Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να μάθω αυτός ο Δημήτρης τι κάνει; με τι ασχολείται πέρα από τα βίντεο. Πώς ζει; Από τι πόρους; Εργάζεται;
Ηταν πρακτορας της KGB,,ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΤΣΗΜΑ Κ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,,, :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ μάγκας όποιος κονομάει απ΄το γιουτουμπ. Ρισπέκτ!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
προσκυναμε μεγιστο δημητρακη και την απαξιωση του στους δροσερους ντιντιδες και τις ελλεηνιδες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
¨καλυτερα να πηδαω κατσικες και πεπονια παρα ελλεηνιδες" λεει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  θεος!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ποσα κιλα ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι ρε κοπρε υπαρχουν συνθετικες γουνες αν σταματησουν
οι μαλακες σαν εσενα να υπαρχουν τα ζωακια θα γλυτωσουν.
Αν φας μηνυση στην Ελλαδα και καταδικαστεις ελα μετα στα συνορα να δεις το καγκελο.
Τελικα τι εισαι δικηγορος χαχαχα χρηματιστης χαχαχα μαλλον ατσιγαρος τρακαδορος.
Διαλεξες ωραια χωρα και παμφθηνη ρε μαγκα ασε εμας στα "χαλια" μας,και οταν ερθεις
πες μας να φας και κανα χερι καρπαζιες να συνελθεις απο την καζουρα που εχεις απο μικρος
που σε καρπαζωναν στο σχολειο.
Περι κτηνοβασιας δε τα γνωριζα και ειναι αηδιαστικα και καταδικαστεα.Αλλα μια και εστιαζεις στις γουνες.Εχουν απαγορευθει και δε το ηξερα;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εδω σου λεει εχει γαμησει λαμα , φωκια , σκυλο κ παει για καγκουρο ...

το κατσικακι μας πειραξε μονο >?? :2funny:
Δεν είδα το βιντεο! :2funny:
Ποικιλία στην ερωτικη του ζωη ε;Μεγάλε!!!!Αντε και με πυθωνα!!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ επανειλημμένα έχω προσπαθήσει να μάθω αυτός ο Δημήτρης τι κάνει; με τι ασχολείται πέρα από τα βίντεο. Πώς ζει; Από τι πόρους; Εργάζεται;

απο ενοικια διαμερισματων Ελλαδα,Ρωσια,Πολωνια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πορνομεταναστη, υπαρχει περιπτωση να εχεις ανεβασει στο ιντερνετ παλιοτερα βιντεακι που γαμαγες μια ξανθια χοντρη ελεηνιδα;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Στην Ελλαδα, με τις 'προοδους' της, ισως ειχες προβλημα δημητρακη, γιατι προσφατα οι ηλιθιοι που κυβερνουν ψηφισαν 'αντιρατσιστικο νομοσχεδιο', ουσιαστικα φιμωνοντας την ελευθερια του λογου.
Δικτατορια της μειοψηφιας απεναντι στην πλειοψηφια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περι κτηνοβασιας δε τα γνωριζα και ειναι αηδιαστικα και καταδικαστεα.Αλλα μια και εστιαζεις στις γουνες.Εχουν απαγορευθει και δε το ηξερα;
Δεν εχουν απαγορευτει ολες οι γούνες μόνο απο Φώκια και μονο στην Ε.Ε. σε ολα τα αλλα μέρη δεν υπαρχει κανενα προβλημα μπορεις να αγωρασεις ελευθερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πορνομεταναστη, υπαρχει περιπτωση να εχεις ανεβασει στο ιντερνετ παλιοτερα βιντεακι που γαμαγες μια ξανθια χοντρη ελεηνιδα;
Όχι τετοιο βίντεο δεν ειχα κανει ποτέ.Μπορει να ειναι καποιος που απλος μου μοιαζει.
Στην Ελλαδα, με τις 'προοδους' της, ισως ειχες προβλημα δημητρακη, γιατι προσφατα οι ηλιθιοι που κυβερνουν ψηφισαν 'αντιρατσιστικο νομοσχεδιο', ουσιαστικα φιμωνοντας την ελευθερια του λογου.
Δικτατορια της μειοψηφιας απεναντι στην πλειοψηφια.
Το ξέρω γ'αυτο και έκανα αυτο το βιντεάκι!Γιατι εκπέμπω απο τη Ρωσσια η ip μου ειναι Ρωσσική και ειμαι Ρωσσος υπηκοος οποτε τα Ελληνικα δικαστηρια δεν εχουνε καμία δικαιοδοσία.Το μόνο που με συνδεει με την Ελλαδα ειναι οτι τα βιντεάκια μου ειναι στα Ελληνικά.Ο δε συλλογος των Κτηνοβατών εχει την έδρα του τη Σενεγάλη και το καταστατικο του ειναι συμφωνο με το σύνταγμα και τους νόμους της Σενεγάλης οποτε ουτε εδω η Ελλαδα εχει καμια σχέση!Εδω παντος υπαρχει τάξη απαγορευεται με νόμο η προπαγάνδα υπερ της Ομοφυλοφιλίας και γενικά δεν τους γουστάρουνε καθολου.Είχε ανοιξει ενα σαλόν με τραβεστί και μπουκάρανε μέσα τα σπασανε ολα και τους ρίξανε πολύ  :s&m_1:  :2funny:.Εχουνε ενα κλαμπ το central station που απ'εξω ειναι όλο σίδερα και καγκελα
  Με τους Αραπάδες ειναι πιο ανεκτικοί αυτο δεν σημαινει ομως οτι τους δέχονται οπως στην Ελλαδα απλος τους ανέχονται!Εδω ειναι πολύ ρατσιστές!Αν καποιος ειναι μαυριδερος θα τον στραβοκοιτανε και δεν θα νιωθει άνετα.
  Αμερική που πηγα ηταν μια αηδία Λευκό δεν εβλεπες!Ενας στους δεκα να ηταν λευκός στη Νεα Υορκη!Αν αυτη ειναι η χωρα της επαγγελειας εγω τι να πω? :2funny:Την Ελλαδα την βλεπω οταν ερχομαι σαν εντελως τριτοκοσμικη χωρα!ο κοσμος η νοοτροπία τους,η κακομοιρια τους,η αγαμία τους,η κουραδομαγκία του Ελληνα Πιρφόρου  :2funny:Καθε φορα που ερχομαι βλεπω οτιγινεται όσο παει και χειροτερα!.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όχι τετοιο βίντεο δεν ειχα κανει ποτέ.Μπορει να ειναι καποιος που απλος μου μοιαζει.Το ξέρω γ'αυτο και έκανα αυτο το βιντεάκι!Γιατι εκπέμπω απο τη Ρωσσια η ip μου ειναι Ρωσσική και ειμαι Ρωσσος υπηκοος οποτε τα Ελληνικα δικαστηρια δεν εχουνε καμία δικαιοδοσία.Το μόνο που με συνδεει με την Ελλαδα ειναι οτι τα βιντεάκια μου ειναι στα Ελληνικά.Ο δε συλλογος των Κτηνοβατών εχει την έδρα του τη Σενεγάλη και το καταστατικο του ειναι συμφωνο με το σύνταγμα και τους νόμους της Σενεγάλης οποτε ουτε εδω η Ελλαδα εχει καμια σχέση!Εδω παντος υπαρχει τάξη απαγορευεται με νόμο η προπαγάνδα υπερ της Ομοφυλοφιλίας και γενικά δεν τους γουστάρουνε καθολου.Είχε ανοιξει ενα σαλόν με τραβεστί και μπουκάρανε μέσα τα σπασανε ολα και τους ρίξανε πολύ  :s&m_1:  :2funny:.Εχουνε ενα κλαμπ το central station που απ'εξω ειναι όλο σίδερα και καγκελα
  Με τους Αραπάδες ειναι πιο ανεκτικοί αυτο δεν σημαινει ομως οτι τους δέχονται οπως στην Ελλαδα απλος τους ανέχονται!Εδω ειναι πολύ ρατσιστές!Αν καποιος ειναι μαυριδερος θα τον στραβοκοιτανε και δεν θα νιωθει άνετα.
  Αμερική που πηγα ηταν μια αηδία Λευκό δεν εβλεπες!Ενας στους δεκα να ηταν λευκός στη Νεα Υορκη!Αν αυτη ειναι η χωρα της επαγγελειας εγω τι να πω? :2funny:Την Ελλαδα την βλεπω οταν ερχομαι σαν εντελως τριτοκοσμικη χωρα!ο κοσμος η νοοτροπία τους,η κακομοιρια τους,η αγαμία τους,η κουραδομαγκία του Ελληνα Πιρφόρου  :2funny:Καθε φορα που ερχομαι βλεπω οτιγινεται όσο παει και χειροτερα!.
Οπως τα λες φιλε!!!!Ως και στους δρομους χεζουν!!!!!Κυκλοφορεί βιντεο αν θες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom