master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δεν σε μισω εισαι φιλος γιατι εισαι ΑΕΚτζης.Ομως κανεις παρεα ολο με βαζελους και μου την δινεις.Με ποιο χέρι το γαμαει? ο Σινοχάρας πρεπει να χασει 60 κιλα για να δειξει Σιγουρα αν χασει θα γινει καλητερος αλλα εκτος απ'αυτο πρεπει να διορθωσει παρα πολλα άλλα.Ο Σινοχάρας μπορει να βελτιωθει αν θελει.Αν ο Σινοχάρας χασει κιλα πλυθει,ντυθει,σουλουπωθει βλεπω να αρχισεις να τον μισεις οπως εμενα γιατι τοτε θα ειναι καλητερος σου .Ο Πιρφόρος ομως δυσκολο να καλητερευσει εκτος αν αλλαξει εντελως τη συμπεριφορα του ισως αν παει σε καποιο καλο ψυχολόγο να μπορεσει .Ο Πιρφόρος εχει εξαφανιστει δεν μιλαει σε κανεναν και δεν ξερει κανενας που ειναι εσυ πως τον βρηκες? Μηπως τα βγαζει ολα αυτα απο τη φαντασια σου
Για γραψε σε παρακαλω αυτα που μου ελεγες στο Σκα'ι'π για τον μουσατο Ελληνα που ειναι 2 χρονια εκει δεν ξερει σχεδον καθολου Πολωνικα και ολοι λεγανε οτι γαμαει δεν περανγε εξω απο τα κωλομπαρα για να μην μπει μεσα και φαει ολα τα λεφτα του και σου ελεγε εδω εχω χαλάσει μια περιουσια Γραψε που σε παρακαλαγε αν εχεις να του βρεις αν εχεις μια γκομενα
ο σεβαλιε και ο μπιλης ειναι κωλοβαζελοι.να τους πεισεις να αλλαξουν ομαδα.