Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Shinoharas τουλαχιστον ετρωγε τα λεφτα του πατερα του εσυ ομως κλεβεις τα λεφτα του κόσμου σκατόγερε και με τα λεφτα των φορολογουμενων μας το παιζεις μάγκας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαν μην πετάς τα λεφτά σου σε μαλακίες δεν υπάρχουν ελιξήρια νεότητας :P
Μαλακιες ή οχι ρωτα τα παιδια απο το σα'ι'τ πόσο δειχνω  :).Πολλες γκομενες στην Ελλαδα με κανανε 26-27! :2funny:.Αν με ειχες δει απο κοντα το ιδιο θα ελεγες.
  Αν βαζεις καλα πραγματα για την προστασια του προσωπου που φυσικα κοστιζουν και το κυριοτερο δεν καθεσαι καθολου στον ηλιο (στην Ελλαδα λιγο δυσκολο γιατι ο ηλιος ειναι πολυ δυνατος) τοτε μπορεις να εχεις πολυ καλο αποτελεσμα  :).

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαλακιες ή οχι ρωτα τα παιδια απο το σα'ι'τ πόσο δειχνω  :).Πολλες γκομενες στην Ελλαδα με κανανε 26-27! :2funny:.Αν με ειχες δει απο κοντα το ιδιο θα ελεγες.
 Αν βαζεις καλα πραγματα για την προστασια του προσωπου που φυσικα κοστιζουν και το κυριοτερο δεν καθεσαι καθολου στον ηλιο (στην Ελλαδα λιγο δυσκολο γιατι ο ηλιος ειναι πολυ δυνατος) τοτε μπορεις να εχεις πολυ καλο αποτελεσμα  :).

αυτό οφείλεται στα γονίδιά σου όχι στις κρέμες ;) για το αντιηλιακό από την άλλη έχεις δίκιο

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Μητσακο μη μασας οι ελληναραδες απο την αγαμια εγιναν σαν τους πακιστανους (αυτους που ειναι στο πακισταν γιατι οι `δικοι μας` γαμανε τις ελλεηνιδες που μονο για κοπρολαγνεια ειναι...) σημερα εχει σκατοκαιρο στο ΣΠΒ αλλα πανε να φλερταρεις μητσακο μου και ασε τους κοπρολαγνους στην αγνοια τους

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
  Αν βαζεις καλα πραγματα για την προστασια του προσωπου που φυσικα κοστιζουν και το κυριοτερο δεν καθεσαι καθολου στον ηλιο (στην Ελλαδα λιγο δυσκολο γιατι ο ηλιος ειναι πολυ δυνατος) τοτε μπορεις να εχεις πολυ καλο αποτελεσμα  :).

La Prairie

Δεν αστειεύεται ο Δημητράκης  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν μπήκες στο πνεύμα μου...αυτό που λέω (το οποίο αν πρόσεξες έριξε σαν σπόντα ο Δημητράκης στο βίντεό του) είναι ότι σήμερα οι νεολαίοι (εγώ είμαι 30 άρα πιάνομαι-δεν πιάνομαι) έχουν γαμηθεί να βγαίνουν με γκόμενες για καφέ. Έχουμε πιει σαν έθνος τις μισες φυτείες καφέ τις Βραζιλίας και το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότεροι ΜΕΝΟΥΝ απλά στον καφέ (socializing). Ακόμα και με ελεύθερες γκόμενες που βγαίνουν το αποτέλεσμα είναι να μην πέφτει φυστίκι.

Μπορει να τα λεει με καπως...ιδιορρυθμο τροπο ο πορνομεταναστης αλλα εχει αληθειες. Στο εξωτερικο ο αντρας εχει απαιτησεις απο τη γυναικα. Ναι μεν θα τη βγαλει αλλα μετα θελει να γαμησει. Και επισης εχουν απαιτησεις απο θεματα εμφανισης , συμπεριφορας κλπ. Και υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ των γυναικων. Στην Ελλαδα ο πυρφορος αντρας θα τη βγαζει για καφεδες, για μπουζουκια, ταβερνες κερασματα, θα της κανει τον ταξιτζη και ας μη πιανει ουτε μπουτι. Ο αντρας δεν εχει καμια απαιτηση απο τη γυναικα, αλλα αντιθετα οι γυναικες ειναι που εχουν χιλιες δου απαιτησεις απο τους αντρες.
Εγω δε λεω ο αντρας να μην ειναι οπως πρεπει , καλως εχει απαιτησεις και η γυναικα, αλλα να μην ειναι τοσο μονοπλευρο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπορει να τα λεει με καπως...ιδιορρυθμο τροπο ο πορνομεταναστης αλλα εχει αληθειες. Στο εξωτερικο ο αντρας εχει απαιτησεις απο τη γυναικα. Ναι μεν θα τη βγαλει αλλα μετα θελει να γαμησει. Και επισης εχουν απαιτησεις απο θεματα εμφανισης , συμπεριφορας κλπ. Και υπαρχει ανταγωνισμος μεταξυ των γυναικων. Στην Ελλαδα ο πυρφορος αντρας θα τη βγαζει για καφεδες, για μπουζουκια, ταβερνες κερασματα, θα της κανει τον ταξιτζη και ας μη πιανει ουτε μπουτι. Ο αντρας δεν εχει καμια απαιτηση απο τη γυναικα, αλλα αντιθετα οι γυναικες ειναι που εχουν χιλιες δου απαιτησεις απο τους αντρες.
Εγω δε λεω ο αντρας να μην ειναι οπως πρεπει , καλως εχει απαιτησεις και η γυναικα, αλλα να μην ειναι τοσο μονοπλευρο

φαυλος κυκλος ειναι αυτα. αλληλενδετα. για να εχεις απαιτησεις πρεπει να εχεις και τα φοντα να το υποστηριξεις. αμα εισαι χαλβας πως θα αξιωσεις απαιτηση. τις γυναικες τις φτιαχνουνε ή τις χαλανε οι αντρες. ειτε απο το οικογενειακο σαν πατερας ειτε απο το κοινωνικο σαν γκομενος.
ενα απλουστατο μοντερνο παραδειγμα με τα διαζυγια. καποτε αν πηγαινε μια γυναικα στους γονεις και ελεγε θελω να χωρισω της λεγανε σκασε και βρες τα με τον αντρα σου εχεις παιδια. σημερα για ψυλλου πηδημα ο νταντυς λεει γραφτον σταρχιδια σου φερε τα παιδια εμεις ειμαστε εδω.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

τους ταπεινούς μου χαιρετισμούς ιππότη ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φαυλος κυκλος ειναι αυτα. αλληλενδετα. για να εχεις απαιτησεις πρεπει να εχεις και τα φοντα να το υποστηριξεις. αμα εισαι χαλβας πως θα αξιωσεις απαιτηση. τις γυναικες τις φτιαχνουνε ή τις χαλανε οι αντρες. ειτε απο το οικογενειακο σαν πατερας ειτε απο το κοινωνικο σαν γκομενος.
ενα απλουστατο μοντερνο παραδειγμα με τα διαζυγια. καποτε αν πηγαινε μια γυναικα στους γονεις και ελεγε θελω να χωρισω της λεγανε σκασε και βρες τα με τον αντρα σου εχεις παιδια. σημερα για ψυλλου πηδημα ο νταντυς λεει γραφτον σταρχιδια σου φερε τα παιδια εμεις ειμαστε εδω.

Πρεπει και να εχεις τα φοντα να το υποστηριξεις. Για αυτο και το σημαντικοτερο ειναι να κοιτας τον εαυτο σου και οχι τους αλλους . Και αυτο για σενα τον ιδιο οχι για γκομενες και οποιαδηποτε αλλη παπαρια.
Αλλα το να βαζεις και καποια ορια μπορει να το κανει ο καθε αξιοπρεπης νορμαλ ανθρωπος. Δε χρειαζεται να εισαι πιστευω ο σουπερ ντουπερ γαμιας για να πεις ενα γαμημενο οχι σε μια γυναικα. Ειναι δηλαδη και θεμα τι συμβαινει γενικα σε μια κοινωνια στο θεμα αυτο. Ελλαδα και να το κανεις θα βρεθουν αλλοι χιλιοι δυο προθυμοι να πεσουν στα ποδια της πριγκηπισας.  Γνωριζω γκομενες εδω που ειμαι που μαθαινουν ιταλικα , ισπανικα, ακομη και- λιγοτερες- ελληνικα (!) επειδη εχουν παρει χαμπαρι οτι εκει υπαρχει ο μηνας που θρεφει τους εννια . Εδω φυσικα εννοειται πως το δαχτυλο εχει παραλυσει απο το σκρατσαρισμα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτό οφείλεται στα γονίδιά σου όχι στις κρέμες ;) για το αντιηλιακό από την άλλη έχεις δίκιο
Μακάρι να ηταν ετσι.Δυστηχως δεν ειμαι ομως κανενας υπερανθρωπος.Το νουμερο ενα για την προστασια του δερματος ειναι να μην σε βλεπει ο ηλιος εξισου σημαντικο ειναι να μην καπνιζεις και να μην πινεις αλκοολ.
  Και οι κρεμες ομως κανουνε δουλεια εχω πολλους συγγενεις 28-36 ετων που σιγουρα τα γονηδια τους δεν ειναι και πολυ διαφορετικα απο τα δικα μου αλλα δειχνουν ολοι στην ηλικια που ειναι.
  Το δερμα χρειαζεται την περιποιηση του αν δεις το δερματινο σαλονι του αυτοκινητου μου που του βαζω λοιπος φωκιας και διαφορα πραγματα για την περηποιηση του δερματος ειναι σαν καινουργιο ενας φιλος μου εχει ενα ιδιο αμαξι που το ειχε παρει καινουργιο και ποτέ δεν εβαλε τιποτα στο σαλονι του αυτοκινητου το δερμα στα καθισματα ειναι πολυ χειροτερο.
Οταν ειχα βαλει της αμπουλες (παλια θεραπεια 7 αμπουλες) ανθρωποι που δεν με ειχανε δει για 4-5 μηνες λεγανε οτι εγινα πιο νεος.Σιγουρα ολα αυτα βοηθανε αρκετα θα ελεγα στο να διατηρηθει καποιος πιο νεος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
добрый вечер! Ένας θαυμαστής σου Δημητράκη!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μακάρι να ηταν ετσι.Δυστηχως δεν ειμαι ομως κανενας υπερανθρωπος.Το νουμερο ενα για την προστασια του δερματος ειναι να μην σε βλεπει ο ηλιος εξισου σημαντικο ειναι να μην καπνιζεις και να μην πινεις αλκοολ.
  Και οι κρεμες ομως κανουνε δουλεια εχω πολλους συγγενεις 28-36 ετων που σιγουρα τα γονηδια τους δεν ειναι και πολυ διαφορετικα απο τα δικα μου αλλα δειχνουν ολοι στην ηλικια που ειναι.
  Το δερμα χρειαζεται την περιποιηση του αν δεις το δερματινο σαλονι του αυτοκινητου μου που του βαζω λοιπος φωκιας και διαφορα πραγματα για την περηποιηση του δερματος ειναι σαν καινουργιο ενας φιλος μου εχει ενα ιδιο αμαξι που το ειχε παρει καινουργιο και ποτέ δεν εβαλε τιποτα στο σαλονι του αυτοκινητου το δερμα στα καθισματα ειναι πολυ χειροτερο.
Οταν ειχα βαλει της αμπουλες (παλια θεραπεια 7 αμπουλες) ανθρωποι που δεν με ειχανε δει για 4-5 μηνες λεγανε οτι εγινα πιο νεος.Σιγουρα ολα αυτα βοηθανε αρκετα θα ελεγα στο να διατηρηθει καποιος πιο νεος.
Ναι το δερμα του αμαξιου και το δερμα του προσωπου σου  είναι το ιδιο πραγμα!!! :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι συμβαινει με το δερμα των καθισματων του αυτοκινητου περιπου το ιδιο συμβαινει και με το δερμα μας αν ξεραθει ζαρωνει.Γ'αυτο υπαρχουν οι κρεμες για να το ενυδατωνουνε.
Η περιποιηση του προσωπου βοηθαει στο να μην κανει ρυτιδες.Και μια απλη κρεμα να βαλει καποιος σιγουρα θα δει αποτελεσμα.Αν βαλει καποια απο της ακριβες κρεμες (καλητερα να εχει σετ απο τονικ,ορό,κρεμα ημερας,κρεμα νυκτος) μπορει να εχει φοβερα αποτελεσματα αν βεβαια δεν πινει δεν καπνιζει και δεν καθεται σαν Πιρφορος στον ηλιο!
 Να και μια φωτο μου πρεπει να ειναι καλοκαιρι 2002 ή 2003 δεν θυμαμαι.Πολλοι λενε οτι απο τοτε εχω γινει ακομα καλητερος :).Σιγουρα το DNA παιζει καποιο ρόλο αλλα δεν ειναι μονο αυτο.

Συνημμένα

• Image3.jpg
    Image3.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οτι συμβαινει με το δερμα των καθισματων του αυτοκινητου περιπου το ιδιο συμβαινει και με το δερμα μας αν ξεραθει ζαρωνει.Γ'αυτο υπαρχουν οι κρεμες για να το ενυδατωνουνε.
Η περιποιηση του προσωπου βοηθαει στο να μην κανει ρυτιδες.Και μια απλη κρεμα να βαλει καποιος σιγουρα θα δει αποτελεσμα.Αν βαλει καποια απο της ακριβες κρεμες (καλητερα να εχει σετ απο τονικ,ορό,κρεμα ημερας,κρεμα νυκτος) μπορει να εχει φοβερα αποτελεσματα αν βεβαια δεν πινει δεν καπνιζει και δεν καθεται σαν Πιρφορος στον ηλιο!
 Να και μια φωτο μου πρεπει να ειναι καλοκαιρι 2002 ή 2003 δεν θυμαμαι.Πολλοι λενε οτι απο τοτε εχω γινει ακομα καλητερος :).Σιγουρα το DNA παιζει καποιο ρόλο αλλα δεν ειναι μονο αυτο.

Γαμάς καλά!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βαρβάτος  :2funny:.
  Για να μπορεις να βγαλεις γκομενακια πρεπει να εχει και καλη οψη αν εισαι σαν κακια γρια μονο γριες κοτες θα εχεις να  :knockinb:.Εκτος αν τους τα σκας χοντρα αλλα και παλι θα σε εχουνε σαν το Σινοχάρα θα κοιτανε μονο να στα παρουνε και να φυγουνε.
  Καλητερα να τα χαλαω σε κρεμες,ρουχα και ακριβα αυτοκινητα και να εχω γκομενιτσες χωρις να μου ζητανε λεφτα παρα να ειμαι χάλια και να τους τα σκαω χοντρα μπας και μου κατσουνε να της  :knockinb:.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ιδιο το δερμα .Οκ ότι πεις.
Οι ρυτιδες οι πιο πολλες ειναι εκφρασεις και οτι και να κανεις δεν θα τις αποφυγεις,εκτος αν μενεις ανεκφραστος  :2funny:
Ξεχασες τον καθαρισμο,γαλακτωμα και λοσιον,ντεμακιγιαζ για τα ματια προαιρετικό.Μην βαζεις κρεμες γυναικειες,δεν εχει τις ιδιες αναγκες το ανδρικο με το γυναικείο δερμα.Οι γυναικες δεν ξυριζονται ,το ξυρισμα κανει απολεπιση που βοηθαει στην αναγεννηση των κυταρρων
Μαλλια να βαλεις,θα δειχνεις 18χρονων.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βαρβάτος  :2funny:.
  Για να μπορεις να βγαλεις γκομενακια πρεπει να εχει και καλη οψη αν εισαι σαν κακια γρια μονο γριες κοτες θα εχεις να  :knockinb:.Εκτος αν τους τα σκας χοντρα αλλα και παλι θα σε εχουνε σαν το Σινοχάρα θα κοιτανε μονο να στα παρουνε και να φυγουνε.
  Καλητερα να τα χαλαω σε κρεμες,ρουχα και ακριβα αυτοκινητα και να εχω γκομενιτσες χωρις να μου ζητανε λεφτα παρα να ειμαι χάλια και να τους τα σκαω χοντρα μπας και μου κατσουνε να της  :knockinb:.
Ολο για γκομενακια λες αλλα ολο στα μπουρδελα γυρνας.Τσαμπα οι κρεμες δηλαδη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολο για γκομενακια λες αλλα ολο στα μπουρδελα γυρνας.Τσαμπα οι κρεμες δηλαδη.
Ελλαδα οσες κρεμες και να βαλεις οτι και να κανεις δεν προκειται να  :knockinb:.Για να βρεις γκομενα πρεπει να την κυνηγησεις παρα πολυ.Σχετικα με της ρυτιδες δεν ειναι μονο εκφραστικες το ξυρισμα βοηθαει γιατι απολεπιζει.Πρεπει να τα κανει κανεις ολα μαζι ομως για να εχει αποτελεσμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιδιο το δερμα .Οκ ότι πεις.
Οι ρυτιδες οι πιο πολλες ειναι εκφρασεις και οτι και να κανεις δεν θα τις αποφυγεις,εκτος αν μενεις ανεκφραστος  :2funny:
Ξεχασες τον καθαρισμο,γαλακτωμα και λοσιον,ντεμακιγιαζ για τα ματια προαιρετικό.Μην βαζεις κρεμες γυναικειες,δεν εχει τις ιδιες αναγκες το ανδρικο με το γυναικείο δερμα.Οι γυναικες δεν ξυριζονται ,το ξυρισμα κανει απολεπιση που βοηθαει στην αναγεννηση των κυταρρων
Μαλλια να βαλεις,θα δειχνεις 18χρονων.
Πως εξηγεις τοτε οτι δειχνω πολυ καλητερα απο πριν?Αυτο το λενε ολοι και φενεται και στη φωτογραφια σε 10 χρονια δεν εχω αλλαξει.Μπορω να σου πω οτι τωρα δειχνω καλητερα οι εκφραστηκες ρυτιδες με την κρεμα σα να μαζεβονται και να σβινονται.Τα λεω αυτα γιατι κοιταω συνεχεια στον καθρεφτη με προσοχη.Οσοι δεν με εχουν δει καιρο αυτο μου λενε οτι οσο μεγαλωνω δειχνω ολο και καλητερα.Πιστευω οτι οταν καποιος πλησιασει τα 30 πρεπει να βαζει μια αντιρητιδικη κρεμα αν θελει να διατηριθει οχι απαραιτητα ακριβη ας παρει μια της LOREAL ή της CLINIQUE που δεν ειναι και πολυ ακριβες.
  Οι γυναικες ειδηκα οι καθαρα Ρωσσιδες (ξανθιες με γαλανα ματια) στα 27-28 τους ειναι ηδη σπασμενες!Γερνανε πολυ γρηγορα.Μερικες αρχιζουν και σπανε απο τα 24-25.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom