Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
"Δεν έχουν τέλος τα λάθη που διαρκώς αποκαλύπτονται: Νέο πόρισμα «βόμβα» για τα Τέμπη
Σύμφωνα με νέα έκθεση του καθηγητή Παπαδάκη (πανεπιστήμιο του Χιούστον) που κατατέθηκε στον ανακριτή, υπάρχουν κενά στην ταυτοποίηση των DNA και ερωτήματα για τον ακριβή αριθμό των νεκρών"
Σίγουρα ρε υπάρχουν περισσότεροι νεκροί. Όσοι δεν γράφτηκαν στο σύστημα. Και επειδή το αρχίδι ο δικηγόρος έλεγε γιατί δεν τους αναζητά κανείς εάν είναι 5-10-15 Ταλιμπάν ποιός που να τους ζητήσει. Α ρε τομάρια

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Σίγουρα ρε υπάρχουν περισσότεροι νεκροί. Όσοι δεν γράφτηκαν στο σύστημα. Και επειδή το αρχίδι ο δικηγόρος έλεγε γιατί δεν τους αναζητά κανείς εάν είναι 5-10-15 Ταλιμπάν ποιός που να τους ζητήσει. Α ρε τομάρια
μη βρίζεις τα τομάρια, έχουν αξία, αυτά εδώ είναι βδελύγματα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.722
Πόντοι
3.715
Δεν υπάρχει λέξη να τους χαρακτηρίζει
υπάρχει
¨δαιμονισμένοι¨
κυριευμένοι από την απληστία και την έπαρση, το ναρκισσισμό και την αλαζονεία. Υποχείρια κι αγωγοί του επονομαζόμενου ¨Κακού¨.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Αφου λοιπόν ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΉ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ, οπως και σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ,
ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ και στο θέμα της ΡΥΘΜΙΣΗΣ.
Σου έβαλα μια χαρακτηριστική ρύθμιση της ΝΔ, που δείχνει ότι δεν πληρώνει τα δάνειά της και γι'αυτό έχουν φτάσει στο Θεό.
Αλλά ως ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ το παίζεις τρελιτσα γιατί το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ συνεχίζεται.
ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΎΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ. Μιας και την επικαλεισαι.
Και ΒΑΛΕ ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ όπου λέω ότι οι Προεδροι ΔΕ ΔΙΚΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΊΑ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΎΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΜΟΙΒΑΔΑ και ΤΟ ΠΟΣΤ.
Τα ερωτήματα που δεν απαντάς

αντικειμενική προπαγάνδα έκανες με το βρέφικο γάλα
Συγκρίνοντος μόνο μία απο τις πολλές τιμές και δειγματοληψίες;
To ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται αθωος αν η υπόθεση πάει στο αρχείο ;
Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο 13 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 430

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936

Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο 13 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 430
Σκάσε ρε κουλοσκυλο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356

Ωχ μωρέ Βλάκα Ντολμά.
Σε όλα έχω απαντήσει. Ξανά και ξανά.
Αλλά είσαι απελπιστικά βλάκας για να δεχτείς λογική απάντηση που δεν ταιριάζει στη σαλάτα που έχεις στο μυαλό.
Ο εξωδικαστικός κάνει κούρεμα που ξεπερνά και 60% ανά περίπτωση.
Το 30% κούρεμα το κάνουν για πλάκα οι Τράπεζες. Να πούμε ότι θα ισχύσει και για τη ΝΔ ότι για τον απλό κόσμο και όχι το 99% κούρεμα που ισχύει τώρα;
Πάμε στα 300 μύρια μανι μανι.
Μια χαρά εξοφλούνται με 10 μύρια το χρόνο. Οπως η πλειονότητα του κόσμου τα εξοφλεί εφ όρου ζωής. Κρατάει και 3 μύρια να πληρώνει υποχρεώσεις.
Αλλά δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει. Όπως δεν είχε και το ΠΑΣΟΚ κι άλλαξε ΑΦΜ κι άφησε τα χρέη στο παλιό κι εισπράττει την επιδότηση με το καινούριο του ΚΙΝΑΛ.

Βαλε μας και το ποστ που λέω ότι οι Πολιτικοί στις ΗΠΑ δε δικάζονται από τη Γερουσία, μιας και μας ζαλισες τ' αρχίδια με αυτή τη μαλακία.
Βλάκα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ Βλάκα Ντολμά.
Αλλά είσαι απελπιστικά βλάκας για να δεχτείς λογική απάντηση που δεν ταιριάζει στη σαλάτα που έχεις στο μυαλό.
Το 30% κούρεμα το κάνουν για πλάκα οι Τράπεζες. Να πούμε ότι θα ισχύσει και για τη ΝΔ ότι για τον απλό κόσμο και όχι το 99% κούρεμα που ισχύει τώρα;
Μια χαρά εξοφλούνται με 10 μύρια το χρόνο. Οπως η πλειονότητα του κόσμου τα εξοφλεί εφ όρου ζωής. Κρατάει και 3 μύρια να πληρώνει υποχρεώσεις.
Αλλά δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει. Όπως δεν είχε και το ΠΑΣΟΚ κι άλλαξε ΑΦΜ κι άφησε τα χρέη στο παλιό κι εισπράττει την επιδότηση με το καινούριο του ΚΙΝΑΛ.

Βαλε μας και το ποστ που λέω ότι οι Πολιτικοί στις ΗΠΑ δε δικάζονται από τη Γερουσία, μιας και μας ζαλισες τ' αρχίδια με αυτή τη μαλακία.
Βλάκα.
Μία που απάντησες και στο ένα θέμα που έχω βάλει για αυτό και για μόνο για αυτό θα πάρεις απάντηση
Οτιδήποτε άλλο αφού απαντήσεις και στα δύο άλλα θέματα που δεν απαντάς στο τέλος του μηνύματος

Όταν δεν πληρώνει η νέα δημοκρατία δεν πληρώνει όταν πληρώνει γιατί πλήρωσε έτσι

Όταν λοιπόν πλήρωσε τις τράπεζες με την επιχορήγηση για επιμορφωτικού σκοπούς
Γιατί το έκανε αυτό έπρεπε να κάνει επιμόρφωση;
Και υπήρχανε διάφορες
Νομικές διαφωνίες γι αυτό

Κουβέντα για αυτό
Από τον άσχετο αλάνθαστο ξερόλα
Όσο αυτά που λες παραπάνω
Είναι θεωρίες σου
Χωρίς να βέβαια να λαμβάνεις υπόψη τις τρέχουσες αναγκες του κόμματος
Και ότι το 40% της κρατικής επιχορήγησης είναι ανεκχώρητο

Και ότι μετα υπόλοιπα άσχετε ξερόλα ας πούμε 5 εκατομμύρια
Θα μπορέσεις να εξοφλήσεις και δάνειο και τόκους άσχετε ξερόλα

Που μόνο οι τόκοι είναι
2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. ευρώ
Και φυσικά τα επόμενα χρόνια μεγαλύτεροι
Άσχετε ξερόλα

Λες λοιπόν άσχετε αλάνθαστε ξέρολα φαντασίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Τα ερωτήματα λοιπόν που δεν απαντάς παραμένουν

ερωτήματα που δεν απαντάς

Και επειδή εγώ δεν είμαι προκατειλημμένος σαν και σένα
Καμιά φορά έχεις και εκλάμψεις
Γιατί στο κείμενο που έγραψες ότι ο μητσοτάκης βγαίνει και δεν είναι ικανός που εκεί διαφωνούμε εγώ λέω δεν είναι ο βέλτιστος
Όλα τα άλλα που λες δεν υπάρχουν καλύτεροι συμφωνούμε απόλυτα
Screenshot_2024-06-08-09-57-20-778_com.android.chrome.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Μία που απάντησες και στο ένα θέμα που έχω βάλει για αυτό και για μόνο για αυτό θα πάρεις απάντηση
Οτιδήποτε άλλο αφού απαντήσεις και στα δύο άλλα θέματα που δεν απαντάς στο τέλος του μηνύματος

Όταν δεν πληρώνει η νέα δημοκρατία δεν πληρώνει όταν πληρώνει γιατί πλήρωσε έτσι

Όταν λοιπόν πλήρωσε τις τράπεζες με την επιχορήγηση για επιμορφωτικού σκοπούς
Γιατί το έκανε αυτό έπρεπε να κάνει επιμόρφωση;
Και υπήρχανε διάφορες
Νομικές διαφωνίες γι αυτό

Κουβέντα για αυτό
Από τον άσχετο αλάνθαστο ξερόλα
Όσο αυτά που λες παραπάνω
Είναι θεωρίες σου
Χωρίς να βέβαια να λαμβάνεις υπόψη τις τρέχουσες αναγκες του κόμματος

Και ότι μετα υπόλοιπα άσχετε ξερόλα ας πούμε 5 εκατομμύρια
Θα μπορέσεις να εξοφλήσεις και δάνειο και τόκους άσχετε ξερόλα

Που μόνο οι τόκοι είναι
2016 οι τόκοι ανήλθαν σε 27,5 εκατ. Ευρώ, το 2017 σε 27,6 εκατ. ευρώ, το 2018 σε 30,6 εκατ. ευρώ, το 2019 σε 34,2 εκατ. ευρώ και το 2020 σε 38,1 εκατ. ευρώ
Και φυσικά τα επόμενα χρόνια μεγαλύτεροι
Άσχετε ξερόλα

Λες λοιπόν άσχετε αλάνθαστε ξέρολα φαντασίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Τα ερωτήματα λοιπόν που δεν απαντάς παραμένουν

Και επειδή εγώ δεν είμαι προκατειλημμένος σαν και σένα
Καμιά φορά έχεις και εκλάμψεις
Γιατί στο κείμενο που έγραψες ότι ο μητσοτάκης βγαίνει και δεν είναι ικανός που εκεί διαφωνούμε εγώ λέω δεν είναι ο βέλτιστος
Όλα τα άλλα που λες δεν υπάρχουν καλύτεροι συμφωνούμε απόλυτα
Screenshot_2024-06-08-09-57-20-778_com.android.chrome.jpg
Ρε βλάκα Ντολμά είσαι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα;
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ;
Τι σημαίνει ρύθμιση δανειου;
Που μας έχεις ζαλίσει τ' αρχίδια ότι υπάρχει ρυθμιση.
Δώσε μας ένα παραδειγμα.
Τι σημαίνει ρύθμιση δανείου;

Κι επειδή κάνεις ότι δε διαβάζεις, βαλε μας το ποστ που λέω ότι οι Πολιτικοί στις ΗΠΑ ΔΕ ΔΙΚΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ.

Και στο θέμα του δανείου ξεφτιλισμα λοιπόν, όπως και στο θέμα του προέδρου, οπως και σε όλα τα υπόλοιπα.
ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Το βυτιοφόρο που κάηκε στην Κόρινθο κινούταν μετά τα μεσάνυχτα; Έκαναν έλεγχο τι κουβάλαγε ή μήπως βιάζονται να τα μπαζώσουν μαζί με τη γέφυρα;
Κάποια καθεστωτικά κανάλια έβγαλαν ήδη τίτλους ότι κουβάλαγε βενζίνη. Πολύ σίγουρους τους βρίσκω.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε βλάκα Ντολμά είσαι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα;
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ;
Τι σημαίνει ρύθμιση δανειου;
Που μας έχεις ζαλίσει τ' αρχίδια ότι υπάρχει ρυθμιση.
Δώσε μας ένα παραδειγμα.
Τι σημαίνει ρύθμιση δανείου;

Κι επειδή κάνεις ότι δε διαβάζεις, βαλε μας το ποστ που λέω ότι οι Πολιτικοί στις ΗΠΑ ΔΕ ΔΙΚΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ.

Και στο θέμα του δανείου ξεφτιλισμα λοιπόν, όπως και στο θέμα του προέδρου, οπως και σε όλα τα υπόλοιπα.
ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Άσχετε αλάνθαστη ξερόλα
Περιμένω τις τρεις απαντήσεις που δεν έδωσες και μετά θα συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο

ερωτήματα λοιπόν που δεν απαντάς παραμένουν

Υπενθυμίζω το σύνολο των τόκων από το 16 μέχρι το 20 είναι 160 εκατομμύρια
Άσχετα ξερόλα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Άσχετε αλάνθαστη ξερόλα
Περιμένω τις τρεις απαντήσεις που δεν έδωσες και μετά θα συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο

ερωτήματα λοιπόν που δεν απαντάς παραμένουν

Άσχετα ξερόλα
Ρε ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ σου εδωσα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ του πως η ΝΔ ΘΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ το δάνειό της.
ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Το οποίο δάνειό της ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.
Τι σημαίνει ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ;
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Κι επειδή βλέπω ότι από κει που ήσουν ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ τώρα έπαθες αφωνια, ποστ που να λεω ότι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ δεν έβαλες. Και που να το βρεις αλλωστε, αφου δεν υπάρχει.
Και στο θέμα αυτό, οπως και στα προηγουμενα, οπως και στο θέμα του δανείου της ΝΔ, ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ.
Και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ γιατί είσαι μισ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ.
Τι σημαίνει ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ; ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ σου εδωσα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ του πως η ΝΔ ΘΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ το δάνειό της.
ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Το οποίο δάνειό της ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.
Τι σημαίνει ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ;
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Κι επειδή βλέπω ότι από κει που ήσουν ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ τώρα έπαθες αφωνια, ποστ που να λεω ότι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ δεν έβαλες. Και που να το βρεις αλλωστε, αφου δεν υπάρχει.
Και στο θέμα αυτό, οπως και στα προηγουμενα, οπως και στο θέμα του δανείου της ΝΔ, ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ.
Και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ γιατί είσαι μισ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ.
Τι σημαίνει ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ; ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ.
Η μόνη απάντηση που θα έχεις να επαντήσεις στιςτρεις ερωτήσεις άσχετε ξέρολσ αλανθαστε

Δεν απάντησες τίποτα άσχετα ξέρω όλα με αριθμούς αλλά μόνο ευχολόγια
Τούτη το 400 θα γίνει 300 και ότι από κει και πέρα φτάνουνε τα 5 εκατομμύρια καθαρά που θα της μείνουν να πληρώνει τα πάντα άσχετε αλανθαστε ξερόλα

Εσύ βάλε τη ρύθμιση που μπορεί να κάνει η νέα δημοκρατία που λες ότι μπορεί να εξοφλήσει το δάνειο δεν τολέω εγώ άσχετε
Αλανθαστε ξερόλα

Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν
Και μόνο σ αυτά δέχομαι απαντήσεις
Σε οτιδήποτε άλλη ερώτηση μέχρι να απαντήσεις αυτά δεν σου απαντώ

Άσχετα ξερόλα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Η μόνη απάντηση που θα έχεις να επαντήσεις στιςτρεις ερωτήσεις άσχετε ξέρολσ αλανθαστε

Δεν απάντησες τίποτα άσχετα ξέρω όλα με αριθμούς αλλά μόνο ευχολόγια
Τούτη το 400 θα γίνει 300 και ότι από κει και πέρα φτάνουνε τα 5 εκατομμύρια καθαρά που θα της μείνουν να πληρώνει τα πάντα άσχετε αλανθαστε ξερόλα

Εσύ βάλε τη ρύθμιση που μπορεί να κάνει η νέα δημοκρατία που λες ότι μπορεί να εξοφλήσει το δάνειο δεν τολέω εγώ άσχετε
Αλανθαστε ξερόλα

Τα ερωτήματα λοιπόν παραμένουν
Και μόνο σ αυτά δέχομαι απαντήσεις
Σε οτιδήποτε άλλη ερώτηση μέχρι να απαντήσεις αυτά δεν σου απαντώ

Άσχετα ξερόλα
ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΟΣΟ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ; ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ;
Ρύθμιση υπάρχει αλλά δεν την ξέρω και δεν φτάνει
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ; ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Να, εγώ έδωσα παρακάτω μια απλή ρυθμιση, την οποία παίρνει κάθε οφειλέτης σε αδυναμία. Που δείχνει ότι μια χαρά εξοφλείται το ρυθμισμένο δάνειο.
Πόσο μάλλον η ρύθμιση που θα πάρει το κόμμα που κυβερνάει.
Ωχ μωρέ Βλάκα Ντολμά.

Για τον πρόεδρο η ερώτηση παραμένει
Για τον Πρόεδρο στον έβαλα από τη σουφρα και στον έβγαλα από τον οισοφάγο, κολλώντας και τη σταφυλη στον ουρανίσκο.
Αλλά δεν έχω αμφιβολία οτι το απολαυσες πριμαντόνα των glory holes.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
ΣΕ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΟΣΟ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ; ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ;

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ; ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Να, εγώ έδωσα παρακάτω μια απλή ρυθμιση, την οποία παίρνει κάθε οφειλέτης σε αδυναμία. Που δείχνει ότι μια χαρά εξοφλείται το ρυθμισμένο δάνειο.

Για τον Πρόεδρο στον έβαλα από τη σουφρα και στον έβγαλα από τον οισοφάγο, κολλώντας και τη σταφυλη στον ουρανίσκο.
Αλλά δεν έχω αμφιβολία οτι το απολαυσες πριμαντόνα των glory holes.
Βρύσαι για τη μόνο αυτό που μπορείς να κάνεις άσχετε ξερόλα
Και της αηδίες που λες νομίζεις ότι είναι και επιχειρήματα

Απάντησε λοιπόν στα τρία θέματα άσχετε αλάνθαστε ξέρολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom