Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
συγχαρητήρια  για το βιντεακι :) :)  απο τα τοσα που εχω δει του πορνομεταναστη :) :) πιστευω οτι αυτο  ηταν το καλύτερο :) :) σε βαζει απευθείας στο νόημα :)  Είτε έχεις δει παλιά βιντεακια ειτε οχι :) :) Ολη η κεντρικη ιδεα  της  αγαμίας :) :) και των αποτελεσματων της  σε 10 λεπτα :) :) :) Έξοχο :) :) :) :) Συγχαρητήρια σε ολη την ομαδα :) :) :) Και πανω απο ολα στον δημητρακη  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τελικά μονο οταν ερχεται Ελλαδα γαμαει αυτος;
Ευτυχως που υπαρχει και το Μεταξι με την Φυλης και γαμανε οι γαμικουλες της υφηλιου!!!

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Όλοι αυτοι που είναι αραχτοί στο γκαζι δεν έχουν πρόβλημα γιατί απλά γαμάνε κανονικές γκομενες για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα μπουρδέλα.  Αν είχε λίγο μυαλό θα το είχε καταλάβει και ο Μήτσος αυτό  :2funny:  

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
συγχαρητήρια  για το βιντεακι :) :)  απο τα τοσα που εχω δει του πορνομεταναστη :) :) πιστευω οτι αυτο  ηταν το καλύτερο :) :) σε βαζει απευθείας στο νόημα :)  Είτε έχεις δει παλιά βιντεακια ειτε οχι :) :) Ολη η κεντρικη ιδεα   της  αγαμίας :) :) και των αποτελεσματων της  σε 10 λεπτα :) :) :) Έξοχο :) :) :) :) Συγχαρητήρια σε ολη την ομαδα :) :) :) Και πανω απο ολα στον δημητρακη  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είδαμε πως γαμάτε εσείς στη Μολδαβία,όλοι οι τελειωμένοι και οι παππούδες ..
Άσε μου τους θυμισες και με πιασαν παλι τα  :2funny: φτωχομπινεδες που πηγαινανε με το λεωφορειο  :2funny: και καθονταν στο ΟΠΑ και παιζανε χαρτιά και τάβλι  :2funny:Αλλο τωρα τι σας γραφανε στο σα'ι'τ  :2funny:

συγχαρητήρια  για το βιντεακι :) :)  απο τα τοσα που εχω δει του πορνομεταναστη :) :) πιστευω οτι αυτο  ηταν το καλύτερο :) :) σε βαζει απευθείας στο νόημα :)  Είτε έχεις δει παλιά βιντεακια ειτε οχι :) :) Ολη η κεντρικη ιδεα   της  αγαμίας :) :) και των αποτελεσματων της  σε 10 λεπτα :) :) :) Έξοχο :) :) :) :) Συγχαρητήρια σε ολη την ομαδα :) :) :) Και πανω απο ολα στον δημητρακη  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 
Η ομαδα μας ηταν τρομερη αλλα ημασταν λιγοι.Αλλα χρονια μαζευομασταν συνηθως πανω απο 10 ατομα.Τωρα 3-5 ατομα.Αλλοι παντρευτηκαν,αλλοι ξεκοψανε,πολλοι φυγανε εξωτερικο και αρκετοι χρεωκοπισαν εντελως ή αυτοκτονισανε.

Όλοι αυτοι που είναι αραχτοί στο γκαζι δεν έχουν πρόβλημα γιατί απλά γαμάνε κανονικές γκομενες για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα μπουρδέλα.  Αν είχε λίγο μυαλό θα το είχε καταλάβει και ο Μήτσος αυτό  :2funny:  
Ποιος γαμαει ρε βλάκα  :2funny: που καθονται στην καφετερια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και  :jerking:.Ειδα και της γκομενες κατι Ελεηνιδες 500 κιλα ασε που για να της  :knockinb: πρεπει να φας μια περιουσια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άν βρω χρονο θα γραψω μια αναλυση για το πως ειδα την Ελλαδα εγραψα στο amurspb.ru
   εκει κανενας δεν βριζει αντιθετα μου στειλανε και ευχαριστηριο μυνημα και μου καναν ιδιεταιρη προσκληση στα 11 χρονια του σα'ι'τ που θα γιορταστουν στις 5 Ιουνιου.
  Уважаемый Димитракис! Понравились Ваши описания Афин. Скоро состоится празднование и банкет по поводу Дня Рождения Форума. Будет около 50 ходоков. Вы не желаете принять участие?
 Αυτο για καποιον ηλιθιο που τωρα γραφει με κλωνο που ειχε γραψει οτι γελανε στη Ρωσσια μαζι μου.
 Τελικα το σα'ι'τ εχει γεμισει με φουκαραδες αγαμητους πιρφορους που βγαζουνε κακια απο την κακομοιρια τους :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Άσε μου τους θυμισες και με πιασαν παλι τα  :2funny: φτωχομπινεδες που πηγαινανε με το λεωφορειο  :2funny: και καθονταν στο ΟΠΑ και παιζανε χαρτιά και τάβλι  :2funny:Αλλο τωρα τι σας γραφανε στο σα'ι'τ  :2funny:
 Η ομαδα μας ηταν τρομερη αλλα ημασταν λιγοι.Αλλα χρονια μαζευομασταν συνηθως πανω απο 10 ατομα.Τωρα 3-5 ατομα.Αλλοι παντρευτηκαν,αλλοι ξεκοψανε,πολλοι φυγανε εξωτερικο και αρκετοι χρεωκοπισαν εντελως ή αυτοκτονισανε.
 Ποιος γαμαει ρε βλάκα  :2funny: που καθονται στην καφετερια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και  :jerking:.Ειδα και της γκομενες κατι Ελεηνιδες 500 κιλα ασε που για να της  :knockinb: πρεπει να φας μια περιουσια  :2funny:

εδώ υπερβάλλεις

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Άν βρω χρονο θα γραψω μια αναλυση για το πως ειδα την Ελλαδα εγραψα στο amurspb.ru
   εκει κανενας δεν βριζει αντιθετα μου στειλανε και ευχαριστηριο μυνημα και μου καναν ιδιεταιρη προσκληση στα 11 χρονια του σα'ι'τ που θα γιορταστουν στις 5 Ιουνιου.
  Уважаемый Димитракис! Понравились Ваши описания Афин. Скоро состоится празднование и банкет по поводу Дня Рождения Форума. Будет около 50 ходоков. Вы не желаете принять участие?
 Αυτο για καποιον ηλιθιο που τωρα γραφει με κλωνο που ειχε γραψει οτι γελανε στη Ρωσσια μαζι μου.
 Τελικα το σα'ι'τ εχει γεμισει με φουκαραδες αγαμητους πιρφορους που βγαζουνε κακια απο την κακομοιρια τους :2funny:
Μπροστα στο ταμπεραμέντο και στην ομορφια των ελληνιδων δεν πιανουν μια οι κρυοκωλες ρωσιδες που ετσι και αλλιως δεν γαμας. :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αντιθετα ειμαι και πολυ επιεικής μαζι τους.Μιλαμε για μεγαλη καταντια! :2funny: Αν πας και τους δεις θα πεθανεις στα  :2funny: ειδες τη φωτο που εβαλε ο Davarits και  :2funny: ολο το σα'ι'τ  :2funny:
Μπροστα στο ταμπεραμέντο και στην ομορφια των ελληνιδων δεν πιανουν μια οι κρυοκωλες ρωσιδες που ετσι και αλλιως δεν γαμας. :2funny:
Καλα εσυ εισαι εντελως ασχετος  :2funny: 10 μερες μια ωραια δεν ειδα  :2funny:.Αν ειχες παει ποτέ Ρωσσια δεν θα ελεγες τετοιες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Τι αλλο θα ακουσω σημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Αντιθετα ειμαι και πολυ επιεικής μαζι τους.Μιλαμε για μεγαλη καταντια! :2funny: Αν πας και τους δεις θα πεθανεις στα  :2funny: ειδες τη φωτο που εβαλε ο Davarits και  :2funny: ολο το σα'ι'τ  :2funny:Καλα εσυ εισαι εντελως ασχετος  :2funny: 10 μερες μια ωραια δεν ειδα  :2funny:.Αν ειχες παει ποτέ Ρωσσια δεν θα ελεγες τετοιες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Τι αλλο θα ακουσω σημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλλον εσυ δεν εχεις παει με ελληνιδα που μου συγκρινεις της πιο ψυχρες γυναικες του κοσμου με τις πιο καυλιαρες. Στα μπουρδελα που γυρνας ολη μερα σιγουρα δεν θα δεις ελληνιδες γιατι εκει πανε μονο ρωσιδες. Αλλα θα μου πεις ποια ελληνιδα να σου κατσει εσενα σ αυτην την ηλικια που εισαι  :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλλον εσυ δεν εχεις παει με ελληνιδα που μου συγκρινεις της πιο ψυχρες γυναικες του κοσμου με τις πιο καυλιαρες. Στα μπουρδελα που γυρνας ολη μερα σιγουρα δεν θα δεις ελληνιδες γιατι εκει πανε μονο ρωσιδες. Αλλα θα μου πεις ποια ελληνιδα να σου κατσει εσενα σ αυτην την ηλικια που εισαι  :2funny: 
Καλα τα σκεφτεσαι αυτα που λες? :2funny:Τι αλλο θα ακουσω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
:grin: :grin: :grin:
popcorn-time.jpg

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Όποιος γαμάει φίλε δεν κάθεται με μεικτή παρέα να παίζει τάβλι και να συζητάει για τον καιρό. Τις ίδιες μαλακίες έβλεπα και στη Θεσσαλονίκη που έμενα μια περίοδο. Όλοι αραχτοί στις καφετέριες και "χαλλλαρά" και από γαμήσι...χούφτα. Στο σημείο αυτό να μην παρεξηγηθώ...οι Σαλονικείς είναι ωραίοι τύποι, αλλά οι Σαλονικές από συμπεριφορά και τουπέ για τα μπάζα... :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κάθε πέρσι και καλύτερα... :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΡΕ ΑΔΕΚΑΡΕ γυφτοσκοπιανε ρεζιλι αι γαμησου με τις μαλακιες που αραδιαζεις
πηγαινε να κανεις στιπ τιζ με την μπαμια που εχεις να κρεμεται και να γελανε οι πουσταραδες με την καταντια σου.
Αντε ηλιθιε σαλτα γαμησου και παρε τιποτα τελειωμενα να κανεις τον δασκαλο η μαλακια σε εχει κανει κουδουνι.
ΑΝΤΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ ΠΕΡΝΑ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ.
ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ
ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΑΛΑΚΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τυπε γιατι επιτιθεσαι με τετοιο μενος

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Όποιος γαμάει φίλε δεν κάθεται με μεικτή παρέα να παίζει τάβλι και να συζητάει για τον καιρό. Τις ίδιες μαλακίες έβλεπα και στη Θεσσαλονίκη που έμενα μια περίοδο. Όλοι αραχτοί στις καφετέριες και "χαλλλαρά" και από γαμήσι...χούφτα. Στο σημείο αυτό να μην παρεξηγηθώ...οι Σαλονικείς είναι ωραίοι τύποι, αλλά οι Σαλονικές από συμπεριφορά και τουπέ για τα μπάζα... :jerking:
Τι ειναι το σεξ ρε τυπε αναρρίχηση στο ορος Εβερεστ και δεν σου αφηνει χρονο να πεις και δυο καφεδες  :headbang: Συμπερασμα ειδικων του Μπουρδελα κομ οσοι κανουν σεξ δεν πινουν καφε  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom