NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
μητσο γιατι ανοιγεις τα χερια
Ειναι τα μπρατσα που τον εμποδιζουν να τα κλειση η η μαλακια που
τον εχει αφησει σε αυτη την φορμα
μητσο γιατι ανοιγεις τα χερια
εχει φτερα και δεν μπορουν να κλεισουν τυπεμητσο γιατι ανοιγεις τα χερια
θα το φορας στις τσαρκες τυπε?Ο πορνομετανάστης μου έδωσε μπλουζάκι μαύρο σαν του βίντεο.............
θα το φορας στις τσαρκες τυπε?
Ο πορνομετανάστης μου έδωσε μπλουζάκι μαύρο σαν του βίντεο.............
τυπε και το αλλο το μπλουζακι που ειχε ο δημητρακης ηταν κορυφαιοΕίναι πολύ καυλιάρικο πάνω μου...τονίζει το πορνώδες στήθος μου...
Θα το σκεφτώ...
τυπε και το αλλο το μπλουζακι που ειχε ο δημητρακης ηταν κορυφαιο
εκεινο με τις σφαιρες
θα πηγαινατε για γκρανια τυπε?Ήθελα συνάντηση με ΤΑΚΜΑΝ...κρίμα... :'(
θα πηγαινατε για γκρανια τυπε?
Κοιτα των βηματισμο του λες και των εχουν γαμησει περπαταειμητσο γιατι ανοιγεις τα χερια
Στα παρατραγουδα;εθνικογαμιστής τώρα στον alpha βάλτε να δείτε ....
Ο ΤΑΚΜΑΝ ολο απασχολημενος ηταν.Θυμασαι τοτε που καθομασταν στη Φυλης πηρε τηλεφωνο και ειπε να βρεθουμε τη δευτερα μετα ειπε οτι δεν μπορουσε.Ειχε πλακα που τυχενε και με επερνε τηλεφωνο οταν ημουν στα μπουρδελακια .Ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθω να τον συναντισουμεΉθελα συνάντηση με ΤΑΚΜΑΝ...κρίμα... :'(
Αντε μια συναντηση και μετα καυευθειαν στο ψυχιατρειο αν ολα πανε καλαΟ ΤΑΚΜΑΝ ολο απασχολημενος ηταν.Θυμασαι τοτε που καθομασταν στη Φυλης πηρε τηλεφωνο και ειπε να βρεθουμε τη δευτερα μετα ειπε οτι δεν μπορουσε.Ειχε πλακα που τυχενε και με επερνε τηλεφωνο οταν ημουν στα μπουρδελακια .Ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθω να τον συναντισουμε
Ο ΤΑΚΜΑΝ ολο απασχολημενος ηταν.Θυμασαι τοτε που καθομασταν στη Φυλης πηρε τηλεφωνο και ειπε να βρεθουμε τη δευτερα μετα ειπε οτι δεν μπορουσε.Ειχε πλακα που τυχενε και με επερνε τηλεφωνο οταν ημουν στα μπουρδελακια .Ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθω να τον συναντισουμε