ας ειπω και εγω την γνωμη μου...
εχοντας γνωρισει αρκετες ιεροδουλες αλλες μεχρι και σε σημειο πολυ βαθυ (προσωπικο ετσι..) και αλλες απλα σαν μια γειτονια ρε παιδι μου, ειναι καθαρα στο ανθρωπο πως θα το δεχτεί αυτό.
δηλαδη η περισσοτερες περιπτωσεις και αναφερομε σε κοριτσια εξ ανατολων μερια και μικρης ηλικιας ειναι ηδη μητέρες που ατυχώς τις τον κούμπωσαν στα 16-18 και ο τυπας ηταν καμοια 15 χρονια μεγαλύτερος λατρης τις βοτκας και του ξυλου, η δε οικογενειες τους ηταν φανερα απουσες, αυτες λοιπον το κανουν απο αναγκη για βιοπορισμο και μαλλον το σταματανε στην 10ετια ειναι ολες αυτες που οταν ξαπλωνεις μαζι τους με την πρωτη ευκαιρία σου πιανουν κουβεντα αλλα με ενα πολυ πονηρο και θωρακισμενο βλεμα για να μην μασήσουν με τα μασαλια που θα τις πεις, φοβουνται δυστυχώς τον ερωτα...αλλα τον εχουν και αναγκη , εχουν χαμηλο επιπεδο αυτοεκτίμησης καιεπιλεγουν αρσενικα που δηθεν εχουν "μπρατσα" για την ζωη,
στα κοριτσια τωρα που δεν εχουν ορια και ειναι οι λαικες πουτανες εκει παμε στην καθαρα ωμή επιλογη οτι με το μουνι και το κορμι μου κανω τα παντα, εκει ναι δεν σε παιρνει και να πεις πολλα ασε που δεν λενε και αυτες, γαμανε και φευγουν (γιατι ετσι νιωθουν) αυτες λοιπον πολλες φορες γινονται αφεντικα γιατι οχι απλα εχουν αυτοπεποίθηση αλλα και η ψυχη τους ειναι ατσαλενια για τυχον αγαπουλιδες τις νυχτας, τους τρωνε το μαρουλι και αντε γεια.
ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.
στα δικα μας κοριτσια τις ελληνιδες...νομιζω οτι καλο ειχε το μαζεψε ο σειρηνακης..(πλακα κανω ετσι) αυτες ειναι λιγες και μαλιστα μπορει να ειναι και διπλα μας και οχι απαραιτητα δηλωμενες, δεν εχω κατασταλαξει σε καποια κριση γιατι πολυ απλα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να γνωρισω ελληνιδα ιεροδουλη.
οπως και αν εχει ειναι ενα τρομερα ψυχοφθόρο επάγγελμα και προσωπικά σεβομαι τα κοριτσια που ειχαν αυτην την επιλογη, φυσικα δεν τα λυπαμε γιατι πολυ απλα δεν πρεπει, σέβομαι ομως την παρουσια τους στο κοινωνικο συνολο τις θεωρω ισαξιες μια μανας μιας γιαγιας ενος ανδρα, γιατι πολυ απλα βλεπουν την αληθεια και το ψεμα καθε μερα, αρα αποκτουν κριση καλη η κακη δικαιωμα τους.