Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Περαστικά αγαπητέ και εγκριτε δημητρακη.

Ειθε να αναρωσει λειαν συντομως.

Κωλοκατασταση, καθε τρεις κ λιγο στο νοσοκομειο ειναι ρε γαμωτο, μια με τραινο, μια με τον ΒΠ, μια τωρα εεεε νησαφι

Για οτιδήποτε νεότερο για την κατάσταση της υγείας του, θα σας ενημερώνω όταν θα έχω καινούριες πληροφορίες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!

Ο πορνομετανάστης εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύται σε νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης σε μονάδα covid-19 προσβαλόμενος από τον ιό εμφάνισε βαριάς μορφής πνευμονία. Μέχρι χθες το απόγευμα η κατάσταση του ήταν σταθερή και δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία ήταν με υποστήριξη οξυγόνου και οι πνεύμονες του είχαν οξυγόνωση 87% . Αργά όμως το βράδυ η κατάσταση του επιδεινώθηκε και η απαιτούμενη οξυγόνωση στα πνευμόνια έπεσε από το 87% στο 52% με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον θέσουν σε τεχνητό κώμα και να τον διασωληνώσουν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου. Η κατάσταση του παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη τις επόμενες 48 ώρες.

:priest::priest::priest:
Έτοιμος να τα τινάξει δηλαδή;

ΣΚΑΣΕ ρε μ@@νι!!
Μάλλον νομίζεις ότι μιλάς στον πατέρα σου πάλι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ας κρατησουμε ολοι ενος λεπτου σιγη για τον φιλο και αδερφο Δημητρακη.

Επιβιωσε απο συγκρουση με τρενο, τον παγερο ρωσικο χειμωνα, συνουσια με κατσικες, μολυνση πεους απο πεπονι, κλωτσομπουνιδι βαλκανιου και τωρα παλευει στα μαρμαρενια αλωνια με το χαρο.

Κινεζοι θα πληρωσετε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ας κρατησουμε ολοι ενος λεπτου σιγη για τον φιλο και αδερφο Δημητρακη.

Επιβιωσε απο συγκρουση με τρενο, τον παγερο ρωσικο χειμωνα, συνουσια με κατσικες, μολυνση πεους απο πεπονι, κλωτσομπουνιδι βαλκανιου και τωρα παλευει στα μαρμαρενια αλωνια με το χαρο.

Κινεζοι θα πληρωσετε.

Τιμή και δόξα στον Βαλκανιο Πουτσαρα που έδιωξε τον Δημητράκη!

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Καλά εντάξει η άγαμια η άφραγκια και η καραντίνα μαζί σας βάρεσαν κατακεφαλα και το τραύμα θα σας μείνει καιρό :2funny: ο κλώνος μου χαίρει άκρας υγείας, τρώει πίνει χεζει γαμαει, θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή κάντε υπομονή, μιλάμε για μεγάλους φουκαράδες, σας έκλεισε τα μπούρδελα ο γιος του τερυ χρυσού και έχετε φάει φρίκη :jerking::jerking: ο κμαν που χάθηκε? Μήπως γράφει σαν ΒΠ? Γιατί ξέρουμε ο ΒΠ δεν είναι μοναδικό πρόσωπο αλλά κλώνος κάποιου φουκαρά εδώ μέσα :2funny: του Χάρη έχω χάσει τα ίχνη ο πως και του σχινοχαρα, το θέμα είναι τι θα γίνει με τον φύλακα που έχει λιώσει χειμώνα καλοκαίρι στης υπερωρίες :2funny: και να κολλήσει o κλώνος μου θα το περάσει ήπια αφου κάνει καλή ζωή, τα ναυάγια και τους φουκαράδες άμα τους βρει καήκανε αφού ούτε στα νοσοκομεία θα τους δεχτούν, λεφτά για ιδιωτικό δεν έχουν, έχουν τρομερό γέλιο :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
να κολλήσει o κλώνος μου θα το περάσει ήπια αφου κάνει καλή ζωή

το θέμα είναι ότι κλώνος σου δεν το περνάει ήπια όπως δείχνουν τα πράγματα :dunno: γιατί αυτή την στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος και σε τεχνητό κώμα στην ΜΕΘ. Αν και η κατάσταση του είναι σταθερή ως τώρα χωρίς κάποια επιπλοκή. :confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.056
Πόντοι
5.506

το θέμα είναι ότι κλώνος σου δεν το περνάει ήπια όπως δείχνουν τα πράγματα :dunno: γιατί αυτή την στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος και σε τεχνητό κώμα στην ΜΕΘ. Αν και η κατάσταση του είναι σταθερή ως τώρα χωρίς κάποια επιπλοκή. :confused::confused::confused:

Τύπε, κάπως έτσι δεν ήταν και πριν κολλήσει τον ιό;; :confused::confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Τύπε, κάπως έτσι δεν ήταν και πριν κολλήσει τον ιό;; :confused::confused:

τωρα ειναι εντελως τεζα στο κρεβατι της ΜΕΘ χωρις να μιλαει να ακουει τιποτα, πριν τουλαχιστον μιλουσε και εκανε και βιντεακια τωρα παπαλα ολα μεχρι να δουμε αν θα ανακαμψει γιατι οι επομενες 48 ωρες ειναι κρισιμες

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
Καλά εντάξει η άγαμια η άφραγκια και η καραντίνα μαζί σας βάρεσαν κατακεφαλα και το τραύμα θα σας μείνει καιρό :2funny: ο κλώνος μου χαίρει άκρας υγείας, τρώει πίνει χεζει γαμαει, θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή κάντε υπομονή, μιλάμε για μεγάλους φουκαράδες, σας έκλεισε τα μπούρδελα ο γιος του τερυ χρυσού και έχετε φάει φρίκη :jerking::jerking: ο κμαν που χάθηκε? Μήπως γράφει σαν ΒΠ? Γιατί ξέρουμε ο ΒΠ δεν είναι μοναδικό πρόσωπο αλλά κλώνος κάποιου φουκαρά εδώ μέσα :2funny: του Χάρη έχω χάσει τα ίχνη ο πως και του σχινοχαρα, το θέμα είναι τι θα γίνει με τον φύλακα που έχει λιώσει χειμώνα καλοκαίρι στης υπερωρίες :2funny: και να κολλήσει o κλώνος μου θα το περάσει ήπια αφου κάνει καλή ζωή, τα ναυάγια και τους φουκαράδες άμα τους βρει καήκανε αφού ούτε στα νοσοκομεία θα τους δεχτούν, λεφτά για ιδιωτικό δεν έχουν, έχουν τρομερό γέλιο :2funny:

τύπε ο κμαν εχει χαθει τελευταια απο τα ανατολικά νήματα γιατι κανει στενό follow τον/την τυπο polly στα νήματα που ανοιγει :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ο ΚΜΑΝ με την υπομονη του ανωτερου Βαλκανιου χτιζει το οπλοστασιο του για να ξεχυθει.

Οταν ερθει η ωρα οι σπονσορετ δεν θα ζητανε πια αι-φονια, θα θελουν εμβολια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα με τα Χριστούγεννα παίζει τρελή ζήτηση.Αντί όμως για πούτσο ζητάνε όλες λεφτά για δώρο.Δε γίνεται να ικανοποιηθεί τόσο μεγάλη ζήτηση.Ισως να κάνω εξόρμηση την Πρωτοχρονιά αλλά παίζει.Ενας τοπικός δικαστής πήρε αρχές του μήνα απόφαση οτι δε χρειάζεται καραντίνα για το κρατίδιό μας αν έρθεις με αρνητικό τεστ από επικίνδυνη περιοχή αλλά με λιγότερα από εμάς κρούσματα,να δούμε αν θα εξακολουθήσει να ισχύει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τώρα με τα Χριστούγεννα παίζει τρελή ζήτηση.Αντί όμως για πούτσο ζητάνε όλες λεφτά για δώρο.Δε γίνεται να ικανοποιηθεί τόσο μεγάλη ζήτηση.Ισως να κάνω εξόρμηση την Πρωτοχρονιά αλλά παίζει.Ενας τοπικός δικαστής πήρε αρχές του μήνα απόφαση οτι δε χρειάζεται καραντίνα για το κρατίδιό μας αν έρθεις με αρνητικό τεστ από επικίνδυνη περιοχή αλλά με λιγότερα από εμάς κρούσματα,να δούμε αν θα εξακολουθήσει να ισχύει.

7 Ιανουαριου θα ειμαι επανω για Χριστουγεννα γιατι οπως ξερεις εκει εχουν Χριστουγεννα με το παλιο ημερολογιο :wink:

αν ανεβεις στειλε μηνυμα :wink:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα δούμε.Στην τελική μπορεί να φέρω καμιά Σλοβάκα ή Ολλανδέζα που είναι δίπλα να ρίξω κανάν πούτσο εκ του ασφαλούς.Εντωμεταξύ όλες τώρα διαχειμάζουν Ιστανμπούλ και Ντουμπάι,δεν πιστεύω να τις ξεσκίζουν οι εμίρηδες,προφανώς πάνε για τα αξιοθέατα και τον καλό καιρό.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Θα δούμε.Στην τελική μπορεί να φέρω καμιά Σλοβάκα ή Ολλανδέζα που είναι δίπλα να ρίξω κανάν πούτσο εκ του ασφαλούς.Εντωμεταξύ όλες τώρα διαχειμάζουν Ιστανμπούλ και Ντουμπάι,δεν πιστεύω να τις ξεσκίζουν οι εμίρηδες,προφανώς πάνε για τα αξιοθέατα και τον καλό καιρό.

Ρε ΚΜΑΝ Ολλανδεζα δυσκολα. Τα καλα εσκορτ αμστερνταμ πανε 700 ευρω το διωρο, πολλα λεφτα......

Εκτος αν βρεις καμια μαροκανα η απο Νοτια Αμερικη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

ενημερωσε παντως αν ανεβεις ή οχι...:wink:

εγω κατα 90% θα ειμαι εκει εκτος αν προκυψει καποιο κολλημα με τους covid rules που καθε μερα αλλαζουν τα δεδομενα αναλογως της καταστασης

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Μήτσο με το τελευταίο μουνί που έβγαλες,να ξέρεις,ανέβηκες πολύ στα μάτια μου...γκαβώθηκα.:confused:

Συνημμένα

• μουνάρα Ρωσσσιδα.png
    μουνάρα Ρωσσσιδα.png
    795,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Ρε ΚΜΑΝ Ολλανδεζα δυσκολα. Τα καλα εσκορτ αμστερνταμ πανε 700 ευρω το διωρο, πολλα λεφτα......

Εκτος αν βρεις καμια μαροκανα η απο Νοτια Αμερικη.

Δημητράκης ή Κμαν?Ποιός είναι χειρότερος?
Ιδού η απορία.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Μήτσο με το τελευταίο μουνί που έβγαλες,να ξέρεις,ανέβηκες πολύ στα μάτια μου...γκαβώθηκα.:confused:

Δηλαδή με λίγα λόγια:
Ο Δημητράκης όταν αναφέρεται στις ''κατακτήσεις'' του,νομίζει πως όλοι εδώ φανταζονται δίμετρες αιθέριες υπάρξεις ενώ στην πραγματικότητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom