Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και να ήθελα να εκβιάσω το Σύχαμα είναι χρεωκοπημένο!Δεν έχει πιά τίποτα  :2funny:
  Αν μου δωσει την αδεια ο Χάρης θα σας γραψω τα παντα σχετικα με το πως πέρασε στην Οδησσό την τελευταια φορα  :2funny:.Το μονο που μπορω να γραψω με σιγουρια (μου το ειπανε και αλλα ατομα) ειναι οτι καθοταν συνεχεια στο Ελληνικο και εδιχνε φωτογραφιες απο της τρεις γκόμενες που ελεγε οτι ειχε και οταν τον ρωτησαν που ειναι?Ειπε πηγαν Σινεμά.Ορθιο να περπαταει δεν τον ειδε κανενας  :2funny:.Οπως καταλαβαινετε ειναι μεγαλητερος ψευτης απ'οσο νομιζα  :2funny:.
  Να και ο ανθρωπος που λετε οτι εκβίασα  :jerking:Και να ηθελε Να τον εκβιάσει κανείς να του πάρει τι? :2funny:Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις.
εκβιασμος απο μελος του μπου
« στις: 19/09/13, 17:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ

προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ

οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου

οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα

Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!

Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οσό για σένα Νίκο ερχονται ασχημες μέρες τωρα με το ΣΥΡΗΖΑ θα ερθει αριστερη τρομοκρατια  :2funny: ολοι εσεις οι φιλοχουντικοι θα τρεχετε και δεν θα φτανετε  :2funny:.Τωρα ειδηκα που νομιζουν οτι μόνο εσεις καταστρεψατε τη χωρα  :2funny: χωρις τα ζωα να καταλαβαινουν οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
  Αλλου ειναι το προβλημα της Ελλαδας.Δεν ειναι στο αν καποιος ειναι φιλοχουντικός ή αριστερός.Η καταστροφη της Ελλαδας ειναι οτι καποια μέλη του σά'ι'τ δεχτηκαν τοτε αυτον τον αναπηρο.Η κατάντια ειναι δυστηχώς πανευρωπα'ι'κη!Οπως εσεις δεχτηκατε αυτο το τέρας της φύσεως ετσι και η Ευρώπη δεχεται το τέρας της φυσεως που κερδισε τον διαγωνισμο τραγουδιου της Γιουροβίζιον.
  Στη Ρωσσια μ'αυτο το σύχαμα ή γελάγανε ή αηδιάζανε στην Ευρώπη ομως το υπερψυφισανε.Η πλακα ειναι οτι αν κραξεις αυτα τα τέρατα και τους ομοφυλόφιλους σε λένε φασίστα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• P7290140.jpg
    P7290140.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • jEAgiRoUJv8.jpg
    jEAgiRoUJv8.jpg
    70 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη εγω πρέπει να δεχτω το τέρας της φύσεως που λέει και ψέματα και να δεχτω και τον πούστη με το μούσι  :rockon:
 Να παρτε και φωτογραφία απο το γλέντι του γάμου του Μεγιστάνα που είχε πάει  :2funny:Δείτε Χλιδή  :2funny: δείτε πλούτο  :2funny:Οι γάμοι που κάνουν οι Ουζμπέκοι καλήτεροι είναι  :2funny:.Αυτη την εικόνα μόνο με το γεύμα γιά τους αστέγους του δήμου Αθηναίων μπορεί κανείς να την συγκρίνει  :2funny:.
 Απλός τότε το Σίχαμα το είχα σβίσει τότε και γ'αυτό σκέφτηκε όλη αυτή την ιστορία.Τι να γραφω τωρα οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 64
  • geuma.jpg
    geuma.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 22

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Και να ήθελα να εκβιάσω το Σύχαμα είναι χρεωκοπημένο!Δεν έχει πιά τίποτα  :2funny:
  Αν μου δωσει την αδεια ο Χάρης θα σας γραψω τα παντα σχετικα με το πως πέρασε στην Οδησσό την τελευταια φορα  :2funny:.Το μονο που μπορω να γραψω με σιγουρια (μου το ειπανε και αλλα ατομα) ειναι οτι καθοταν συνεχεια στο Ελληνικο και εδιχνε φωτογραφιες απο της τρεις γκόμενες που ελεγε οτι ειχε και οταν τον ρωτησαν που ειναι?Ειπε πηγαν Σινεμά.Ορθιο να περπαταει δεν τον ειδε κανενας  :2funny:.Οπως καταλαβαινετε ειναι μεγαλητερος ψευτης απ'οσο νομιζα  :2funny:.
  Να και ο ανθρωπος που λετε οτι εκβίασα  :jerking:Και να ηθελε Να τον εκβιάσει κανείς να του πάρει τι? :2funny:Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις.Οσό για σένα Νίκο ερχονται ασχημες μέρες τωρα με το ΣΥΡΗΖΑ θα ερθει αριστερη τρομοκρατια  :2funny: ολοι εσεις οι φιλοχουντικοι θα τρεχετε και δεν θα φτανετε  :2funny:.Τωρα ειδηκα που νομιζουν οτι μόνο εσεις καταστρεψατε τη χωρα  :2funny: χωρις τα ζωα να καταλαβαινουν οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
   Αλλου ειναι το προβλημα της Ελλαδας.Δεν ειναι στο αν καποιος ειναι φιλοχουντικός ή αριστερός.Η καταστροφη της Ελλαδας ειναι οτι καποια μέλη του σά'ι'τ δεχτηκαν τοτε αυτον τον αναπηρο.Η κατάντια ειναι δυστηχώς πανευρωπα'ι'κη!Οπως εσεις δεχτηκατε αυτο το τέρας της φύσεως ετσι και η Ευρώπη δεχεται το τέρας της φυσεως που κερδισε τον διαγωνισμο τραγουδιου της Γιουροβίζιον.
   Στη Ρωσσια μ'αυτο το σύχαμα ή γελάγανε ή αηδιάζανε στην Ευρώπη ομως το υπερψυφισανε.Η πλακα ειναι οτι αν κραξεις αυτα τα τέρατα και τους ομοφυλόφιλους σε λένε φασίστα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:think: :think: :think:
χρεοκοπιμενος και παι σινεχια διακοπες ??
κατι δεν παει καλα με αφτα ποθ λεσ
το κσεραμε οτι ισε χαζοσ αλλα οχι κε τοσο

αλλα οτι ινε σιχαμε ινε :2funny: :2funny: :2funny:
δοσε κι αλλεσ φοτο στο λαο του σιχαματως

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:think: :think: :think:
χρεοκοπιμενος και παι σινεχια διακοπες ??
κατι δεν παει καλα με αφτα ποθ λεσ
το κσεραμε οτι ισε χαζοσ αλλα οχι κε τοσο

αλλα οτι ινε σιχαμε ινε :2funny: :2funny: :2funny:
δοσε κι αλλεσ φοτο στο λαο του σιχαματως
Σστα πιο χάι μερη πηγαινεις  :2funny:και  ντυνεσαι με τα πιο ακριβα ρουχα. αφου εισαι στα τελευταια σου και ψοφάς  :2funny:ουτε να περπατισεις δεν μπορεις θες και να  :knockinb:  :2funny:.Την απαντηση παντος την πήρες στο Thread της Ουκρανίας για μια ακομα φορά σου εύχομαι να παθεις εμφραγμα στον υπνο σου και να ψωφοκοπισεις παλιοωβρωμιάρη :2funny: το μονο που κανεις με τους κλωνους σου ειναι να βρωμιζεις το σά'ι'τ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
Καλησπερα και καλη χρονια πορνομεταναστη και σε ολους εδω στο θρεντ :) Πορνομεταναστη  αφου Οπως λες οτι οι αμερικανοι ειναι χαζοι :) Πως γινεται και κανουν κουμαντο σε ολο τον κοσμο? ΥΓ.. θα σε παρακαλουσα αν μπορεις να βαλεις μια το βιντεακι σου που πηγες αμερικη να το βαλω στο fb μου :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
ty.. για τα βιντεακια :) :) :)..  Παντως με εναν φιλο που ηταν στην Αμερικη για 10 χρονια και γυρισε για οικογενειακους λογους στην ελλαδα. Με ειπε οτι στην Αμερικη τα παντα ηταν μια χαρα ειχες τα παντα  μπορουσες να κανεις και να πας οπου θες :) δουλευες το 8ωρο σου και το σαββατοκυριακο ειχες 10δες επιλογες.. Δεν βαριοσουν ποτε :) μονο απο φιλοδορηματα που δουλευε στην καλιφορνια υπηρχε μερες που επερνε και 400 ευρω μαζι με το μεροκαματο :) Με ελεγε χρηστο ηταν πολυ καλα μετα μπηκε σε μια μεταφορικη εταιρια ζουσε ζωη και κοτα με το αμαξι του με 5000 κυβικά δεν σου λενε εκει δεν μπορεις να παρεις ακριβο αμαξι ποθεν εσχες κτλ.. Με λεει δεν υπηρχαν ουρες στις δημοσιες υπηρεσίες υπηρχε οργανωση σε ολα τους ηταν άψογοι ειχε μου ειπε εκει ποιοτητα ζωης  κτλ κτλ.κτλ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ty.. για τα βιντεακια :) :) :)..  Παντως με εναν φιλο που ηταν στην Αμερικη για 10 χρονια και γυρισε για οικογενειακους λογους στην ελλαδα. Με ειπε οτι στην Αμερικη τα παντα ηταν μια χαρα ειχες τα παντα  μπορουσες να κανεις και να πας οπου θες :) δουλευες το 8ωρο σου και το σαββατοκυριακο ειχες 10δες επιλογες.. Δεν βαριοσουν ποτε :) μονο απο φιλοδορηματα που δουλευε στην καλιφορνια υπηρχε μερες που επερνε και 400 ευρω μαζι με το μεροκαματο :) Με ελεγε χρηστο ηταν πολυ καλα μετα μπηκε σε μια μεταφορικη εταιρια ζουσε ζωη και κοτα με το αμαξι του με 5000 κυβικά δεν σου λενε εκει δεν μπορεις να παρεις ακριβο αμαξι ποθεν εσχες κτλ.. Με λεει δεν υπηρχαν ουρες στις δημοσιες υπηρεσίες υπηρχε οργανωση σε ολα τους ηταν άψογοι ειχε μου ειπε εκει ποιοτητα ζωης  κτλ κτλ.κτλ
Παλιά η Αμερική ηταν πολυ καλητερα.Βεβαια πολλες φορες υπερβαλουν  :2funny: οπως γραφανε εδω μεσα για τη Μολδαβια οτι  :knockinb: :2funny:.
  Η Αμερικη ειναι παραδεισος για το φτωχο!Αν παει καποιος απο ενα χωριό της Ελλάδας που Ελλαδα δεν εχει στον ηλιο μοιρα σιγουρα εκει θα βρει δουλεια και θα ειναι πολυ καλητερα απο Ελλαδα.Ειναι η χωρα που ο προλετάριος φτωχος  :2funny: εχει δικαιοματα το κρατος θα σε στηριξει δεν θα σε αφησει να πεθάνεις της πεινας.Αλλα για καποιον που έχει δεν θα ελεγα οτι ειναι το καταλληλο μερος για να παει να ζησει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Πορνομετανάστη θέλουμε ένα απαξιωτικό χέσιμο και σε μια παραλία της ελλάδας που θα γίνεται χαμός από βρωμερές ελλεινίδες και άπειρους πιρφόρους  :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Σστα πιο χάι μερη πηγαινεις  :2funny:και  ντυνεσαι με τα πιο ακριβα ρουχα. αφου εισαι στα τελευταια σου και ψοφάς  :2funny:ουτε να περπατισεις δεν μπορεις θες και να  :knockinb:  :2funny:.Την απαντηση παντος την πήρες στο Thread της Ουκρανίας για μια ακομα φορά σου εύχομαι να παθεις εμφραγμα στον υπνο σου και να ψωφοκοπισεις παλιοωβρωμιάρη :2funny: το μονο που κανεις με τους κλωνους σου ειναι να βρωμιζεις το σά'ι'τ.
:2funny: :2funny: :2funny:
ΜΕ ΒΡΙΚΕς εισαι σκετο λαγονικο
πολι το διασκεδαζο που οσι σε βριζουν ιμαστε ο χοντροσ  :2funny: :2funny:
αν κι εδο που τα λεμε στα τελεφτεα σου ισε εκι που μενις
με μεσο ορο ζοισ στα 60 στην αγιοπετρουπολη ισε 50....εχις μια δεκαετια ακομα  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πορνομετανάστη θέλουμε ένα απαξιωτικό χέσιμο και σε μια παραλία της ελλάδας που θα γίνεται χαμός από βρωμερές ελλεινίδες και άπειρους πιρφόρους  :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι καλη ιδεα  :2funny:Να χέσω και να τα πεταξω σε καμια χοντρη Ελεηνιδα  :2funny:Λυπαμαι ομως τα σκατάκια μου ειναι πολυ γλυκα για τα μουτρα τους  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
ΜΕ ΒΡΙΚΕς εισαι σκετο λαγονικο
πολι το διασκεδαζο που οσι σε βριζουν ιμαστε ο χοντροσ  :2funny: :2funny:
αν κι εδο που τα λεμε στα τελεφτεα σου ισε εκι που μενις
με μεσο ορο ζοισ στα 60 στην αγιοπετρουπολη ισε 50....εχις μια δεκαετια ακομα  :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο διμιτρακις δεν πινει αλκοολ ομως χαχαχαχαχ,αρα σε 10 χρονια θα παρηγορει τις χηρατες ρωσιδες χαχαχαχ.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
δημητρακη εχεις κερδισει το λαχειο,τζοκερ κλπ ή κατι σχετικο
?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δημητρακη εχεις κερδισει το λαχειο,τζοκερ κλπ ή κατι σχετικο
?
Όταν έχεις πατερα μεγαλογιατρο, μάνα μεγαλοκτηματία, γιαγια εισαγγελέα, και εχεις βρει το μηνα που θρεφει τους 11, τοτε.... θελεις κιαλλα; αυτά κανουν λαχειο, τζοκερ, λοτο, σε τζακ ποτ μορφη. Α ρε   Δημητρακη..... Εμενα ηθελες να εχεις για πατερα η μανα και θα σουλεγα εγω τι σκαψιμο σε ορυχεία θα ερριχνες αν ηθελες να μου το παιξεις γαμπρος στη Ρωσσια.....  Αστο όμως καλυτερα. Ειπαμε.... εχεις βρει το μηνα που θρεφει τους 11......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όταν έχεις πατερα μεγαλογιατρο, μάνα μεγαλοκτηματία, γιαγια εισαγγελέα, και εχεις βρει το μηνα που θρεφει τους 11, τοτε.... θελεις κιαλλα; αυτά κανουν λαχειο, τζοκερ, λοτο, σε τζακ ποτ μορφη. Α ρε   Δημητρακη..... Εμενα ηθελες να εχεις για πατερα η μανα και θα σουλεγα εγω τι σκαψιμο σε ορυχεία θα ερριχνες αν ηθελες να μου το παιξεις γαμπρος στη Ρωσσια.....  Αστο όμως καλυτερα. Ειπαμε.... εχεις βρει το μηνα που θρεφει τους 11......
Ο πεθερός μου (κανονικα ειναι θειος της γίδας μου,εγω τον λεω πεθερό  :2funny:) μετραγε πιο πολυ απ'ολους μαζι τους συγγενεις μου  :2funny: σκεψου αρχηγος κρατους για 33 χρόνια  απο το 1956 μεχρι το 1989  :).Κολλητός με τον Μπρέζνιεφ ητανε.Σχεδον καθε 2 μηνες συναντιοντουσαν και πολυ συχνα πηγαινανε μαζι και για κυνηγι.

Συνημμένα

• János_Kádár_(fototeca.iiccr.ro)1.jpg
    János_Kádár_(fototeca.iiccr.ro)1.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 20120523-kadar-janos-es-brezsnyev-budapesten.jpg
    20120523-kadar-janos-es-brezsnyev-budapesten.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 27

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές