sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.065
- Πόντοι
- 22.266
Μέσα είμαι ..Μάγκες γεια χαραντάν !΄Εχω διαβάσει ούλο το θρεντ του ΑΡΧΟΝΤΑ kman κι απεφάσισα να πάω στην Ουκλανία! Εννοείται ότι δε έλω να πάω μόνο για το ταξίδι, αλλά για να κάνω γούστα. Θα πάω για καμιά βδομάδα και σχεδιάζω να πάρω μαζί μου καμιά πεντακοσαριά ευραιό. Είναι καλά , θα μου φτάσουνε για ξενοδοχείο, μάσα , ντίσκο και μουνάκια το βράδυ ? Τι ρούχα να πάρω? Θα κάνει κρύο να πάρω κάνα χοντρό μπουφάν, ή σακάκι και πουλόβερ φτάνουν ? Οι τάνες δέχονται πιστωτική κάρτα στην Ουκλανία? Στην αρχή θα πάω στο Καρίμπιαν να χτυπήσω τα σέμι προ του Άρχοντα με τους ελληνικούς πυραύλους και μετά θέλω να πάω στο Χάρκοβο γιατί μου χουνε πει ότι το μέρος εκεί είναι παρθένο από τουρίστες. Αρχές Μαίου θα είναι κάνας άλλος συναγωνιστής στο Κίεβο να βγαίνουμε και να καμακώνουμε μαζί τα άτακτα πορνίδια? Α ρε μάνα μου τι έχει να γίνει....
Βάζω αμάξι σαξο περνάμε Σαλόνικα σοφία Ρούσε Βουκουρέστι Ρένι Ισμαήλ.σταστη Οδησσό για ύπνο κ επόμενη μέρα μέσω Οδησσού ευθεία πάνω για Κίεβο
Φλώριδα τύπου αεροπλάνα από Γερμανία η μέσω Πολωνίας δεν δεχομεθα ....ή πας ή δεν πας
Διαβαυηριο έτοιμο με ληξην 2025 κ πολλές σφραγίδες ρωσικές ...αλλα είπαμε. Η πας ή δεν πας
Χύνω κ μόνοε την ιδέα του αρώματος μπαρουτιού ,του Καμμένου ,κ τους αίματος !!!