Νέα

Πόνος στους όρχεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_sexy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολλες φορες οταν οδηγω για αρκετη ωρα μεσα στο χαος της αθηνας (ξερετε... γκαζι φρενο συνεχεια νεκρα πρωτη ξανα νεκρα πρωτη κλπ) με πιανει μια ενοχληση στα αρχιδια μου σα μουδιασμα... Ξερετε τι μπορει να ειναι? Δεν εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πολλες φορες οταν οδηγω για αρκετη ωρα μεσα στο χαος της αθηνας (ξερετε... γκαζι φρενο συνεχεια νεκρα πρωτη ξανα νεκρα πρωτη κλπ) με πιανει μια ενοχληση στα αρχιδια μου σα μουδιασμα... Ξερετε τι μπορει να ειναι? Δεν εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

ειναι αυτο που λεμε μου επρηξαν τα αρχιδια. χαλαρωσε το πιο πιθανο ειναι να το παθαινουν ολοι οταν οδηγουν στους δρομους της αθηνας απλα δεν το λενε γτ ειναι κατι τελειως φυσικο  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μια καλη μαλακια στο μπανιο πριν ξεκηνισεις και δεν θα μουδιασουν πιστευω!!!!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
εχεις παρατηρησει πρηξιμο ή κατι τετοιο??δεν ειμαι γιατρος απλα ξερω οτι οι οδηγοι που περνουν ωρες στο τιμονι παρουσιαζουν προβληματα,μεχρι και ανικανοτητα.ο λογος ειναι η θερμοκρασια που αναπτυσσεται,το στριγμωμα κτλ.δεν χανεις τπτ να ρωτησεις εναν ουρολογο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ενα καλό γλυψιματάκι το καλύτερο φάρμακο. :dancing:

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να τα βαψεις χρυσα

ατοφιο χρυσαφι

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Να πάρεις αμάξι με αυτόματο κιβώτιο!

Επισκέπτης
Μπορεις να τους αφηνεις στο σπιτι οταν οδηγεις.

Ωραιο θρεντ... :headbang:

realBIG

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ, αν οι ενοχλήσεις σου είναι από τα αριστερά,τότε υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κηρσοκήλη.Τίποτα ανησυχητικό και λύνεται με μια εγχειρητική μικροεπέμβαση.Η κηρσοκήλη θα πρέπει να ξέρετε ότι προκαλεί και προσωρινή ανικανότητα και για το 80% των περιπτώσεων των ζευγαριών που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, "ένοχοι" είναι οι άνδρες λόγω τέτοιων προβλημάτων.Γι αυτό προσοχή και πρόληψη.
Αν οι ενοχλήσεις είναι από τα δεξιά τα πράγματα είναι λίγο πιο ανησυχητικά διότι πιθανόν να είναι και καρκίνος των όρχεων.
Σε κάθε περίπτωση...NO STRESS.

realBIG

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
A...και να ξέρετε ότι οι μηχανόβιοι και οι ποδηλάτες ανήκουν στις ομάδες "υψηλού κινδύνου" όσον αφορά τα προβλήματα ανδρικής ανικανότητας.Πάντα βέβαια όσοι υπερβαίνουν το μέτρο.
Προσοχή λοιπόν και μην παίρνετε τίποτα αψήφιστα και στη πλάκα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.601
Πόντοι
19.485
Σε νοιώθω! Το ίδιο παθαίνω ακόμα και όταν περπατάω κάθε φορά που πάω στη δουλειά!  :headbang:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Φιλαράκο εκ πικρής πείρας και σου λέω να μην αδιαφορήσεις και να πας να κάνεις έναν υπέρηχο ιδιαίτερα αν είσαι σε νεαρή ηλικία. Για λεπτομέρειες αν θες στείλε μου p.m.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκο εκ πικρής πείρας και σου λέω να μην αδιαφορήσεις και να πας να κάνεις έναν υπέρηχο ιδιαίτερα αν είσαι σε νεαρή ηλικία. Για λεπτομέρειες αν θες στείλε μου p.m.

Καλά σου λέει ο klain. Πήγαινε πρώτα σε έναν ουρολόγο και πολύ πιθανό να σε παραπέμψει για υπέρηχο για να τσεκάρουν για κιρσοκήλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom