβάλεις για πάρε την σελίδα της Ουκρανικής Στατιστικής Υπηρεσίας:
Εκεί βλέπεις ότι το 2019 οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά περίπου 270.000. Αυτό είναι φοβερό νούμερο, δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι. Κάθε χρόνο πεθαίνουν 270 χιλιάδες περισσότεροι από όσους γεννιούνται. Μέσα σε 4 χρόνια φεύγει 1 εκατομμύριο.
Πάρε και το διάγραμμα με τα παιδιά και την αύξηση του πληθυσμού:
Όπως θα δεις η Ουκρανία είναι τελευταία στον κόσμο από παιδιά/γυναίκα και μείωση του πληθυσμού και μόνον η Βουλγαρία την ξεπερνάει.
Δηλαδή, επειδή παντρεύονται νωρίς και κάνουν παιδί νωρίς σημαίνει ότι δεν υπάρχει υπογεννητικότητα;
Ειλικρινά, ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό σας μόνον φόβο προκαλεί.
Σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες και ιδίως στην πρώην ΕΣΣΔ ο πληθυσμός μειώνεται ραγδαία.Και πεθαίνουν νωρίτερα από ό,τι επί κομμουνισμού και μεταναστεύουν περισσότερο και γεννάνε λιγότερο.Η χρυσή εποχή ήταν η δεκαετία του 80 που γεννήθηκαν σχεδόν όλες οι ντέμπουσκες που γαμήσαμε.Τότε ήταν εποχή ανάπτυξης λόγω Μπρέζνιεφ και γενικευμένης αισιοδοξίας που καύλωναν οι γκόμενες και τεκνοποιούσαν.Μετά το χάος.
Τώρα ο άλλος λέει εγώ είμαι ξύπνιος όλες έχουν κάποιον μπόμπιρα και ο πατήρ απουσιάζει οπότε θα βοηθήσω με τον οβολό μου και θα γαμήσω φτηνά ή θα πουλήσω παραμύθι περί οικογενείας,και αυτό το θεωρεί κοινωνικοπολιτική ανάλυση εκτός από εξυπνάδα.
Σκεφτείτε αντί να αναλάβει ο γίγαντας Γιαρουζέλσκι το 1981 Πολωνία,να εισέβαλαν τα σοβιετικά στρατεύματα στη χώρα.Τι γαμήσια θα είχαμε χάσει 30 χρόνια μετά.Είναι πάντα οι ιστορικές συγκυρίες που μετράνε να βρεθείς από τη σωστή πλευρά αυτή του γαμέως.Σήμερα και ανατολικό Βερολίνο να πάει ο άλλος καταδυσκολεύεται λέει πώς άλλαξαν έτσι τα πράγματα.Καλύτερα να το ρίξω στη μαλακία,στα βιντεογκέιμς ή απλά να μπαζώσω.
Αυτό που έπαθε ο Μήτσος ούτε αρχές του 90 στα κωλομπαρα στην επαρχία που τους φόρτωναν οι Βουλγάρες το παιδί του "ξαδέρφου" τους.
Του φάγανε και το διαμέρισμα... πόσα γαμησια στο μετάξι είναι ένα διαμέρισμα στην Πετρούπολη;![]()
Δηλαδή τυπε η γκόμενα του Κυριάκου με μερικά γαμησια επί του προέδρου του τσίμπησε ένα διαμέρισμα?![]()
Λεπτομέρειες γνωρίζει ο δάσκαλος αλλά δεν θέλει να τον εκθέσει.![]()
Τελικά ο Βαλκανιος τον έδειρε λίγο ή πολύ?
Λιγο αλλα εφτανε τόσο
Γιατί βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ του δημητρη είναι το 2003 μοντέλο, το έχει πει ο ίδιος οτι το πήρε μεταχείρα και στη Ρωσία είναι τζάμπα η χρήση του. Και ΜΑΛΑΚΙΑ το λες μόνο εσύ
Τραλαλακη βγήκε καμία επιστρεπτεα προκαταβολή να λιγδώσει το εντερακι σου Η στέκεσαι με τα μεμετια θερμοπυλων και Πειραιώς στην εκκλησία για ξανά πιάτο φακές από το συσσίτιο ;
ειναι γείτονας σου τύπε στην σπηλιά στου ΦιλοππάπουΤραλαλακη βγήκε καμία επιστρεπτεα προκαταβολή να λιγδώσει το εντερακι σου Η στέκεσαι με τα μεμετια θερμοπυλων και Πειραιώς στην εκκλησία για ξανά πιάτο φακές από το συσσίτιο ;
Ποιος ειναι αυτος;
Με εχει αναγκη
Πολυ
Τραλαλακη βγήκε καμία επιστρεπτεα προκαταβολή να λιγδώσει το εντερακι σου Η στέκεσαι με τα μεμετια θερμοπυλων και Πειραιώς στην εκκλησία για ξανά πιάτο φακές από το συσσίτιο ;
Ποιος ειναι αυτος;
Με εχει αναγκη
Πολυ
Κατω τα χερια απο τον Δημητρακη μουνοπαναδες