giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γαβ γαβ
Οι δουλοι ηταν δουλοι.
Δουλευαν στο τσαμπα και δε μπορουσαν να φυγουν. Τι μου λες εσυ τωρα...
Πάλι καλά που τα ξέρεις και αυτά. Επίσης υπάρχουν και νησιά με ονόματα Πάρος , Νάξος στη Καραϊβική, με έμβληματα όπως ο διπλός πέλεκυς( Μίνωες ). Οι βίκινκ με τις σαπιομαούνες, πήγανε στη Β. Αμερική οι Έλληνες - που καταγεγραμένα, Περσέας - φτασαν στη Δυτική Αφρική ήταν δύσκολο να περάσουν απέναντι με τις τριήρεις.
Και στο θέμα μας για να μήν ξεφεύγουμε. Δεν συζητάμε αν οι Έλληνες είναι ανώτερη φυλή, αλλά αν ιστορικά ήταν θετικοί στο κυναιδισμό. Αυτό λοιπόν, και να το βάλεις στο μυαλό σου, δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνο στους... ειδικευμένους συλλόγους σαν κωλοεπιχείρημα.
Μα τώρα θα πιάσουμε το κοινωνικοπολιτικό σύστημα της αρχαιότητας για να αποδείξουμε αν τότε είχε gay?
Με εκνευρίζει που την ανωμαλία τους πάνε να την κάνουν "in" μέσω του κλέους της Αρχαίας Ελλάδας.ΟΧΙ δεν ήταν ο κανόνας οι αδερφές στην Αρχαία Ελλάδα.Υπήρχαν αλλά δεν απολάμβαναν τα δικαιώματα που είχαν οι άλλοι Έλληνες.
Με συγχωρείς αλλά εδώ εσύ είσαι αδιάβαστος. Οι Μίνωες πηγαίναν δια Θαλάσσης. Για τα υπόλοιπα που έγραψες και άμα έχεις δει και το βιβλίο του Χάιερνταλ, οι φυλές εκεί είναι καυκασιανές και όχι μογολλοϊδείς. Κυκλαδικής εννοείς
δε κατάλαβες. Για gay είπα δεν είπα για φτωχόπ...ς
Αν βγεί κάποιος και μου πει ότι κύναιδος αγόρευε στη αγορά και πήγαινε διακοπές στη Αρχαία Κόρινθο με τριήρη και ήταν από τους επικεφαλής στα Παναθήναια, ναι είχαν gay
αν ανοιξει εδω ανδρικο πορνειο οι ενδιαφερομενοι που θα μπορουν να απευθυνθουν?
εργαζομενος φυσικα θελει και 'ρωτημα?
μη φοβασαι φιλε μου γι'αυτο υπαρχουν και τα φυσικα συμπληρωματα οπως tribulus και yohimbe τα οποια τα χρησιμοποιεις και για bodybuilding και για booster της λιμπιντο και της ασντοχης.
για τις μπουρουχες τωρα σχετικο ειναι αυτο αλλα μπορει να το ζητανε και κυριες 30 με 40 που ξερεις?
Υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό ή το έβγαλες από τη φαντασία σου;