Ρε τυπε μα τοσο τελειωμενος πειναλας πια; Μας εχεις ζαλιζει τα φρυδια εδω και ενα χρονο τωρα -με μια φωτο με μερικα χρηματα απ το εφαπαξ;- ποσταροντας την σχεδον σε ολα τα νηματα.. Που αλλοι αυτα τα χρηματα τα εχουμε δωσει για το πρωτο μας αυτοκινητο. -Μην ξεχναμε και τις [φωτο fake] απο σπιτια με πισινες- και κοτερα που ποσταριζες κατα καιρους (και γελουσαμε..) 0ταν στην ζωη εισαι μηδεν- νομιζεις οτι με μια χουφτα ευρω αποκτας αξια.. Δεν πειραζει -κανε το σκ@το σου παξιμαδι- για να τα φανε οι αλλοι..
Ρε μπας και είσαι κλώνος μου ;;;
Τα ίδια ... με μένα λες για τις πισίνες και τα κότερα ;;;;;;
Άσε που όχι μόνο οι πισίνες αλλά και τα σπίτι ολόκληρα στο .... νομό που αναφερόμασταν .... είναι όλα εκτός σχεδίου !
Παίρνουν ρεύμα δηλωμένα .... διαφημιστικές πινακίδες σε οικόπεδα !!!!!
Όταν είδε ότι ξέρουμε καταστάσεις και δεν είμαστε σαν αυτόν .... άλλαξε .... νομό !!!!!
Τώρα δεν ζει εκεί .... ζει αλλού !!!!!!!
Αλήθεια, ένας άντρας, τι ζόρι θα είχε να πει που μένει περίπου ;;; Νομό ή αν είναι αττική σε ... ποιό κομμάτι ;;;;;;;
Θα μου πεις τι σχέση έχει με τους ... άντρες .... σωστό αυτό !!!!!!!!
Θα μπορούσε να βάλει φωτό κανένα σακάκι που φοράει ... ρολόϊ .... κάτι από το σπίτι μέσα ....
προφανώς όχι λαμινέηντ πόρτα των 80€ κομπλέ .... ούτε λαμινέηντ πάτωμα των 10€/τμ τοποθετημένο ....
κάτι να μας ψαρώσει ρε παιδί μου !!!!!
Η ειδοποιός διαφορά πάντως πισίνας από ... στέρνα ... ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ....
Αν έχει πλακάκια , είναι πισίνα. Αν είναι με μπετά, πρόκειται για στέρνα.
Τα γουρούνια, σέρνονται σε στέρνες, το ξέρουμε.