You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 504K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 272
- Πόντοι
- 36
και πολιτικοοικονομικος αναλυτης ο μητσαρας
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[video]q_Mv-B0QvIc&feature=youtu.be[/video]
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Ρισπεκτ πορνομετανάστη .Μόνη λύση ο εθνικογαμισμός ;) ;) .Πες μας και την γνώμη σου πως βλέπεις τα πράγματα για την Χρυσή Αυγή :S
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Δημητρακη στο βιντεο λες να μην ψηφισουμε Συριζα για να μην παρει αυτοδυναμια που συμφωνω σ αυτο κανενα κομμα αυτοδυναμια γιατι αυτα μας φερανε ως εδω αλλα εκανες αναφορα στον Λεβεντη τι πιστευεις γι αυτον αξιζει?τον εχω παρακουλουθησει και αυτα που λεει εχουν βαση και λογικη δεν ειναι δημαγωγος οπως οι αλλοι και τα λεει χρονια αυτα που γινονται στην ελλαδα.[video]q_Mv-B0QvIc&feature=youtu.be[/video]
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η Χρυση Αυγη θα παρει ενα ποσοστο 7%-9% στην καλητερη περιπτωση να πηγαινε στο 11%-12% παραπανω δεν παει ομως.Δεν μου αρέσει που υπαρχει οικογενοιοκρατεια ο Μιχαλολίακος η γυναικα του,ο φιλος της κορης του κλπ.Ρισπεκτ πορνομετανάστη .Μόνη λύση ο εθνικογαμισμός ;) ;) .Πες μας και την γνώμη σου πως βλέπεις τα πράγματα για την Χρυσή Αυγή :S
Συριζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ο Λεβέντης εχει σωστους συνηρμους και τα λεει καλα δεν μου αρεσει που ειναι αυταρχικός λεει κλειστε του το τηλεφωνο ειναι Πασοκτζης .Παντος θα ηθελα να τον δω στη βουλη με ενα ποσοστό 4%-6% και να συμετασχει στην κυβερνιση καλητερος απ'αυτους που ειναι τωρα θα ειναι σιγουρα.Τόσο κακό δεν θα κανει!Δημητρακη στο βιντεο λες να μην ψηφισουμε Συριζα για να μην παρει αυτοδυναμια που συμφωνω σ αυτο κανενα κομμα αυτοδυναμια γιατι αυτα μας φερανε ως εδω αλλα εκανες αναφορα στον Λεβεντη τι πιστευεις γι αυτον αξιζει?τον εχω παρακουλουθησει και αυτα που λεει εχουν βαση και λογικη δεν ειναι δημαγωγος οπως οι αλλοι και τα λεει χρονια αυτα που γινονται στην ελλαδα.
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Δημητρακη εσυ θα τον ψηφιζες τον Λεβεντη?Παντως ο ανθρωπος αυτος τα ελεγε απο το 1993 τι θα γινει στη χωρα υπαρχουν και βιντεο με εκπομπες αλλα καποιοι μαλλον ολοι τον κοροιδευεαν και τον λεγανε γραφικο εσυ συμφωνουσες μ αυτα που ελεγε τοτε?Η Χρυση Αυγη θα παρει ενα ποσοστο 7%-9% στην καλητερη περιπτωση να πηγαινε στο 11%-12% παραπανω δεν παει ομως.Δεν μου αρέσει που υπαρχει οικογενοιοκρατεια ο Μιχαλολίακος η γυναικα του,ο φιλος της κορης του κλπ.Συριζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ο Λεβέντης εχει σωστους συνηρμους και τα λεει καλα δεν μου αρεσει που ειναι αυταρχικός λεει κλειστε του το τηλεφωνο ειναι Πασοκτζης .Παντος θα ηθελα να τον δω στη βουλη με ενα ποσοστό 4%-6% και να συμετασχει στην κυβερνιση καλητερος απ'αυτους που ειναι τωρα θα ειναι σιγουρα.Τόσο κακό δεν θα κανει!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τον ειχα ψηφισει καμποσες φορες και Βεργή ειχα ψηφισει.Δημητρακη εσυ θα τον ψηφιζες τον Λεβεντη?Παντως ο ανθρωπος αυτος τα ελεγε απο το 1993 τι θα γινει στη χωρα υπαρχουν και βιντεο με εκπομπες αλλα καποιοι μαλλον ολοι τον κοροιδευεαν και τον λεγανε γραφικο εσυ συμφωνουσες μ αυτα που ελεγε τοτε?
D
dude901123
Επισκέπτης
Πρόσεξε μη σε πιάσουν... Για πες.. τα αδεσποτα σκυλιά είναι sexy?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οτι και να γραψεις αποδειχτηκες ΨΕΥΤΗΣ!Δεν πιστεψε ουτε ενας αυτα που εγραφες Τόσο αργά και δεν πήγες για ύπνο σήμερα? Συνηθως εσυ στις 10-10.30 πεφτεις για υπνοΠρόσεξε μη σε πιάσουν... Για πες.. τα αδεσποτα σκυλιά είναι sexy?
Εγω σκυλιά δεν γαμάω...γενικά οι Ελληνες και οι περισσοτεροι Βαλκάνιοι εκτος απο τους Τούρκους δεν γαμάμε σκυλιά αλλα προτιμαμε τα κατσικάκια και τα γα'ι'δουράκια
Αυτο εμένα μου φένεται για .
Περσι τετοια εποχη ημουν Γερμανία γεμάτο αδέσποτα σκυλιά ηταν!Γιατί να μην πιασουν αυτα?Αν τα αδεσποτα ειχαν τετοια αξία και η τιμη του κάθε αδέσποτου ηταν 400 Ευρω τότε θα γινότανε πόλεμος για το ποιος θα τα πρωτομαζεψει για να τα πουλίσει!Με την κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα τωρα αν καποιος εδινε εστω 50 Ευρω για καθε αδέσποτο δεν θα υπηρχε σκυλος ελευθερος μεσα σε μια μερα το πολυ!Θα τρεχαν πισω απο καθε σκυλο ολοκληρη πορεία για να τον πιάσουνε!
Υπαρχει μια περιπτωση αυτα τα σκυλιά να προοριζονταν για τα Κορεάτικα,Βιετναμέζικα και Κινέζικα εστιατόρια της Ευρώπης .Εγω γ'αυτο δεν τρωω σκύλο στα εστιατόρια γιατι ενω μου λενε οτι ειναι εκτροφειου αλλα πιθανοτατα να ειναι απο αυτα τα αδέσποτα .Εχω φιλους που οταν ερχονται απο την Κορέα μου φέρνουν φιλέτα σκύλου απο Τσάο Τσάο εκτροφειου και οχι αδέσποτα.
D
dude901123
Επισκέπτης
Βρε αστείε.. Μετά από 15 φορές που σε προκάλεσα ακόμη έχεις κολημένη τυρόπιτα στον εγκέφαλο. Τέλος πάντων.. δεν είναι όλα σοβαρά.. αν προσπαθήσεις μπορείς να ξαναβρείς λίγο humor. Και που ξέρεις ίσως μετά νιώσεις άνθρωπος ξανά και εκτιμηθείς από άλλους ανθρώπους. Γιατί όσο προσπαθείς τόσο πολύ να αποδείξεις πως έχεις κάποια αξία και πως οι άλλοι παράλληλα είναι άχρηστοι και ανίκανοι, τόσο αποδεικνύεις το πόσο λίγος είσαι ώστε να αποδεχτείς πως και κάποιος άλλος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από εσένα. και αυτό δεν υποτιμάει τη δική σου αξία. Αλλά τι σου λέω τώρα... εσύ θα συνεχίσεις γιατί είπαμε έχεις κολημένη τυρόπιτα..
Καλή συνέχεια
Καλή συνέχεια
Οτι και να γραψεις αποδειχτηκες ΨΕΥΤΗΣ!Δεν πιστεψε ουτε ενας αυτα που εγραφες Τόσο αργά και δεν πήγες για ύπνο σήμερα? Συνηθως εσυ στις 10-10.30 πεφτεις για υπνο
Εγω σκυλιά δεν γαμάω...γενικά οι Ελληνες και οι περισσοτεροι Βαλκάνιοι εκτος απο τους Τούρκους δεν γαμάμε σκυλιά αλλα προτιμαμε τα κατσικάκια και τα γα'ι'δουράκια
Αυτο εμένα μου φένεται για .
Περσι τετοια εποχη ημουν Γερμανία γεμάτο αδέσποτα σκυλιά ηταν!Γιατί να μην πιασουν αυτα?Αν τα αδεσποτα ειχαν τετοια αξία και η τιμη του κάθε αδέσποτου ηταν 400 Ευρω τότε θα γινότανε πόλεμος για το ποιος θα τα πρωτομαζεψει για να τα πουλίσει!Με την κατασταση που υπαρχει στην Ελλαδα τωρα αν καποιος εδινε εστω 50 Ευρω για καθε αδέσποτο δεν θα υπηρχε σκυλος ελευθερος μεσα σε μια μερα το πολυ!Θα τρεχαν πισω απο καθε σκυλο ολοκληρη πορεία για να τον πιάσουνε!
Υπαρχει μια περιπτωση αυτα τα σκυλιά να προοριζονταν για τα Κορεάτικα,Βιετναμέζικα και Κινέζικα εστιατόρια της Ευρώπης .Εγω γ'αυτο δεν τρωω σκύλο στα εστιατόρια γιατι ενω μου λενε οτι ειναι εκτροφειου αλλα πιθανοτατα να ειναι απο αυτα τα αδέσποτα .Εχω φιλους που οταν ερχονται απο την Κορέα μου φέρνουν φιλέτα σκύλου απο Τσάο Τσάο εκτροφειου και οχι αδέσποτα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω κ'αν εχω χιούμορ Αν ειχες αξια και δεν ησουν άχρηστος οπως λες θα ειχες ερθει να με γνωρισεις στο Κισινιώφ και δεν θα κρυβόσουνα Στην ιδια πολη ημασταν στο κεντρο και εσυ με απεφευγες ερχοσουνα και εβγαζες φωτογραφιες το El Greco δε λεω μετα οταν εφυγες απο'κει και ησουν πια μακρια αρχισες να με προκαλεις να συναντιθουμε .Βρε αστείε.. Μετά από 15 φορές που σε προκάλεσα ακόμη έχεις κολημένη τυρόπιτα στον εγκέφαλο. Τέλος πάντων.. δεν είναι όλα σοβαρά.. αν προσπαθήσεις μπορείς να ξαναβρείς λίγο humor. Και που ξέρεις ίσως μετά νιώσεις άνθρωπος ξανά και εκτιμηθείς από άλλους ανθρώπους. Γιατί όσο προσπαθείς τόσο πολύ να αποδείξεις πως έχεις κάποια αξία και πως οι άλλοι παράλληλα είναι άχρηστοι και ανίκανοι, τόσο αποδεικνύεις το πόσο λίγος είσαι ώστε να αποδεχτείς πως και κάποιος άλλος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από εσένα. και αυτό δεν υποτιμάει τη δική σου αξία. Αλλά τι σου λέω τώρα... εσύ θα συνεχίσεις γιατί είπαμε έχεις κολημένη τυρόπιτα..
Καλή συνέχεια
Δεν σας γελοιοποιω εγω μονοι σας γινοσαστε ρεζιλι με τα ψέματα που γραφετε
Εχει πλάκα που οι Πιρφόροι οταν εχουν ακομα και την πιο άθλια γκομενα διπλα τους την φέρνουν να την δειξουν σε όλους και περιφανευονται οτι εχουν γκομενα Οταν ομως ειναι χωρις γκομενα κρυβονται
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Πολύ καλή η πρόταση Κουράκη,ο οποίος ίσως να πέρνει ιδέες από τον πορνομετανάστη ,αλλά για αρχή μπορεί να εφαρμόσει την οριστική κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία,τα οποία είναι μια ξεκάθαρη προπαγάνδα υπέρ των ορθόδοξων χριστιανών και κατάργηση του εκκλησιασμού και των αγιασμών που γόνονται κάθε τρεις και λίγο και αηδιάζουν την πλειοψηφία των μαθητών .Η συνέχεια θα είναι όλα τα ακίνητα και οι εκτάσεις που έχει το παπαδαριό να περάσουν στο ΤΑΙΠΕΔ ή αν θέλουν να τα κρατήσουν οι παπάδες να πληρώσουν την αξία τους συν κάποιο φόρο ανάλογα με το που βρίσκεται το ακίνητο ή το οικόπεδο.Και οπωσδήποτε όλοι οι παπάδες μια και δηλώνουν ίσοι κάτω από τον θεό τους να πέρνουν ένα επίδομα 500 ευρώ και τα υπόλοιπα να πηγαίνουν υπέρ των ανέργων
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
[video]XZS3lsi51nY&feature=youtu.be[/video]
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Υπουργός πολιτισμού ο Δημητρακης στις επόμενες εκλογέςΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.631
- Πόντοι
- 4.125
Βρε Δημητράκη μου, βρε αγόρι μου, τι να το κάνω το βιντεάκι με τη Ρωσία ? Εμείς θέλεουμε βιντεάκι με τίποτα Ρωσίδες!! Τι μας τσαμπουνάς κάθε τρεις και λίγο!! Τ χεις βάλει με του ΔΥ. Οι ΔΥ δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ ή των δήμων. Είναι και οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί οι νοσηλευτές κλπ. Δεν μπορούν όλοι αυτοί να ζουν με 500 €. Πρεπει να υπάρξει διαχωρισμός. Άλλο μισθό θα πρέπει να πέρνει ο απλός υπάλληλος άλλο ο καθηγητής. Επίσης οι άνεργοι δεν μπορεί να πληρώννονται περισσότερο από τους εργαζομένους γιατί τότε θα είναι καλύτερα να είσαι άνεργος από το να δουλεύεις. Ο Λεβέντης δεν είναι το κόμμα που σου ταιριάζει. Ο Λεβέντης άσχετα με το τι λέει θέλει άτομα που να τον στηρίζουν και να συμφωνούν μαζί του σε ότι κάνει και ότι λέει. Μόλις ακούσει για εθνικογαμισμούς θα σου ρίξει τον φραπέ πάνω σου. Εσύ τελικά τι θέλεις? Να παίρνουν ιθαγγένεια οι αλοδαποί ή οχι. Αν πάρουν ιθαγένεια τότε το κράτος θα έχει έσοδα γιατί θα τους φορολογήσει. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις θα χάνει γιατί θ αναγκάζεται να δίνει συντάξεις. Γι αυτό λένε για τα παιδιά μεταναστών. Όπως και ν χει πρέπει να εναρμονιστούμε μετην υπόλοιπη Ευρώπη. Τέλος λες να πάμε με την Αμερική ή την Ρωσία ή την Γερμανία. Δηλαδή πρέπει να πάμε με κάποιον? Μόνοι μας δεν μπορούμε με τίποτα? Πρέπει πάντα ν χουμε από πάνω μας κάποιον να μας λέει τι θα κάνουμε? Ελεος βρε Έλεος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις