KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.756
- Πόντοι
- 6.166
Δεν απάντησα μόνο αυτό να τα λες ολαεντωμεταξυ απανταει για ολα που αφορουν την νεα δημοκρατια αλλα για τις διαφημισεις μου λεει να ρωτησω την ΝΔ
Οπου δεν εχει σκριν σοτ να βαλει ή καμία αναλυση δικη του 70 γραμμων και μυρίζεται πουτσα και δουλεμα απο την Νεα Δημοκρατια μου λεει να ρωτησω τους ιδιους ...
ενω για τα δάνεια ξερει , για όλα τα άλλα ξέρει αλλα κατα συμπτωση εδω που βρωμάει λερα απο χιλιομετρα δεν ξερει και πρεπει να ρωτησουμε την ΝΔ
Πολύ δυναμική γυναίκαΛετε να έχει κανα περίεργο ατυχημα η Καρυστιανου; Μου περναςι απ το νου, αν τους στριμώξει πολύ...
Στο μισό έχεις δίκιο και στο άλλο μισό έχεις άδικοAχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Μας ζαλισες το κεφάλι με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ για τον Πρόεδρο. Που εσύ για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ γενικά ξεκινησες να μιλάς κι αφού ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, το γύρισες σε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ κι αφού ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ, μετά μας σερβιρες οτι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, βάζοντας ως απόδειξη ότι πήγε να καταθέσει σε κάποιον ανακριτή. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ για ποιο λόγο πήγε στον ανακριτή αυτόν. Κι έκανες τον ανακριτή δικαστήριο.
ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΆΔΑ ΕΊΣΑΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ γιατί ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ.
Με όποιο θέμα να ασχοληθείς ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.
Τωρα βρήκες το χρέος της ΝΔ, αφού στα άλλα ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.
Κι εδώ όμως τις ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ.
Που το βρηκες αυτό το 2 εκατομμύρια ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ;
Η ΝΔ παίρνει κοντά στα 10 εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση και 2 ή 3 επιχορήγηση από τριτους, πχ βουλευτές.
ΒΛΑΚΑ, που θέλεις και κουβέντα.
Πες μας και τις ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραφες ότι σε δάνειο που μπαίνει σε διακανονισμό μπαίνει επιπλέον επιτόκιο και έφερες ως παράδειγμα τις οφειλές δημοσίου με το euribor.
BΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΟΞΥΓΌΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται ως συνήθωςΈλα μωρέ με τον καθυστερημενο. Είχε φαγωθεί ότι η ΝΔ έχει κάνει ρύθμιση και πληρώνει κανονικά τις δόσεις. Κι οταν του ζητήθηκε να βάλει τη ρύθμιση, έβαλε μία δήλωση του Μητσοτάκη, από τη σελίδα της ΝΔ, περί ανέμων και υδάτων. Κι αυτό το βάφτισε ρύθμιση με τον ανύπαρκτο εγκέφαλο του, που πληρώνεται κανονικά κιόλας.
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.Στο μισό έχεις δίκιο και στο άλλο μισό έχεις άδικο
Πού βρήκα εγώ αυτό το πάνω από 2 εκατομμύρια στο συνημμένο ανακοίνωση του mega
Αλλά πολύ κακως δεν είδα η ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝη που έλεγε
Χρηματοδότηση αλλά σε αυτό έχεις δίκιο
Τώρα και 10 εκατομμύρια η χρηματοδότηση της νέας δημοκρατίας
Γιατί έλεγες για τη χρηματοδότηση
Εγώ σου λέω και 13 εκατομμύρια
Μαζί με τους βουλευτές
Πώς άσχετε ξερόλα θα μπορούσε να πληρώσει η νέα δημοκρατία έστω και μόνο του τόκους
Δες άσχετε ξερόλα ποσοι ήταν οι τόκοι από το 16 μέχρι 20
Και προφανώς τώρα θα είναι περισσότεροι
Γιατί αυτό ήταν η ανοησία που έλεγες ότι με την αυξημένη χρηματοδότηση νέας δημοκρατίας μπορεί να πληρωθεί το δανειο
Για τον πρόεδρο η ερώτηση παραμένει
Δικάστηκαν τέσσερις πρόεδροι από τη γερουσία των ηνωμένων πολιτειών όταν ήταν ενεργεία;
Ο ένας μάλιστα δύο φορές
Ο trump;
Κάνεις την πάπια σε αυτά
Και βάζεις τη μία περίπτωση που όπως έλεγε το κείμενο της αρθρογράφου ήταν δικιά του επιλογή
Για τις 5 δίκες από τη γερουσία δεν λες κουβέντα
Αλα εσύ να κάνεις λάθος;
Δεν θα είσαι πια ο άσχετος ξερόλας
Αλλά ο άσχετος αλάνθαστος ξερόλας
Τα ερωτήματα παραμένουν σε σένα με τη διαφορά ότι το 2 εκατομμύρια γίνεται έστω 13
Και το λάθος που έκανα δεν χρωστάει η νέα δημοκρατία 40 αλλά 430
Τα ερωτήματα που δεν απαντάς
αντικειμενική προπαγάνδα έκανες με το βρέφικο γάλα
Συγκρίνοντος μόνο μία απο τις πολλές τιμές και δειγματοληψίες;
To ότι ένας άνθρωπος δεν θεωρείται αθωος αν η υπόθεση πάει στο αρχείο ;
Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο 13 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 430
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται ως συνήθως
Ρύθμιση υπάρχει αλλά δεν την ξέρω και δεν φτάνει
Το ίδιο λέει και το ντοκουμέντο και έχω βάλει την δημοσίευσή του
Και μου απάντησε κάποιος δεν θυμάμαι ποιος δεν την πιστεύει δεν πιστεύει το ντοκουμέντο
Και την περασμένη βδομάδα στο άξιον 24 και η φανατική συριζαια καλογεροπούλου έλεγε ότι ρύθμιση υπάρχει αλλά τα δάνεια δεν ξεπληρώνονται
Στο μισό έχεις δίκιο και στο άλλο μισό έχεις άδικοAχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Μας ζαλισες το κεφάλι με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ για τον Πρόεδρο. Που εσύ για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ γενικά ξεκινησες να μιλάς κι αφού ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, το γύρισες σε ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ κι αφού ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ, μετά μας σερβιρες οτι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, βάζοντας ως απόδειξη ότι πήγε να καταθέσει σε κάποιον ανακριτή. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ για ποιο λόγο πήγε στον ανακριτή αυτόν. Κι έκανες τον ανακριτή δικαστήριο.
ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΆΔΑ ΕΊΣΑΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ γιατί ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ.
Με όποιο θέμα να ασχοληθείς ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.
Τωρα βρήκες το χρέος της ΝΔ, αφού στα άλλα ΓΕΛΆΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.
Κι εδώ όμως τις ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ.
Που το βρηκες αυτό το 2 εκατομμύρια ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ;
Η ΝΔ παίρνει κοντά στα 10 εκατομμύρια κρατική επιχορήγηση και 2 ή 3 επιχορήγηση από τριτους, πχ βουλευτές.
ΒΛΑΚΑ, που θέλεις και κουβέντα.
Πες μας και τις ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραφες ότι σε δάνειο που μπαίνει σε διακανονισμό μπαίνει επιπλέον επιτόκιο και έφερες ως παράδειγμα τις οφειλές δημοσίου με το euribor.
BΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΟΞΥΓΌΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται ως συνήθωςΈλα μωρέ με τον καθυστερημενο. Είχε φαγωθεί ότι η ΝΔ έχει κάνει ρύθμιση και πληρώνει κανονικά τις δόσεις. Κι οταν του ζητήθηκε να βάλει τη ρύθμιση, έβαλε μία δήλωση του Μητσοτάκη, από τη σελίδα της ΝΔ, περί ανέμων και υδάτων. Κι αυτό το βάφτισε ρύθμιση με τον ανύπαρκτο εγκέφαλο του, που πληρώνεται κανονικά κιόλας.
Να είχες και κανένα στοιχείο τι καλά θα τανε για τα δάνειαΩχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Εσύ ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ δεν επεμενες ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ δικάζονται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ;
Όταν ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ γιατί σου ΑΠΕΔΕΙΞΑ ότι δικαζονται και ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ. Λες ότι έκανες ποστ κάνα μήνα μετά με ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που παρόλο που σου είχα βάλει το ποστ με τον Κλίντον στην αρχική κουβέντα, εσύ ήρθες να πεις ότι ήταν ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ οταν δικάστηκε.
ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ ΞΑΝΑ και μετά "ανακάλυψες" ότι ο Κλίντον, Ο ΠΡΩΗΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ, τελικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ. Και μας παραθέτεις ένα όνομα ΑΝΑΚΡΙΤΗ τον οποίον ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Χωρίς να έχεις ιδέα γιατί πήγε ο Κλίντον στο συγκεκριμένο ανακριτή. Γιατί ο Σταρ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ δεν ηταν ενας τυχαίος ανακριτής για τον Κλίντον.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΠΟΤΈ ΌΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕ ΔΙΚΆΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
Σε αντίθεση με σένα που ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ
Οπότε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ γιατί θα έπρεπε να πω κάτι για τους Προέδρους που δικάστηκαν από τη Γερουσία;
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
Όταν υπάρχει διακανονισμός ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΒΛΑΚΑ το ποσό κλειδώνει. Γίνεται κούρεμα τόκων ή και κεφαλαίου και η οφειλή χωρίζεται σε ισόποσες δόσεις. Όταν κάποιος ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το χρέος του ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ;
Όταν κάποιος ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το χρέος ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΌ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΕ;
Η ΝΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. Σε αντίθεση με τον καθε κακομοίρη που θα του είχαν πάρει και τα σωβρακα οι Τράπεζες, εδώ σφυρίζουν αδιάφορα. Γιατί τα 12-13 εκατομμύρια επιχορηγηση ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ. Το οποίο σου είχα παραθέσει δηλωση Μητσοτάκη πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ. Με μία Τράπεζα είχε κλείσει συμφωνία και έλεγε πως θα προσπαθούσε να κλείσει και με τις άλλες.
Ο ΜΟΝΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ.
ΓΕΛΟΙΕ που ηθελες να πουλήσεις εξυπνάδα με το "υδροξυλειο" μια λεξουλα που συλλαβιζουν σωστά τα 99 στα 100 παιδάκια της Τετάρτης Δημοτικού, αλλά αγνοεί πως γράφεται κάποιος που τον έκαναν διευθυντή δημοσίου σχολείου, κατά δήλωσή του.
Ανάθεμα τον καραγκιόζη που σε διορισε κι ανάθεμα τον καραγκιόζη που σου έδωσε προαγωγή. Η φάρα σου κατάντησε αυτή τη χώρα σε αυτό το χάλι.
Βάλε το ποστ μου ΑΥΤΙΣΤΙΚΉ ΑΜΟΙΒΑΔΑ που λέω ότι οι Πρόεδροι δε δικάζονται από τη Γερουσία.Όταν έφερνες παράδειγμα το ντραμπ ότι δικάζεται φυσικούς δικαστές τίποτα δεν έλεγες για γερουσία
Και με έβρισες που τα λεγα εγώ
Για τους ενεργους προέδρους τώρα ανακάλυψες ότι δικάζονται και από τη γερουσία
Σοβαρά τώρα ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΆΔΑ;Για τα δάνεια αφού τα ξέρεις
Αριθμούς και link
Σε ποιες τράπεζες έχει ρυθμίσει πόσο δίνει σε αυτές τις τράπεζες
Πόσα πληρώνει από την επιχορήγηση μισθους και συντάξεις και υποχρεώσεις του κόμματος
Πόσα τις μένουν
Αν δεν τα βγάζεις από το μυαλό σου περιμένω με ανυπομονησία τους αριθμούς
Άσχετε αλάνθασται ξερόλα
Τη ρύθμιση ότι υπάρχει την είδα και από ανακοίνωση της νέας δημοκρατίας και από δημοσίευση στο ντοκουμέντοΣοβαρά τώρα ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΆΔΑ;
ΣΟΒΑΡΑ;
Εσύ που γράφεις το παρακάτω ζητάς Τράπεζες, αριθμούς και λινκ;
Βάλε μας εσυ, ΤΗ ΡΎΘΜΙΣΗ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, με Τράπεζες, αριθμούς και λινκ.
Που ΞΕΡΕΙΣ και οτι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
Τι λες βρε ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ;Τη ρύθμιση ότι υπάρχει την είδα και από ανακοίνωση της νέας δημοκρατίας και από δημοσίευση στο ντοκουμέντο
Και έχω γράψει επανειλημμένα ότι δεν φτάνει
Και αφού η νέα δημοκρατία δεν παίρνει καινούργια δάνεια
Όπως λέει η ίδια αυξάνονται τα δάνεια λόγω των τόκων
Το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ρύθμιση το θέμα είναι πώς με 13 εκατομμύρια που σωστά λες
Μπορεί να πληρώσει και μόνο τους τόκους παραπάνω από ότι πληρώνει και δεν το κάνει
Όπως εσύ ισχυρίζεσαι
Εσύ λοιπόν θα βάλεις τα στοιχεία
Παραμένουν λοιπόν τα ερωτήματα που δεν απαντάς
Άσχετε ξερόλα
Ξέχασα αλάνθαστε
Και ότι η ΝΔ με την αυξημένη χρηματοδότηση κάθε χρόνο που είναι λίγο 13 εκατομμύρια μπορεί να ξοφλήσει το δάνειο της που είναι 430
Και λοιπόν παρακάτωΤι λες βρε ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ;
Υπάρχει ρύθμιση, που δεν την ξέρεις, αλλά είσαι σίγουρος ότι υπάρχει γιατί το λέει η ΝΔ;
Και είσαι και σίγουρος ότι δε φτάνει; Ενώ δεν την ξέρεις;
Ρε, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΆ; ΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ;
Αντε να βάλω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι εννοεί η ΝΔ ρύθμιση.
Το συμφωνητικό
Το ιδιωτικό συμφωνητικό Ν.Δ. - Eurobank υπογράφηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2018 και εκ μέρους της Ν.Δ. υπογράφει ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης. Με το συμφωνητικό τα δύο μέρη συνομολογούν τα εξής:
- Η Eurobank το Νοέμβριο του 2010, επί προεδρίας Σαμαρά, έδωσε στη Ν.Δ. δάνειο 3 εκατ. ευρώ με την μορφή του ανοιχτού αλληλόχρεου λογαριασμού.
- Η Ν.Δ. έκανε χρήση του δανείου.
- Τον Ιούλιο του 2014 η Eurobank έκλεισε τον λογαριασμό και προέκυψε απαίτηση 3.316.140,49 ευρώ, η οποία μαζί με τους τόκους ανήλθε στα 4.012.929,53 ευρώ.
- Η Ν.Δ. αναγνωρίζει την οφειλή των 4.012.929,53 ευρώ πλην των τόκων που δημιουργήθηκαν από το 2014 και μετά.
- Η Ν.Δ. ομολογεί ότι "αδυνατεί προσωρινά" να αποπληρώσει τη συνολική οφειλή της.
- Η Ν.Δ. αναλαμβάνει από την οφειλή των 4.012.929,53 ευρώ να πληρώσει συνολικά 188.000,20 ευρώ! Αυτό θα γίνει σε 34 δόσεις των 5.530 ευρώ! Η πρώτη δόση καταβάλλεται στις 31 Μαρτίου 2017 και η τελευταία (λίγο μετά τις εθνικές εκλογές) στις 31 Δεκεμβρίου 2019.
- Όσον αφορά το υπόλοιπο ποσό, η Ν.Δ. υποχρεούνται έως τις 30 Νοεμβρίου 2019 να καταθέσει πρόταση στην Eurobank για την οριστική διευθέτηση της οφειλής προκειμένου να υπάρξει νέα συμφωνία έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019. Δηλαδή θα ακολουθήσει νέα ρύθμιση!
Το συγκεκριμένο ιδιωτικό συμφωνητικό είναι άγνωστο αν έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από το ΤΧΣ και τον SSM που εποπτεύουν των ελληνικών τραπεζών.
Τι παρακάτω ρε ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ;Και λοιπόν παρακάτω
Τα ερωτήματα που δεν απαντάςΤι παρακάτω ρε ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ;
Στα 4.000.000 δίνει 188.000 κι αυτά σε 34 δόσεις. Τα υπόλοιπα στο γάμο του Καραγκιόζη.
Με τη λογική της ΝΔ στα 400.000.000 πρέπει να επιστρέψει τα 18.000.000.
Και τα υπόλοιπα κι αυτά στο γάμο του Καραγκιόζη.
Μια χαρά φτάνουν οι επιχορηγήσεις του δημοσίου να πληρώσει. Αλλά ούτε κι αυτά πληρώνει.
Γι'αυτό ο Μητσοτάκης παρέλαβε χρέος 200.000.000 και το έφτασε στα 400.000.000.
Αν ξέρεις κανέναν που πήρε στεγαστικό δάνειο 400.000 κι η Τράπεζα δέχτηκε να της επιστρέψει 18.800 και για τα υπόλοιπα "βλέπουμε", πες το και σε μας να τον καμαρώσουμε που δούλεψε τις Τράπεζες. Γιατί μόνον τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και μερικούς πρωτοκλασάτους Υπουργούς ξέρουμε που το' χουν καταφέρει.
Α, ΒΑΛΕ και το ΠΟΣΤ μου που λέω ότι οι Προεδροι ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ από τη Γερουσία.
Αφου λοιπόν ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΉ ΑΜΟΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ, οπως και σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ,Τα ερωτήματα που δεν απαντάς
Άσχετε ξερόλα αλάνθαστε
Τα μουνοπανα οι μπράβοκουληδες τι λένε τώρα??? Ακόμα είναι ψεκια οι γονείς και ψάχνουν ενόχους εκεί που δεν υπάρχουν?
Δύσκολο έως απίθανο θεωρώ. Έχει φτάσει πολύ μακριά και σίγουρα ξέρουμε πολύ λίγα.Λετε να έχει κανα περίεργο ατυχημα η Καρυστιανου; Μου περναςι απ το νου, αν τους στριμώξει πολύ...
Σκάσε ρε καθίκι. Να πας σε άλλο νήμα εδώ το λέρωνειςΣτο μισό έχεις δίκιο και στο άλλο μισό έχεις άδικο
Πού βρήκα εγώ αυτό το πάνω από 2 εκατομμύρια στο συνημμένο ανακοίνωση του mega
Αλλά πολύ κακως δεν είδα η ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝη που έλεγε
Χρηματοδότηση αλλά σε αυτό έχεις δίκιο
Τώρα και 10 εκατομμύρια η χρηματοδότηση της νέας δημοκρατίας
Γιατί έλεγες για τη χρηματοδότηση
Εγώ σου λέω και 13 εκατομμύρια
Μαζί με τους βουλευτές
Πώς άσχετε ξερόλα θα μπορούσε να πληρώσει η νέα δημοκρατία έστω και μόνο του τόκους
Δες άσχετε ξερόλα ποσοι ήταν οι τόκοι από το 16 μέχρι 20
Και προφανώς τώρα θα είναι περισσότεροι
Γιατί αυτό ήταν η ανοησία που έλεγες ότι με την αυξημένη χρηματοδότηση νέας δημοκρατίας μπορεί να πληρωθεί το δανειο
Για τον πρόεδρο η ερώτηση παραμένει
Δικάστηκαν τέσσερις πρόεδροι από τη γερουσία των ηνωμένων πολιτειών όταν ήταν ενεργεία;
Ο ένας μάλιστα δύο φορές
Ο trump;
Κάνεις την πάπια σε αυτά
Και βάζεις τη μία περίπτωση που όπως έλεγε το κείμενο της αρθρογράφου ήταν δικιά του επιλογή
Για τις 5 δίκες από τη γερουσία δεν λες κουβέντα
Αλα εσύ να κάνεις λάθος;
Δεν θα είσαι πια ο άσχετος ξερόλας
Αλλά ο άσχετος αλάνθαστος ξερόλας
Τα ερωτήματα παραμένουν σε σένα με τη διαφορά ότι το 2 εκατομμύρια γίνεται έστω 13
Και το λάθος που έκανα δεν χρωστάει η νέα δημοκρατία 40 αλλά 430
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται ως συνήθως
Το ίδιο λέει και το ντοκουμέντο και έχω βάλει την δημοσίευσή του
Και μου απάντησε κάποιος δεν θυμάμαι ποιος δεν την πιστεύει δεν πιστεύει το ντοκουμέντο
Και την περασμένη βδομάδα στο άξιον 24 και η φανατική συριζαια καλογεροπούλου έλεγε ότι ρύθμιση υπάρχει αλλά τα δάνεια δεν ξεπληρώνονται