ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η ηρεμία ειναι δύναμη ο θύμος ειναι πτώση και αδυναμία
παντα σοφος δασκαλε
Τι ειναι το σεξ ρε τυπε αναρρίχηση στο ορος Εβερεστ και δεν σου αφηνει χρονο να πεις και δυο καφεδες Συμπερασμα ειδικων του Μπουρδελα κομ οσοι κανουν σεξ δεν πινουν καφε
μαλακισμενες τυπε...εγω τις εφαγα στην μουρη καμμια 7 ετια.... :S
τυπε γιατι επιτιθεσαι με τετοιο μενος
μαλακισμενες τυπε...εγω τις εφαγα στην μουρη καμμια 7 ετια.... :S
Δεν μπήκες στο πνεύμα μου...αυτό που λέω (το οποίο αν πρόσεξες έριξε σαν σπόντα ο Δημητράκης στο βίντεό του) είναι ότι σήμερα οι νεολαίοι (εγώ είμαι 30 άρα πιάνομαι-δεν πιάνομαι) έχουν γαμηθεί να βγαίνουν με γκόμενες για καφέ. Έχουμε πιει σαν έθνος τις μισες φυτείες καφέ τις Βραζιλίας και το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότεροι ΜΕΝΟΥΝ απλά στον καφέ (socializing). Ακόμα και με ελεύθερες γκόμενες που βγαίνουν το αποτέλεσμα είναι να μην πέφτει φυστίκι.
Γ@μώ τα σπίτια τους,μαλακιΑσμένες...
Ομοίως μαν. Μακράν ξυνίλες.
Για την καταντια αυτης της κοινωνιας
που υπαρχουν ψυχασθενεις εξω απο το κλουβι
τον δουλευετε τον μαλακα και αυτος σε λιγο θα νομισει οτι ειναι ετοιμος για προεδρος
τυπε υπαρχει προβλημα σημερα στα δυο φυλα. στους αντρες λειπει το θρασος και οι γκομενες εχουνε ολες ψυχολογικα.
Ποιος γαμαει ρε βλάκα που καθονται στην καφετερια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και .Ειδα και της γκομενες κατι Ελεηνιδες 500 κιλα ασε που για να της πρεπει να φας μια περιουσια
Μιλάς σωστά αλλά με μια μικρή παρατήσρηση...το θράσος μας το ψιλοστερησαν και οι γκόμενες όταν πλέον ανταγωνίζονται τον άντρα σχεδόν στα πάντα. Επακόλουθο λοιπόν είναι να μην κάνουν κίνηση πλέον οι άντρες και οι άλλες να αποκτούν ψυχολογικά από την αγαμία. Το λέω κυρίως για ότι βλέπω εδώ. ;)
το θρασσος το στερησε η καλοπεραση και ο οικογενειακος ευνουχισμος. τα παιδια τα μεγαλωσανε να γινουν χαλβαδες.
ο μητσος εχει μια ιδιαιτεροτητα που εχω και γω επισημανει κατα καιρους. εχει ομως και τετραγωνη λογικη και τοχει αποδειξει στο θρεντ της ουκρανιας.
το θρασσος το στερησε η καλοπεραση και ο οικογενειακος ευνουχισμος. τα παιδια τα μεγαλωσανε να γινουν χαλβαδες.
Αυτή η γα@@μένη ελληνική οικογένεια σε οδηγεί να είσαι 30 - 40 και σαν ανάπηρος να εξαρτάσαι από αυτήν.
Μιλας κ'εσυ ρε Κάφρε που εισαι εργατοπατερας,δημοσιος υπαλληλος και εχεις φαει του κοσμου τα λεφτα! .Και εισαι μες τη βρωμια και τη διαφθορα!Κατι τετοιοι μεγαλοκρατικοι υπαλληλοι καταντησαν την Ελλαδα ετσι.Ενας κωλογεορος που ειναι χουντικος τον γαμανε τραβεστι και εχει φαει του κοσμου τα λεφτα απο τα κρατικα ταμεια Εχει και γνωμη.Για την καταντια αυτης της κοινωνιας
που υπαρχουν ψυχασθενεις εξω απο το κλουβι
τον δουλευετε τον μαλακα και αυτος σε λιγο θα νομισει οτι ειναι ετοιμος για προεδρος
Εσυ εισαι εντελως ασχετος το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις παει παραπερα απο τον Άλιμο για μπανιοΜαλλον εσυ δεν εχεις παει με ελληνιδα που μου συγκρινεις της πιο ψυχρες γυναικες του κοσμου με τις πιο καυλιαρες. Στα μπουρδελα που γυρνας ολη μερα σιγουρα δεν θα δεις ελληνιδες γιατι εκει πανε μονο ρωσιδες. Αλλα θα μου πεις ποια ελληνιδα να σου κατσει εσενα σ αυτην την ηλικια που εισαι
Μιλας κ'εσυ ρε Κάφρε που εισαι εργατοπατερας,δημοσιος υπαλληλος και εχεις φαει του κοσμου τα λεφτα! .Και εισαι μες τη βρωμια και τη διαφθορα!Κατι τετοιοι μεγαλοκρατικοι υπαλληλοι καταντησαν την Ελλαδα ετσι.Ενας κωλογεορος που ειναι χουντικος τον γαμανε τραβεστι και εχει φαει του κοσμου τα λεφτα απο τα κρατικα ταμεια Εχει και γνωμη.
Και για το αλλο που ειπες στην Ρωσσια ειμαι βλακα Εσυ εισαι Ελλαδα με τους καφρους
Εσυ εισαι εντελως ασχετος το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις παει παραπερα απο τον Άλιμο για μπανιο