dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και να ήθελα να εκβιάσω το Σύχαμα είναι χρεωκοπημένο!Δεν έχει πιά τίποτα
Αν μου δωσει την αδεια ο Χάρης θα σας γραψω τα παντα σχετικα με το πως πέρασε στην Οδησσό την τελευταια φορα .Το μονο που μπορω να γραψω με σιγουρια (μου το ειπανε και αλλα ατομα) ειναι οτι καθοταν συνεχεια στο Ελληνικο και εδιχνε φωτογραφιες απο της τρεις γκόμενες που ελεγε οτι ειχε και οταν τον ρωτησαν που ειναι?Ειπε πηγαν Σινεμά.Ορθιο να περπαταει δεν τον ειδε κανενας .Οπως καταλαβαινετε ειναι μεγαλητερος ψευτης απ'οσο νομιζα .
Να και ο ανθρωπος που λετε οτι εκβίασα Και να ηθελε Να τον εκβιάσει κανείς να του πάρει τι? Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις.
Οσό για σένα Νίκο ερχονται ασχημες μέρες τωρα με το ΣΥΡΗΖΑ θα ερθει αριστερη τρομοκρατια ολοι εσεις οι φιλοχουντικοι θα τρεχετε και δεν θα φτανετε .Τωρα ειδηκα που νομιζουν οτι μόνο εσεις καταστρεψατε τη χωρα χωρις τα ζωα να καταλαβαινουν οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!εκβιασμος απο μελος του μπου
« στις: 19/09/13, 17:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ
προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ
οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου
οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα
Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!
Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αλλου ειναι το προβλημα της Ελλαδας.Δεν ειναι στο αν καποιος ειναι φιλοχουντικός ή αριστερός.Η καταστροφη της Ελλαδας ειναι οτι καποια μέλη του σά'ι'τ δεχτηκαν τοτε αυτον τον αναπηρο.Η κατάντια ειναι δυστηχώς πανευρωπα'ι'κη!Οπως εσεις δεχτηκατε αυτο το τέρας της φύσεως ετσι και η Ευρώπη δεχεται το τέρας της φυσεως που κερδισε τον διαγωνισμο τραγουδιου της Γιουροβίζιον.
Στη Ρωσσια μ'αυτο το σύχαμα ή γελάγανε ή αηδιάζανε στην Ευρώπη ομως το υπερψυφισανε.Η πλακα ειναι οτι αν κραξεις αυτα τα τέρατα και τους ομοφυλόφιλους σε λένε φασίστα!