«Δεν αμφισβητώ την τιμιότητα της κυρίας Καρυστιανού, κανείς δεν μπορεί να βγαίνει και να μιλά στο όνομα όλων» λέει στο protothema.gr ο Νίκος Πλακιάς
www.protothema.gr
...«Δεν αμφισβητώ την τιμιότητα της κυρίας Καρυστιανού», λέει στο
protothema.gr ο κ.
Νίκος Πλακιάς και συνεχίζει: «Ας πει όμως, ονόματα, ποιοι είναι μέλη.
Δεκαοκτώ οικογένειες βγήκαμε με τα ονόματά μας και είπαμε ότι είμαστε αντίθετοι. Υπερασπίζομαι τη μνήμη των θυμάτων, τη μνήμη των παιδιών μου. Να γίνει συναυλία, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει αντίτιμο, κανείς δεν μπορεί να βγαίνει και να μιλά στο όνομα όλων»...
«Εχουμε δίκες μπροστά μας, αγώνα, καλύτερα να σπάσω αυγά τώρα, όχι αργότερα», λέει ο κ.Πλακιάς και συνεχίζει:
Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ό,τι κρίνει, αλλά δεν μπορεί να επικαλείται τα ονόματα των παιδιών. Να γίνει συναυλία, να πάμε όλοι, να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι,
αλλά δεν μπορεί να υπάρχει αντίτιμο. Αν στην πορεία χρειαστεί να αντιμετωπίσω έξοδα πέρα από τις δυνατότητές μου θα ζητήσω εγώ βοήθεια για να υπερασπιστώ τη μνήμη των παιδιών μου και να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει. Εγώ δεν φοβήθηκα και κανείς δεν μπορεί να με κατηγορεί και να μου βάζει ταμπέλες», λέει, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά.
18 οικογενειες ειναι αντίθετες με το να γινει η συναυλία με αντίτιμο. Μαλλον θα τα «πηραν» απο τον Κουλη