Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Διαβάζω τι λένε στους ανακριτές και στα κανάλια οι ΟΣΕτζήδες (επιθεωρητές, σταθμάρχες, κτλ) και δεν καταλαβαίνω τι εννούν.
Λεξιλόγιο, εκφράσεις, έννοιες, συνονθυλεύματα, ατάκτως ερριμμένα, θολούρα, ανακατωσούρα...
Σαν οι κραυγές μεταξύ παιχτών και προπονητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τι σκατά δικογραφίες θα φτιάξουν οι ανακριτές; Πως θα συγκροτήσουν σε λογικό ειρμό όλο αυτό;
στις συνομιλιες που δημοσιοποιουνται εχει πεσει κοπτοραπτικη.
μονο σε Αφρικανικη Μπανανια τυπου Ελλαδος την ΙΔΙΑ ημερα του δυστυχηματος ειχε βγει μερος της συνομιλιας στο διαδικτυο και οι δικογραφιες κλπ γινονται φειγ βολαν.
:confused::confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Παικτη σε κανενα μηνακι θα σκασει νημα "Ψαχνω cg για γαμησι σε τρενο εν κινησει"

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Μπουμπουκος πρέπει να έφαγε τρελό κράξιμο από Μητσοτάκη. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του η κυβέρνηση χάνει μισή μονάδα, με τις μαλακίες που εκτοξεύει. Έτοιμος να βάλει τα κλάματα είναι. Παίζει να τον διέταξε ο Μητσοτάκης να κόψει τα πολλά πολλά στο γυαλί.

1678393517953.png

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.158
Πόντοι
6.056
Τυπε ηξερες οτι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε την Λέσχη Bilderberg, τον Κίσινγκερ, τον Ελβις, τον Μακη Ψωμιαδη, δυο Ελοχίμ και εναν Νεφελιμ:confused::confused::confused:
O Κισινγκερ ζει,ο Μακαρος βεβαια πιο πιθανο:coffee::confused::confused::confused:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
.

Συνημμένα

• FB_IMG_1678394149924.jpg
    FB_IMG_1678394149924.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 28

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
και πριν 60 χρονια με το τηλεφωνο ειδοποιουσαν οι σταθμαρχες :confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.158
Πόντοι
6.056
Πας και γραφεις εδω και στο αλλο της Ουκρανιας και δεν μπορει να εκφραστει ο κοσμος ελευθερα.Απο τα "Ηλιθιε,απλυτε,κομμουνι,πουτινακι" αρχιζουν τα "Κυριε,αξιοτιμε,εχετε δικιο αλλα":coffee::confused::confused::confused::undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Αληθευει ότι:

- δεν βρέθηκε μηχανή στο τρένο με τά κοντέινερ
- μετέφεραν ισραηλινό φορτίο
- δεν υπήρχε κάμερα στην περιοχη
- υπάρχουν αγνοούμενοι
- δεν εξηγείται το μανιταρι της εκκρηξης
- εκτός του σταθμαρχη που είναι γιασου, δεν εξηγείται ότι ο μηχανοδηγος δεν αντέδρασε που πηγαινε ανάποδα για τόση ωρα
Αληθευει πως εισαι μαλακας αλλα μην το πεις παραεξω.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.158
Πόντοι
6.056
Ο Άδωνις έχει πει κάτι πολύ σωστο...ότι η μέρα που ήρθε στα πράγματα το ΠΑ.ΣΟ.Κ.ειναι μια αποφραδα μέρα στην ιστορία της χώρας.
Για ψαξε τι ελεγε για το Τακεικο και την σχεση με τη Μιζενς.Αξιοπιστος ο αντιπροεδρος.:coffee::confused::confused::confused:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.572
Πόντοι
746
Θυμάστε λίστα Λαγκάρντ; Πώς χάθηκε το στικάκι; Τι έλεγε ο θεουλης ο Άδωνις. Δεν είχε αφήσει κανάλι για κανάλι. Από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα και βραδυνό δελτίο. Είχε μπερδέψει τους πάντες.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Αποκλείεται, τέτοιο πράγμα οι υπουργοί του Μητσοτάκη;
Είναι άριστοι αφού.
Άσε που σήμερα φάνηκαν ιδιαίτερα δυναμικοί στο Υπουργικό συμβούλιο.
Έμπιστοι είναι, και κυρίως πεντακάθαροι, ιδίως ο μπουμπούκος στην τελευταία φώτο.

20230309_132336.png
20230309_132339.png
20230309_132341.png
20230309_132349.png
της κρυφές δημοσκοπήσεις διαβάζουν?

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
στις συνομιλιες που δημοσιοποιουνται εχει πεσει κοπτοραπτικη.
μονο σε Αφρικανικη Μπανανια τυπου Ελλαδος την ΙΔΙΑ ημερα του δυστυχηματος ειχε βγει μερος της συνομιλιας στο διαδικτυο και οι δικογραφιες κλπ γινονται φειγ βολαν.
:confused::confused::confused:
Πέρα από την κοπτοραπτική, δες εδώ τι ακατάληπτα λέει στην ανακρίτρια ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων Ζήνδρος.
Ο τύπος είναι σε παραλήρημα. Εϊτε προσπαθεί να τα μπουρδουκλώσει - κουκουλώσει, είτε έχει υποστεί μερική νέκρωση εγκεφάλου:

- Εσείς μπήκατε πρώτος στο σταθμαρχείο της Λάρισας μετά τη σύγκρουση – Τι είδατε και τι έφταιξε; Μόνο η απειρία του σταθμάρχη;
Επιπόλαιος ήταν. Άπειρος ήταν. Σαν άνθρωπος ήταν καλός. Και όρεξη είχε στη δουλειά, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι ήταν πέρα βρέχει. Ένα μήνα σταθμάρχης είχε. Έχει καμία σχέση με μένα που είμαι 30 χρόνια; Μεγάλο λάθος που τον άφησε και ο άλλος. Και ο επιθεωρητής άφησε μόνο τον Σ. να δουλέψει στη νυχτερινή βάρδια, νέος εδώ. Εγώ ήρθα 23:30. Εγώ το ανακάλυψα. Τι να καταλάβει;
Δεν μπορούσε να καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής, όχι δεν είχε καταλάβει. Είχε καταλάβει πολύ καλά. Αφού τον ενημέρωσε η Πυροσβεστική τι ήταν. Ένα τρένο, τίποτα εκεί τα έχασε. Από εκεί. Εκεί που πήγε να κάνει λάθος με τα κλειδιά εκεί. Κάνανε λίγο πίσω (και του λένε) ”γιατί κάναμε πίσω;” και δεν απαντάει. Από εκεί τα έχασε και από εκεί ξέχασε τη διαγώνιο.

- Προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε και με τον σταθμάρχη – τον εμπειρότερο της βάρδιας που έφυγε νωρίτερα; Τι σας είπε;
Εγώ τον πήρα μετά, 22:45. Τα κατέθεσα στην ανακρίτρια αυτά. Μου είπε πόσο να καθίσω αυτόν να φυλάω; Είχε δίκαιο το παιδί. Να καθίσει για να βάλει μέσα τον προαστιακό; Άμα δεν μπορεί να βάλει έναν προαστιακό μέσα…
Ο Π. πέρασε τριάντα τρένα ρε παιδιά. Τι κάνετε έτσι; Ο Π. του πέρασε τριάντα τρένα. Άφησε ένα τρένο στον Σ.. Ένα τρένο τον προαστιακό, το Intercity δεν το κάλυπτε ο Π. Το Intercity το κάλυπτε ο Σ. ήταν 23:05 εδώ.
Δεν τον άφησε με 15 τρένα. Εγώ στο Παλαιοφάρσαλο είχα, 22:00 με 23:00 είχα πέντε τρένα. Μέσα στο σταθμό μου. Αλλά δεν σηκώθηκα να φύγω να αφήσω τον πιτσιρικά εκεί να τον κάψω. Είχα έναν πιτσιρικά εγώ, με μπλοκάκι. Συμβασιούχοι και αυτοί. Αλλά εντάξει είχα 5 τρένα. Δεν είχα ένα ή δύο.
Δύο τρένα είχε. Ένα του προαστιακού και μετά ερχόταν αυτό το 62, αυτό το περιβόητο. Ποιο φόρτο. Δυο τρένα είχε το 2597 που έπρεπε να μπει στην άκρη. Εκεί που έλεγε ο άλλος ”γιατί κάνουμε πίσω”. Το τρένο αυτό. Δεν κάθισε ο Π.. Ο Π. πάλεψε 31 τρένα όλο το απόγευμα.

- Τελικά έφυγε και ο συμβασιούχος μαζί με τον έμπειρο;
Ο συμβασιούχος σχολάει δέκα η ώρα. Τι το μπλέκουν το παιδί αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί γράφει στο χαρτί (βαρδιών) 14:00 έως 23:00. Για τον πιτσιρικά τον Χ., με το μπλοκάκι. Αυτός, έπρεπε ο Ν. (Επιθεωρητής) να το ξεχωρίζει. 14:00 έως 22:00, απαγορεύεται να γράφει υπερωρία. Ο Χ. τώρα μπορεί να τον κυνηγήσει τον Ν. (Επιθεωρητής).

- Πώς έπρεπε να έχει αντιδράσει ο μηχανοδηγός;
Τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρνει ο μηχανοδηγός. Ο μηχανοδηγός εγώ το μόνο που ξέρω, μπορούσε να σταματήσει το τρένο πάνω στα κλειδιά ακριβώς, ούτε καν να περάσει απέναντι. Μπορούσε να κάνει εκφώνηση ότι φεύγει αντίθετα. Δεν έκανε… Έπρεπε να σταματήσει πάνω στη διαγώνιο όχι να περάσει απέναντι. Αυστηρώς να σταματήσει στη διαγώνιο, αυστηρώς. Το τρένο διέσχισε απέναντι σαν φίδι. Δεν κατάλαβε ότι πήγε απέναντι;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.770
Πόντοι
2.356
Πέρα από την κοπτοραπτική, δες εδώ τι ακατάληπτα λέει στην ανακρίτρια ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων Ζήνδρος.
Ο τύπος είναι σε παραλήρημα. Εϊτε προσπαθεί να τα μπουρδουκλώσει - κουκουλώσει, είτε έχει υποστεί μερική νέκρωση εγκεφάλου:

- Εσείς μπήκατε πρώτος στο σταθμαρχείο της Λάρισας μετά τη σύγκρουση – Τι είδατε και τι έφταιξε; Μόνο η απειρία του σταθμάρχη;
Επιπόλαιος ήταν. Άπειρος ήταν. Σαν άνθρωπος ήταν καλός. Και όρεξη είχε στη δουλειά, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι ήταν πέρα βρέχει. Ένα μήνα σταθμάρχης είχε. Έχει καμία σχέση με μένα που είμαι 30 χρόνια; Μεγάλο λάθος που τον άφησε και ο άλλος. Και ο επιθεωρητής άφησε μόνο τον Σ. να δουλέψει στη νυχτερινή βάρδια, νέος εδώ. Εγώ ήρθα 23:30. Εγώ το ανακάλυψα. Τι να καταλάβει;
Δεν μπορούσε να καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής, όχι δεν είχε καταλάβει. Είχε καταλάβει πολύ καλά. Αφού τον ενημέρωσε η Πυροσβεστική τι ήταν. Ένα τρένο, τίποτα εκεί τα έχασε. Από εκεί. Εκεί που πήγε να κάνει λάθος με τα κλειδιά εκεί. Κάνανε λίγο πίσω (και του λένε) ”γιατί κάναμε πίσω;” και δεν απαντάει. Από εκεί τα έχασε και από εκεί ξέχασε τη διαγώνιο.

- Προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε και με τον σταθμάρχη – τον εμπειρότερο της βάρδιας που έφυγε νωρίτερα; Τι σας είπε;
Εγώ τον πήρα μετά, 22:45. Τα κατέθεσα στην ανακρίτρια αυτά. Μου είπε πόσο να καθίσω αυτόν να φυλάω; Είχε δίκαιο το παιδί. Να καθίσει για να βάλει μέσα τον προαστιακό; Άμα δεν μπορεί να βάλει έναν προαστιακό μέσα…
Ο Π. πέρασε τριάντα τρένα ρε παιδιά. Τι κάνετε έτσι; Ο Π. του πέρασε τριάντα τρένα. Άφησε ένα τρένο στον Σ.. Ένα τρένο τον προαστιακό, το Intercity δεν το κάλυπτε ο Π. Το Intercity το κάλυπτε ο Σ. ήταν 23:05 εδώ.
Δεν τον άφησε με 15 τρένα. Εγώ στο Παλαιοφάρσαλο είχα, 22:00 με 23:00 είχα πέντε τρένα. Μέσα στο σταθμό μου. Αλλά δεν σηκώθηκα να φύγω να αφήσω τον πιτσιρικά εκεί να τον κάψω. Είχα έναν πιτσιρικά εγώ, με μπλοκάκι. Συμβασιούχοι και αυτοί. Αλλά εντάξει είχα 5 τρένα. Δεν είχα ένα ή δύο.
Δύο τρένα είχε. Ένα του προαστιακού και μετά ερχόταν αυτό το 62, αυτό το περιβόητο. Ποιο φόρτο. Δυο τρένα είχε το 2597 που έπρεπε να μπει στην άκρη. Εκεί που έλεγε ο άλλος ”γιατί κάνουμε πίσω”. Το τρένο αυτό. Δεν κάθισε ο Π.. Ο Π. πάλεψε 31 τρένα όλο το απόγευμα.

- Τελικά έφυγε και ο συμβασιούχος μαζί με τον έμπειρο;
Ο συμβασιούχος σχολάει δέκα η ώρα. Τι το μπλέκουν το παιδί αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί γράφει στο χαρτί (βαρδιών) 14:00 έως 23:00. Για τον πιτσιρικά τον Χ., με το μπλοκάκι. Αυτός, έπρεπε ο Ν. (Επιθεωρητής) να το ξεχωρίζει. 14:00 έως 22:00, απαγορεύεται να γράφει υπερωρία. Ο Χ. τώρα μπορεί να τον κυνηγήσει τον Ν. (Επιθεωρητής).

- Πώς έπρεπε να έχει αντιδράσει ο μηχανοδηγός;
Τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρνει ο μηχανοδηγός. Ο μηχανοδηγός εγώ το μόνο που ξέρω, μπορούσε να σταματήσει το τρένο πάνω στα κλειδιά ακριβώς, ούτε καν να περάσει απέναντι. Μπορούσε να κάνει εκφώνηση ότι φεύγει αντίθετα. Δεν έκανε… Έπρεπε να σταματήσει πάνω στη διαγώνιο όχι να περάσει απέναντι. Αυστηρώς να σταματήσει στη διαγώνιο, αυστηρώς. Το τρένο διέσχισε απέναντι σαν φίδι. Δεν κατάλαβε ότι πήγε απέναντι;

Μια χαρά τα λέει. Τι σε μπερδεύει;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Στις 2 Φεβρουαρίου άλλο τρένο πήγε να πέσει πανω σε συνεργείο που έφτιαχνε τις γραμμές γιατί δεν είχαν ειδοποιηθεί :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.133
Πόντοι
9.297
  • Like
Αντιδράσεις: 968