mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αρχηγε αν δεν κατεβεις πω στον ΓΑΠ με βαλει ....... και αυτος Εθνικογαμιστης ειναι !!!!!
εδω βγηκε ο κουβελης,ο δημητρακης δεν θα βγει; το 3% ειναι εφικτος στοχοςεισαι ο αρχηγος του παρων ιστοτοπου!!!! εισαι τρομερος εισαι μοναδικος !!!!! και ο δευτερος ειναι χιλιομετρα πισω !!!!!
στις εκλογες θα κατεβεις ?
ο εθνικογαμισμος θα μπορουσε παρει μερικες εδρες στην βουλη !!!
Θα χαιρόσουν δηλαδή να τον έχεις γαμπρό σου Τι να πω ,νομίζω ότι είχε δίκιο τελικά ο χίτλερ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΆ ΑΝΆΠΗΡΟΥΣ και δυστυχώς στην Ελλάδα είναι παρά πολλοίεισαι ο αρχηγος του παρων ιστοτοπου!!!! εισαι τρομερος εισαι μοναδικος !!!!! και ο δευτερος ειναι χιλιομετρα πισω !!!!!
στις εκλογες θα κατεβεις ?
ο εθνικογαμισμος θα μπορουσε παρει μερικες εδρες στην βουλη !!!
Σε αυτες της εκλογες ειναι αδυνατον ολα τα ζωα πιστευουνε στο ΣΥΡΗΖΑ η αποψη μου ειναι οτι τιποτα δεν θα αλλαξει!Οπως ηταν ετσι θα συνεχισει να ειναι!εδω βγηκε ο κουβελης,ο δημητρακης δεν θα βγει; το 3% ειναι εφικτος στοχος
ανετα αν κατεβει τον στηριζωεδω βγηκε ο κουβελης,ο δημητρακης δεν θα βγει; το 3% ειναι εφικτος στοχος
Δημητρακη κανα κατσικακι γαμησες σημερα ?Παντος τετοια Καφρίλα,ελειψη ανεσεων και κακομοιρια που θα δεις στην Ελλαδα δεν θα δεις πουθενά.Τα εχω γραψει πολλες φορες.
Δεν μπορουσα να συγκρινω τους Ελληνες γιατι εδω δεν ειχε Ελληνες οταν ηρθαν ομως ειδα οτι ειναι μαθημενοι στην σφαλλιαρα,εχουνε αυτες της τελειωμενες γυναικες που κουβαλανε παντου αξιριστοι ντυμενοι κακογουστα εχει πλακα που την ειχανε δει και οτι καποιοι ειναι συντομα ομως προσγειωθηκαν και καταλαβαν οτι εδω δεν εχουν κανενα μελλον.Παντος αν δεν τους προσεξεις αυτους που εχουν ερθει μπορει να σου κανουνε ζημια.Ζηταγανε τηλεφωνα απο γνωστους μου και καλα για να δικτυοθουνε με ρωταγανε για την εταιρια που αναφερω στο βιντεάκι .Βεβαια τους εκραξα και τους ειπα οτι συνεταιρο στα κερδη δεν χρειαζομαι .
Oχι τυπε γιατι σημερα ειναι Κυριακη και εχει επισκεπτηριο ο ζωολογικος κηπος.Δημητρακη κανα κατσικακι γαμησες σημερα ?
Εδω δεν εχει κατσικακια μονο γυναικεςΔημητρακη κανα κατσικακι γαμησες σημερα ?
Το θεμα ειναι οτι ειμαι ο μονος που ειμαι κατα του κατεστημενου με επαναστατικες ιδεες οποτες πολυ δυσκολο να με αφησουν να τους χαλάσω το συστημα.ανετα αν κατεβει τον στηριζω
ρε μητσο εσυ δεν εισαι υπερ της κτηνοβασιας ? εκτος απο γυναικες θα πηδας και κανα κατσικακιΕδω δεν εχει κατσικακια μονο γυναικες Το θεμα ειναι οτι ειμαι ο μονος που ειμαι κατα του κατεστημενου με επαναστατικες ιδεες οποτες πολυ δυσκολο να με αφησουν να τους χαλάσω το συστημα.
τυπε ο μητσος θα ταιζει κανα δυο κατσικακια στο υπογειο για ωρα αναγκηςOχι τυπε γιατι σημερα ειναι Κυριακη και εχει επισκεπτηριο ο ζωολογικος κηπος.
λίγοι τα πιάνουν τα νοήματα Δημήτρη,λίγοι τα πιανουνΕδω δεν εχει κατσικακια μονο γυναικες Το θεμα ειναι οτι ειμαι ο μονος που ειμαι κατα του κατεστημενου με επαναστατικες ιδεες οποτες πολυ δυσκολο να με αφησουν να τους χαλάσω το συστημα.