Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε μην εισαι ασεβης. ο νηματοθετης υπηρξε μεντορας ολων των σκληρων καριοληδων του ανατολικου νηματος, συμπεριλαμβανομενου και του βαλκανιου ευεργετηματοςΕσκασε Κυριακάτικο την Τεταρτη?
θα σκασει πχ η βομβα διπλα του, ας παρει ενα ντεπονακι να χαλαρωσειπαρακεταμόλη σε χάπια
ε ναι του χρωστάει και το εισητήριο από την πτήση της 24ης φεβρουαρίου που ακυρώθηκε ο Кωλόмойський, τώρα θα πάρει τα λεφτά του πίσω ο Χάρης του αγίου Πούτσου. τώρα θα πάμε ταπεινά με το λαωφορείο και τα διάφορα υπερ milf που συνήθως ταξιδεύουν με αυτόχώσου
παρέα κι εγώ κι ο ατρόμητος κύπριος της καρδιάς μας
500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ???Μάγκες γεια χαραντάν !΄Εχω διαβάσει ούλο το θρεντ του ΑΡΧΟΝΤΑ kman κι απεφάσισα να πάω στην Ουκλανία! Εννοείται ότι δε έλω να πάω μόνο για το ταξίδι, αλλά για να κάνω γούστα. Θα πάω για καμιά βδομάδα και σχεδιάζω να πάρω μαζί μου καμιά πεντακοσαριά ευραιό. Είναι καλά , θα μου φτάσουνε για ξενοδοχείο, μάσα , ντίσκο και μουνάκια το βράδυ ? Τι ρούχα να πάρω? Θα κάνει κρύο να πάρω κάνα χοντρό μπουφάν, ή σακάκι και πουλόβερ φτάνουν ? Οι τάνες δέχονται πιστωτική κάρτα στην Ουκλανία? Στην αρχή θα πάω στο Καρίμπιαν να χτυπήσω τα σέμι προ του Άρχοντα με τους ελληνικούς πυραύλους και μετά θέλω να πάω στο Χάρκοβο γιατί μου χουνε πει ότι το μέρος εκεί είναι παρθένο από τουρίστες. Αρχές Μαίου θα είναι κάνας άλλος συναγωνιστής στο Κίεβο να βγαίνουμε και να καμακώνουμε μαζί τα άτακτα πορνίδια? Α ρε μάνα μου τι έχει να γίνει....
νομίζω ότι φτάνοντας θα καταληφθεί από πολεμόχαρο πνεύμα θεάς αθηνάς (ουχί άρη) και θα υπερασπιστεί τις καλές του πολεμώντας ρώσους ώστε να δρέψει καρπούς αργότερα...Τι εννοείς τύπε, ότι θα συμβεί στον τύπο;
πάντα χρειάζονται ήπια αναλγητικά...(εξάλλου έχω βάλει και πολύ βαρύτερα)θα σκασει πχ η βομβα διπλα του, ας παρει ενα ντεπονακι να χαλαρωσει
Ρε τύπε καλά όλα αυτά....φίλε μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί και τα κάτωθι
α. αλεξίσφαιρο γιλέκο.
β. παντελόνι-χιτώνιο παραλλαγής. φουλάρι μεγάλο (μη γελάς, θα με θυμηθείς).
γ. μπότεξ gore-tex.
δ. rpg της επιλογής σου με τουλάχιστον 3 οβίδες.
ε. πιστόλι επιλογής σου και 3-4 γύρες.
στ. ξηρά τροφή για μια βδομάδα και παγούρι.
ζ. υπνόσακο (σοβαρό) και υπόστρωμα.
η. καρβουνάκια, γάζες, επιδέσμους, παρακεταμόλη σε χάπια, κωδείνη σε χάπια, κορτιζόνη ενέσιμη, ατροπίνη ενέσιμη, 5 σύριγγες των 10ml, κωδεινούχα ενέσιμα, διαζεπάμη ενέσιμη, κανα ΜΣΑ σε χάπι. ράματα-βελόνες, ιώδιο.
θ. μια αλλαγή εσώρουχα-κάλτσες.
ι. 3-4 φίλτρα διήθησης, 2 αναπτήρες, 1 κουτί σπίρτα, 3-4 προφυλακτικά (όχι για να γαμήσεις)
ια. μαχαίρι - πυξίδα.
ιβ. καλό σακίδιο πλάτης για τα παραπάνω.
με ευχαριστείς στο γυρισμό
Τότε όμως δεν υπήρχε ευρώ...Τυπε για να τα κανεις ολα αυτα με 500 ευρω, μονο χρονοταξιδιωτης σε καψουλα και να γυρισεις στο 1990
Ρε τύπε καλά όλα αυτά....
αλλά τα καρβουνάκια τι τα θέλει? ναργιλέ θα κάνει κάτω από τη ζώνη του πυρός?
Επίσης ξέχασες να του πεις να πάρει ωτοασπίδες και μωρομάντιλα
τύπε, στο θυμίαμα, καρβουνάκια δεν βάζουν; Μπορεί ο τύπος να κάνει κανένα ευχέλαιο σε δέλο, στούντιο, μασάζ... Ευχέλαιο για την γρήγορη ίαση των στρατιωτών, και για την σωτηρία των ψυχών τους, Αμήν.Ρε τύπε καλά όλα αυτά....
αλλά τα καρβουνάκια τι τα θέλει? ναργιλέ θα κάνει κάτω από τη ζώνη του πυρός?
Επίσης ξέχασες να του πεις να πάρει ωτοασπίδες και μωρομάντιλα
Μπορεί να είναι ΔΥ και να κάνει long 3ήμερο για Πρωτομαγιά...Ρε καριώλια, περιμένετε μέχρι την Κυριακή.
Μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις μεσοβδομαδιάτικα?????
Αυτά είναι για τους φλώρους τύπε...όπως όλοι ξέρουν τα εμβόλια που κάναμε στο κέντρο μας προστατεύουν από τα πάντα για όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας
όχι ρε φίλε, αργκώ είναι, στρατιωτική.
ενεργός άνθρακας για δηλητηριάσεις και εντερικά προβλήματα.
ψάξε carbosylane
είναι κι αυτό...Αυτά είναι για τους φλώρους τύπε...όπως όλοι ξέρουν τα εμβόλια που κάναμε στο κέντρο μας προστατεύουν από τα πάντα για όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας
και είναι και αντι-κούκου.Αυτά είναι για τους φλώρους τύπε...όπως όλοι ξέρουν τα εμβόλια που κάναμε στο κέντρο μας προστατεύουν από τα πάντα για όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας
Στο κέντρο που παρουσιάζεσαιείναι κι αυτό...
ποιο κέντρο?
αν δεν έχεις κάνεις κορωνοιό δε φτουράνε πλέονΣτο κέντρο που παρουσιάζεσαι