Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σε πείσει τυπε ότι το birth rate είναι 1.38 ανά γυναίκα στην Ελλάδα και 1.37 στην Ουκρανία, άρα προφανώς παίζει υπογεννητικοτητα και στην Ουκρανία.

Τα στατιστικά που παραθέτεις είναι προφανώς από δική σου αίσθηση και ξεκάθαρα τα ποσοστά που δίνεις είναι του κωλου.

Από εκεί και πέρα το ατύχημα του Τσερνομπιλ ήταν ένα τραγικό συμβάν που δυστυχώς ήταν γνωστό ότι θα έχει επιπτώσεις στον πληθυσμό για τουλάχιστον 100 χρόνια.

Κρίμα για τους ανθρώπους. Μια μεγάλη τραγωδία.

ρωτα τον Ιωσηφ τυπε που ειναι μονιμος κατοικος ουκρανιας και συμφωνει μαζι μου σ΄αυτο που εγραψα. τωρα αυτες τις στατιστικες που τις διαβασες οτι η Ελλαδα εχει περισσοτερες γεννησεις απο την Ουκρανια. Ποσταρε μας τον λινκ για να δουμε ποσο αξιοπιστη ειναι η πηγη απο την οποια το διαβασες

στις γεννησεις στην ελλαδα προσμετρωνται και αυτες των μεταναστων
η ουκρανια εχει μονο πορνομεταναστες που γαμουν με καποτα

1ον σαφώς και στην ελλάδα βάζουν τις γεννήσεις των αλλοδαπών
2ον μετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία δεν υπάρχουν στην ελλάδα παρά παράνομοι αλλοδαποί. Μετανάστης ήμουν εγώ στην Ουκρανία, πριν να πάω επήγα ποινικά μητρώα, συμβόλαια κατοικίας, εργασίας και επήρα ειδική βίζα μεταναστεύσεως, κατόπιν εγράφτηκα στις δημόσιες αρχές κλπ κλπ Μην πιπιλάτε τις μαλακείες που προπαγανδίζουν τα Μεσα Μαζικής Αποχαυνώσεως και οι πολιτικοί διότι είναι μισθοφόροι εξαλέιψεως του ελληνικού έθνους.

Προσφυγες ηθελα να πω
Για αυτο και τυγχανουν κοινωνικής προνοιας απο το ελληνικο κρατος

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Δημητρακη σε ζητω στα σινεμα

να του πληρωσεις το ιντερνετ να σου απαντησει

Εγω ιντερνετ εχω απο το καφενειο του θαναση
Το εχει αφησει ανοικτο και παω και στεκομαι κοντα στη τζαμαρια για να εχω σημα

Παντως αν ποτε με χρειαστεις στα περιξ της Ευελπίδων θα με βρεις

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Σχετικώςμε την Ουκλανία...Το έργο έχει τελειώσει πάνω από 10 χρόνια, με μικράν εξαίρεσιν το 2014 που διήρκησε 3-4 μηνας. Αμερικανοποιήθησαν και αυτοί. Μουνάρες πάντοτε ήσαν μειοψηφία 3-4 % κι απ' αυτές οι μισές έιχαν σοβαρα θέματα που ο κοινός νους εν ελλάδι δεν μπορεί να διανοηθεί, ήσαν τυφλές , κουτσές, καρκινοπαθείς κλπ δεν κάμω πλάκα. Αυτές όμως που μένανε 1-2 % ήσαν ΜΟΥΝΑΡΕΣ ( α ρε Κάζα εδραπέτευσες από την σύζυγον και επήγες και ευρήκες το ΦΩΣ στο River Palace) H Ουκλανία είχε πληθυσμό 65 εκκατομύρια και τώρα έχει 42. Έφυγε ο αφρός κι έμεινε η μπίχλα και οι πλέον προβληματικοί. Ότι υπήρχε καλό πάει επέταξε, εδιεσκορπίσθη στα πέρατα της οικουμένης (πλην της ελλάδος - μαζέψαμε Ταλιμπάν κι αλβανούς - δόξα τω Αλλάχ) και το εργοστάσιον δε βγάζει πλέον αυτά τα σοβιετικά μοντέλα παρά κάτι μπαζάκια που το' χουνε δει θεές...Τα ωραία μέρη έκλεισαν διότι ανέβηκαν τα μεροκάματα και ήσαν αντι-οικονομικά δια τους ιδιοκτήτας κι ανοίξαν κάτι μικρομαλακίες ορθάδικα κλπ Επειδή δεν ήμουν ποτέ τουρίστας, προσπαθώ να πηγαίνω μόνον όταν είναι απολύτως απαραίτητον να κάμω τις δουλειές μου και να φεύγω...
Αυτιά...

Αυτό με την Ουκρανία είναι τραγικό.

Βέβαια ο μεγαλύτερος πληθυσμός που είχε ποτέ ήταν 52 εκατομμύρια. Τώρα είναι 42 αλλά αν αφαιρεθούν Κριμέες κλπ είναι 37. Στα χαρτιά, γιατί στην πραγματικότητα είναι ακόμη λιγότεροι.

Μετανάστευση, φοβερή υπογεννητικότητα, γερασμένος πληθυσμός. Προσδόκιμο ζωής για άντρες 66 χρόνια.

Η χώρα είναι ουσιαστικά τελειωμένη.

φρονώ ότι διεθνώς τα σοβαρά προβλήματα υποβαθμίζονται , θολώνονται και προωθούνται στα Μέσα Μαζικής Αποχαυνώσεως ανύπαρκτα ή μηδαμινά προβλήματα. Εξ αφορμής των νεκρών του κοροιδό- ιού εν ελλάδι που καθημερινώςπληθαίνουν σαν τους νεκρούς του πολυτεχνείου, πάντοτε άγνωστοι , χωρίς στοιχεία ηλικίας διαμονής και άλλων ασθενειών, αναρωτούμαι πόσοι άνθρωποι που πραγματικώς υφίσταντο και εγνώριζα προσωπικώς εις την Ουκρανία απέθαναν από καρκίνο και σας διαβεβαιώ ότι το νούμερο είναι τρομακτικό

λογο του τσερνομπιλ μετα απο 2 δεκαετιες αρχισε να φαινεται το σοβαρο προβλημα με τους καρκινους στην Ουκρανια. Δυστυχως αυτοι που πεθαναν στην Ουκρανια απο καρκινο τον εμφανησαν λογο τσερνομπιλ αλλά οχι αμεσως αλλά επειτα απο 1 με 2 δεκαετιες αργοτερα

Δηλαδη ακομα και τωρα ο κινδυνος των μπεκερελ στην Ουκρανια ειναι ορατος;;;

Πρεπει να γνωριζω γιατι εχω δικο μου ανθρωπο απεσταλμενο, γαμπρο στην Ουκρανια. :confused:

στο Khmelnytsky ειναι ο δικος σου και περναει καλα εδω και 1 μήνα :wink:

Παπα μου, δειχνεις να το κατεχεις σε βαθος το πορνοανατολικο μπλοκ αλλα ο δικος μου ειναι γαμπρος στο Πριπιατ, ειναι σειφ εκει ή να στειλω αμπε λαλε;

οχι ρε συ τι αμπε λαλε, μια χαρα περναει ο δικος σου στην Ουκρανια ασε τον φιλο σου να απολαυσει τα γουστα επανω γιατι το καλοκαιρι τον περιμενει πολυ δουλεια με τον τουρισμο :wink:

Ποιον τουρισμο παπα μου, ροδακινα μαζευει στα Τρικαλα Ημαθιας ολο το χρονο, ο μονος τουριστας εκει ειναι οι Αλβανοι αγροτοεργατες. :confused:

barock θα σε περιμενω επανω στο Κιεβο οταν ληξει τα περιοριστικά μετρα ο Κουλης και θα μπορεσω να παω στο Κιεβο. Ολα τα υπολοιπα αστα να να συζητησουμε από κοντα οταν θα ειμαι στο Κιεβο. Θα πιουμε ζεστο αμερικανο στο public cafe στην khresatyk εκει ειναι το στεκι μου οταν ειμαι επανω :wink:

Απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι, φαινεσαι και γνωστης και δυνατος παικτης στο πορνοκαμακωμα.

ας τελιωσουν τα περιοστικά μέτρα γιατι ετσι οπως παει το πραγμα δεν μπορουμε ουτε σε διπλανο νομό να παμε. Ελπιζω συντομα να γινει για να ανεβω για εξορμηση επανω :wink:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
Δημητρακη σε ζητω στα σινεμα
καλησπεριζουμε πανμεγιστο Μονσελα:headbaning1:

Ανταποδιδω
Εμαθα πως υπαρχει κοσμος αρκετος που ισως με χρειαζεται εδω

Σε ολα τα μελη διδω εκπτωση 11%
αγαπητε Μονσελα εδω θα εχεις πολυ δουλεια στο εγγυωμαι...:hi::)

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Να γνωριζεται πως παρα τους περιορισμους εγω μπορω να σας στειλω οχι μονο απο νομό σε νομό αλλα και σε αλλους κοσμους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σε πείσει τυπε ότι το birth rate είναι 1.38 ανά γυναίκα στην Ελλάδα και 1.37 στην Ουκρανία, άρα προφανώς παίζει υπογεννητικοτητα και στην Ουκρανία.

Τα στατιστικά που παραθέτεις είναι προφανώς από δική σου αίσθηση και ξεκάθαρα τα ποσοστά που δίνεις είναι του κωλου.

Από εκεί και πέρα το ατύχημα του Τσερνομπιλ ήταν ένα τραγικό συμβάν που δυστυχώς ήταν γνωστό ότι θα έχει επιπτώσεις στον πληθυσμό για τουλάχιστον 100 χρόνια.

ρωτα τον Ιωσηφ τυπε που ειναι μονιμος κατοικος ουκρανιας και συμφωνει μαζι μου σ΄αυτο που εγραψα. τωρα αυτες τις στατιστικες που τις διαβασες οτι η Ελλαδα εχει περισσοτερες γεννησεις απο την Ουκρανια. Ποσταρε μας τον λινκ για να δουμε ποσο αξιοπιστη ειναι η πηγη απο την οποια το διαβασες

2ον μετανάσται στην συντριπτική πλειοψηφία δεν υπάρχουν στην ελλάδα παρά παράνομοι αλλοδαποί. Μετανάστης ήμουν εγώ στην Ουκρανία, πριν να πάω επήγα ποινικά μητρώα, συμβόλαια κατοικίας, εργασίας, αποδείξεις καταθέσεων και επήρα ειδική βίζα μεταναστεύσεως, κατόπιν εγράφτηκα στις δημόσιες αρχές κλπ κλπ Μην πιπιλάτε τις μαλακείες που προπαγανδίζουν τα Μεσα Μαζικής Αποχαυνώσεως και οι πολιτικοί περί "μεταναστών" διότι είναι μισθοφόροι εξαλέιψεως του ελληνικού έθνους.

ετσι ακριβως :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Ο πορνο-εμιγκραντ δε λέει ότι έχει 2 παιδιά? :2funny::2funny::2funny:

Αμφισβητείται βέβαια από ότι διαβάζω, αλλά ποιος ξέρει :sunglasses:

η πηγη οντως ειναι αξιοπιστη και βασιζεται σε στοιχεια της eurostat και του ΟΗΕ

αλλά εσυ βλεπεις γενικά να γενανε οι ελληνιδες? Γιατι εγω διαπιστωνω οτι δεν γενανε σχεδον καθολου και οι γεννησεις στην ελλαδα ειναι κυριως απο τους ξενους που ζουν στην ελλαδα. Αν και τωρα που γεμισαμε ενα σορό ισλαμοπιθηκους και ο καθενας κανει απο 3-4 παιδια τοτε συνεπως αυτο θα αποτελει μια στεβλη εικονα οσο αφορα τις γεννησεις και την υπογεννητικοτητα στην χωρα μας και οτι οι ελληνιδες γεννουν περισσοτερα παιδια απο τις ουκρανες. Το μόνο σιγουρο οτι οι ελληνιδες δεν γεννουν πρισσοτερο απο τις ουκρανες.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

2ον μετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία δεν υπάρχουν στην ελλάδα παρά παράνομοι αλλοδαποί. Μετανάστης ήμουν εγώ στην Ουκρανία, πριν να πάω επήγα ποινικά μητρώα, συμβόλαια κατοικίας, εργασίας και επήρα ειδική βίζα μεταναστεύσεως, κατόπιν εγράφτηκα στις δημόσιες αρχές κλπ κλπ Μην πιπιλάτε τις μαλακείες που προπαγανδίζουν τα Μεσα Μαζικής Αποχαυνώσεως και οι πολιτικοί διότι είναι μισθοφόροι εξαλέιψεως του ελληνικού έθνους.

Προσφυγες ηθελα να πω
Για αυτο και τυγχανουν κοινωνικής προνοιας απο το ελληνικο κρατος

το έγραψα διότι έχω περάσει την διαδικασια δύο φορές σε 2 διαφορετικές χώρες και γνωρίζω πολύ καλώς τι σημαίνει ο όρος "μετανάστης" ο οποίος εις την ελλάδα κατακρεουργείται. Βεβαίως κάποιο ποσοστό των παρανόμως εισελθόντων εις την επικράτεια αλλοδαπών πρόκειται περί προσφύγων οι υπόλοιποι αλβανοι, πακιστανοί , αλγερινοί, μαροκινοι, νιγηριανοί κλπ πρόκειται περί λαθρομεταναστών. Από όλους κάποιο ποσοστο πρόκειται περί αξιοπρεπών εργατικών ανθρωπων κάποιο από τελείως πρωτογονιαίους τύπους και κάποιο από ειδεχθεις εγκληματίας. Από εμπειρίας τώρα επειδή έχω ζήσει όλη την ενήλικο ζωή μου στο εξωτερικό,
1ον σας διαβεβαιώ ότι εάν ημείς επηγαίναμε έτσι χύμα στις χώρες τους όπως αυτοί έρχονται, θα μας είχαν χώσει σ' ένα κλουβί κι αφού μας είχαν ληστέυσει ότι έχουμε και δεν εχουμε θα μας βαρούσανε καμιά εβδομάδα
2ον καλοί και άγιοι οι κ.κ. πρόσφυγες αλλά δια ποίον λόγον πρέπει να τους πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι που δεν έχουν καμία σχεση μ' αυτούς κι όχι οι αμερικάνοι που κάνανε ένα σωρό νεο-αποικιακούς πολέμους στις χώρες των κι οι χώρες που έχουν θρησκευτικούς κι εθνικους δεσμούς μ' αυτούς. Είναι σαν την κόρη του Κυριάκου, άλλος γαμάει κι άλλος πληρώνει....

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Ο πορνο-εμιγκραντ δε λέει ότι έχει 2 παιδιά? :2funny::2funny::2funny:

Αμφισβητείται βέβαια από ότι διαβάζω, αλλά ποιος ξέρει :sunglasses:

έχεις μείνει πίσω. τεσσερα ισχυρίζεται ότι έχει. 1 του Κυριάκου, 1 στην Ουγγαρία, 1 στην Πολωνία και ένα στην Ρωσσία στην πόλη Βολόγκντα. Η γραία μου η οποία είχε στόμα καραγωγέως έλεγε την έκφρασιν "εθελοντής κερατάς"

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο πορνο-εμιγκραντ ΔΕΝ είναι και κολοσσός του real estate.

Αρνούμαι να το πιστέψω :2funny::2funny:

Εγώ πιστεύω το Μήτσο που ισχυρίζεται ότι το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και το ταλέντο που έχει στις επενδύσεις τον οδήγησαν να έχει 3-4 διαμερίσματα ανά την Ευρώπη και σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα επίσης :2funny::2funny::2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Θα μου πει κανείς , γιατί το τουαρέγκ 15+ ετών ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , είναι μαλακία ....

με δεδομένα ότι

1)Ο δημητράκης το έχει από καινούργιο
2)Τέλη, βενζίνη, ασφάλεια στη ρωσία είναι χώμα
3)Στη ρωσία πολλοί έχουν σαράβαλα και παλιά λάντα

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με δεδομένα ότι

1)το έφερε μτχ από γερμανία το 2009 , ήδη 5+ ετών χρέπι δηλαδή
2)στην ελλάδα πληρώνει 1050€ τέλη και αυξημένη ασφάλεια σε σχέση με ρωσία, ενώ η βενζίνη έχει υπερδιπλάσια τιμή σε σχέση με ρωσία
3)στην ελλάδα δεν κυκλοφορούν χρέπια λάντα ....

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ .... ΜΟΥΡΗ ΟΧΗΜΑ ;;;;;;;;

Βέβαια ο γελοίος με παπάκι κυκλοφορεί , στη μαβίλη με μπαφιάρηδες .....

όπως άλλοι λεφτάδες .... διαβάζουν όλη μέρα σπίτι βιβλία και φλερτάρουν μπαζα του μπου κομ με χιλιάδες ποστς ... και αυνανίζονται ........

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που πουλάει μούρη με Touareg εν ετει 2020?

Για Volkswagen Touareg μιλάμε?

Στην Υεμένη ή στη Σομαλία συμβαίνουν αυτά? :2funny::2funny:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο πορνο-εμιγκραντ ΔΕΝ είναι και κολοσσός του real estate.

Αρνούμαι να το πιστέψω :2funny::2funny:

Εγώ πιστεύω το Μήτσο που ισχυρίζεται ότι το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και το ταλέντο που έχει στις επενδύσεις τον οδήγησαν να έχει 3-4 διαμερίσματα ανά την Ευρώπη και σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα επίσης :2funny::2funny::2funny:
σκληρή δουλειά, αυτό' ναι το μυστικό του!
Άλλα παιδιά ρουφάνε το μεδούλι του γέρου κι αρρώστου πατριού τους, αυτός με την αξία και με τους κόπους του έφτασε τόσο μακρυά ! Και κάθε φορά που νομίζει ότι δεν θα καταφέρει τους υψηλούς στόχους του, υπάρχει μία μυστική δύναμις που τον βοηθά και σαν Φοίνιξ ξαναβγάζει τα πτερά του και πετά σε νέες απάτητες κορυφές ηθικής ελευθερίας !
Εντάξει δια να είμεθα δίκαιοι έβαλε κι ένα (χεράκι) πουλάκι κι ο Κυριάκος...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Θα μου πει κανείς , γιατί το τουαρέγκ 15+ ετών ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ , είναι μαλακία ....

με δεδομένα ότι

2)στην ελλάδα πληρώνει 1050€ τέλη και αυξημένη ασφάλεια σε σχέση με ρωσία, ενώ η βενζίνη έχει υπερδιπλάσια τιμή σε σχέση με ρωσία

όπως άλλοι λεφτάδες .... διαβάζουν όλη μέρα σπίτι βιβλία και φλερτάρουν μπαζα του μπου κομ με χιλιάδες ποστς ... και αυνανίζονται ........

Τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην Ρωσια ειναι κατα κυριο λογω καινουργια
Οι ''φτωχοι'' εχουν συνηθως ΚΙΑ, χιουνται για καποιο λογο δεν βλεπεις αν και ειναι αδερφες εταιρειες
Τελευταιας 5τιας ομως

Οι μεσαιοι και ανω εχουν καινουργια μερσεντες
πολλα και καινουργια

Αυτοκινητο 15ετιας παντου χρεπι θεωρειται

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

με δεδομένα ότι

Τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην Ρωσια ειναι κατα κυριο λογω καινουργια
Οι ''φτωχοι'' εχουν συνηθως ΚΙΑ, χιουνται για καποιο λογο δεν βλεπεις αν και ειναι αδερφες εταιρειες
Τελευταιας 5τιας ομως

Οι μεσαιοι και ανω εχουν καινουργια μερσεντες
πολλα και καινουργια

Αυτοκινητο 15ετιας παντου χρεπι θεωρειται

Μα ρε συ καθεσαι και εξηγεις στο Λακη για τα αυτοκινητα στην Ρωσια? :dunno: Ειναι δυνατον να ξερει ο Λακης τι αυτοκινητα εχουν στην Ρωσια?

Η μονη σχεση του Λακη με την Ρωσια ειναι οι ρωσιδες κοπελες στο μεταξουργειο για 10 λεπτα συνεδριας :wink:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
τυπε Zesty σκληρα λογια απο τον Ιωσηφ γιατι εζησε μια ζωη ολοκληρη επανω και τα ειδε τα πραγματα και απο την καλή και από την ανάποδη. Εγω σε μερικά πραγματα διαφωνω μαζι του, αλλά ο Ιωσηφ συκρινει την τωρινή κατασταση με την κατασταση αρκετά χρονια πριν που ηταν σαφως πολύ καλυτερη. Εγω δεν μπορω να φανω τοσο μηδενιστης για την Ουκρανια γιατι βγαζει ακομη καλό υλικό αν παιχτει το παίγνιο σωστά. (Σαφως δεν αναφερομαι σε πουτανες και λοιπες αλλες ονομασιες τυπου σπονσορετ κτλ... που απο τετοιες ολο το σλαβικο τοξο ειναι γεματο) αναφερομαι σε κανονικες γυναικες με νορμαλ ζωη και δουλειά και οχι σε καθε ειδους κοπροσκυλο που πουλαει το μουνακι της με ανταλαγματα δωρα και λεφτα
Ποσες φορες εχεις παει στην Ουκρανια τυπε?
Διαβαζοντας τα γραφομενα σου εχω την αισθηση το πολυ μια με δυο για λιγες μερες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom