Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Δύο απορίες δάσκαλε,που βρήκε τα λεφτά για το αμάξι και ποιος του πλήρωσε τις επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις τρίχας;...
ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ
Τον δίδαξε ο Βαλκανιος καλά
ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ
ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ
Εδειρε ο ΒΠ τον μεγα Δασκαλο Ιωσηφ (τζοε) Μπλασκο;;;
ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ
Τον χαζοδημητράκη έδειρε
Δύο απορίες δάσκαλε,που βρήκε τα λεφτά για το αμάξι και ποιος του πλήρωσε τις επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις τρίχας;...
ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ
Τον χαζοδημητράκη έδειρε
το πρώτο η μαμά με τα λεφτά του πατριού , τις μεταμοσχεύσεις αυτός από το χαρτζιλίκι του πατριού και το επίδομα οτυ ΟΑΕΔ. Αλλά ηρεμία το αυτοκινητό του ένα μεταχειρισμένο τζιπ της πλάκας είανι και τις μεταμοσχεύσεις έχει κάνει 3-4 διότι είναι σαν γλόμπος στην πραγματικότητα (εξαιρουμένου του χαλιού στην πλάτη) Την μία τελευταία του την ένακε μία ονόματι Σταματίνα στο Περιστέρι ( α ρε Dean Corso που τα ξέρω όλα) Κατι του' χε στρώσει αλλά του'χα πει του μαλάκα όχι από το σβέρκο (που δεν έχει) αλλά από την πλάτη πρέπει να του πάρει τρίχες που' χει μπόλικες. Αυτό που έχει- η γραμμή που βλέπει αυτός μπροστά και νομίζει ότι' χει μαλλί κι από πίσω το χάος- είναι από την πρώτη μεταμόσχευση κάπου το 2004 που του το κόλλησε ο γιατρός μαζί με το δέρμα. Ο πρόεδρος έχει καραφλύνει από τα 22 του και το μαλλί του ήταν κατσαρό σαν μιγάδα ή μαροκινού από την Τσεχία
ο κ πρόεδρος ήτο πολύ διασκεδαστικός και η καθημερινή γελωτοθεραπεία μου , μου λείπει πολύ O kmad2 βγάζει ένα άγχος ρε παιδάκι μου, ΠΡΕΠΕΙ να γαμήσει τόσες επί τόσο σε αυτό το χρονικό διάστημα διότι αλλιώς θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει....Κμαν ή Δημητράκης?Ποιός είναι χειρότερος?
Ιδού η απορία.
μου ' κλαψε τα καρύδια ! σα τον κ. πρόεδρο που έψαχνε λεei φωτογραφιες μου να βάλει στο ιντερνέτ Μην αρχίσω και σας βάζω εγώ αυτουνού του κοθωνιού...ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ
Ξέρει κάποιος να ξεματιάζει? Γιατί τον έχετε φάει τον άνθρωπο
Στη φωτο στο νοσοκομειο ομως ο Μητσαρας δεν εχει ουτε γρατζουνια στη μουρη! Πως τον εδειρε ο βπ;;;
τύπε δεν μπήκε επειδή τον σαπακιασε ο βαλκάνιος μπήκε για μεταμόσχευση τριχωτού κεφαλής από αφροαμερικανόΣτη φωτο στο νοσοκομειο ομως ο Μητσαρας δεν εχει ουτε γρατζουνια στη μουρη! Πως τον εδειρε ο βπ;;;
Στη φωτο στο νοσοκομειο ομως ο Μητσαρας δεν εχει ουτε γρατζουνια στη μουρη! Πως τον εδειρε ο βπ;;;