Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
Και δεν ειναι Λάμα αλλά Γιάμα στα Ισπανικα αφου γραφεται με 2 λλ (λλ=γ)
 Οι Περουβιανοί τα ξεσκίζουν  :2funny:
Γεια σου Δημητρη και χρονια πολλά..
Σε πιάνω αδιάβαστο λίγο εδώ. Σωστο αυτο που γραφεις για τα ισπανικα, ομως στη νοτια αμερικη δεν μιλανε ακριβως ισπανικα αλλα καστεγιάνικα οπου τα 2λλ δεν ειναι γ αλλα ζ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σου Δημητρη και χρονια πολλά..
Σε πιάνω αδιάβαστο λίγο εδώ. Σωστο αυτο που γραφεις για τα ισπανικα, ομως στη νοτια αμερικη δεν μιλανε ακριβως ισπανικα αλλα καστεγιάνικα οπου τα 2λλ δεν ειναι γ αλλα ζ
Στη Νότια Αμερική σε καθε περιοχη μιλανε και διαφορετικα!Δεν εχουνε μια προφορα!Μερικες διαλεκτους μπορει να μην τους καταλαβεις καν!Οπως τα μιλανε.Παντος στις πόλεις οι περισσοτεροι μιλανε τα καθαρα Ισπανικά απλος το θ το λενε σ και μερικες αλλες διαφορες παντους στις πολεις εγω τους καταλαβαινω.Στα χωρια δεν τους καταλαβαινεις με τιποτα αλλαζουν τόσο πολυ της λεξεις που θελει αρκετη φαντασια για να καταλαβεις ποια λεξη ειπανε!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γιάμα πάντως το λένε το λάμα τύπε μου, έχει δίκιο ο πρεζιντέντε πορνοιμιγκράντε  :rockon: :rockon: :rockon:

Βλέπε και παέγια (paella)

Δεν ξέρω Ισπανική γραμματική μάγκες αλλά ήμουν στο Περού και τα λέγαν Λιάμα. Με το Λι το βλάχικο  :grin:
Τώρα αν τα γαμανε δεν το παρατήρησα.  :S
Είναι τρία είδη , τα Λιάμα , τα Αλπάκα και τα Μπιγκούνια,
Ο Δημητράκης πρέπει να πας πει τι γαμησε ακριβώς  :2funny:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.622
Πόντοι
506
Στη Νότια Αμερική σε καθε περιοχη μιλανε και διαφορετικα!Δεν εχουνε μια προφορα!Μερικες διαλεκτους μπορει να μην τους καταλαβεις καν!Οπως τα μιλανε.Παντος στις πόλεις οι περισσοτεροι μιλανε τα καθαρα Ισπανικά απλος το θ το λενε σ και μερικες αλλες διαφορες παντους στις πολεις εγω τους καταλαβαινω.Στα χωρια δεν τους καταλαβαινεις με τιποτα αλλαζουν τόσο πολυ της λεξεις που θελει αρκετη φαντασια για να καταλαβεις ποια λεξη ειπανε!
Οτι υπαρχουν διαφορετικες διαλεκτοι ναι. Οτι εγραψα στο λεω εγκυρα γιατι εχω ζησει χρονια κι εκει.στις πολεις κεντρα οπως bs as , montevideo, caracas μιλανε καστεζανικα δημητρη. Και για να βεβαιωθεις μπορεις να πας σε καποιο αργεντινικο εστιατοριο στην αγ.πετρουπολη που βρισκεσαι ναστο επιβεβαιωσουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι υπαρχουν διαφορετικες διαλεκτοι ναι. Οτι εγραψα στο λεω εγκυρα γιατι εχω ζησει χρονια κι εκει.στις πολεις κεντρα οπως bs as , montevideo, caracas μιλανε καστεζανικα δημητρη. Και για να βεβαιωθεις μπορεις να πας σε καποιο αργεντινικο εστιατοριο στην αγ.πετρουπολη που βρισκεσαι ναστο επιβεβαιωσουν
Στην Αργεντινη και Μοντεβιδέο μιλανε καποια διαλεκτο εντελως περιεργη!Μου ειχε κανει εντυπωση που τη γυναικα αντι για μουχέρ τη λένε χέρμου! (jermu) και το νομισμα αντι για Πέσο το λενε αναποδα Σόπε  :2funny:!Στην αρχη δεν καταλαβαινα τι μου λένε? :huh:Για γραψε μου γ'αυτη τη διάλεκτο αν μπορεις γιατι εχει πολυ ενδιαφερον.
 Οι βασικες διαφορες της Λατινικης Αμερικης που κανουνε μπαμ ειναι οτι αντι για Θ λένε Σ π.χ. Την Αεροσυνοδό Ο Ισπανος θα την πει Αθαφάτα και ο Λατινοαμερικανος Ασαφάτα.
 Αυτο το ζ δεν το εχω ακουσει παντος!Πριν απο κατι ωρες με πηρε ενας φιλος μου Χιλιανός απο Στοκχόλμη στην αρχη μου ειπε Όλα σό'ι' Σαβρόσο γιό τε Γιάμο ντε Στοκχόλμο  Uno-Zero (ενα μηδέν δηλαδη οτι τον επαιξε μια φορα ενω εγω οχι  :2funny:)  estas culeando? καθαρα Κουβανεζικο που για να το καταλαβει ο Ισπανος πρεπει να εχει παει Κούβα ή να εχει λιγακι φαντασια  :2funny:.

Δεν ξέρω Ισπανική γραμματική μάγκες αλλά ήμουν στο Περού και τα λέγαν Λιάμα. Με το Λι το βλάχικο  :grin:
Τώρα αν τα γαμανε δεν το παρατήρησα.  :S
Είναι τρία είδη , τα Λιάμα , τα Αλπάκα και τα Μπιγκούνια,
Ο Δημητράκης πρέπει να πας πει τι γαμησε ακριβώς  :2funny:
To Μπικούνια ειναι κακασχημο σαν ελάφι ειναι!Δεν μου αρεσε καθολου  :tickedoff:.Το Αλπάκα ειναι τεράστιο και τριχωτό  :2funny: μπορει να ζυγιζει και 100 κιλα!Δεν ειναι ευκολο να το γαμισεις  :2funny:Βεβαια μπορει να πιασεις ενα μικρό ασε που αν σε δει η μάνα του ή ο πατερας του να τους γαμάς το παιδί τους θα σου ριξει πολυ ξυλο  :2funny:Εχεις να φας κουτουλιές  :2funny:και κλωτσιδια  :2funny:
 Το κλασικό Λάμα γαμισα ηταν ωραια εμπειρια.Αν καταφερουμε ποτέ να ανοιξουμε στην Ελλαδα μπουρδελάκια με ζωα καλο θα ειναι να εχουμε και Λάμα.Θελω πολυ να  :zfuck: πολικό αρκουδάκι!
Η προφορα στα Ισπανικά διαφέρει παρα πολυ απο περιοχη σε περιοχη ο δυφθογγος LL συνηθως ακουγεται κατι σαν γ βλάχικο οπως λες με πολλες διαφορες απο περιοχη σε περιοχη βεβαια!

D

dude901123

Επισκέπτης
Τι να τπυ ευχηθεις αυτου του ανθρωπου που οι φιλοδοξιες του ειναι τοσο ψηλα?? :think:
Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να αποδείξει 7 λεπτά σε ένα video πως δεν είναι ανώμαλος που πηδιέται με ζώα και όχι με άντρες και το επαναλαμβάνει τόσες φορές.. και να μην το είχες σκεφτεί ποτέ.. αρχίζεις και έχεις αμφιβολίες. Γουστάρεις πουτσαρίκο Δημητράκη? Παίζεις το μπεγλέρι με το αριστερό? Επίσης μια νέα μεγάλη επιτυχία.. είναι μέσα στην 5άδα του Mr Malaka Bourdela 2014. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑ. Βλέπω εξελίσσεσαι..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όταν ένας άνθρωπος προσπαθεί να αποδείξει 7 λεπτά σε ένα video πως δεν είναι ανώμαλος που πηδιέται με ζώα και όχι με άντρες και το επαναλαμβάνει τόσες φορές.. και να μην το είχες σκεφτεί ποτέ.. αρχίζεις και έχεις αμφιβολίες. Γουστάρεις πουτσαρίκο Δημητράκη? Παίζεις το μπεγλέρι με το αριστερό? Επίσης μια νέα μεγάλη επιτυχία.. είναι μέσα στην 5άδα του Mr Malaka Bourdela 2014. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑ. Βλέπω εξελίσσεσαι..
Οτι και να πεις εσυ ρεζιλευτηκες μεχρι αηδίας  :2funny: είσαι απο τους μεγαλήτερους ψεύτες του σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Για γραψε μας πόσες γκόμενες  :knockinb: αυτη τη φορά? :2funny:10 σε τρεις μέρες?Η Κτηνοβασία ειναι μια καλη λυση στο προβλημα σου  :2funny:.Αν γουσταρα πούτσο δεν θα έμενα στη Ρωσσια 22 χρονια αλλα θα έμενα Ελλάδα στον παραδεισο  :jerking: και της κωλογαμίας  :2funny: και δεν θα ημουν στην Ρωσσια.Εδω αντρες δεν εχει,ειναι πολυ λιγοι και δεν πηδανε ουτε της γυναικες τους.Εσυ αφου εισαι τόσο μεγαλος γαμιάς γιατι μένεις Ελλαδα?Μη μου πεις οτι στην Ελλαδα  :knockinb: γιατι θα πεθανω στα  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγινες ρεντικολο με αυτα που εγραφες στη Μολδαβία και που κρυβόσουνα  :2funny:και δεν σε εκραξα μόνο εγω  :2funny:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.702
Πόντοι
4.125
Καλά όλα αυτά που λέει ο Δημητράκης με την κτηνοβασία. Μια απορία έχω: Τον Δημητράκη πως και δεν τον έχει ανακαλύψει ακόμη η Πάνια? Ο τύπος τα σπάει. Θα έκανε ρεκόρ ακροαματικότητας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
hqdefault.jpg

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Δεν ξερω πόσα επίπεδα έχει η σχιζοφρενεια αλλά ο Δημητράκης τα έχει ξεπεράσει όλα  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom