Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.932
- Πόντοι
- 3.556
Υπάρχει γενικά η νοοτροπία ψωλίστ σε στυλ ας γαμάω και πεντάρι αρκεί να ξύνω τα αρχίδια μου και η νοοτροπία άρχοντος πουτσιστή γκαζώνω τα δίνω όλα για οχτάρι,μόντελες και πάνω.Οι πιο πολλοί γουστάρουν βέβαια ψωλαδόρικες φάσεις ξύσιμο αρχίδεων ,επιδόματα,έτοιμα μουνιά στο πιάτο κτλ δε βλέπουν πόσο οφθαλμαπάτη και σαθρό είναι αυτό.Πόσο τελείως αντιρεαλιστικό και εκτός λογικής,νομίζουν οτι αυτοί είναι οι λογικοί και στηρίζουν Δημητράκη κτλ.
Πανμεγιστε Kman εχεις σε ολα δικιο.
Εισαι οδηγος σε αυτες τις σκοτεινες εποχες που ζουμε
Εισαι μονος σου, μια Φιλικη Εταιρια απεναντι σε αυτην την Τουρκοκρατια των γονων, ψωλαδων και θηλεων που καταδυναστευουν το ανδρικο φυλο στη χωρα μας εδω και δεκαετιες
Ωστοσο εχω ενα ερωτημα για σενα:
Πως σε καταφεραν και πληρωνεις ακομα φορους για αυτες τις χαβουζες;
Πως ειναι δυνατον ο αρχοντας να κοπιαζει και να ιδρωνει καταμεσις καθε εβδομαδος και το 50% των μοχθων του να υφαρπαζεται απο ορδες αχρηστων, επιδοματουχων, λαμογιων, γονων και ψωλαδων;
Πως και δεν καταφερες μεχρι τωρα να βρεις τροπο να αποφυγεις ολα αυτα τα Ορκ που σου κατατρωνε τις σαρκες;
Απαντησε μου σε παρακαλω σε αυτο, γιατι ειναι κατι που με απασχολει εδω και καιρο...
υ.γ. Ποσταρα το ιδιο ερωτημα στο νημα της Ουκρανιας, για να μην διαταρασουμε το εν λογω νημα του πανμεγιστου Μητσου, ωστε να συνεχισουμε τη συζητηση εκει