Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Koύλης μου; Μαλλον το ειχες αποφασισει πριν καν διαβασεις αυτα που εγραψα. Για την ιστορια δεν εχω ψηφισει ποτε στη μου ΝΔ.

Αν εσυ θες να πιστευεις οτι η κυβερνηση φται χωρις να φταει ο τροπος που λειτουργει το δημοσιο, οτι φταιει ο Υπουργος χωρις να φταιει ο δημοσιος υπαλληλος που εκεινος διορισε ,κατσε και πιστευε το.
Νουδούλη αξιολόγηση στο δημόσιο τάζατε προεκλογικά.Σταματά να το παίζεις κινέζος και να ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους.Αν ο κουλης σου ήταν σοβαρός δεξιός φιλελεύθερος όπως λέει τότε τα κομματόσκυλα που μπούκαραν σε αυτά τα πόστα με ρουσφέτια θα είχαν πάρει μπούλο.Αλλά ο κούλης σου βλέπεις έχει ανάγκη από τις ψήφους των δημοσίων είτε μπήκανε με πασοκ είτε με νουδου.Γι’αυτό άραξε στα κυβικά σου και κόψε τις αμπελοσοφίες διότι δεν σε παίρνει.Όταν μια κυβέρνηση λέει ότι θα κάνει αξιολόγηση στο δημόσιο πρέπει να το εννοεί και όχι να χαϊδεύει αυτάκια.Ο πρώτος που φταίει για την τραγωδία στα Τέμπη είναι ο Καραμανλής που διόρισε ο κούλης για υπουργό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
μπραβο ρε φιλε με καταλαβες. Ο Κυριακος ο Μητσοτακης ειμαι, εχω γραφει στο μπου γιατι θελω να παιξω swinging με τη Μαρέβα αλλά αυτή τσινάει.
Ρε που το κατάλαβες ότι οταν λέγαμε οτι θα εφαρμοσουμε αξιοκρατία στο δημόσιο δεν το εννοούσαμε και θα καναμε τα ρουσφετια των ψηφοφορων μας; Στο ειπανε μεσα απο το κομμα; Εσυ πρεπει να εισαι φοβερα κοφτερο μυαλο. Δηλαδη στην Ελλαδα οταν λενε θα εφαρμοσουμε αξιοκρατια δεν το εννοουν; Το κανουν και τα αλλα κομματα; Κοιτα ρε τι μαθαινει κανεις εδω μεσα. Μπραβο θα πας μπροστα. Θες να σε κανω αυριο σταθμαρχη στη Λαρισα που μου εχει μεινει μια θεση κενη; Ευκολη ειναι η δουλεια κατι κουμπια θα πατας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Αύριο απεργούν τα πάντα με πρόσχημα τα Τέμπη και ουσιαστικά αιτήματα "τις ιδιωτικοποιήσεις" και "κατά των αξιολογήσεων στο δημόσιο".

Και μετά φταίει ο (ΚΑΘΕ) Κούλης και οι ιδιώτες αλλά όχι εμείς και ο σταθμάρχης.

Συνεχίστε ελεύθερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
απεργούν για το μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα και για κάτι υπουργεία που διορίσουν κάτι γαλαζια κομματοσκυλα με μπλοκακια
Και υστερα επεσες απο το κρεβατι με κροτο.

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
θα σου πει μπηκε ο σταθμάρχης δεν είναι αρκετό αυτό...
Εγω θελω να παρει ξεκάθαρη θέση περί του Καραμανλή,τον θεωρεί υπεύθυνο γι αυτο που έγινε?
είναι σύμφωνος να ξανακατεβει στις εκλογες?
τι περιμενεις να σου απαντησε ο χασοδικης? δεξια χλαπατσα ειναι...ο καραμανλης που δεν εχει μισο ενσημο παραιτηθηκε απο τν θεση του και οχι απο την βουλευτικη εδρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
θα σου πει μπηκε ο σταθμάρχης δεν είναι αρκετό αυτό...
Εγω θελω να παρει ξεκάθαρη θέση περί του Καραμανλή,τον θεωρεί υπεύθυνο γι αυτο που έγινε?
είναι σύμφωνος να ξανακατεβει στις εκλογες?
Βανταμα μετρας;;;

count-down-movie-countdown.gif

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ούτε αυτός ήξερε !

Τρομερός εκσυγχρονιστής .... ούτε για Τσουκάτο ήξερε, ούτε για Λαλιώτη Κτηματολόγιο, ούτε για Χριστοφοράκο, ούτε για Μαντέλη, ούτε για swap Goldman 16δις τελικό λογαριασμό, ούτε για βύσματα, ούτε για Ιμια, Οτσαλαν, έργα μακέτο, χρηματιστήριο, απευθείας για Ολυμπιακά, Γκαργκάνα

Γενικά οι ΠΘ αυτής της χώρας "δεν ήξεραν" :confused:
τύπε ο άνθρωπος που ήξερε πολλά στο τέλος πέθανε να ξες :confused::grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.481
Πόντοι
34.538

Bitzios

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2023
Like
263
Πόντοι
21
Αύριο απεργούν τα πάντα με πρόσχημα τα Τέμπη και ουσιαστικά αιτήματα "τις ιδιωτικοποιήσεις" και "κατά των αξιολογήσεων στο δημόσιο".

Και μετά φταίει ο (ΚΑΘΕ) Κούλης και οι ιδιώτες αλλά όχι εμείς και ο σταθμάρχης.

Συνεχίστε ελεύθερα.
Μπορεις και καλυτερα…

Bitzios

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2023
Like
263
Πόντοι
21
Respekt στο παλικαρι (οχι οτι το περιμενει απο ενα nick σαν το δικο μου)

και οσον αφορα το αν ξαναεμπαινε στο τρενο,που η κυβερνηση πασχίζει να φερει σε λειτουργια,με τα προβλεπόμενα μετρα να μην μπορουν ακομα να εφαρμοσθούν,ας οψεται ομως που σκουριάζουν οι ράγες:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.481
Πόντοι
27.261

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Kάτσε καλά γιατί έρχεται ο @antisthenis
Ότι είσαι ρουφιάνος το ξέραμε όλοι.
Αλλά τόσο πολύ ρε κοπρόσκυλο; Είναι που χαίρεστε όταν έρχεται ο Ζαν επειδή δήθεν τον πιάνετε στο δούλεμα. Είστε οι πρώτοι που τον ρουφιανεύετε. Εσύ και το άλλο σίχαμα πξ75

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom