Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι ειναι το σεξ ρε τυπε αναρρίχηση στο ορος Εβερεστ και δεν σου αφηνει χρονο να πεις και δυο καφεδες  :headbang: Συμπερασμα ειδικων του Μπουρδελα κομ οσοι κανουν σεξ δεν πινουν καφε  :headbang: :headbang:

Δεν μπήκες στο πνεύμα μου...αυτό που λέω (το οποίο αν πρόσεξες έριξε σαν σπόντα ο Δημητράκης στο βίντεό του) είναι ότι σήμερα οι νεολαίοι (εγώ είμαι 30 άρα πιάνομαι-δεν πιάνομαι) έχουν γαμηθεί να βγαίνουν με γκόμενες για καφέ. Έχουμε πιει σαν έθνος τις μισες φυτείες καφέ τις Βραζιλίας και το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότεροι ΜΕΝΟΥΝ απλά στον καφέ (socializing). Ακόμα και με ελεύθερες γκόμενες που βγαίνουν το αποτέλεσμα είναι να μην πέφτει φυστίκι.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
τυπε γιατι επιτιθεσαι με τετοιο μενος

Για την καταντια αυτης της κοινωνιας
που υπαρχουν ψυχασθενεις εξω απο το κλουβι
τον δουλευετε τον μαλακα και αυτος σε λιγο θα νομισει οτι ειναι ετοιμος για προεδρος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μπήκες στο πνεύμα μου...αυτό που λέω (το οποίο αν πρόσεξες έριξε σαν σπόντα ο Δημητράκης στο βίντεό του) είναι ότι σήμερα οι νεολαίοι (εγώ είμαι 30 άρα πιάνομαι-δεν πιάνομαι) έχουν γαμηθεί να βγαίνουν με γκόμενες για καφέ. Έχουμε πιει σαν έθνος τις μισες φυτείες καφέ τις Βραζιλίας και το αποτέλεσμα είναι ότι οι περισσότεροι ΜΕΝΟΥΝ απλά στον καφέ (socializing). Ακόμα και με ελεύθερες γκόμενες που βγαίνουν το αποτέλεσμα είναι να μην πέφτει φυστίκι.

τυπε υπαρχει προβλημα σημερα στα δυο φυλα. στους αντρες λειπει το θρασος και οι γκομενες εχουνε ολες ψυχολογικα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τον δουλευετε τον μαλακα και αυτος σε λιγο θα νομισει οτι ειναι ετοιμος για προεδρος

ο μητσος εχει μια ιδιαιτεροτητα που εχω και γω επισημανει κατα καιρους. εχει ομως και τετραγωνη λογικη και τοχει αποδειξει στο θρεντ της ουκρανιας.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τυπε υπαρχει προβλημα σημερα στα δυο φυλα. στους αντρες λειπει το θρασος και οι γκομενες εχουνε ολες ψυχολογικα.

Μιλάς σωστά αλλά με μια μικρή παρατήσρηση...το θράσος μας το ψιλοστερησαν και οι γκόμενες όταν πλέον ανταγωνίζονται τον άντρα σχεδόν στα πάντα. Επακόλουθο λοιπόν είναι να μην κάνουν κίνηση πλέον οι άντρες και οι άλλες να αποκτούν ψυχολογικά από την αγαμία. Το λέω κυρίως για ότι βλέπω εδώ.  ;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
 Ποιος γαμαει ρε βλάκα  :2funny: που καθονται στην καφετερια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και  :jerking:.Ειδα και της γκομενες κατι Ελεηνιδες 500 κιλα ασε που για να της  :knockinb: πρεπει να φας μια περιουσια  :2funny:

Ναι μια περιουσία δε λες τίποτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μιλάς σωστά αλλά με μια μικρή παρατήσρηση...το θράσος μας το ψιλοστερησαν και οι γκόμενες όταν πλέον ανταγωνίζονται τον άντρα σχεδόν στα πάντα. Επακόλουθο λοιπόν είναι να μην κάνουν κίνηση πλέον οι άντρες και οι άλλες να αποκτούν ψυχολογικά από την αγαμία. Το λέω κυρίως για ότι βλέπω εδώ.  ;)

το θρασσος το στερησε η καλοπεραση και ο οικογενειακος ευνουχισμος. τα παιδια τα μεγαλωσανε να γινουν χαλβαδες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
το θρασσος το στερησε η καλοπεραση και ο οικογενειακος ευνουχισμος. τα παιδια τα μεγαλωσανε να γινουν χαλβαδες.

Πολύ σωστός Έκτωρα. Αυτό που λες απεικονίζει την κοινωνία μας εν γένει, όχι μόνο στις σχέσεις. Η ελληνική οικογένεια είναι προβληματική σε μεγάλο βαθμό.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ο μητσος εχει μια ιδιαιτεροτητα που εχω και γω επισημανει κατα καιρους. εχει ομως και τετραγωνη λογικη και τοχει αποδειξει στο θρεντ της ουκρανιας.

Με κοπυ πειστ απο ουκρανικα δελτια
ποιος ανδρας με απλη αγωγη θα εκανε στριπ τιζ στην μαλακο και την παρεα της
νομιζοντας οτι θα μπει σε αυτον τον κυκλο γελοτοποιος της αυλης.
και με κατι μογγολακια γ' διαλογης να παριστανει τον παγκοσμιο γαμικουλα
αυτα δεν ειναι ιδιαιτεροτητες  ειναι ψυχασθενεια .
εκτιμω την αποψη σου σε πολλα θεματα

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1

υπαρχει  ενα πολυ παλιο τραγουδι -  40 ετων και βαλε  :

να μου λειπουν οι ντιντιδες οι μοντερνοι
θελω αντρα ναγαπαει και να δερνει ..

τελικα (μαλλον ) πρεπει να γυρισουμε στις παλιες αξιες γιατι αλλιως δεν βγαινει ....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Αυτή η γα@@μένη ελληνική οικογένεια σε οδηγεί να είσαι 30 - 40 και σαν ανάπηρος να εξαρτάσαι από αυτήν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλας κ'εσυ ρε Κάφρε που εισαι εργατοπατερας,δημοσιος υπαλληλος και εχεις φαει του κοσμου τα λεφτα! :2funny:.Και εισαι μες τη βρωμια και τη διαφθορα!Κατι τετοιοι μεγαλοκρατικοι υπαλληλοι καταντησαν την Ελλαδα ετσι.Ενας κωλογεορος που ειναι χουντικος τον γαμανε τραβεστι και εχει φαει του κοσμου τα λεφτα απο τα κρατικα ταμεια  :rockon: Εχει και γνωμη.
  Και για το αλλο που ειπες στην Ρωσσια ειμαι βλακα  :2funny:Εσυ εισαι Ελλαδα με τους καφρους  :jerking:

Μαλλον εσυ δεν εχεις παει με ελληνιδα που μου συγκρινεις της πιο ψυχρες γυναικες του κοσμου με τις πιο καυλιαρες. Στα μπουρδελα που γυρνας ολη μερα σιγουρα δεν θα δεις ελληνιδες γιατι εκει πανε μονο ρωσιδες. Αλλα θα μου πεις ποια ελληνιδα να σου κατσει εσενα σ αυτην την ηλικια που εισαι  :2funny: 
Εσυ εισαι εντελως ασχετος το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις παει παραπερα απο τον Άλιμο για μπανιο  :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Μιλας κ'εσυ ρε Κάφρε που εισαι εργατοπατερας,δημοσιος υπαλληλος και εχεις φαει του κοσμου τα λεφτα! :2funny:.Και εισαι μες τη βρωμια και τη διαφθορα!Κατι τετοιοι μεγαλοκρατικοι υπαλληλοι καταντησαν την Ελλαδα ετσι.Ενας κωλογεορος που ειναι χουντικος τον γαμανε τραβεστι και εχει φαει του κοσμου τα λεφτα απο τα κρατικα ταμεια  :rockon: Εχει και γνωμη.
  Και για το αλλο που ειπες στην Ρωσσια ειμαι βλακα  :2funny:Εσυ εισαι Ελλαδα με τους καφρους  :jerking:
    Εσυ εισαι εντελως ασχετος το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις παει παραπερα απο τον Άλιμο για μπανιο  :2funny:

ΕΧΑΣΕΣψυχακια δεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος και ποτε δεν ημουν
μεσ στην βρωμια εισαι εσυ γιατι πιθανον να πλενεσαι καθε μηνα η οταν βρεχει.
Απριλιανος ειμαι και ημουν δεν αλαζω σαν εσενα κωλοτρυπιδα.
Τραβεστι μπορει να τον τρως την ωρα που κανεις σωου εγω ασχολουμαι με οτι ωραιο και φρεσκο.
αντε τωρα στα μογγολακια γιατι ρωσιδα με τα λεφτα που εχεις και την φατσα μονο  :jerking: κυαλια.
και μην ρωτας που εχουν παει οι αλλοι πιθανον λιγο ποιο περα απο τον αλιμο που πας εσυ για μπανιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom