ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σε πείσει τυπε ότι το birth rate είναι 1.38 ανά γυναίκα στην Ελλάδα και 1.37 στην Ουκρανία, άρα προφανώς παίζει υπογεννητικοτητα και στην Ουκρανία.
Τα στατιστικά που παραθέτεις είναι προφανώς από δική σου αίσθηση και ξεκάθαρα τα ποσοστά που δίνεις είναι του κωλου.
Από εκεί και πέρα το ατύχημα του Τσερνομπιλ ήταν ένα τραγικό συμβάν που δυστυχώς ήταν γνωστό ότι θα έχει επιπτώσεις στον πληθυσμό για τουλάχιστον 100 χρόνια.
Κρίμα για τους ανθρώπους. Μια μεγάλη τραγωδία.
ρωτα τον Ιωσηφ τυπε που ειναι μονιμος κατοικος ουκρανιας και συμφωνει μαζι μου σ΄αυτο που εγραψα. τωρα αυτες τις στατιστικες που τις διαβασες οτι η Ελλαδα εχει περισσοτερες γεννησεις απο την Ουκρανια. Ποσταρε μας τον λινκ για να δουμε ποσο αξιοπιστη ειναι η πηγη απο την οποια το διαβασες
στις γεννησεις στην ελλαδα προσμετρωνται και αυτες των μεταναστων
η ουκρανια εχει μονο πορνομεταναστες που γαμουν με καποτα
1ον σαφώς και στην ελλάδα βάζουν τις γεννήσεις των αλλοδαπών
2ον μετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία δεν υπάρχουν στην ελλάδα παρά παράνομοι αλλοδαποί. Μετανάστης ήμουν εγώ στην Ουκρανία, πριν να πάω επήγα ποινικά μητρώα, συμβόλαια κατοικίας, εργασίας και επήρα ειδική βίζα μεταναστεύσεως, κατόπιν εγράφτηκα στις δημόσιες αρχές κλπ κλπ Μην πιπιλάτε τις μαλακείες που προπαγανδίζουν τα Μεσα Μαζικής Αποχαυνώσεως και οι πολιτικοί διότι είναι μισθοφόροι εξαλέιψεως του ελληνικού έθνους.
Προσφυγες ηθελα να πω
Για αυτο και τυγχανουν κοινωνικής προνοιας απο το ελληνικο κρατος