Μα τυπε μου ο ιδιος ειναι σε κλουβι στον ζωολογικο κηπο γι αυτο και δεν γαμαει ...ποτε τις Κυριακες.τυπε ο μητσος θα ταιζει κανα δυο κατσικακια στο υπογειο για ωρα αναγκης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 504K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Μα τυπε μου ο ιδιος ειναι σε κλουβι στον ζωολογικο κηπο γι αυτο και δεν γαμαει ...ποτε τις Κυριακες.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Συμφωνω με ολες σου τις εισηγησειςΔημητρακη εαν
1) Κρατικοποιησεις ολα τα μπουρδελα και για καθε μαθητη, φοιτητη και ανεργο, δωσεις 1-2 δωρεαν γαμησακια τη βδομαδα
2) Διωξεις ολα τα πακια, αραπαδες, γυφτορουμανους, αλβανους κλπ
3) Ευνουχησεις ολους τους πουστηδες και να τους προσλαβεις για τσατσους στα μπουρδελα και οσοι περισσεψουν να παν στην οδοποιια
4) Εισαγεις 2 εκατομμυρια γυναικες
5) Ποινικοποιησεις το πουστριλικι και τον αναρχοκομμουνισμο
6) Υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια για τις ελλεηνιδες μπριζολες
Εγω οχι απλα θα σε ψηφισω, αλλα θα δωσω και το ΑΙΜΑ μου γι αυτο το κομμα!
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δημητρακη εαν
1) Κρατικοποιησεις ολα τα μπουρδελα και για καθε μαθητη, φοιτητη και ανεργο, δωσεις 1-2 δωρεαν γαμησακια τη βδομαδα
2) Διωξεις ολα τα πακια, αραπαδες, γυφτορουμανους, αλβανους κλπ
3) Ευνουχησεις ολους τους πουστηδες και να τους προσλαβεις για τσατσους στα μπουρδελα και οσοι περισσεψουν να παν στην οδοποιια
4) Εισαγεις 2 εκατομμυρια γυναικες
5) Ποινικοποιησεις το πουστριλικι και τον αναρχοκομμουνισμο
6) Υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια για τις ελλεηνιδες μπριζολες
Εγω οχι απλα θα σε ψηφισω, αλλα θα δωσω και το ΑΙΜΑ μου γι αυτο το κομμα!
...χαχαχαχα,οδοποιία,λέει......
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ειναι πολυ δυσκολο ο φουκαράς Πιρφόρος να αλλαξει.Τωρα δε και με την προπαγανδα υπερ των Γκέι παραγινε το κακό Το πιστευετε με κατηγορισαν οτι δεν γουσταρω τους Γκέι σαν να μου λεγανε οτι ειμαι Ναζιστης .Δηλαδη πρεπει αυτους να τους δεχομαστε αναμεσα μας Εδω τουλαχιστον κρυβοντε!Συμφωνω με ολες σου τις εισηγησεις
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
Λενε για τη δικτατορια της Ρωσσιας αλλα εδω σε σχεση με την Ελλαδα ειναι παραδεισος!Κανενας μπατσος δεν θα ερθει να σου ριξει ξυλο στα καλα καθουμενα οπω εγινε στην Ελλαδα με την ομαδα Δελτα που καθοταν ο κοσμος στον Μπα'ι'ρακτάρη και περασανε και τους πλακωσανε στο ξυλο .Τον Αράπη,Ουζμπέκο εδω τον κοιτανε σαν κατωτερο ειδος!Στα κλαμπ συνηθως οι Ρωσσοι πανε να τους πλακωσουνε γ'αυτο και δεν τους βαζουν στα περισσοτερα κλαμπ!
Ο Πούτιν τι λεει:Κανε οτι θελεις απλος μεν με ενοχλεις,θελεις να με κρινεις με τους φιλους σου σε ενα τραπεζι κανε το μη βγαινεις ομως με πανό στο δρομο.Εδω υπαρχουν πολλοι τροποι να βγαλεις λεφτα αν εχεις ορεξη Π.Χ. αν εχεις ενα αμαξι πας και το δουλευεις ταξι αν φοβασαι στο δρομο το κανεις μεσω μιας εταιριας ραδιοταξι τωρα και μεσω ιντερνετ χωρις Ci-Bi πηγαινεις και βγαζεις χαρτζιλικι.Και αλλα τετοια παραδηγματα.
Ελλαδα καθεσαι στην κακομοιρια με ενα μισθο και κλαιγεσε
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
τυπε με ποια ζωακια λες να τον εχουνΜα τυπε μου ο ιδιος ειναι σε κλουβι στον ζωολογικο κηπο γι αυτο και δεν γαμαει ...ποτε τις Κυριακες.
Tυπε ο δημητρακης ειναι ενα παντα.Γιατι εχουν το βλεμα του χαζου.τυπε με ποια ζωακια λες να τον εχουν
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Πορνομετανάστη πες μας τι θα κάνεις και με το άλλο τεράστιο πρόβλημα αυτής της χώρας,τους πουστροπαπάδες εννοώ .Αυτοί οι σιχαμεροί γκέουλες είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες αυτής της κοινωνίας και καθημερινά τρώνε λεφτά από όλους εμάς και πουλάνε παραμύθια ότι και καλά βοηθούν τους αδύναμους .
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Tυπε ο δημητρακης ειναι ενα παντα.Γιατι εχουν το βλεμα του χαζου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Πιρφόρος πιστευει οτι καποιος θα τον σώσει.Πιστεψε τον Παπανδρέου,μετα τον Αντιμνημονιακό Σαμαρά και τωρα πιστευει τον Τσίπρα.Πορνομετανάστη πες μας τι θα κάνεις και με το άλλο τεράστιο πρόβλημα αυτής της χώρας,τους πουστροπαπάδες εννοώ .Αυτοί οι σιχαμεροί γκέουλες είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες αυτής της κοινωνίας και καθημερινά τρώνε λεφτά από όλους εμάς και πουλάνε παραμύθια ότι και καλά βοηθούν τους αδύναμους .
Ειχα ξεχασει τι ζωα ειναι οι Πιρφόροι.Γιατι δεν ειχε εδω κανεναν και να ειχε δεν του συναντουσα.Τωρα ηρθε μια φουρνιά Πιρφόρων αλλα δεν θα κατσουνε οπως το βλεπω.
Αυτο που με τρελλενει ειναι το πόσο εχει γινει η Ελλαδα.Καποτε με τους Πουστηδες,τους αναπηρους και τα τέτατα της φυσεως γελάγαμε.Μου ειχε κανει εντυπωση τοτε που εγραφε ο Σινοχάρας πως δεχοντουσαν ενα τετοιο τέρας?
Αυτο ειναι το κακο της αριστερας τους εχει μαθει να δεχονται τους Πουστηδες,τους Πακιστανους,τους Αράπηδες τα τερατα της φύσεως και ολα τα .
Εμενα μου δημιουργουσε μεγαλη απορία?
Καταλαβα τι παιζεται οταν πηγα Αμερικη που ειναι ολες οι φιλες το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλό.Μιλησα και με ατομα που εχουν βγαλει πανεπηστημιο και το μορφωτικο τους επιπεδο ειναι εντελως χάλια!Αναρωτιομουν τι τους μαθαιναν αραγε στο πανεπηστημιο? Και ειναι τόσο ασχετοι!
Πιστευουνε δε οτι ζουνε στην καλητερη χωρα του κοσμου ας μην εχουνε ουτε πλυντηριο σπιτι! Καπως ετσι και ο Ελληνας ζει μεσα στα σκατά εχει μια τελειωμενη γυναικα που οι Ρωσσοι,Πολωνοι την εχουνε πεταξει και νομιζει οτι καποιος ειναι και το πιστευει οτι ζει στην καλητερη χωρα .
Τωρα το κακο εχει παραγινει πια πρεπει να δεχτω τους πουστηδες να υοθετουνε παιδια να δεχτω τον αναπηρο!Τον απλυτο .
Εγω κατεκρινα τον Πούτιν για την οικονομικη του πολιτικη αλλα οταν πηγα Αμερικη καταλαβα οτι μπορει να εχει τα ελατωματα του αλλα καλτερος αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει για τη Ρωσσια!Εδω τουλαχιστον ο κοσμος εχει την αισθηση του ωραιου δεν εχει μουσατους,Συρηζεους,Αράπηδες !
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 272
- Πόντοι
- 36
τους φυσικους λογαριθμους τυπεΑναρωτιομουν τι τους μαθαιναν αραγε στο πανεπηστημιο?
που εμεις τους μαθαινουμε δευτερα λυκειου
το ln, το e, το e^x, αυτα
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Καλά σου λένε ρε Δημητράκη φύγε από εκεί μας κανείς διεθνώς ρεζίλιΑν θες να δεις τον μεγαλύτερο κτηνοβάτη πιρφορο κοίτα απλά στον καθρεφτη σου . Μέχρι και στην Ρωσια που είναι όλες με ανοιχτά τα πόδια κατσίκια,φώκιες, λάμα, πεπόνια και καρπούζια γαμάς ανάπηρε
Ελα ρε τυπε,μην τον βριζεις,ο δημητρακης ειναι μορφη.Να φανταστεις στην Ρωσσια τον εχουν ανακηρυξει προστατευομενο ειδος(κατι σαν την δικια μας καρετα-καρετα,απλως αυτος ειναι μαλακας-μαλακας).Δειξε του την συμπαθεια σου,και να ευχεσαι να ειναι παντα καλα,να μπορουμε που και που να διαβαζουμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα μας.Αν θες να δεις τον μεγαλύτερο κτηνοβάτη πιρφορο κοίτα απλά στον καθρεφτη σου . Μέχρι και στην Ρωσια που είναι όλες με ανοιχτά τα πόδια κατσίκια,φώκιες, λάμα, πεπόνια και καρπούζια γαμάς ανάπηρε
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι ειναι πανευκολο για τους δυνατους και ικανους,ειδα τι σαβουρες κουβαλανε οι Ελληνες Φτωχομπινες φουκαραδες σαν κ'εσενα εδω δεν επιβιωνουνεΑν θες να δεις τον μεγαλύτερο κτηνοβάτη πιρφορο κοίτα απλά στον καθρεφτη σου . Μέχρι και στην Ρωσια που είναι όλες με ανοιχτά τα πόδια κατσίκια,φώκιες, λάμα, πεπόνια και καρπούζια γαμάς ανάπηρε
Για ποιους λογαριθμους εδω κοπελα που εχει σπουδασει πανεπηστημιο νομιζε οτι το μπλουζάκι που φοραγα και εγραφε στα Ρωσσικα Ща порву και ειχε αυτο το γατάκι ειναι στα Ελληνικα Πόσο αγραμματος πρεπει να ειναι κανεις!Για να μην μπορει να ξεχωρισει τα Ρωσσικα απο τα Ελληνικα .Ειδηκα το γραμμα Щ που δεν ειχε ποτέ καμια σχεση με τα Ελληνικα απο το Εβρα'ι'κο αλφαβητο το πηρε αυτο το γραμμα ο Κύριλος!τους φυσικους λογαριθμους τυπε
που εμεις τους μαθαινουμε δευτερα λυκειου
το ln, το e, το e^x, αυτα
Και αλλα τρελλα!Λες και δεν ειχανε παει ποτέ σχολειο
Δηλαδη ετσι θελουν να μας καταντίσουνε!ΕΛΕΟΣ
Συνημμένα
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 272
- Πόντοι
- 36
τυπε τους χαλαει η πολλη θαλασσα αυτους. Απ τη μια ειρηνικος απ την άλλη ατλαντικος. Οι μονοι τους αμεσοι γειτονες ειναι οι Καναδοι και οι Μεξικανοι. Για ολους τους αλλους δεν ενδιαφερονται.Ναι ειναι πανευκολο για τους δυνατους και ικανους,ειδα τι σαβουρες κουβαλανε οι Ελληνες Φτωχομπινες φουκαραδες σαν κ'εσενα εδω δεν επιβιωνουνε Για ποιους λογαριθμους εδω κοπελα που εχει σπουδασει πανεπηστημιο νομιζε οτι το μπλουζάκι που φοραγα και εγραφε στα Ρωσσικα Ща порву και ειχε αυτο το γατάκι ειναι στα Ελληνικα Πόσο αγραμματος πρεπει να ειναι κανεις!Για να μην μπορει να ξεχωρισει τα Ρωσσικα απο τα Ελληνικα .Ειδηκα το γραμμα Щ που δεν ειχε ποτέ καμια σχεση με τα Ελληνικα απο το Εβρα'ι'κο αλφαβητο το πηρε αυτο το γραμμα ο Κύριλος!
Και αλλα τρελλα!Λες και δεν ειχανε παει ποτέ σχολειο
Δηλαδη ετσι θελουν να μας καταντίσουνε!ΕΛΕΟΣ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ενα παραδειγμα εγραψα γενικα οι γνωσεις τους ειναι 0 σε ολα τα θεματα!Ανετα μπορεις να τους συγκρινεις με τους Μολδαβους .Μιλαμε για εντελως ασχετους! Αλλο να το λες και αλλο να το γραφεις .τυπε τους χαλαει η πολλη θαλασσα αυτους. Απ τη μια ειρηνικος απ την άλλη ατλαντικος. Οι μονοι τους αμεσοι γειτονες ειναι οι Καναδοι και οι Μεξικανοι. Για ολους τους αλλους δεν ενδιαφερονται.
VDC
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενα παραδειγμα εγραψα γενικα οι γνωσεις τους ειναι 0 σε ολα τα θεματα!Ανετα μπορεις να τους συγκρινεις με τους Μολδαβους .Μιλαμε για εντελως ασχετους! Αλλο να το λες και αλλο να το γραφεις .
(γεια σου Μήτσο)
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Ενα παραδειγμα εγραψα γενικα οι γνωσεις τους ειναι 0 σε ολα τα θεματα!Ανετα μπορεις να τους συγκρινεις με τους Μολδαβους .Μιλαμε για εντελως ασχετους! Αλλο να το λες και αλλο να το γραφεις .
εκβιασμος απο μελος του μπου
« στις: 19/09/13, 17:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ
προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ
οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου
οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα
Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!
Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα
ΠΡΟΣΟΧΗ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις