Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.361
Πόντοι
3.656
Η πορεια που ακολουθει καποιος που φευγει εξωτερικο και καταφερνει και στεκεται εκει μονος με την αξια του, και η ποιοτητα που αυτη η πορεια του αποδιδει ως ανθρωπο και εργαζομενο, ειναι ιδια με την πορεια και την ποιοτητα του τυπου που τον εχωσαν στο δημοσιο με το διασημο ραβασακι "Δεν κάνει για τίποτε. Βολέψτε τον κάπου";
Και θαρρεις πως θα δεχτει ενα ατομο που καταξιωθηκε στο εξωτερικο να μπει μεσα στην κομματικη σαπιλα της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και να ακουει εντολες απο τον Κουμουτσακο, τη Βουλτεψη, τον Φιλη, και τον Κουτσουμπα;
Στους 700.000 του εξωτερικου, οι 300.000 ειναι κατηγορια Champions League
Στο 1.000.000 ΔΥ που εμειναν πισω, οι 900.000 ειναι κατηγορια Δ' τοπικο
Τύπε όμως ο μορφωμένος που ζει στην αγγλία και παίρνει 4000€ Χ 12 = 48.000€ το χρόνο
ζει πολύ χειρότερα από τον παλιό δημόσιο στην ελλάδα που παίρνει 14 Χ 25.000€ = 35.000€ το χρόνο (14=ΔΕΗ).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Ρε φίλε όταν στην α' αθηνών , βγάζουν το συγκεκριμένο δήμαρχο .... έχεις αμφιβολίες ;;;;;;;;

Δηλαδή φαντάζεσαι ότι αυτός που μένει ή έχει μαγαζί σε λιοσσίων , αχαρνών , πατησίων , μεταξουργείο , λόφο σκουζέ, ακαδημία πλάτωνος ...
ψήφισαν αυτόν .... τι να πεις ;;;;

Αν τον ψήφιζαν μόνο όσοι έχουν σπίτια 30.000.000€ στην πλάκα (ή μήπως κάνουν παραπάνω, όσα είναι πέριξ ακρόπολης, αγοράς κτλ ;; )
και μαγαζί εκεί και στο κολωνάκι και στο λυκαβητό θα ήταν κατανοητό ... αλλά αυτοί δεν είναι ούτε 1% .........

Αν τους πεις γίδια, προσβάλεις τα γίδια.

το πιο καλο το ειχε πει ο Κοκκαλης ο τζουνιορ , που πρεπει να το εχει αντιγραψει απο εμενα που το εχω πει εδω μεσα :rockon:
Το θεμα δεν ειναι οτι εγω ειμαι αριστερος ενώ εχω μια οικονομική κατάσταση , το περίεργο ειναι πως αυτοι που έχουν αναγκη οικονομικη ειναι δεξιοι ( καπως ετσι το ειπε )

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Το πιο περιεργο ειναι που δε μιλησε με τον επομενο σταθμο, των Νεων Πορων για να ρωτησει αν ειναι αδεια η γραμμη του. Ητανε το καταλληλοτερο προσωπο για να το επιβεβαιωσει και μια λιστα με τα τηλεφωνα των σταθμων σε μιση κολλα Α4 θα ηταν αρκετη.
Ειναι το πιο παραξενο πραγμα γυρω απο το δυστυχημα. Δηλαδη ειχε ηδη μπει στη διαδικασια να ψαχνει να σιγουρευτει αν η γραμμη του ειναι αδεια, ο επομενος σταθμαρχης ειναι η πιο λογικη και σιγουρη κινηση. Ειναι πολυ παραξενο το οτι δεν το εκανε. Εκτος αν προσπαθουσε να καλεσει και πχ η γραμμη ητανε κατειλλημενη για πολλη ωρα.
εμπιστευτηκε απολυτα τον σταθμαρχη λαρισας, λογικα δεν θα μιλανε να επιβεβαιωνουν καθε λιγο και λιγακι αν ολα πανε καλά σε καθε σταθμο που περνάνε, τελειωσε η τυχη του εκεινο το βραδυ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.361
Πόντοι
3.656
και ολα αυτα για να παιρνει μια γνωστή μου συμβασιούχα του ΟΤΥΕ από τα 49 χρονια της (απο το 1995) με 30 χρόνια λέει ενσημα, τωρα 1.070 συν 280 επικουρικο , και αυτα με οτι μειωσεις τις ειχαν κανει λογω μνημ,ονίων .και θα πάτε να ψηφίσετε αυτυα τα 2 κόμματα που χρεωκόπησαν τη χώρα για να έχουν ψηφοφόρους με τα λεφτά μας?
Αφού βάζουν το δίλημα καραμανλής ή τανκς κούλης ή αλέξης ....

και ο αλέξης το 2015 χάλασε τον παράδεισο που ερχόταν και είχε αποτυπωθεί στο ... μέηλ ....
και χάλασε ... και την αξιολόγηση μας από τους .... διεθνείς οίκους αξιολόγησης !!!!!!

αλλα η ΝΔ πήγε βενζίνη +0.60€/lt
ρεύμα Χ 2
Τρόφιμα + 50%

και ετοιμάζει και ΝΕΡΟ χ 5

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
στα τυπικα προσοντα της θεσης ειναι το ECDL .Αρα θεωρητικα ξερει .
Καλο ειναι να ερευνησουν πως το πήρε και πως πηρε ο τυπος lower...
Θα το πήρε μαζί με τον Τσίπρα, τυπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756

και ο αλέξης το 2015 χάλασε τον παράδεισο που ερχόταν και είχε αποτυπωθεί στο ... μέηλ ....
και χάλασε ... και την αξιολόγηση μας από τους .... διεθνείς οίκους αξιολόγησης !!!!!!

ρεύμα Χ 2
Τρόφιμα + 50%

Βενζινη να βαζεις στην Γαλατσιου ή Βείκου δεν θυμαμαι ,
εκει που βαζει και ο Αλεξ .. πρεπει να εχει παει 1,40 εκει ,
ετσι οπως μας ελεγε τις τιμες τοτε και μετα που διαβεβαίωνε τους τυπους οτι θα πέσει κι αλλο ...
Αρα τωρα πρεπει να εχει περιπου 1,40

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515

ρεύμα Χ 2
Τρόφιμα + 50%

Ο Αλέξης μπορεί να πηδηξε τη μεσαία τάξη με τους φόρους, τουλάχιστον άφησε λεφτά, στο κρατικό ταμείο

Αυτοί οι άχρηστοι πηδηξαν όλη την κοινωνία με την έμμεση φορολογία και αυξησαν το δημόσιο χρέος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Μαζί σου, Ο (κάθε) Άδωνις που τα λέει αυτά και δεν κάνει τίποτα για την ασφάλεια του κοσμάκη είναι απάνθρωποι, ελλεινοί, σκατόψυχοι.

Κάτι τσακαλάκια εδώ μέσα που ορέγονται να χοροπηδάνε πάνω στα κουφάρια τους τι είναι; Και κάτι άλλα τσακαλάκια εκεί έξω που τριγυρνούν με τα μπουκάλια βουλωμένα με στουπί και τα εκτοξεύουν τυφλά δεξιά αριστερά;
Ο αδωνις ειναι εντελως γελοίος επισης έχει κύκλωμα που κλεβουν νομιμα ολα τα υοουργεια που εχει ανακατευτεί.. Αρχιδι μεγαλο, βαλε στην εξισωση κι αυτή την ψωλα την μπουμπούκα κι εδεσε το γλυκό

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.361
Πόντοι
3.656
Ο Αλέξης μπορεί να πηδηξε τη μεσαία τάξη με τους φόρους, τουλάχιστον άφησε λεφτά, στο κρατικό ταμείο

Αυτοί οι άχρηστοι πηδηξαν όλη την κοινωνία με την έμμεση φορολογία και αυξησαν το δημόσιο χρέος
Πήδηξε ο αλέξης όσους δεν μπορούσαν να κρύψουν τίποτε. Τους μικρούς επαγγελματίες που τους πήγε τις εισφορές 160€το μήνα
από 380€ που τους είχε πάει ο Σαμαράς , δεν τους χάλασε.

Η μαλακία ήταν που έβαλε να πληρώνουν 1900€ το μήνα , όσοι δήλωναν 70Κ καθαρά το χρόνο .
Που εδώ που τα λέμε, έσκισε όσους δήλωναν 70Κ και έβγαζαν 70Κ. Γιατί κάτι άλλους που δήλωναν 70Κ ενώ έβγαζαν 370Κ
και γκρινιάζουν , είναι για πολλές κλωτσιές. Καριόλια του κερατά.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
το πιο καλο το ειχε πει ο Κοκκαλης ο τζουνιορ , που πρεπει να το εχει αντιγραψει απο εμενα που το εχω πει εδω μεσα :rockon:
Το θεμα δεν ειναι οτι εγω ειμαι αριστερος ενώ εχω μια οικονομική κατάσταση , το περίεργο ειναι πως αυτοι που έχουν αναγκη οικονομικη ειναι δεξιοι ( καπως ετσι το ειπε )
"Έχω απόλυτη αντίληψη ότι είμαι προνομιούχος σ' αυτή τη ζωή.
Εμένα με εντυπωσιάζουν όσοι δεν είναι προνομιούχοι και ειναι δεξιοί".

Ακριβώς έτσι το είπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756

Ακριβώς έτσι το είπε
Ά μπραβο !!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.361
Πόντοι
3.656
ΑΥΤΑ τα κομματα κυβερνανε και θα κυβερνανε
Γιατί θεωρείς ότι αυτή σου η επιθυμία και ευχή , θα ισχύει για πάντα ;
Το έθνος των ελλήνων , υπήρχε και ήταν ένδοξο , πολύ πριν το 1974 που ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.
Μετά την ίδρυση των μπουρδέλων αυτών , έγινε ξεφτίλας και γύφτος και χρεωκοπημένος.
Και όλα τα κατακάθια της κοινωνίας γίναν λεφτάδες και προνομιούχοι .

Οπότε θα πάρει ανάσα, μόνο αν φύγουν από τη μέση αυτά τα ρετάλια.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Μα πολιτική ταυτότητα έχουν μόνο οι φτωχομπινέδες που ελπίζουν σε καλύτερες μέρες με την ψήφο τους....οι προνομιούχοι και οι φορτωμένοι δεν έχουν τέτοια κολλήματα...θα πάνε με το συμφέρον τους και με κάθε κυβέρνηση θα βγάζουν...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.361
Πόντοι
3.656

Ακριβώς έτσι το είπε

Τύπε .... για κάτι αριστερούς .... που μια ζωή .... έγραψαν μερικά ... άρθρα .....
πέρασαν από κάτι ΜΚΟ ..... και ... πολιτιστικά ιδρύματα τέχνης .....

και έχουν πέτρινα σαλέ σε χειμερινά ρηζόρτ ...... ζουν χωρίς δουλειά .... και έχουν κάτι τζιπάκια των 50Κ .....

για αυτούς τι γνώμη έχεις ;;;

Αυτός που δουλεύει στο πέραμα και μένει σε παράγκα στη δραπετσώνα του παπΠού του του 1950 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ.
Τον πάω !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε όμως ο μορφωμένος που ζει στην αγγλία και παίρνει 4000€ Χ 12 = 48.000€ το χρόνο
ζει πολύ χειρότερα από τον παλιό δημόσιο στην ελλάδα που παίρνει 14 Χ 25.000€ = 35.000€ το χρόνο (14=ΔΕΗ).
Προφανως. Επισης πληρωνει πολυ περισσοτερους φορους, τρωει απιστευτο σκατοκαιρο στο κεφαλι ολο το χρονο, ζει χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο κολυμπισιμες θαλασσες, οταν τυποι σαν τον Νικο Πλατ (αληθεια που πηγε εκεινο το φυντανι;) εχουν κτηματα με αυθαιρετα κτισματα διπλα στη θαλασσα, και πολλες αλλες τρομερες αδικιες. Επισης τρωει ρατσισμο κρυφο η φανερο σε μια ξενη χωρα. Και πρεπει να υπακουει χιλιαδες κανονες χωρις να εκτρεπεται. Να ειναι μονιμως σουζα και σιδερωμενος, οταν ο ΔΕΗτζης πιανει τ αρχιδια του παιζοντας ταβλι την ωρα της δουλειας.
Προφανως προκειται για τεραστια ηττα, για πανωλεθρια. Αυτο λεμε τοσα χρονια. Ονομαζεται χουντα των μετριων (το μετριος λιγο υπερβολικο θα ελεγα, μαλλον χουντα του κατιμα ειναι πιο σωστο)
Ειναι οπως ειχανε τον Καιαδα στη Σπαρτη, που εξεταζαν ενα παιδι και αν κρινονταν προβληματικο το εριχναν στον Καιαδα, ετσι στη συγχρονη Ελλαδα σε δοκιμαζουν απο μικρο στο σχολειο, πανεπιστημιο, στρατο, δουλεια, κλπ και αν αποδειχθεις απροσαρμοστος με το συστημα, σε στελνουν στον Καιαδα του εξωτερικου.
Φυσικα φταις κι εσυ γι αυτο. Σου εχουν δοθει τοσες ευκαιρες, να λουφαρεις στο σχολειο, να βαζεις το μπαμπα σου να βριζει καθηγητες (η να τους βριζεις εσυ ο ιδιος) για να παρεις βαθμο, να μπορει να σε χωσει οδοντιατρικη Αθηνων με μια βολτα Ιταλια και μετεγραφη στο 5ο ετος, να χωθεις σε καμια παραταξη, ΚΝΕ, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ τοσες εχουμε φτιαξει και μετα λαμπρη καριερα στο συνδικαλισμο, να σε χωσουν αεροπορια και λευκο φυλλο πορειας στο στρατο, να σε χωσουν στο δημοσιο και να μην κανεις τιποτα, να σου δωσουν διπλωμα με μιζα, κ.ο.κ. οταν λοιπον σου παρεχουν τοσες ευκαιριες κι εσυ σα στουρναρι που εισαι, καθεσαι διαβαζεις στο σχολειο, περνας πανελλαδικες, πας υπηρετεις κανονικα, κανεις σκοπιες, κλπ δινεις ΑΣΕΠ για δημοσιο η πας και δουλευεις στον Ιδιωτικο Τομεα, διαβαζεις για διπλωμα, πας μαθαινεις ξενες γλωσσες, κλπ και γενικα κανεις οτιδηποτε περναει απο το χερι σου για να μας δειξεις οτι δεν ταιριαζεις με το συστημα τοσο εξωφθαλμα, ε τι περιμενεις ρε φιλε μετα απο εμας, να σου τη χαρισουμε;
Τσιμπα το εξωτερικακι σου να πουμε να στρωσει ο κωλος σου για τα καλα, που μου θελες και μαγκιες. 48Κ εσυ στον παγωμενο, ακριβο, ρατσιστικο, κοπιαστικο, σκοτεινο βορρα, 35Κ εμεις (τα φανερα, γιατι τα κρυφα δε θελεις να τα ξερεις) στην ηλιολουστη, ζεστη, φθηνη, χαλαρη, Ελλαδιτσα μας με τις θαλασσες μας.
Και που σαι, αν ποτε σου περασει το μυαλο να κανεις την Ελλαδα σαν τα μουτρα σου, να ξερεις πως απο εκει που εισαι δε θα σ αφησουμε να ψηφισεις. Και αν ποτε θελησεις να μπεις στην πολιτικη (εδω γελαμε), θα μπορεσεις μονο εφοσον βαρεσεις προσοχη στον Κουμουτσακο, τη Βουλτεψη, τον Φιλη, και τον Κουτσουμπα.
Αντε και πολυ ασχοληθηκαμε με εσας τους απροσαρμοστους...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
εμπιστευτηκε απολυτα τον σταθμαρχη λαρισας, λογικα δεν θα μιλανε να επιβεβαιωνουν καθε λιγο και λιγακι αν ολα πανε καλά σε καθε σταθμο που περνάνε, τελειωσε η τυχη του εκεινο το βραδυ.
Δεν ηταν καθε λιγο και λιγακι. Αλλαξε γραμμη σε εκεινο το σημειο, απο τη δικη του γραμμη ανοδου, τον εβαλαν στην απεναντι γραμμη καθοδου. Προφανως και επρεπε να το διασταυρωσει και υπαρχουν ενδειξεις οτι προσπαθησε. Ο καλυτερος τροπος ηταν να μιλησει με τον επομενο σταθμαρχη.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τύπε .... για κάτι αριστερούς .... που μια ζωή .... έγραψαν μερικά ... άρθρα .....
πέρασαν από κάτι ΜΚΟ ..... και ... πολιτιστικά ιδρύματα τέχνης .....

και έχουν πέτρινα σαλέ σε χειμερινά ρηζόρτ ...... ζουν χωρίς δουλειά .... και έχουν κάτι τζιπάκια των 50Κ .....

για αυτούς τι γνώμη έχεις ;;;

Αυτός που δουλεύει στο πέραμα και μένει σε παράγκα στη δραπετσώνα του παπΠού του του 1950 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ.
Τον πάω !
Όποιος θέλει να είναι Αριστερός ή δεξιός, ας είναι ο,τι γουστάρει, δεν θα τον κρίνω εγώ.
Κάποιοι το βλέπουν συναισθηματικά όπως κι εγω.
Για παράδειγμα, μιας κι ανέφερε ο Νιπλης τον Πέτρο Κοκκαλη προηγουμένως.
Ο παππούς του, ο Πέτρος Κοκκαλης, ήταν Αντιστασιακος και μέλος του ΕΑΜ. Αυτός ο άνθρωπος, νιώθει έτσι ότι τιμάει την μνήμη του παππού του, να είναι μέλος σε Αριστερο κόμμα, να εκφράζει αριστερές ιδέες, να νιώθει πραγματικά μέσα του, οτι ναι είναι Αριστερός.
Όπως κι εγώ π.χ , ο δικός μου προπάππους ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ , δεν μου πάει το χέρι να το ρίξω σε δεξιο κόμμα ρε φίλε, πως να το κανουμε, ψηφίζω ξεκάθαρα πάντα με αντιδεξιό κριτήριο.
Είμαστε κι εμείς που το βλέπουμε με μια πιο ρομαντική ματιά, και δεν έχει καμία σημασία η οικονομικη μας κατάσταση.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Screenshot_20230322_221513_Viber.jpg
Screenshot_20230322_221513_Viber.jpg

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
που εχει χαθει ο ΠΙΕΞΑΡΟΣ να πουμε; εχει καιρο να ποστάρει συριζόπανο φερε πισω τα κλεμμένα κλπ :undecided::undecided::undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom