barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.056
- Πόντοι
- 5.506
Σχετικώςμε την Ουκλανία...Το έργο έχει τελειώσει πάνω από 10 χρόνια, με μικράν εξαίρεσιν το 2014 που διήρκησε 3-4 μηνας. Αμερικανοποιήθησαν και αυτοί. Μουνάρες πάντοτε ήσαν μειοψηφία 3-4 % κι απ' αυτές οι μισές έιχαν σοβαρα θέματα που ο κοινός νους εν ελλάδι δεν μπορεί να διανοηθεί, ήσαν τυφλές , κουτσές, καρκινοπαθείς κλπ δεν κάμω πλάκα. Αυτές όμως που μένανε 1-2 % ήσαν ΜΟΥΝΑΡΕΣ ( α ρε Κάζα εδραπέτευσες από την σύζυγον και επήγες και ευρήκες το ΦΩΣ στο River Palace) H Ουκλανία είχε πληθυσμό 65 εκκατομύρια και τώρα έχει 42. Έφυγε ο αφρός κι έμεινε η μπίχλα και οι πλέον προβληματικοί. Ότι υπήρχε καλό πάει επέταξε, εδιεσκορπίσθη στα πέρατα της οικουμένης (πλην της ελλάδος - μαζέψαμε Ταλιμπάν κι αλβανούς - δόξα τω Αλλάχ) και το εργοστάσιον δε βγάζει πλέον αυτά τα σοβιετικά μοντέλα παρά κάτι μπαζάκια που το' χουνε δει θεές...Τα ωραία μέρη έκλεισαν διότι ανέβηκαν τα μεροκάματα και ήσαν αντι-οικονομικά δια τους ιδιοκτήτας κι ανοίξαν κάτι μικρομαλακίες ορθάδικα κλπ Επειδή δεν ήμουν ποτέ τουρίστας, προσπαθώ να πηγαίνω μόνον όταν είναι απολύτως απαραίτητον να κάμω τις δουλειές μου και να φεύγω...
Αυτιά...
Αυτό με την Ουκρανία είναι τραγικό.
Βέβαια ο μεγαλύτερος πληθυσμός που είχε ποτέ ήταν 52 εκατομμύρια. Τώρα είναι 42 αλλά αν αφαιρεθούν Κριμέες κλπ είναι 37. Στα χαρτιά, γιατί στην πραγματικότητα είναι ακόμη λιγότεροι.
Μετανάστευση, φοβερή υπογεννητικότητα, γερασμένος πληθυσμός. Προσδόκιμο ζωής για άντρες 66 χρόνια.
Η χώρα είναι ουσιαστικά τελειωμένη.
φρονώ ότι διεθνώς τα σοβαρά προβλήματα υποβαθμίζονται , θολώνονται και προωθούνται στα Μέσα Μαζικής Αποχαυνώσεως ανύπαρκτα ή μηδαμινά προβλήματα. Εξ αφορμής των νεκρών του κοροιδό- ιού εν ελλάδι που καθημερινώςπληθαίνουν σαν τους νεκρούς του πολυτεχνείου, πάντοτε άγνωστοι , χωρίς στοιχεία ηλικίας διαμονής και άλλων ασθενειών, αναρωτούμαι πόσοι άνθρωποι που πραγματικώς υφίσταντο και εγνώριζα προσωπικώς εις την Ουκρανία απέθαναν από καρκίνο και σας διαβεβαιώ ότι το νούμερο είναι τρομακτικό
λογο του τσερνομπιλ μετα απο 2 δεκαετιες αρχισε να φαινεται το σοβαρο προβλημα με τους καρκινους στην Ουκρανια. Δυστυχως αυτοι που πεθαναν στην Ουκρανια απο καρκινο τον εμφανησαν λογο τσερνομπιλ αλλά οχι αμεσως αλλά επειτα απο 1 με 2 δεκαετιες αργοτερα
Δηλαδη ακομα και τωρα ο κινδυνος των μπεκερελ στην Ουκρανια ειναι ορατος;;;
Πρεπει να γνωριζω γιατι εχω δικο μου ανθρωπο απεσταλμενο, γαμπρο στην Ουκρανια.