Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.053
Πόντοι
2.606
Eμένα μού προκαλούν αλλεργια αυτες οι φτηνες και ανεξοδες εκ των υστερων "εκρηξεις", πιο πολυ σε τσαμπα μαγκιά μού κανουν.
Εγώ εδώ και πολλά χρόνια δεν βλέπω καθολου τηλεόραση και δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα από τα πρώτα πορδοβιολια της δημοσιογραφιας αλλά οπως τον είχα στο μυαλό μου τελείως για τον μπουτσο δεν το περίμενα να τα πει έτσι έστω και με υποβολέα

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.945
Πόντοι
6.166
Ο Λιαγκας εφαγε την σφαλιαρα τωρα απο το πολιτκο συστημα με των θανατο νεων παιδιων Επειδη μπηκε στην θεση αυτων των ανθρωπων <<ενιωσε τον πονο>> επειδη εχει και αυτος νεα παιδια .Διαφορετικα στα τετοια του

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Τύπε για να καταλάβω?που έχει άδικο....από το 1974 έως το 2015 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκόπησαν την χώρα....15-μεχρι 19 φύτεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμοστεί σε ένα βαθμό η μνημόνιακη πολιτική που επέβαλαν οι δανειστες με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις...το 19 έφτασε η ώρα να βγουν τα ζόμπι από τον τάφο ...ΝΔ με ακροδεξιά σκατα και βλαμενους πασοκους γυρισαν για ρεβάνς ρεμουλας....τέσσερα χρόνια τώρα τρώνε και ματσακωνιαζουν απροκάλυπτα....ούτε τα προσχήματα πλέον ... Έχουν υπό τον έλεγχο τα μμεξημερωσης,την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές ....ότι θέλουν κάνουν στα μούτρα μας....και έχεις το θράσος να μιλάς και να γράφεις να σκάσει ο ζεος?έχεις καταλάβει τι μπουνιδια θα αρπάξεις αν τα πεις αυτά παραεξω?μια συμβουλή....θα φας πολύ ξύλο,θα γίνεις νταούλι από τα χαστούκια....βούλωσε το και κοίτα χαμηλά ...τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ.
Ο ΣΥΡΙΖΑξαι μόνο αυτός φταίει τι θες εσύ τώρα ;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Σωστά άλλωστε το μότο αυτής της κυβέρνησης είναι "δεν ήξερα"
Αυτό θα ζυγίσουν οι πολίτες σε λίγες εβδομάδες τύπε μου.
Μια προηγούμενη κυβέρνηση που έλεγε οτι ήξερε αλλά στο τέλος παραδέχτηκε οτι είχε αυταπάτες και την τωρινή που έφτιαξε πέντε πράγματα αλλά σε έναν τομέα 'δεν ήξερε'
Ουδείς άσφαλτος που λέει και η Αντζελα.
Μέχρι προχθές είχα σίγουρη την αυτοδυναμία στις δεύτερες γιατί τα θέματα υποκλοπών δεν κάνουν γκελ στον κόσμο.
Είμαι περίεργος να δω τις δημοσκοπήσεις μετά το ατύχημα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ο Λιαγκας εφαγε την σφαλιαρα τωρα απο το πολιτκο συστημα με των θανατο νεων παιδιων Επειδη μπηκε στην θεση αυτων των ανθρωπων <<ενιωσε τον πονο>> επειδη εχει και αυτος νεα παιδια .Διαφορετικα στα τετοια του
Παίζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο....δεν είναι λίγο πράγμα ,τρελά σε βαράει....ανεβάζεις μπαρ σε χρόνο μηδέν....και όσο ακούς τα μουνόπανα να ψελλίζουν αερολογιες τόσο φορτώνεις...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ρε πουστη τώρα είδα στο ίντερνετε το βίντεο του Λιαγκα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο μέχρι πριν γλοιώδης στα μάτια μου όπως και όλο το συναφι του έκανε τέτοια αντρίκια τοποθέτηση
Κάτι μου λέει θα τον πάρει η Σκορδά τηλέφωνο να του ξανακατσει. Μπορεί να του δώσει και τα παιδιά για ΠΣΚ.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.053
Πόντοι
2.606
Πως Και δεν έχει ανοίξει θρεντ προθεση ψήφου στο μπου τέτοια εποχή να δούμε τι γίνεται?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο Λιάγκας μάλλον προσπαθεί να γίνει λίγο πιο σκληρός καργιόλης για να ανέβει κατηγορία, καθώς τώρα είναι λίγο τρασίλας, πρωϊνάδικος. Καλά το πάει.

Ο Καραμανλής δεν πρέπει να εκλεγεί. Με την υποψηφιοτητά του δείχνει ότι η παραίτηση ήταν επικοινωνιακό τρικ του κώλου.
Είναι σαν τις γκόμενες που το μεσημέρι χωρίζεις μαζί τους και κλαίνε και το βράδυ ανεβάζουν selfie από τα μπουζούκια.
Μαλάκας. Όπως ΟΛΟΙ οι Καραμανλήδες.
Το like μέχρι για τον playstation.
Τον γέρο τον έζησα μικρός οπότε δεν έχω καθαρές μνήμες και άποψη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Πολύ επιτυχημενο αυτο
Εδώ ρε Άλεξ δεξαμενές με τρόφιμα έχουμε κ βάζουμε αισθητήρες ζύμωσης ώστε πχ να ξέρουμε ότι είναι έτοιμο το προϊόν κ δεν περιμένουμε τον εργάτη να δοκιμάζει ...φυσικά υπάρχει κ αυτός αλλά είμαι δυνατόν την περιουσία σου να την έχεις στην τύχη του κάθε εργάτη αν θυμήθηκε να δοκιμάσει .......πόσο μάλλον για ανθρώπινες ψυχες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Τύπε για να καταλάβω?που έχει άδικο....από το 1974 έως το 2015 κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκόπησαν την χώρα....15-μεχρι 19 φύτεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ για να εφαρμοστεί σε ένα βαθμό η μνημόνιακη πολιτική που επέβαλαν οι δανειστες με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις...το 19 έφτασε η ώρα να βγουν τα ζόμπι από τον τάφο ...ΝΔ με ακροδεξιά σκατα και βλαμενους πασοκους γυρισαν για ρεβάνς ρεμουλας....τέσσερα χρόνια τώρα τρώνε και ματσακωνιαζουν απροκάλυπτα....ούτε τα προσχήματα πλέον ... Έχουν υπό τον έλεγχο τα μμεξημερωσης,την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές ....ότι θέλουν κάνουν στα μούτρα μας....και έχεις το θράσος να μιλάς και να γράφεις να σκάσει ο ζεος?έχεις καταλάβει τι μπουνιδια θα αρπάξεις αν τα πεις αυτά παραεξω?μια συμβουλή....θα φας πολύ ξύλο,θα γίνεις νταούλι από τα χαστούκια....βούλωσε το και κοίτα χαμηλά ...τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ.
Αν και πάλι είσαι πιωμένος, έχει άδικο το ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ που σε κάθε ποστ του βγάζει την ουρά του συριζα απ έξω. Και δεν έχει τουλάχιστον τα @@ να γράψει οτι είναι ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Αυτό θα ζυγίσουν οι πολίτες σε λίγες εβδομάδες τύπε μου.
Μια προηγούμενη κυβέρνηση που έλεγε οτι ήξερε αλλά στο τέλος παραδέχτηκε οτι είχε αυταπάτες και την τωρινή που έφτιαξε πέντε πράγματα αλλά σε έναν τομέα 'δεν ήξερε'
Ουδείς άσφαλτος που λέει και η Αντζελα.
Μέχρι προχθές είχα σίγουρη την αυτοδυναμία στις δεύτερες γιατί τα θέματα υποκλοπών δεν κάνουν γκελ στον κόσμο.
Είμαι περίεργος να δω τις δημοσκοπήσεις μετά το ατύχημα.
Αν δεν περάσει μήνας από το συμβάν, δεν νομίζω να βγει δημοσκόπηση.

Τύπε μου επειδή όλα λέγονται λίγο στον αέρα, τα ελάχιστα και υποτυπώδη κάνουν όλοι. Τι 5 πράγματα και επενδύσεις και μαλακιες.

Όσο για τις εκλογές, δεν νομίζω ότι θα εκπλαγώ ευχάριστα, deja vu θα ναι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Οι Καραμανλικοί είναι τεράστιο πρόβλημα στη ΝΔ.
Είναι πίσω από πολλά κακώς κείμενα της παράταξης.
Έχω βρεθεί προεκλογικά σε κομματική συγκέντρωση επιφανούς στελέχους της ΝΔ (συνεργάζομαι με πολιτικούς από όλα τα κόμματα) και μία πολύ λογική και μορφωμένη κοπέλα, μίλαγε για τον Κώστα Καραμανλή με απίστευτο θαυμασμό... :confused:
Έχω παρατηρήσει ότι οι Καραμανλικοί έχουν πιο κεντρώο προφίλ.
Για παράδειγμα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τον Καραμανλη, ΠΘ, να έχει Υπουργούς 3 πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ και να τον γλείφει ο Καρατζαφερης.
Γις τους πραγματικούς Φιλελεύθερους του κόμματος, αυτά είναι κόκκινη γραμμή.
Οι παραπάνω που έγραψα εκφράζουν μια άκρως συντηρητική γραμμή, με φιλοβασιλοχουντικά αισθήματα, άσχετα που σήμερα θέλουν να το παίξουν open minded & large .

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Ο Mακεδόνας ήταν πάντα έτσι; Ή τώρα τελευταία έχει απασφαλίσει;
Δεν το κάνω για ψύλλου πήδημα αυτό που λες αλλά σχολιάζουν διαφορά χωρίς να καταλαβαίνουν τι γράφω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom