Νέα

Πορνεία αντρών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
για εμας {τους Ελληνες} εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο ρωσιδες πολλωνες και λοιπα που ειναι θεες
και απο ερευνες πχ.οι Ελληνες πρωτοι στο σεξ
αν και υπαρχουν πολλοι χαλιες.
αλλα απο την αλλη βγηκαμε πρωτοι λεει και οτι κανουμε σεξ τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα,οταν το ακουσα γελασα,δηλαδη αν καναμε σεξ οσο εγω θα ειχαμε ειδικη εκπτωση 50% στα προφυλακτικα?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτα που ειπα δεν ειναι φαρμακα ειναι φυσικα αναβολικα αν ξερεις τι σημαινει?
ασχολουμε χρονια με αυτα και ξερω τι σου λεεω.
το πρωτο βγαινει απο βοτανο, τον τριβολο και αυξανει φυυσικα τα επιπεδα τεστστερονης χρησιποιειται απο την ιατρικη για θεραπεια που εχει να κανει με τη λιμπιντο.
το δευτερο βγαινει απο φλοιο δεντρου και προκαλει αγγειοδιαστολη οπως το νιτρικο οξειδιο και αυτο χρησιμοποιειται ως αφροδισιακο και booster.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Είναι όντως μεγάλο... Να πάς σε καμιά αντρική πόρνη να σε χαλαρώσει.. γενικώς

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
κ σε λιγα χρονια θα εχουμε αντιστοιχο γυναικομπουρδελατελειακομ οπου οι ελληνιδες θα βριζουν μερα νυχτα του ελλεινες κ θα εξυμνουν τα καλλη των... αφρικανων μαλλον χαχαχαχα
ναι αλλά φαντάζεσαι να μην δίνουν σημασια οι αφρικανοί επειδή θα γαμάνε Κυπριες?

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα χώνουν κάποιοι στις κοπέλες του site. Αισθάνεστε πιο άνετα μάλλον, βρίζοντας κάποια που θα διστάσει να απαντήσει ανάλογα, λόγω του ότι είναι γυναίκα και που δεν μιλάει με βρισιές

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πειράζει ρε Ναψ, άστους να τα χώνουν. Ας μας δώσουν μόνο τη διεύθυνση του πορνείου (μου είπαν να μην το λέω  μπουρδέλο σ'αυτό το θρεντ) και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε μόνες μας  :grin:

Επισκέπτης
κ σε λιγα χρονια θα εχουμε αντιστοιχο γυναικομπουρδελατελειακομ οπου οι ελληνιδες θα βριζουν μερα νυχτα του ελλεινες κ θα εξυμνουν τα καλλη των... αφρικανων μαλλον χαχαχαχα

Aν γίνει ποτέ αυτό εγώ θα γίνω πούστης να με γαμήσετε όλοι!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kitten

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Άντε και στην Ελλάδα... Μας λείπουν εδώ οι άντρες που τα κάνουν σωστά

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στον πουτσο μας.

kostasts

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειδε κανεις σας μαυρο η μαυρη να δουλευει κανονικη δουλεια;Εγω παντως βλεπω μονο με CD,τσαντες,ξυλινα αντικειμενα,σε λαικη,και μαυρες σε βι...,κλαμπ,Το παραξενο ειναι οτι το πρωι δεν τους βλεπεις,δεν κυκλοφορουν σε κεντρικους δρομους αλλα απο τα στενα σοκακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom