Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
294
Πόντοι
21

Συνημμένα

• document-8603.jpg
    document-8603.jpg
    95,9 KB · Εμφανίσεις: 24

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706

Τι?
Που?
Πως?
Πότε?
Γιατι?

Αμαν

Τωρα?

Ωχχχχ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Δημητράκης ή Κμαν?
Ιδού η απορία.
0 ενας ειναι γονος και ζει στην πηγη του μπουφαν, γνωριζοντας την γλωσσα, κανοντας 365 ημερες τον χρονο, διακοπες. Ενω ο αλλος ονειρευευται μηπως το σκασει απ την δουλεια 1-2 ημερες τον χρονο, για να ταξιδεψει στην πηγη του μπουφαν (αλλα με ρισκο..) μη γνωριζοντας την γλωσσα, φυσικα. - Ο ενας την βγαζει (με χαντρουλες και καθρεπτακια) για τις γκομενες, ενω ο άλλος με ζαφειρια και ρουμπινια, και αν σκοραρει.. Tα συμπερασματα δικα σας
:sunglasses:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.183
Πόντοι
1.056

Από κοροναιό πήγε τελικά ο κακομοίρης ???

Νόμιζα ότι είχε πέσει σε σκατοδίνη και δεν μπορούσε να βγει τοσο καιρό...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Σαααασσσς γαμαααειιι ο ΔΗΜΗΤΡΑΑΚΗΗΗΣΣΣ!!!

:rockon::rockon:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.183
Πόντοι
1.056
ΠουΣτρατο, ΠουΣτρατο

Σου σκισαμε τον πάτο ...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Από κοροναιό πήγε τελικά ο κακομοίρης ???

Νόμιζα ότι είχε πέσει σε σκατοδίνη και δεν μπορούσε να βγει τοσο καιρό...
μια χαρά είναι ο πρόεδρος σωματικώς τουλάχιστον δηλαδή, μου έγραψε προχτες να παραπονεθεί ότι όλοι εσείς που τον έχετε πάρει στο ψιλό και του κάνετε καζούρα, στο θολωμένο του μυαλό, είμαι εγώ ! Αφού σου λέει ο Ιωσήφ τόσα χρόνια μου λέει ότι μένω σε μιά τρώγλη και δεν έχω στον ήλιο μοίρα, δε μπορεί, όποιος άλλος μου γραψει κάτι παρόμοιο δεν μπορεί παρά να είναι ο Ιωσήφ !. Από τότε που κόλλωσε ο πρόεδρος και δεν κατέβηκε στις εκλογές έχει πάρει σασί...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δημητράκης ή Κμαν?
Ιδού η απορία.
0 ενας ειναι γονος και ζει στην πηγη του μπουφαν, γνωριζοντας την γλωσσα, κανοντας 365 ημερες τον χρονο, διακοπες. Ενω ο αλλος ονειρευευται μηπως το σκασει απ την δουλεια 1-2 ημερες τον χρονο, για να ταξιδεψει στην πηγη του μπουφαν (αλλα με ρισκο..) μη γνωριζοντας την γλωσσα, φυσικα. - Ο ενας την βγαζει (με χαντρουλες και καθρεπτακια) για τις γκομενες, ενω ο άλλος με ζαφειρια και ρουμπινια, και αν σκοραρει.. Tα συμπερασματα δικα σας

ρε φιλαράκο τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ?
τρελοί για δέσιμο είναι αμφότεροι, αλλά ο Αχιλλέας έχει μια μια καλή δουλειά (αλλοίμονον σ'αυτου΄ς που θα πέσουν στην εφημερία του) , έχει φραγκάκια στην τσέπη και γαμά μια ωραία τάνα κάθε δίμηνο. Ο πρόεδρος δεν έχει να φάει και περιμένει να' ρθει ο άλλος μήνας να κάνει η μάνα του την αρπαγή από τα λεφτά του πατριού του,να μην καταλάβει τίποτα ο γέρος και τ'αδέλφια του και να του στείλει να βγάλει το μήνα γιατί αλλιώς θα κόψει λόρδες....

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Σαααασσσς γαμαααειιι ο ΔΗΜΗΤΡΑΑΚΗΗΗΣΣΣ!!!

:rockon::rockon:
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς το μόνον που γαμάει είναι η χούφτα του , η οποία το 'χει πνίξει το κακόμοιρο το πουλάκι του και δεν κάνει τσίου πιά...

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.183
Πόντοι
1.056
Δημητράκης ή Κμαν?
Ιδού η απορία.

Ναι Φίρμα , καλά το πας

Συνημμένα

• 20200807_154945.jpg
    20200807_154945.jpg
    501,4 KB · Εμφανίσεις: 25

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Θα δούμε.Στην τελική μπορεί να φέρω καμιά Σλοβάκα ή Ολλανδέζα που είναι δίπλα να ρίξω κανάν πούτσο εκ του ασφαλούς.Εντωμεταξύ όλες τώρα διαχειμάζουν Ιστανμπούλ και Ντουμπάι,δεν πιστεύω να τις ξεσκίζουν οι εμίρηδες,προφανώς πάνε για τα αξιοθέατα και τον καλό καιρό.

Ρε ΚΜΑΝ Ολλανδεζα δυσκολα. Τα καλα εσκορτ αμστερνταμ πανε 700 ευρω το διωρο, πολλα λεφτα......

Εκτος αν βρεις καμια μαροκανα η απο Νοτια Αμερικη.

Δημητράκης ή Κμαν?Ποιός είναι χειρότερος?
Ιδού η απορία.

Αυτο ειναι το Ροναλντο/Μεσι του μπου (το πελε/μαραντονα ειναι λακης/μπαροκ)

Να αναφερω μια μικρη προτιμηση στον ΚΜΑΝ, γιατι δε δειχνει σκατοψυχος και επισης ακολουθει τα παθη του σαν τελειωμενος χαρτοπαιχτης

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Θα δούμε.Στην τελική μπορεί να φέρω καμιά Σλοβάκα ή Ολλανδέζα που είναι δίπλα να ρίξω κανάν πούτσο εκ του ασφαλούς.Εντωμεταξύ όλες τώρα διαχειμάζουν Ιστανμπούλ και Ντουμπάι,δεν πιστεύω να τις ξεσκίζουν οι εμίρηδες,προφανώς πάνε για τα αξιοθέατα και τον καλό καιρό.

Ρε ΚΜΑΝ Ολλανδεζα δυσκολα. Τα καλα εσκορτ αμστερνταμ πανε 700 ευρω το διωρο, πολλα λεφτα......

Δημητράκης ή Κμαν?Ποιός είναι χειρότερος?
Ιδού η απορία.

Αυτο ειναι το Ροναλντο/Μεσι του μπου (το πελε/μαραντονα ειναι λακης/μπαροκ)

Σιγά μην είναι και το Σέννα-Προστ:confused:
Και ο Δημητράκης και ο Κμαν είναι....

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

εχω πετυχει στις βιτρινες 9ρι
μετα απο κανα μισαωρο πηγα και την ξαναγαμησα

ολλανδεζα μου ειπε οτι ειναι, το κινητο της ηταν ρυθμισμενο στα ολλανδικα

της εδωσα τηλ για να ερθει χοτελ αλλα μου απαντησε πως μια στο τοσο ερχεται απο την πολη της να δουλεψει στις βιτρινες

δυο πενηνταρικα εδωσα, ενα για καθε γαμησι

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.183
Πόντοι
1.056
Δεν το παραδέχεται, αυτός είναι ...