Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αρχηγε αν δεν κατεβεις πω στον ΓΑΠ με βαλει ....... και αυτος Εθνικογαμιστης ειναι  !!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εισαι ο αρχηγος του παρων ιστοτοπου!!!! εισαι τρομερος εισαι μοναδικος !!!!! και ο δευτερος ειναι χιλιομετρα πισω !!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

στις εκλογες θα κατεβεις ?

ο εθνικογαμισμος θα μπορουσε παρει μερικες εδρες στην βουλη !!!
εδω βγηκε ο κουβελης,ο δημητρακης δεν θα βγει; το 3% ειναι εφικτος στοχος

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
εισαι ο αρχηγος του παρων ιστοτοπου!!!! εισαι τρομερος εισαι μοναδικος !!!!! και ο δευτερος ειναι χιλιομετρα πισω !!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

στις εκλογες θα κατεβεις ?

ο εθνικογαμισμος θα μπορουσε παρει μερικες εδρες στην βουλη !!!
Θα χαιρόσουν δηλαδή να τον έχεις γαμπρό σου  :headbang:  Τι να πω ,νομίζω ότι είχε δίκιο τελικά ο χίτλερ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΆ ΑΝΆΠΗΡΟΥΣ και δυστυχώς στην Ελλάδα είναι παρά πολλοί

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=96059.msg5998017#msg5998017 date=1420374893]
Θα χαιρόσουν δηλαδή να τον έχεις γαμπρό σου  :headbang:  Τι να πω ,νομίζω ότι είχε δίκιο τελικά ο χίτλερ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΆ ΑΝΆΠΗΡΟΥΣ και δυστυχώς στην Ελλάδα είναι παρά πολλοί
[/quote]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=96059.msg5998017#msg5998017 date=1420374893]
[/quote]Στους Πιρφόρους σαν κ'σενα ευθανασία  :2funny: που ζειτε μες την κακομοιρια  :2funny: εγω παω να βρω λυση στο προβλημα της αγαμία σας.Η κτηνοβασία για'σας στην Ελλαδα ειναι μια λυση αφου γκομενα δεν εχει κανεις σας! :2funny:Οι Ελεηνιδες ειναι άθλιες και οι ξενες ειναι λιγες οποτε η μονη λυση ειναι ή η Πορνομεταναστευση ή  :zfuck:  :2funny:
εδω βγηκε ο κουβελης,ο δημητρακης δεν θα βγει; το 3% ειναι εφικτος στοχος
Σε αυτες της εκλογες ειναι αδυνατον ολα τα ζωα πιστευουνε στο ΣΥΡΗΖΑ η αποψη μου ειναι οτι τιποτα δεν θα αλλαξει!Οπως ηταν ετσι θα συνεχισει να ειναι!
 Οταν ομως ο κοσμος καταλαβει οτι και ο ΣΥΡΗΖΑ δεν δινει λυσεις τοτε θα κοιταξει κατι αλλο και με λιγη προοθηση απο τα ΜΜΕ μπορει να γινουνε πολλα! :)

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Αν μπεις και εσύ στην βουλη τότε η μετανάστευση επιβάλλεται όχι μόνο για μένα αλλά για ολους τουσ λογικά σκεπτόμενους Έλληνες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=96059.msg5998051#msg5998051 date=1420376164]
Αν μπεις και εσύ στην βουλη τότε η μετανάστευση επιβάλλεται όχι μόνο για μένα αλλά για ολους τουσ λογικά σκεπτόμενους Έλληνες
[/quote]Οι λογικα σκεπτομενοι Ελληνες φτασανε τη χωρα στην κατασταση που ειναι!Και οι Αριστεροι και οι δεξιοι!

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι κάποιος σαν εσένα  :zfuck: να την αποτελειώσει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=96059.msg5998062#msg5998062 date=1420376438]
Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι κάποιος σαν εσένα  :zfuck: να την αποτελειώσει
[/quote]Χειροτερα δεν γινεται απο αυτο που ειναι! :2funny:Οσο και να προσπαθισει κανεις!
  Οτι ειχα πει γινεται ειχα προβλεψη το 2009 την πτωση του Α.Ε.Π 2% (επεσε 1,9%) οταν ολοι λεγανε για αναπτυξη  :jerking:και αυξηση του Α.Ε.Π
  Εχω πει οτι οποιος και να ερθει ο μισθος του Ελληνα θα γινει 300 Ευρω το μηνα.Για εκει παει η κατασταση.Τουλαχιστον με'μενα θα μπορειται να  :knockinb: γυναικες και να  :zfuck:.
  Θα υπαρχει πολυγαμία,θα μπορει ο καθενας να παντρευεται με 3,4 γυναικες και να κτηνοβατει αν θελει.Θα διωχτουνε ολοι οι Αραπαδες και στη θεση τους θα ερθουν γυναικες  :).Θα βρει ο Ελληνας ξανα την χαρά της ζωης που εχει χάσει :jerking:.
  Βλεπω εδω τη νεα γεννια Ελληνων (οχι απαραιτητα νεοι στην ηλικια) που ερχονται με της Ρωσσιδες γυναικες τους για να κανουνε λεφτα  :2funny: :jerking:.Μια κακομοιρια εχουνε κατι τελειωμενες και την εχουνε δει μαγκες που εχουνε και καλα γυναικα  :2funny: νομιζουν οτι ειναι Ελλαδα  :jerking:κουβαλανε μαζι την ηλιθια Ελληνικη νοοτροπια  :jerking:.Τελικα ολοι γυρνανε Ελλαδα για ενα καλητερο μέλλον  :2funny: Η Ρωσσια ειναι για τους δυνατους και ικανους  :2funny:

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Η Ρωσία είναι για τους τροφίμους ψυχιατρικών ιδρυμάτων που λαδώνουν για να κυκλοφορούν ελεύθεροι, πράγμα που δεν θα μπορούσε να συμβεί σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος τετοια Καφρίλα,ελειψη ανεσεων και κακομοιρια που θα δεις στην Ελλαδα δεν θα δεις πουθενά.Τα εχω γραψει πολλες φορες.
  Δεν μπορουσα να συγκρινω τους Ελληνες γιατι εδω δεν ειχε Ελληνες οταν ηρθαν ομως ειδα οτι ειναι μαθημενοι στην σφαλλιαρα,εχουνε αυτες της τελειωμενες γυναικες που κουβαλανε παντου  :2funny:αξιριστοι ντυμενοι κακογουστα  :2funny: εχει πλακα που την ειχανε δει και οτι καποιοι ειναι  :2funny: συντομα ομως προσγειωθηκαν και καταλαβαν οτι εδω δεν εχουν κανενα μελλον.Παντος αν δεν τους προσεξεις αυτους που εχουν ερθει μπορει να σου κανουνε ζημια.Ζηταγανε τηλεφωνα απο γνωστους μου και καλα για να δικτυοθουνε με ρωταγανε για την εταιρια που αναφερω στο βιντεάκι :think:.Βεβαια τους εκραξα και τους ειπα οτι συνεταιρο στα κερδη δεν χρειαζομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Παντος τετοια Καφρίλα,ελειψη ανεσεων και κακομοιρια που θα δεις στην Ελλαδα δεν θα δεις πουθενά.Τα εχω γραψει πολλες φορες.
 Δεν μπορουσα να συγκρινω τους Ελληνες γιατι εδω δεν ειχε Ελληνες οταν ηρθαν ομως ειδα οτι ειναι μαθημενοι στην σφαλλιαρα,εχουνε αυτες της τελειωμενες γυναικες που κουβαλανε παντου  :2funny:αξιριστοι ντυμενοι κακογουστα  :2funny: εχει πλακα που την ειχανε δει και οτι καποιοι ειναι  :2funny: συντομα ομως προσγειωθηκαν και καταλαβαν οτι εδω δεν εχουν κανενα μελλον.Παντος αν δεν τους προσεξεις αυτους που εχουν ερθει μπορει να σου κανουνε ζημια.Ζηταγανε τηλεφωνα απο γνωστους μου και καλα για να δικτυοθουνε με ρωταγανε για την εταιρια που αναφερω στο βιντεάκι :think:.Βεβαια τους εκραξα και τους ειπα οτι συνεταιρο στα κερδη δεν χρειαζομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Δημητρακη κανα κατσικακι γαμησες σημερα ?  :zfuck:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη κανα κατσικακι γαμησες σημερα ?  :zfuck:
Εδω δεν εχει κατσικακια μονο γυναικες :2funny:
ανετα αν κατεβει τον στηριζω
Το θεμα ειναι οτι ειμαι ο μονος που ειμαι κατα του κατεστημενου με επαναστατικες ιδεες οποτες πολυ δυσκολο να με αφησουν να τους χαλάσω το συστημα.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Οι ιδέες σου είναι σαν τις κλανιές και όλοι μας έχουμε μπόλικες  :2funny:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Εδω δεν εχει κατσικακια μονο γυναικες :2funny:Το θεμα ειναι οτι ειμαι ο μονος που ειμαι κατα του κατεστημενου με επαναστατικες ιδεες οποτες πολυ δυσκολο να με αφησουν να τους χαλάσω το συστημα.
ρε μητσο εσυ δεν εισαι υπερ της κτηνοβασιας ? εκτος απο γυναικες θα πηδας και κανα κατσικακι  :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδω δεν εχει κατσικακια μονο γυναικες :2funny:Το θεμα ειναι οτι ειμαι ο μονος που ειμαι κατα του κατεστημενου με επαναστατικες ιδεες οποτες πολυ δυσκολο να με αφησουν να τους χαλάσω το συστημα.
λίγοι τα πιάνουν τα νοήματα Δημήτρη,λίγοι τα πιανουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom