BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
Ηταν πρακτορας της KGB,,ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΤΣΗΜΑ Κ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,,,Εγώ επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να μάθω αυτός ο Δημήτρης τι κάνει; με τι ασχολείται πέρα από τα βίντεο. Πώς ζει; Από τι πόρους; Εργάζεται;
Περι κτηνοβασιας δε τα γνωριζα και ειναι αηδιαστικα και καταδικαστεα.Αλλα μια και εστιαζεις στις γουνες.Εχουν απαγορευθει και δε το ηξερα;Ποσα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι ρε κοπρε υπαρχουν συνθετικες γουνες αν σταματησουν
οι μαλακες σαν εσενα να υπαρχουν τα ζωακια θα γλυτωσουν.
Αν φας μηνυση στην Ελλαδα και καταδικαστεις ελα μετα στα συνορα να δεις το καγκελο.
Τελικα τι εισαι δικηγορος χαχαχα χρηματιστης χαχαχα μαλλον ατσιγαρος τρακαδορος.
Διαλεξες ωραια χωρα και παμφθηνη ρε μαγκα ασε εμας στα "χαλια" μας,και οταν ερθεις
πες μας να φας και κανα χερι καρπαζιες να συνελθεις απο την καζουρα που εχεις απο μικρος
που σε καρπαζωναν στο σχολειο.
Οτι μπορει και οπου φτανει ο καθένας,όχι οτι οι ελεηνηδες είναι κατι το δυσκολο¨καλυτερα να πηδαω κατσικες και πεπονια παρα ελλεηνιδες" λεει θεος!!!
Αν θυμαμαι καλα εχει προτίμηση στα κατσικακια.θα φριξουν οι γιδωνες
Αν θυμαμαι καλα εχει προτίμηση στα κατσικακια.
Δεν είδα το βιντεο!εδω σου λεει εχει γαμησει λαμα , φωκια , σκυλο κ παει για καγκουρο ...
το κατσικακι μας πειραξε μονο >??
Εγώ επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να μάθω αυτός ο Δημήτρης τι κάνει; με τι ασχολείται πέρα από τα βίντεο. Πώς ζει; Από τι πόρους; Εργάζεται;
Δεν εχουν απαγορευτει ολες οι γούνες μόνο απο Φώκια και μονο στην Ε.Ε. σε ολα τα αλλα μέρη δεν υπαρχει κανενα προβλημα μπορεις να αγωρασεις ελευθερα.Περι κτηνοβασιας δε τα γνωριζα και ειναι αηδιαστικα και καταδικαστεα.Αλλα μια και εστιαζεις στις γουνες.Εχουν απαγορευθει και δε το ηξερα;
Όχι τετοιο βίντεο δεν ειχα κανει ποτέ.Μπορει να ειναι καποιος που απλος μου μοιαζει.πορνομεταναστη, υπαρχει περιπτωση να εχεις ανεβασει στο ιντερνετ παλιοτερα βιντεακι που γαμαγες μια ξανθια χοντρη ελεηνιδα;
Το ξέρω γ'αυτο και έκανα αυτο το βιντεάκι!Γιατι εκπέμπω απο τη Ρωσσια η ip μου ειναι Ρωσσική και ειμαι Ρωσσος υπηκοος οποτε τα Ελληνικα δικαστηρια δεν εχουνε καμία δικαιοδοσία.Το μόνο που με συνδεει με την Ελλαδα ειναι οτι τα βιντεάκια μου ειναι στα Ελληνικά.Ο δε συλλογος των Κτηνοβατών εχει την έδρα του τη Σενεγάλη και το καταστατικο του ειναι συμφωνο με το σύνταγμα και τους νόμους της Σενεγάλης οποτε ουτε εδω η Ελλαδα εχει καμια σχέση!Εδω παντος υπαρχει τάξη απαγορευεται με νόμο η προπαγάνδα υπερ της Ομοφυλοφιλίας και γενικά δεν τους γουστάρουνε καθολου.Είχε ανοιξει ενα σαλόν με τραβεστί και μπουκάρανε μέσα τα σπασανε ολα και τους ρίξανε πολύ .Εχουνε ενα κλαμπ το central station που απ'εξω ειναι όλο σίδερα και καγκελαΣτην Ελλαδα, με τις 'προοδους' της, ισως ειχες προβλημα δημητρακη, γιατι προσφατα οι ηλιθιοι που κυβερνουν ψηφισαν 'αντιρατσιστικο νομοσχεδιο', ουσιαστικα φιμωνοντας την ελευθερια του λογου.
Δικτατορια της μειοψηφιας απεναντι στην πλειοψηφια.
Οπως τα λες φιλε!!!!Ως και στους δρομους χεζουν!!!!!Κυκλοφορεί βιντεο αν θες!!!Όχι τετοιο βίντεο δεν ειχα κανει ποτέ.Μπορει να ειναι καποιος που απλος μου μοιαζει.Το ξέρω γ'αυτο και έκανα αυτο το βιντεάκι!Γιατι εκπέμπω απο τη Ρωσσια η ip μου ειναι Ρωσσική και ειμαι Ρωσσος υπηκοος οποτε τα Ελληνικα δικαστηρια δεν εχουνε καμία δικαιοδοσία.Το μόνο που με συνδεει με την Ελλαδα ειναι οτι τα βιντεάκια μου ειναι στα Ελληνικά.Ο δε συλλογος των Κτηνοβατών εχει την έδρα του τη Σενεγάλη και το καταστατικο του ειναι συμφωνο με το σύνταγμα και τους νόμους της Σενεγάλης οποτε ουτε εδω η Ελλαδα εχει καμια σχέση!Εδω παντος υπαρχει τάξη απαγορευεται με νόμο η προπαγάνδα υπερ της Ομοφυλοφιλίας και γενικά δεν τους γουστάρουνε καθολου.Είχε ανοιξει ενα σαλόν με τραβεστί και μπουκάρανε μέσα τα σπασανε ολα και τους ρίξανε πολύ .Εχουνε ενα κλαμπ το central station που απ'εξω ειναι όλο σίδερα και καγκελα
Με τους Αραπάδες ειναι πιο ανεκτικοί αυτο δεν σημαινει ομως οτι τους δέχονται οπως στην Ελλαδα απλος τους ανέχονται!Εδω ειναι πολύ ρατσιστές!Αν καποιος ειναι μαυριδερος θα τον στραβοκοιτανε και δεν θα νιωθει άνετα.
Αμερική που πηγα ηταν μια αηδία Λευκό δεν εβλεπες!Ενας στους δεκα να ηταν λευκός στη Νεα Υορκη!Αν αυτη ειναι η χωρα της επαγγελειας εγω τι να πω? Την Ελλαδα την βλεπω οταν ερχομαι σαν εντελως τριτοκοσμικη χωρα!ο κοσμος η νοοτροπία τους,η κακομοιρια τους,η αγαμία τους,η κουραδομαγκία του Ελληνα Πιρφόρου Καθε φορα που ερχομαι βλεπω οτιγινεται όσο παει και χειροτερα!.