Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
All in ο Κουκης τα παίζει .... Θα τους δώσει και κάνα αγροτεμάχιο να σπέρνουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eιδα ενα σχολιο για την αναρτηση του Αγγελάκα, μου αρεσε και ειπα να το μεταφερω.

Ειμαι καμμένος απο το Μάτι! Και να σας δώσω 2000 ευρώ θα τα φάτε τι να τα κάνετε? Εμείς και να ξανά γινόταν αυτό πάλι το ίδιο θα κάναμε. Τα κάναμε όλα σώστα! Γι'αυτό Αγγελάκα άντε μου στον διάολο! Καραγκιοζάκια! Θα μιλήσετε έσεις στούρνοι για τον Μητσοτάκη. Λεφτά αν δεν έδινε, ο ξεφτίλας δεν έδωσε. Συγνώμη ζήτησε άργησε 5 μέρες. Θα τους βάλει όλους όσοι φταίνε μέσα, οι νεκροί δεν θα γυρίσουν πίσω ούτε με τα λεφτά ούτε με τα δικαστήρια. Λέει φταίμε όλοι, όχι τα ρίχνει στους άλλους. Άντε μου πνιγήτε βλήμματα! Οτι και να σας πούνε Τσίπρας και ξερό ψωμί. Σε αυτή την χώρα δεν αξίζει ο Μητσοτάκης. Θα τον ήθελε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη για πρωθυπουργό, βλέπε Αγγλία, Γερμανία, Αμερική, Φιλανδία και Καναδάς πλην του Έλληνα που για ένα δυστύχημα βγήκαν να παρελάσουν χαμογελαστοί για τους νεκρούς! Η μόνη χώρα της Ευρώπης που στηρίζει αριστερά Μαδούρο - Ιράν - Ρωσία και έχει τις ίδιες απόψεις με Ερντογάν... Δεν περιγράφω άλλο. Όλοι έσεις όμως πάντε μια βολτίτσα στην Βενεζουέλα να δείτε πόσο όμορφα είναι να ζεις σε αριστερή χώρα. Να δείτε πόσο τέλεια είναι να παρακαλάτε για να φάτε σκυλοτροφή. Να ζήσετε στο Ιράν να δείτε τι φιλελέυθερη χώρα είναι! Και να μην ξεχάσω τον μέγα Αριστερό ηγέτη Τσίπρα που με 103 νεκρούς κάπνιζε το κοχίμπα του στην θαλαμηγό κατατροπόνοντας το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό! Να τους χαίρεστε κόπροι υποκριτές!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.259
Πόντοι
3.846
....και ελευθέρας για τα τρένα.

Θα το ξαναγράψω: Στην πούτσα του το δημόσιο για 50 παραπάνω διορισμούς. Αυτό γίνεται για να μην πέσουν μηνύσεις απο τις οικογένειες των θυμάτων και ΚΥΡΙΩΣ για τα αντανακλαστικά μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού που θεωρεί το διόρισμο σαν το υπέρτατο Greek Dream.
Προσέξτε πόσοι θα πουν "είδες τελικά διόρισε τους συγγενείς τους να έχουν μία δουλειά σταθερή τα παιδιά ,μπράβο τους που κατάλαβαν το λάθος τους". Στις ηλικίες >50 αυτό παίζει πάρα πολυ.
Δείτε πόσο η αριστερά κομπιάζει να το καταδικάσει. Στις χρηματικές αποζημιώσεις πάντα ξέρουν να τα χώνουν και να τα απαξιώνουν (η Παπαρήγα ειχε χαρακτηρισει τις 3.000 του Καραμανλή στους πυρόπληκτους της Πελοποννήσου σαν βοήθημα απόρων κορασίδων) αλλά στο διορισμό όλα τα κόμματα κλίνουν ευλαβικά το γόνυ. Γιατί; Γιατί θα κανουν τα ίδια όταν βγουν κυβέρνηση.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.259
Πόντοι
3.846
Eιδα ενα σχολιο για την αναρτηση του Αγγελάκα, μου αρεσε και ειπα να το μεταφερω.

Ειμαι καμμένος απο το Μάτι! Και να σας δώσω 2000 ευρώ θα τα φάτε τι να τα κάνετε? Εμείς και να ξανά γινόταν αυτό πάλι το ίδιο θα κάναμε. Τα κάναμε όλα σώστα! Γι'αυτό Αγγελάκα άντε μου στον διάολο! Καραγκιοζάκια! Θα μιλήσετε έσεις στούρνοι για τον Μητσοτάκη. Λεφτά αν δεν έδινε, ο ξεφτίλας δεν έδωσε. Συγνώμη ζήτησε άργησε 5 μέρες. Θα τους βάλει όλους όσοι φταίνε μέσα, οι νεκροί δεν θα γυρίσουν πίσω ούτε με τα λεφτά ούτε με τα δικαστήρια. Λέει φταίμε όλοι, όχι τα ρίχνει στους άλλους. Άντε μου πνιγήτε βλήμματα! Οτι και να σας πούνε Τσίπρας και ξερό ψωμί. Σε αυτή την χώρα δεν αξίζει ο Μητσοτάκης. Θα τον ήθελε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη για πρωθυπουργό, βλέπε Αγγλία, Γερμανία, Αμερική, Φιλανδία και Καναδάς πλην του Έλληνα που για ένα δυστύχημα βγήκαν να παρελάσουν χαμογελαστοί για τους νεκρούς! Η μόνη χώρα της Ευρώπης που στηρίζει αριστερά Μαδούρο - Ιράν - Ρωσία και έχει τις ίδιες απόψεις με Ερντογάν... Δεν περιγράφω άλλο. Όλοι έσεις όμως πάντε μια βολτίτσα στην Βενεζουέλα να δείτε πόσο όμορφα είναι να ζεις σε αριστερή χώρα. Να δείτε πόσο τέλεια είναι να παρακαλάτε για να φάτε σκυλοτροφή. Να ζήσετε στο Ιράν να δείτε τι φιλελέυθερη χώρα είναι! Και να μην ξεχάσω τον μέγα Αριστερό ηγέτη Τσίπρα που με 103 νεκρούς κάπνιζε το κοχίμπα του στην θαλαμηγό κατατροπόνοντας το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό! Να τους χαίρεστε κόπροι υποκριτές!
για να σε επηρεάζουν οι απόψεις του Αγγελακα εισαι καμένο χαρτί.

Και ποιος σου είπε οτι εγώ συμφωνώ με τους χειρισμούς για το Μάτι; Δηλαδή το επιχειρημα είναι ειμαστε και μεις αλλά είσαστε και σεις. Γιατί υποτίθεται η ΝΔ βγήκε κυβέρνηση επειδή ήταν καλύτερη όχι επειδή ήταν τα ίδια με τους άλλους.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Κάθεστε και ασχολείστε με το αρχίδι τον Αγγελάκα, που εδώ και ένα χρόνο οι Ρώσοι σκοτώνουν γυναικόπαιδα στην Ουκρανία και το μόνο που βρήκε να πει είναι να βρίσει τους συναδέλφους του που έκαναν συναυλία συμπαράστασης στους Ουκρανούς επειδή λέει έγινε με τη στήριξη του Κούλη.
Γι αυτήν εδώ λες βλακάκο; που έγινε με συνδρομή αριστερών συλλόγων και καλλιτεχνών;
Μεγαλύτερη συναυλία συμπαράστασης-ειρήνης από αυτήν δεν υπήρξε εδω και 1 χρόνο και βάρα τον παχύδερμο κωλο σου όσο θες.

sunaulia_eirinis-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρε συριζόπανα, που κάνει πόλεμο η Ρωσία κι'εσείς πάτε να διαμαρτυρηθείτε στην Αμερικάνικη πρεσβεία.
Ναι γιατί η Αμερική είναι αθώα και δεν υποκινεί τίποτα από αυτά που γίνονται.
Αει να χαθείς χοντρομόμολο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556

Άμα τον ζητάνε από τόσες χώρες να τον στείλουμε τι περιμένουμε !

Βέβαια θα πρέπει να σκεφτούμε το brain drain που θα υποστούμε με την απουσία του :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266

Ρε μπατζανακη ,συμφωνείς με αυτό το εμμετικο σχόλιο;;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
" Ο Καραμανλής μίλησε
Έδωσε συνέντευξη και είπε θα τον κρίνει ο λαός
Και κάτι που δεν είχα σκεφτεί
Ότι αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εξεταστική επιτροπή με 30 βουλευτές που υποχρεωτικά θα συσταθεί
Και εκεί θα απαντήσει
Νομίζω ότι τα λόγια είναι φτώχεια
Να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ εξεταστική επιτροπή "

Εσύ δε το έγραψες αυτό?

Ακραία είναι αυτά που γράφω εγώ ε? Η πολιτεία άφηνε τα τρένα με μεσαιωνικές συνθήκες ασφαλείας και να μασουλάνε τα λεφτά για να βολεύει τα βύσματα της και τους εργολάβους...και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να συγκρουστούν 2 τρένα ΜΕΤΩΠΙΚΑ και να ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ παιδάκια 20 χρόνων σε σημείο που να εξαϋλωθούν και να στείλουν στη μάνα τους ένα άδειο φέρετρο....

αυτό δεν είναι ακραίο...το ότι λέω εγώ ότι πρέπει να διωχθούν από την δικαιοσυνη είναι ακραίο ε?

Ε ρε κατάντια...
Μηνυμα 49 59
5 φορές έχω γράψει
Ότι πρέπει να αρθεί η ασυλία του
Και να δικαστεί
Για αυτό που είπε
Ότι τα τρένα είναι ασφαλή
Μήνυμα 4726
Αφού πρώτα σου πω την άποψή μου για τον Καραμανλή Που την έχω γράψει δυο-τρεις φορές Ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος αλλά πρέπει να αρθει και η ασυλία του και ότι κρίνει το δικαστήριο
Μηνυμα 3488
Αφού πρώτα σου πω την άποψή μου για τον Καραμανλή Που την έχω γράψει δυο-τρεις φορές Ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος αλλά πρέπει να αρθει και η ασυλία του και ότι κρίνει το δικαστήριο
Τα ίδια και στα μηνύματα
3482 3457 2977
Στο 2977 μάλιστα συμφωνούμε και με τον Άλεξ για το ίδιο θέμα
Για να μην γράφω σεντόνια ακολουθεί και δεύτερο μήνυμα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Μηνυμα 49 59
5 φορές έχω γράψει
Ότι πρέπει να αρθεί η ασυλία του
Και να δικαστεί
Για αυτό που είπε
Ότι τα τρένα είναι ασφαλή
Μήνυμα 4726
Μηνυμα 3488
Τα ίδια και στα μηνύματα
3482 3457 2977
Στο 2977 μάλιστα συμφωνούμε και με τον Άλεξ για το ίδιο θέμα
Για να μην γράφω σεντόνια ακολουθεί και δεύτερο μήνυμα
Δαλάι συμφωνείς με τις εξαγγελίες τις κυβερνήσεις για τα θύματα γονεις;θυμίζει πολύ βαθύ ΠΑΣΟΚ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Για Να διευκρίνησω την θέση μου πιστεύω ότι τα ίδια η και χειρότερα καραγκιοζηλικια θσ έκανε η οποιοδήποτε ελληνική κυβέρνηση
Να Ρωτήσω κάτι οι συγγενείς από το μάτι η από το αδενδρο η απο τις φωτιές μπορούνε να προσφύγουν σε δικαστήρια να ζητήσουν εφάμιλλες αποζημιώσεις δημιουργείται δεδικασμένο Αναδρομικά?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
" Ο Καραμανλής μίλησε
Ότι αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εξεταστική επιτροπή με 30 βουλευτές που υποχρεωτικά θα συσταθεί
Και εκεί θα απαντήσει

Εσύ δε το έγραψες αυτό?

Ακραία είναι αυτά που γράφω εγώ ε? Η πολιτεία άφηνε τα τρένα με μεσαιωνικές συνθήκες ασφαλείας και να μασουλάνε τα λεφτά για να βολεύει τα βύσματα της και τους εργολάβους...και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το να συγκρουστούν 2 τρένα ΜΕΤΩΠΙΚΑ και να ΚΑΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ παιδάκια 20 χρόνων σε σημείο που να εξαϋλωθούν και να στείλουν στη μάνα τους ένα άδειο φέρετρο....

αυτό δεν είναι ακραίο...το ότι λέω εγώ ότι πρέπει να διωχθούν από την δικαιοσυνη είναι ακραίο ε?

Ε ρε κατάντια...

Ακραία είναι αυτά που λες εσύ
Και άλλοι εδώ πέρα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ
Παραδείγματος χάρη εσύ
Τυπε Ντάμα νομίζω ότι μετά τα τελευταία γεγονότα Μητσοτάκης γενικα είναι επιστημονική φαντασία

Αλλά και αυτά που λένε κάποιοι της από δω πλευράς

Και δεν είναι ακραία να δέχεσαι την πραγματικότητα και να λες ότι Νέα Δημοκρατία θα πέσει τόσο
Screenshot_2023-03-12-15-13-15-635_com.android.chrome.jpg

Ακολουθεί και τρίτο μήνυμα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ακραία είναι αυτά που λες εσύ
Και άλλοι εδώ πέρα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ
Παραδείγματος χάρη εσύ
Τυπε Ντάμα νομίζω ότι μετά τα τελευταία γεγονότα Μητσοτάκης γενικα είναι επιστημονική φαντασία

Αλλά και αυτά που λένε κάποιοι της από δω πλευράς

Και δεν είναι ακραία να δέχεσαι την πραγματικότητα και να λες ότι Νέα Δημοκρατία θα πέσει τόσο
Screenshot_2023-03-12-15-13-15-635_com.android.chrome.jpg

Ακολουθεί και τρίτο μήνυμα
Ακόμα προσπαθείς να με βγάλεις Συριζαίο ρε καημένε ντάμα;

Δε βαρέθηκες με αυτό;

Ακραίο είναι το έγκλημα που έγινε όχι το να πιστεύουμε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία ελπίδα μετά από αυτό. Και δεν θα έπρεπε να έχει ως μια κυβέρνηση που έκλεισε με την ΕΞΑΫ́ΛΩΣΗ 60 παιδιών.

Για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

Σημείωση: όπως πάντα κατουράω Συριζαίους κατσαπλιάδες που κάνουν τις πάπιες ενώ έστηναν κωλαράκια στους εργολάβους.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
" Ο Καραμανλής μίλησε
Και εκεί θα απαντήσει

Εσύ δε το έγραψες αυτό?

Ε ρε κατάντια...
3η απάντηση
Ακραίο δεν είναι να διωχθούν όσοι έχουν ευθύνες
Ακραίο να λες ότι δεν έγινε τίποτα
Σήμερα έδωσε συνέντευξη ο ρετσινας πρώην διευθυντής ασφάλειας του ΟΣΕ στον αυτιά
Τα έριξε σε όλους

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Γιατί το 15 μείωσε τη χρηματοδότηση για την ασφάλεια στον ΟΣΕ από 150 σε 45 εκατομμύρια

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Γιατί έβαλε μία άσχετη υπεύθυνη της ρας
Φταίει η Νέα Δημοκρατια γιατί την διατήρησε στη θέση της
Αν μπορούσε να την αλλάξει
Και η ανεξάρτητη αρχή ρας
Που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του σιδηροδρόμων παρά τις καταγγελίες δεν έκανε τίποτα

Φταίει η Νέα Δημοκρατία γιατί το 2020 που έφυγε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την Καρόλου
Ενώ μέχρι τότε υπήρχε πρόσθετη ασφάλεια
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήρε τους υπαλλήλους της και έπαψε να υπάρχει
Και έμεινε μόνο να κοιτάνε τα τρένα με GPS που δεν δείχνει αν είναι στην ίδια ή στην αντίθετη γραμμή
Και δεν έκανε κάτι για αυτό

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που στις αρχές του 19 συμφώνησε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έτσι ώστε ο προϊστάμενος στο τρένο να μην έχει καθήκοντα για την ασφάλεια των τρένων
Που μέχρι τότε είχε
Και δεν το άλλαξε και η Νέα Δημοκρατία

Τι κατά αυτόν έκανε η Νέα Δημοκρατία

Έβαλε κάτι κόκκινα τηλέφωνα στα τρένα και στους σταθμούς που είναι πανευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας
Και στα οποία εκπαιδεύτηκαν και οι μηχανοδηγοί και οι σταθμάρχες
Τα οποία παρέχουν δεν ξέρω πως μεγάλη ασφάλεια
Αλλά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν το εφάρμοσε επειδή τα βέλη δεν έχουν τέτοια

Και είπε ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα Σαούλ που λες ότι δεν έγινε τίποτα λειτουργεί από Νοέμβρη 2022

Στις εξετάσεις λέει ότι δεν κόπηκε κανείς σταθμάρχης

Και από άλλες πληροφορίες φταίνε και πολλοί άλλοι
Παραδείγματος χάρη φταίνε και ανώτεροι οι οποίοι υπέγραφαν της βάρδιας του επιθεωρητή

Όσον αφορά έχω πάψει να σε λέω ΣΥΡΙΖΑ
Το έχεις αποδείξει αυτό Γιατί γράφεις και πολλές φορές και εναντίον του
Ότι μερικές φορές λες αυτά που λένε και οι συριζαίοι δεν σε κάνουν συριζαίο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256

Κατω απ το χαλί της νδ χωρανε πολλά

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
το τσιμεντομα εγεινε για να μπουν τα φορτηγα και ο γερανος, ωστε να παρουν τα βαγονια. Οσο για τον στρατο που κληθηκε, πεσμου μια οργανωμενη υπηρεσια στην Ελλαδα που μπορει να δρασει οργανωμενα.
Ο τιτλος ειναι τελειως ασχετος με το περιεχομενο της συζητησης, ο δημοσιογραφος δεν αναφερει κανενα στοιχειο
αυτο ακουσα κι εγω, τωρα ποτε προλαβαν να ριξουν το τσιμεντο, να στεγνωσει για να πατησουν οι γερανοι δεν εχω καταλαβει :think:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
3η απάντηση
Ακραίο δεν είναι να διωχθούν όσοι έχουν ευθύνες
Ακραίο να λες ότι δεν έγινε τίποτα
Σήμερα έδωσε συνέντευξη ο ρετσινας πρώην διευθυντής ασφάλειας του ΟΣΕ στον αυτιά
Τα έριξε σε όλους

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Γιατί το 15 μείωσε τη χρηματοδότηση για την ασφάλεια στον ΟΣΕ από 150 σε 45 εκατομμύρια

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Γιατί έβαλε μία άσχετη υπεύθυνη της ρας
Φταίει η Νέα Δημοκρατια γιατί την διατήρησε στη θέση της
Αν μπορούσε να την αλλάξει
Και η ανεξάρτητη αρχή ρας
Που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του σιδηροδρόμων παρά τις καταγγελίες δεν έκανε τίποτα

Φταίει η Νέα Δημοκρατία γιατί το 2020 που έφυγε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την Καρόλου
Ενώ μέχρι τότε υπήρχε πρόσθετη ασφάλεια
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήρε τους υπαλλήλους της και έπαψε να υπάρχει
Και έμεινε μόνο να κοιτάνε τα τρένα με GPS που δεν δείχνει αν είναι στην ίδια ή στην αντίθετη γραμμή
Και δεν έκανε κάτι για αυτό

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που στις αρχές του 19 συμφώνησε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έτσι ώστε ο προϊστάμενος στο τρένο να μην έχει καθήκοντα για την ασφάλεια των τρένων
Που μέχρι τότε είχε
Και δεν το άλλαξε και η Νέα Δημοκρατία

Τι κατά αυτόν έκανε η Νέα Δημοκρατία

Έβαλε κάτι κόκκινα τηλέφωνα στα τρένα και στους σταθμούς που είναι πανευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας
Και στα οποία εκπαιδεύτηκαν και οι μηχανοδηγοί και οι σταθμάρχες
Τα οποία παρέχουν δεν ξέρω πως μεγάλη ασφάλεια
Αλλά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν το εφάρμοσε επειδή τα βέλη δεν έχουν τέτοια

Και είπε ότι το σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα Σαούλ που λες ότι δεν έγινε τίποτα λειτουργεί από Νοέμβρη 2022

Στις εξετάσεις λέει ότι δεν κόπηκε κανείς σταθμάρχης

Και από άλλες πληροφορίες φταίνε και πολλοί άλλοι
Παραδείγματος χάρη φταίνε και ανώτεροι οι οποίοι υπέγραφαν της βάρδιας του επιθεωρητή

Όσον αφορά έχω πάψει να σε λέω ΣΥΡΙΖΑ
Το έχεις αποδείξει αυτό Γιατί γράφεις και πολλές φορές και εναντίον του
Ότι μερικές φορές λες αυτά που λένε και οι συριζαίοι δεν σε κάνουν συριζαίο
Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά...φταίει η νδ διότι εν ώρα υπηρεσίας έκανε τα στραβά μάτια και ενώ υπήρχαν προβλήματα τα απέκρυπτε και δεν έκανε καμία κίνηση να τα διορθώσει. Μιλάω σαν σοβαρή κυβέρνηση να θέσει σε λειτουργία τις συμβάσεις που για να βγάζουν λεφτά οι εργολάβοι έπαιρναν παράταση...κάτι που βόλευε και τους συνδικάλες που δεν θα έπρεπε να χαλάσουν τις διαδικασίες που ακολουθούν...οι εργατοπατέρες...όχι οι πραγματικοί εργαζόμενοι που φώναζαν για τα θέματα ασφαλείας.

Αφού όλα αυτά μπορούν να γίνουν μέχρι τον Αύγουστο...και αφού υπάρχουν τα λεφτά τελικά...γιατί δεν έγιναν 4 χρόνια τώρα? Προφανώς επειδή δεν ήθελαν διότι εξυπηρετούσαν συμφέροντα και γιατί ο ΟΣΕ είναι ένα τεράστιο μπουρδελο για να βολεύουν τα βύσματα τους.

Όλα τα αλλά είναι μπούρδες....αν το ατύχημα είχε γίνει στην βάρδια του ΣΥΡΙΖΑ θα λέγαμε τα ίδια για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος αυτά σκέφτεται και γιαυτο λέω ότι θα τον πιει η νδ στις εκλογές και αντί για ασημένιο βέλος θα πάρει ασημένια πούτσα. Το ξέρουν και αυτοί γιαυτο τρεναρουν τις εκλογές...και φυσικά όταν λέει ο Μητσοτάκης ότι έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο...

ποιος ξέρει τι θα δουν τα μάτια μας...και τι έχουν να ψηφίσουν μέχρι να φύγουν τα οποία θα καταστρέφουν την χώρα και για τα επόμενα 20 χρόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom