θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 294
- Πόντοι
- 21
0 ενας ειναι γονος και ζει στην πηγη του μπουφαν, γνωριζοντας την γλωσσα, κανοντας 365 ημερες τον χρονο, διακοπες. Ενω ο αλλος ονειρευευται μηπως το σκασει απ την δουλεια 1-2 ημερες τον χρονο, για να ταξιδεψει στην πηγη του μπουφαν (αλλα με ρισκο..) μη γνωριζοντας την γλωσσα, φυσικα. - Ο ενας την βγαζει (με χαντρουλες και καθρεπτακια) για τις γκομενες, ενω ο άλλος με ζαφειρια και ρουμπινια, και αν σκοραρει.. Tα συμπερασματα δικα σαςΔημητράκης ή Κμαν?
Ιδού η απορία.
μια χαρά είναι ο πρόεδρος σωματικώς τουλάχιστον δηλαδή, μου έγραψε προχτες να παραπονεθεί ότι όλοι εσείς που τον έχετε πάρει στο ψιλό και του κάνετε καζούρα, στο θολωμένο του μυαλό, είμαι εγώ ! Αφού σου λέει ο Ιωσήφ τόσα χρόνια μου λέει ότι μένω σε μιά τρώγλη και δεν έχω στον ήλιο μοίρα, δε μπορεί, όποιος άλλος μου γραψει κάτι παρόμοιο δεν μπορεί παρά να είναι ο Ιωσήφ !. Από τότε που κόλλωσε ο πρόεδρος και δεν κατέβηκε στις εκλογές έχει πάρει σασί...
Από κοροναιό πήγε τελικά ο κακομοίρης ???
Νόμιζα ότι είχε πέσει σε σκατοδίνη και δεν μπορούσε να βγει τοσο καιρό...
0 ενας ειναι γονος και ζει στην πηγη του μπουφαν, γνωριζοντας την γλωσσα, κανοντας 365 ημερες τον χρονο, διακοπες. Ενω ο αλλος ονειρευευται μηπως το σκασει απ την δουλεια 1-2 ημερες τον χρονο, για να ταξιδεψει στην πηγη του μπουφαν (αλλα με ρισκο..) μη γνωριζοντας την γλωσσα, φυσικα. - Ο ενας την βγαζει (με χαντρουλες και καθρεπτακια) για τις γκομενες, ενω ο άλλος με ζαφειρια και ρουμπινια, και αν σκοραρει.. Tα συμπερασματα δικα σαςΔημητράκης ή Κμαν?
Ιδού η απορία.
![]()
Σαααασσσς γαμαααειιι ο ΔΗΜΗΤΡΑΑΚΗΗΗΣΣΣ!!!
![]()
ο κ. πρόεδρος δυστυχώς το μόνον που γαμάει είναι η χούφτα του , η οποία το 'χει πνίξει το κακόμοιρο το πουλάκι του και δεν κάνει τσίου πιά...Σαααασσσς γαμαααειιι ο ΔΗΜΗΤΡΑΑΚΗΗΗΣΣΣ!!!
![]()
Ιδού η απορία.
![]()
Θα δούμε.Στην τελική μπορεί να φέρω καμιά Σλοβάκα ή Ολλανδέζα που είναι δίπλα να ρίξω κανάν πούτσο εκ του ασφαλούς.Εντωμεταξύ όλες τώρα διαχειμάζουν Ιστανμπούλ και Ντουμπάι,δεν πιστεύω να τις ξεσκίζουν οι εμίρηδες,προφανώς πάνε για τα αξιοθέατα και τον καλό καιρό.
Ρε ΚΜΑΝ Ολλανδεζα δυσκολα. Τα καλα εσκορτ αμστερνταμ πανε 700 ευρω το διωρο, πολλα λεφτα......
Εκτος αν βρεις καμια μαροκανα η απο Νοτια Αμερικη.
Δημητράκης ή Κμαν?Ποιός είναι χειρότερος?
Ιδού η απορία.
Θα δούμε.Στην τελική μπορεί να φέρω καμιά Σλοβάκα ή Ολλανδέζα που είναι δίπλα να ρίξω κανάν πούτσο εκ του ασφαλούς.Εντωμεταξύ όλες τώρα διαχειμάζουν Ιστανμπούλ και Ντουμπάι,δεν πιστεύω να τις ξεσκίζουν οι εμίρηδες,προφανώς πάνε για τα αξιοθέατα και τον καλό καιρό.
Ρε ΚΜΑΝ Ολλανδεζα δυσκολα. Τα καλα εσκορτ αμστερνταμ πανε 700 ευρω το διωρο, πολλα λεφτα......
Δημητράκης ή Κμαν?Ποιός είναι χειρότερος?
Ιδού η απορία.
Αυτο ειναι το Ροναλντο/Μεσι του μπου (το πελε/μαραντονα ειναι λακης/μπαροκ)
Βουλωστο ρε πουστλερ
Βουλωστο ρε πουστλερ
Φαν Πουστεν ρουφα τα μουρλοχαπα μαλακιστήρι...
το παραδέχομαι, αυτός είμαι ...